סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מוצ״ש בליגת המנש
הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 1:03 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
הוקיץ' כתב:
sir charles כתב:
goldman כתב:
אני לא יכול לחשוב על צמד שחקנים כ"כ זהה בכדורסל יותר משאראס-תאודוסיץ.

כאילו מלבד הקטע הפעוט שאחד זכה בתארים כמעט בכל מקום ששיחק והשני נחנק באופן קבוע (עד שהביאו לו את דה קולו).

או מלבד הקטע הזה שאחד תמיד היה אלפא דוג בלתי מעורער בקבוצות הכי טובות ביורוליג בעוד השני תמיד היה מספר שתיים של כוכבים הרבה הרבה יותר גדולים ממנו.

באלפה דוג אתה מתכוון לתאודושיץ? ובמספר שתיים של כוכבים הרבה יותר גדולים אתה מתכוון לשאראס? (ובודירוגה/פארקר)
לא יודע כמה הייתי מגדיר את שאראס כמספר 2 כשהוא די שלט בקבוצות שלו גם אם לא היה השחקן הטוב ביותר.
מצד שני תאודושיץ תמיד שיחק בקבוצות מרובות כוכבים ולא יודע כמה אפשר להגדיר אותו כאלפה דוג בלתי מעורער.
בשורה התחתונה הליטאי היה ווינר עם זוג וובוז רציני והסרבי לוזר (ואין לי כוח לחפש שוב את הסטטיסטיקה שלו בפיינל פורים).

נו, אז אם אתה לא בטוח לגבי שניהם - כנראה שזה בדיוק ההיפך... אני חושב שהוא התכוון ששאראס היה האלפא דוג ומילוש היה מספר 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 3:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
sir charles כתב:
הוקיץ' כתב:
sir charles כתב:
goldman כתב:
אני לא יכול לחשוב על צמד שחקנים כ"כ זהה בכדורסל יותר משאראס-תאודוסיץ.

כאילו מלבד הקטע הפעוט שאחד זכה בתארים כמעט בכל מקום ששיחק והשני נחנק באופן קבוע (עד שהביאו לו את דה קולו).

או מלבד הקטע הזה שאחד תמיד היה אלפא דוג בלתי מעורער בקבוצות הכי טובות ביורוליג בעוד השני תמיד היה מספר שתיים של כוכבים הרבה הרבה יותר גדולים ממנו.

באלפה דוג אתה מתכוון לתאודושיץ? ובמספר שתיים של כוכבים הרבה יותר גדולים אתה מתכוון לשאראס? (ובודירוגה/פארקר)
לא יודע כמה הייתי מגדיר את שאראס כמספר 2 כשהוא די שלט בקבוצות שלו גם אם לא היה השחקן הטוב ביותר.
מצד שני תאודושיץ תמיד שיחק בקבוצות מרובות כוכבים ולא יודע כמה אפשר להגדיר אותו כאלפה דוג בלתי מעורער.
בשורה התחתונה הליטאי היה ווינר עם זוג וובוז רציני והסרבי לוזר (ואין לי כוח לחפש שוב את הסטטיסטיקה שלו בפיינל פורים).

נו, אז אם אתה לא בטוח לגבי שניהם - כנראה שזה בדיוק ההיפך... אני חושב שהוא התכוון ששאראס היה האלפא דוג ומילוש היה מספר 2

אני בטוח לגבי מה שאני חושב לגבי שניהם, אבל לא הייתי בטוח לגבי מי הוקיץ' התכוון ומאחר והוא ציטט את ההודעה שלי ולא של גולדמן חשבתי שזו קונטרה אלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 4:23 pm 
Junior

שאראס מעולם לא היה השחקן הכי טוב או אפילו קרוב לזה באף אחת מהקבוצות שלו. הוא תמיד היה מספר שתיים לשחקנים טובים בהרבה בין אם זה בודירוגה, פארקר או דיאמנטידיס. בתור כוכב ראשי הוא לא היה יכול לסחוב קבוצות להישגים.
תאודוסיץ' אמנם לוזר גדול ודי נטול הישגים, אבל חלק הקריירה שלו הוא היה הכוכב הגדול של הקבוצות שלו והוא זה שהביא אותן למעמדים הגדולים (שם הוא חירב הכל).
אולי אם הייתי בוחר שחקן להנהיג קבוצה הייתי מעדיף את שאראס בגלל האופי, אבל לאנ.בי.איי תאודוסיץ' יותר מתאים עקב הכישרון העדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 6:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הוקיץ' כתב:
שאראס מעולם לא היה השחקן הכי טוב או אפילו קרוב לזה באף אחת מהקבוצות שלו. הוא תמיד היה מספר שתיים לשחקנים טובים בהרבה בין אם זה בודירוגה, פארקר או דיאמנטידיס. בתור כוכב ראשי הוא לא היה יכול לסחוב קבוצות להישגים.
תאודוסיץ' אמנם לוזר גדול ודי נטול הישגים, אבל חלק הקריירה שלו הוא היה הכוכב הגדול של הקבוצות שלו והוא זה שהביא אותן למעמדים הגדולים (שם הוא חירב הכל).
אולי אם הייתי בוחר שחקן להנהיג קבוצה הייתי מעדיף את שאראס בגלל האופי, אבל לאנ.בי.איי תאודוסיץ' יותר מתאים עקב הכישרון העדיף.

איזה כישרון עדיף יש לתאודושיץ (אם משווים ביניהם בשיא הקריירה)?

וזה קצת מוזר לתת לתאודושיץ הנחה על מחסור בכישרון בקבוצות שלו (כי הוא נאלץ להיות המוביל ולא מס' 2) כשבמשך שנים הוא שיחק בצסקא, הקבוצה העשירה ביבשת שכל שחקן משלים אצלה יכול להיות שחקן חמישייה מוביל כמעט בכל קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stambody, נ.כ.ב.ש רשמית ו 149 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה