סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 4:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 148 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 2:26 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שקי, זו שאלה של קונטקסט. האם כיום, ב-2017, קבוצת כדורסל שהשחקן הכי טוב שלה הוא הסנטר הטוב בליגה יכולה עדיין להגיע לפלייאוף כאשר כל מה שיש מסביבו זה כלום ועוד קצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 3:09 pm 
Junior

אני חושב שזו לא שאלה של השנה או של סגנון הכדורסל אלא של טיב השחקן. לצורך העניין נוביצקי של תחילת העשור שווה פלייאוף לבד במערב גם בכדורסל של 2017.

אני מסכים שמספר השחקנים ששוים לבד פלייאוף הוא הוא מצומצם, אבל זה בדיוק ההבדל בעייני בין סופרסטאר לבין אולסטאר.
לברון, דוראנט, ווסטברוק, הארדן, קארי, קאווי ובטוח שכחתי עוד כמה שווים כמעט לבד פלייאוף (גם אם ממקום שמיני).
אני לא חושב שהקבוצות של דיוויס היו משמעותית פחות מוכשרות מאולקהומה של העונה האחרונה לצורך העניין.

אני חושב שהכדורסל של 2017 הוא כדורסל של גארדים/סווינגמנים רק כי אלו השחקנים המוכשרים היום. אני בספק אם היום שאקיל היה פחות דומיננטי או שדאנקן היה הופך לפועל שחור. כוכבי על הם אלו שמשנים את סגנון המשחק של הליגה, לא להפך.
עצם זה שדיוויס לא מצליח להוביל את הקבוצה שלו לנצחונות יותר מעיד עליו מאשר על הליגה לטעמי. מספרים מדהימים גם לאב עשה במינוסטה וזה הרשים אותי באותה מידה כמו שדיוויס מרשים אותי (אם כי דיוויס כן עשה פלייאוף).

לגבי קאזינס הנקודה שלי אפילו יותר חזקה... הוא שיחק בקבוצה מוכשרת (ומטורללת) יותר מאשר דיוויס ולא היה אפילו קרוב לפוסט-סיזן. דיוויס לפחות הגיע פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 4:15 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כן, אבל סקרמנטו קבוצה כל כך רקובה מהראש (הבעלים) שאפשר לתת לו הנחה שם, בינתיים. ראינו כבר כמה בעלים רע יכול לדרדר קבוצה לא משנה איזה כוכבים נמצאים אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 4:38 pm 
Sophomore

לדעתי במערב של היום כמעט אף כוכב לא שווה פלייאוף לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 4:42 pm 
מנהל פורום

hagai_sela כתב:
לדעתי במערב של היום כמעט אף כוכב לא שווה פלייאוף לבד.

כלומר אתה ממכחישי ווסברוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 5:03 pm 
Sophomore

שים את ווסטברוק בסקרמנטו במקום היל או בפיניקס במקום בלדסו. אני ממש לא בטוח שהם בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 6:19 pm 
Hall of Famer

hagai_sela כתב:
או לפי החלוקה של בראד סטיבנס שליט"א: guards, wings, bigs.

האמת? אולי שנה הבאה אעשה רק שלוש רשימות של 25 כנ"ל. עשוי לחסוך ויכוחים למרות שבטח עדיין יהיו כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 12:21 am 
Junior

אה ובוודאי ששכחתם את קלי אוליניק. לפחות HM אם מחשיבים אותו לפאואר פורוורד. קנת' פאריד לא ברשימה בכלל? כיילב סוואניגן לא הזכרתי כי תגידו שאני לא אובייקטיבי אבל הוא יהיה טוב, אני מקווה שגם מייארס ליאונרד יותר יממש את הפוטנציאל, יש את דמארה קארול וג'יי קראודר שהם בין 3 ל4. ביוסטון יש כמה קלינט קאפלה, השחקן השני המונטרזל הזה או משהו כזה, איפה לעזאזל קליאנטוני ארלי? הוא סמול פורוורד אבל איפה הוא. ביוסטון יש גם את השחקן שאני שונא שעשה את הפאול על רודי איך קוראים לו הוא יותר 3, נו טוב אני לא שונא אותו, איך קוראים לו, 3 שקולע ומשחק הגנה חכם שהיה בלייקרס, לא דווין איבנקס, איך קוראים לו למניאק הזה, שחקן טוב מאוד. מה אמרנו פאואר פורוורדים? מייק מוסקאלה ולוקאס נורייגה סנטרים. ג'ף וויטי סנטר. למה אין פאואר פורוורדים? כי משחקים סמול בול, עם גבוה אחד. מרקאנן נגיד אולי פאואר פורוורד אבל הוא קודם כל קלעי. איפה האלטון בראנד, איפה הקארל מלוניים איפה הבלייק גריפין, בלייק גריפין עוד איכשהו עומד בסטנדרט. מה עם קאל לאנדרי. ויותר נכון, מה עם איתי שגב? הוא לא השחקן הכי טוב במכבי? אתם חושבים שאני עושה נפוטיזם? טוב אז אולי הוא לא ה-כי טוב, בטוח שווה חמישייה. ואף פעם לא פגשתי אותו אפילו. עוד פאואר פורוורדים, האחים גאסול סנטרים ופאו גם זקן, פול מילסאפ. פול מילסאפ הכי טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 12:26 am 
Junior

טרבור אריזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 11:08 am 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
אה ובוודאי ששכחתם את קלי אוליניק. לפחות HM אם מחשיבים אותו לפאואר פורוורד. קנת' פאריד לא ברשימה בכלל? כיילב סוואניגן לא הזכרתי כי תגידו שאני לא אובייקטיבי אבל הוא יהיה טוב, אני מקווה שגם מייארס ליאונרד יותר יממש את הפוטנציאל, יש את דמארה קארול וג'יי קראודר שהם בין 3 ל4. ביוסטון יש כמה קלינט קאפלה, השחקן השני המונטרזל הזה או משהו כזה, איפה לעזאזל קליאנטוני ארלי? הוא סמול פורוורד אבל איפה הוא. ביוסטון יש גם את השחקן שאני שונא שעשה את הפאול על רודי איך קוראים לו הוא יותר 3, נו טוב אני לא שונא אותו, איך קוראים לו, 3 שקולע ומשחק הגנה חכם שהיה בלייקרס, לא דווין איבנקס, איך קוראים לו למניאק הזה, שחקן טוב מאוד. מה אמרנו פאואר פורוורדים? מייק מוסקאלה ולוקאס נורייגה סנטרים. ג'ף וויטי סנטר. למה אין פאואר פורוורדים? כי משחקים סמול בול, עם גבוה אחד. מרקאנן נגיד אולי פאואר פורוורד אבל הוא קודם כל קלעי. איפה האלטון בראנד, איפה הקארל מלוניים איפה הבלייק גריפין, בלייק גריפין עוד איכשהו עומד בסטנדרט. מה עם קאל לאנדרי. ויותר נכון, מה עם איתי שגב? הוא לא השחקן הכי טוב במכבי? אתם חושבים שאני עושה נפוטיזם? טוב אז אולי הוא לא ה-כי טוב, בטוח שווה חמישייה. ואף פעם לא פגשתי אותו אפילו. עוד פאואר פורוורדים, האחים גאסול סנטרים ופאו גם זקן, פול מילסאפ. פול מילסאפ הכי טוב

שילוב של מוק עם סראמאגו על lsd.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 11:22 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
hagai_sela כתב:

האמת? אולי שנה הבאה אעשה רק שלוש רשימות של 25 כנ"ל. עשוי לחסוך ויכוחים למרות שבטח עדיין יהיו כאלה

חבל לחסוך את הוויכוחים האלה, יש הגדרות קלאסיות לכל עמדה ויש מעט מאוד שחקנים שהם באופן טהור עונים לכל ההגדרות הקלאסיות של העמדה, ודווקא הדיון "בעמדה" שלהם הוא למעשה דיון בהגדרה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 12:11 pm 
Junior

hagai_sela כתב:
קיופיפלו כתב:

שילוב של מוק עם סראמאגו על lsd.

סאראמאגו דווקא? לכבוד הוא לי אבל לא הייתי משווה את עצמי דווקא לסאראמאגו, אבל אולי כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 1:26 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
hagai_sela כתב:

אני מעדיף את הרשימות כמו שהן (רוב הדיבייטים הם בעמדה 3-4 כמדומני ואני לא חושב שאנחנו בליגה נטולת עמדות, נדמה לי שהבייסליין הוא עדיין אותו בייסליין) אבל אולי שווה לבחון רשימות מהסוג הזה כבר הקיץ, כלומר סידור מחדש של הפרויקט הנוכחי. אני מעריך שסידור מחדש לא ייקח הרבה עבודה (יחסית לשעות הרבות שזה לוקח להשקיע לכתוב את הרשימות) וזה יהיה פיילוט מעניין.

אני כתמיד אשמח גם לרשימות מאמנים וספסלים :)
בעונה הסדירה שני אלו משפיעים בעיניי לא פחות מכל עמדה על מדד הנצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 6:15 pm 
Junior

בואו נחזור לדבר עליי ועל ז'וזה סאראמאגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 7:06 pm 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:

אוריאל, עמוס, עודד ואורן, למה לא מעיפים את הדביל הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 8:07 pm 
Junior

אני פה עוד מלפני שהיה פורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 8:31 pm 
Hall of Famer

אי אפשר למחוק אותו. כמו לנסות לחסום את מארק צוקרברג בפייסבוק.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 8:37 pm 
Junior

לא נגזים, לא בניתי את הפורום, אני רק אחת הפונקציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 10:52 pm 
Sophomore

Att כתב:
קיופיפלו כתב:

תגובה דוחה. מקווה שהמנהלים קראו אותך לסדר על הדבר הזה. גם על הסגנון וגם על הניסיון להפוך את הפורום לאפור יותר.

קיופיפ יישר כוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 11:03 pm 
Sophomore

מאנו כתב:
Att כתב:
קיופיפלו כתב:

תגובה דוחה. מקווה שהמנהלים קראו אותך לסדר על הדבר הזה. גם על הסגנון וגם על הניסיון להפוך את הפורום לאפור יותר.

קיופיפ יישר כוח

מאוד רחוק מתגובה דוחה, תגובה מאוד במקום, יש פה משתמש שבאופן קבוע מבלבל ת'מוח, לא תורם לשום דיון וכן, חבל מאוד שהוא פה.
מעולם לא התבטאתי כנגד משתמש לא בסלניוז ולא באף פורום אחר אבל גם מעולם לא נתקלתי במשתמש שכל מטרתו להציק ולהתחכם עם תרומה אפסית לדיונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 11:07 pm 
Junior

כפתור הנודניק הוא הפתרון שלי. חבל רק שזה לא מונע מנושאים להיות מוצגים כבעלי הודעות חדשות, אבל גם לזה מתרגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 11:17 pm 
Sophomore

ממש לא מסכים... יש דברי טעם בשפע גם אם זה נעשה בצורה שיש בה מן ההטרלה. אני חושב שכל כותב גם אם הוא כותב דברים מעט מוזרים (אגב, לצד ידע), במידה ועושה זאת באופן שלא מעליב אף אחד וכו' יכול לכתוב בפורום הזה בסבבה גם אם לא כותב בדיוק הכי קולע ולעניין וגם אם קצת מתבדח על הכל תוך כדי. הפורום הזה לא של אבא של Att או של אחרים מאותו השטנץ ואם הוא רוצה לפנות למנהלים הוא גם יכול היה לעשות את זה בפרטי.

בכל אופן, בטוח זה לא הזיז באמת לקיופיפ, אז אני אפסיק לבזבז אנרגיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 11:19 pm 
מנהל פורום

אני עוקב, כשארגיש שזה עובר את הגבול, אעשה משהו
יצאו לו פה כמה פוסטים משעשעים בעוף טופיק על המבחנים לבית"ר נהריה בכדורגל ועל חוקי הכדורסל בצפון קוריאה
בלאנס זה שם המשחק
אני על כפתור הבלאנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2017 12:29 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אני עוקב, כשארגיש שזה עובר את הגבול, אעשה משהו
יצאו לו פה כמה פוסטים משעשעים בעוף טופיק על המבחנים לבית"ר נהריה בכדורגל ועל חוקי הכדורסל בצפון קוריאה
בלאנס זה שם המשחק
אני על כפתור הבלאנס

אוקיי, תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2017 12:32 am 
Hall of Famer

מאנו כתב:
ממש לא מסכים... יש דברי טעם בשפע גם אם זה נעשה בצורה שיש בה מן ההטרלה. אני חושב שכל כותב גם אם הוא כותב דברים מעט מוזרים (אגב, לצד ידע), במידה ועושה זאת באופן שלא מעליב אף אחד וכו' יכול לכתוב בפורום הזה בסבבה גם אם לא כותב בדיוק הכי קולע ולעניין וגם אם קצת מתבדח על הכל תוך כדי. הפורום הזה לא של אבא של Att או של אחרים מאותו השטנץ ואם הוא רוצה לפנות למנהלים הוא גם יכול היה לעשות את זה בפרטי.

בכל אופן, בטוח זה לא הזיז באמת לקיופיפ, אז אני אפסיק לבזבז אנרגיות.

אני מעולם לא קראתי דברי טעם שלו.
ממה שראיתי, הוא טרול טהור שכל מטרתו היא להציק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 148 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], כינוי2, נביא בעירו ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: