החתול יובב כתב:
אני עצלן מכדי להוציא לינק. אבל גורקה בראיונות הפיטורים שלו( מאכזבים ועמוסים בקלישאות) תולה את האשמה בצוות הישראלי ואמר שהוא ואקוניס פישלו בקטע הזה.
לחיזוק נוסף של הנקודה של שמואליקי. בני הרצליה אחרונה בליגה באסיסטים.. זה משהו שזיו ובעיקר בלאט היו יכולים לעזור בו. לצורך העניין אפילו עוד רכז שמשחק לרוחב סטייל ניב ברקוביץ היה תורם יותר ממעיין מתוך הנחה שהוא מסוגל לספק יותר מיחס שלילי של אסיסטים: איבודים.
צריך לזכור שגם סטיבן דניס שנה שעברה היה צל של עצמו וקלע באחוזים גרועים(גם נפצע טרם אותה עונה לא?).
החלפת משעור בדאוסן גם הפכה את הרצליה לקבוצה ממוצעת פלוס בריבאונד ולא דומיננטית כמו שהייתה שנה שעברה. שמחטיאים כל כך הרבה מבחוץ.. זה היה יכול להיות משמעותי הרבה יותר.
בסופו של דבר כל זה אומר לי שהם צריכים עכשיו בעיקר רכז טבעי. אפרבאה או איך שלא קוראים לו לא נראה כזה וזה פשלה נוספת.
מה זה משנה מה גורקה אומר? זה אותו אחד שהחליט להשאיר את גרין וקנאסביק. מה כבר אחד כזה יכול להגיד?
לגבי האסיסטים, קבוצות שמוסרות הרבה אסיסטים לא עושות את זה כי יש להם רכז שמוסר הרבה, אלא כי יש להם מספיק שחקנים מוכשרים שגורמים להגנה להתכווץ ואז מספיק שחקנים אינטליגנטים כדי לנצל את זה לאסיסטים. כך היה בירושלים לדוגמה עם דונטה, הלפרין, אליהו, גפני ושות'. כל זה ללא רכז דומיננטי במיוחד. המחשבה שיפתח זיו או תמיר בלאט זה מה שיפתור להרצליה את הבעיות במשחק ההתקפה... נו.
בגדול זה נראה לי די אובייס שהבעיה פה היא הזרים. בסופו של דבר יש לך ארבעה-חמישה שחקנים שהם כמעט תמיד הכי טובים ומוכשרים בקבוצה, לא צריך להיות אוברדוביץ' כדי להבין שאם פישלת בבחירה שלהם (והרצליה ללא ספק פישלו בענק) אתה הולך למקומות לא טובים.
ובלי קשר, אתה מתחיל להישמע כמו תקליט שבור.
רוב ההודעות מתרכזות בהילול/הגנה על בלאט, קולושוב, זיו, קופרברג, ארצי, דוסון וכו'. הבעיה של גורקה זה שהוא לא השקיע בסגל הישראלי, הבעיה של רחימי זה שהוא לא מאמין בישראלים שלו כמובן.
זה ברור לחלוטין שאתה לא אובייקטיבי וקשה לקחת ברצינות הודעות כאלה.