סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 4:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא שמעתי איש מתלונן על חריגה מנהלים כלשהם בבדיקה של אנג'אי או גייטס, גם לא הם עצמם או הקבוצות שלהם. אם שמעת אתה, עדכן אותי. אם לא שמעת, אז סתם הפרחת פה בלון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 5:02 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
לא שמעתי איש מתלונן על חריגה מנהלים כלשהם בבדיקה של אנג'אי או גייטס, גם לא הם עצמם או הקבוצות שלהם. אם שמעת אתה, עדכן אותי. אם לא שמעת, אז סתם הפרחת פה בלון.

מאיפה לאנג'יי או גייטס או לקבוצות לדעת או להבין משהו בפרוטוקולי בדיקה של מעבדות סמים?

כל מה שאני אומר זה שיש שתי אפשרויות:
1. WADA מתעלמת באופן פושע ממצאים תקפים וחמורים של מעבדת הבדיקה הישראלית.
2. WADA לא מכירה בעבודת המעבדה הישראלית מסיבה מקצועית מסוימת ולכן מתעלמת מהממצאים שלה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 5:08 pm 
Hall of Famer

אתה באמת שואל? מאחר שאני לא מחזיק ממך נאיבי, נשאר לי רק להסיק שאתה מיתמם. הקבוצות ודאי יודעות, הספורטאים יודעים יותר ממה שנדמה לך. והסוכנים שלהם ודאי יודעים, כמו שהם יודעים איך אפשר לאזרח אותם בכל מדינה. על זה פרנסתם.
ואתה לא אמרת שיש שתי אפשרויות. אמרת שיש אחת, "עובדתית". את השנייה פסלת.
ובכן, אם תלמד את ההיסטוריה - למשל את השתלשלות העניינים בהתייחסות של WADA לתוכנית הסמים הרוסית המאורגנת, לפני שהגענו למצב של היום שרוסיה כמדינה מוקצה מאולימפיאדות - אולי תחשוב מחדש מה מהאפשרויות יותר סבירה. אני אגיד רק בקיצור ש-WADA התעלמה במשך שנים מאנשים בסוכנות הרוסית שסיפרו לה על מה שמתרחש, עד שחוקר ישר ב-WADA - מישהו שהגיע מה-DEA ולא ידע חוכמות - פשוט שלח אותם לעיתונאי גרמני שחקר בעבר את הפרשה, כי התייאש מהסוכנות שהוא עצמו עובד בה. העיתונאי יצר סרט דוקומנטרי עם הממצאים שלו, וזה מה שעורר את כל הפרשה. הרעש התקשורתי והלחץ מצד הספורטאים עצמם בעקבות כך - זה כבר אילץ את WADA לפעול.

אני לא זוכר, אגב, שהתעלמו למשל מסיפור אולגה לנסקי והסוכנות הישראלית בזמנו. היא הושעתה, אמנם לכמה חודשים ולא לשנים, אבל באותם חודשים היא לא התחרתה גם בעולם.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' פברואר 25, 2018 5:19 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 5:15 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ובכן, אם תלמד את ההיסטוריה - למשל את השתלשלות העניינים בהתייחסות של WADA לתוכנית הסמים הרוסית המאורגנת, לפני שהגענו למצב של היום שרוסיה כמדינה מוקצה מאולימפיאדות - אולי תחשוב מחדש מה מהאפשרויות יותר סבירה. אני אגיד רק בקיצור ש-WADA התעלמה במשך שנים מאנשים בסוכנות הרוסית שסיפרו לה על מה שמתרחש, עד שחוקר ישר ב-WADA - מישהו שהגיע מה-DEA ולא ידע חוכמות - פשוט שלח אותם לעיתונאי גרמני שחקר בעבר את הפרשה, כי התייאש מהסוכנות שהוא עצמו עובד בה. העיתונאי יצר סרט דוקומנטרי עם הממצאים שלו, וזה מה שעורר את כל הפרשה. הרעש התקשורתי והלחץ מצד הספורטאים עצמם בעקבות כך - זה כבר אילץ את WADA לפעול.

אני לא זוכר, אגב, שהתעלמו למשל מסיפור אולגה לנסקי והסוכנות הישראלית בזמנו. היא הושעתה, אמנם לכמה חודשים ולא לשנים, אבל באותם חודשים היא לא התחרתה גם בעולם.

זה שתפסו את לנסקי בסמים משפרי ביצועים במקצועות האתלטיקה הקלה, לא אומר שאם מכירים בתהליך הדגימה והאנליזה בתחום הזה, אז מכירים בתהליך הדגימה והאנליזה בכדורסל על סמים אסורים שאינם משפרי ביצועים.

אם מעבדות מהסוג הזה עובדות כמו כל מעבדה אחרת מוסמכת שאני מכיר, אז לכל תהליך דגימה ולכל תהליך אנליזה צריך לעשות תיקוף ואישור על ידי גוף מסמיך חיצוני. לכן, דוגמא מספורט אחר וקבוצת סמים אחרת היא לא הוכחה בעיניי. אם תמצא הרחקה מעולם הכדורסל שעמדה במבחן הגלובוס, אז זה יהיה יותר מעניין.

לגבי החלק הראשון שלך, זה בהחלט מחזק את זה ש WADA זה גוף רקוב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 5:28 pm 
Hall of Famer

אז זה כבר מקהה מאד את ה"עובדתיות" שלך.
לגבי הבדיקות, למיטב זכרוני כל הבדיקות מישראל נבדקות למעשה במעבדה מוסמכת WADA בחו"ל (לא זוכר באיזו מדינה אבל אני זוכר שנכתב בזמנו שזו הסיבה שתשובות לוקחות המון זמן). זה תיקוף חיצוני מספיק בשבילך?

רצית מקרה שהחזיק בעולם? זוכר את קספרס קמבלה? הוא נתפס כששיחק בפנרבחצ'ה, ובאמת לא שיחק את כל 14 חודשי ההשעייה שלו. זה היה לפני בערך 10 שנים.
לעומת זאת במקרה אחר, באותו ענף ובאותה ארץ, נתפס ב-2014 סטפאן לאזמה כששיחק בגלטסראי. הוא הושעה לשנה. בפיב"א הוא אכן לא שיחק שנה עד שחזר לאירופה ושיחק בקזאן, אבל בתווך הוא שיחק ב-D-ליג בלי הפרעה. גם לא של WADA.
בקיצור, יש לך מקרים מכל הסוגים גם כשזה באותו ענף באותה מדינה ועם אותה סוכנות סימום. WADA מכירה בזה פעם כן ופעם לא, פעם פה כן ופה לא, הכל לפי מה שבא באותו רגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 6:02 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אז זה כבר מקהה מאד את ה"עובדתיות" שלך.
לגבי הבדיקות, למיטב זכרוני כל הבדיקות מישראל נבדקות למעשה במעבדה מוסמכת WADA בחו"ל (לא זוכר באיזו מדינה אבל אני זוכר שנכתב בזמנו שזו הסיבה שתשובות לוקחות המון זמן). זה תיקוף חיצוני מספיק בשבילך?

רצית מקרה שהחזיק בעולם? זוכר את קספרס קמבלה? הוא נתפס כששיחק בפנרבחצ'ה, ובאמת לא שיחק את כל 14 חודשי ההשעייה שלו. זה היה לפני בערך 10 שנים.
לעומת זאת במקרה אחר, באותו ענף ובאותה ארץ, נתפס ב-2014 סטפאן לאזמה כששיחק בגלטסראי. הוא הושעה לשנה. בפיב"א הוא אכן לא שיחק שנה עד שחזר לאירופה ושיחק בקזאן, אבל בתווך הוא שיחק ב-D-ליג בלי הפרעה. גם לא של WADA.
בקיצור, יש לך מקרים מכל הסוגים גם כשזה באותו ענף באותה מדינה ועם אותה סוכנות סימום. WADA מכירה בזה פעם כן ופעם לא, פעם פה כן ופה לא, הכל לפי מה שבא באותו רגע.

לא הבנת, או שלא הסברתי טוב, את זה החלקים.

לכל תהליך בדיקה במעבדה יש את שלב הדיגום ואת שלב האנליזה. אם האנליזה מבוצעת במעבדת WADA בחו"ל, אהלן וסהלן- מתוקף. אבל תהליך הדיגום בודאות מבוצע על ידי הנציגות הישראלית. תהליך בחירת האובייקט ותהליך נטילת הדגימה מבוצעים בארץ. זה לא ברור לי האם מתוקף חיצונית מספיק.

מקרה מהעולם - לא לזה התכוונתי. התכוונתי למקרה שבו ספורטאי בכדורסל הישראלי נתפס על עבירת סמים שאינם משפרי ביצועים וסנקציית ההרחקה שהוא קיבל על ידי הסוכנות הישראלית יושמה גם בחו"ל. לא נתת דוגמה של ממצאי הסוכנות הישראלית ולא של סם שאינו משפר ביצועים (או שסתם לא ציינת את זה וכן התכוונת לזה).

בכל אופן, כרגע התמונה המצטיירת היא של התעלמות מוחלטת מהממצאים הישראליים בכדורסל בסוג הסמים הזה. לא פעם כן ופעם לא, אלא אף פעם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 6:05 pm 
Junior

וסליחה שאני שולח אותך כל הזמן למשלחות חיפוש. אולי פשוט כדאי לחכות להתייחסות של בוזי כי כרגע אני מרגיש שאני מפליץ באמבטיה (דש ללפטופ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 6:15 pm 
Hall of Famer

לא זוכר שמי יודע מה הרבה כדורסלנים נתפסו פה על סמים, ובכלל הבדיקות פה - לפחות בכדורסל - התחילו באופן מסודר לא כל כך מזמן כמדומני. אז הרבה דגימות מהכדורסל בארץ אין לי כי אין בנמצא. אבל הבאתי את הכי קרוב שיש - התייחסות שונה של עולם הכדורסל ושל WADA לממצאים בכדורסל מאותה מדינה. מה שמראה (במקרה הטוב) על חוסר עקביות ולא על משהו מוסדר או "לא מוכר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 8:47 pm 
Junior

בכל מקרה נשארנו עם שלוש דוגמאות רצניטיות באותו הנושא שטופלו בהתעלמות. משהו דפוק פה, זה דיי ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 8:52 pm 
Junior

בתור מי שהכניס לדיון לראשונה את הביטוי המגונה ״צדק״ שזכה פה (ובצדק!) לקיתונות לעג, אני יכול רק לציין שלגמרי לא התכוונתי לכל מה שנאמר כאן. אין לי שום דעה לגבי המניעים של הגורמים השונים בהתעלמות מתוצאות הבדיקות בארץ. למעשה, עצם השמיעה של המילה WADA גורמת לי להתקפי פיהוקים בלתי רצוניים ולפלאשבקים מחרידים לימים שבהם היה לי רק ערוץ אחד ולא היתה ברירה אלא לראות איפשהו את מולי אפשטיין משעמם את הצופים עד מוות בהרצאה משמימה על פיזיולוגיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 10:31 pm 
Hall of Famer

אני לוקח מכל הדיון המעניין את הביטוי הקומי הבא :
השימון של שמעון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 12:05 am 
Sophomore

כמה הערות:

1.
ציטוט:
חוסר הצדק הוא בעצם ביצוע הבדיקה המוזמנת מתוך אינטרס כלכלי ומקצועי של הקבוצה

לא בהכרח. לפי התקנון, יש שתי שיטות לבחור מי ייבדק: רנדומלית ומטרה (Target). בדיקת ״מטרה״ יכולה להתבסס, בין היתר, על מודיעין שקיבלה הסוכנות על שימוש לכאורה של ספורטאי בחומר אסור.

להלן מתוך התקנון:
ציטוט:
Target Testing: Selection of specific athletes for testing based on criteria set forth in the international Standard for Testing and investigations.

ציטוט:
Anti-Doping Organizations shall do everything in their power to ensure that they are able to capture or receive anti-doping intelligence from all available sources, including Athletes and Athlete Support Personnel (including Substantial Assistance provided pursuant to Code Article 10.6.1) and members of the public (e.g., by means of a confidential telephone hotline), Sample Collection Personnel (whether via mission reports, incident reports, or otherwise), laboratories, pharmaceutical companies, National Federations, law enforcement, other regulatory and disciplinary bodies, and the media.

אגב, שיטת הבדיקה המועדפת על WADA היא דווקא... ממוקדת, ולא רנדומלית.

ציטוט:
Target Testing is a priority because random Testing, or even weighted random Testing, does not ensure that all of the appropriate Athletes will be tested enough. The World Anti-Doping Code does not impose any reasonable suspicion or probable cause requirement for Target Testing.

אני מסכים שלו היית מצליח להוכיח קנוניה בין מכבי תל אביב והוועדה, במסגרתה הוסכם שהועדה תבדוק את ווימס כדי לשחרר את מכבי תל אביב מתשלום פיצויים, אזי היה פסול בתהליך. אבל כל עוד זה לא הוכח - וזה לא - אין בהכרח פסול בבדיקה. כן, הגם אם מכבי תל אביב ״הלשינה״ עליו.

2.
ציטוט:
העובדה בשטח היא גם שהבדיקה כפי שהיא בוצעה לא הייתה תקפה מבחינת נהלים וחוקיות, כי עובדתית הענישה והתוצאות שלה לא מיושמות.

עצם העובדה שלווימס לקח שעות על גבי שעות לתת שתן כשלעצמה - אין משמעה שנפל פגם בהליך הבדיקה. כפי שציינתי בעבר, אין מסגרת זמן מקסימלית לתת שתן. הספורטאי צריך לתת שתן, נקודה. כבר נתתי תקדימים לכך שלספורטאים, ישראלים וזרים, לקח שעות ארוכות לתת שתן.

בנוסף, העובדה שהתוצאות של הבדיקה לא מיושמות אינה מלמדת על כך שהליך הבדיקה היה פסול.

3.
ציטוט:
טוב, אחרי קריאת הכתבה בויינט, נראה שהסיפור הוא לא "עולם הכדורסל המושחת שמתעלם מהועדה הישראלית" אלא "הועדה הישראלית שכולם מצפצפים עליה". סיפור ווימס די עשוי להמחיש למה זה המצב, למרות הקיטורים של אנשי הועדה.

הכתבה, לטעמי, מגמתית. למשל, האם בדקו האם מתעלמים רק מהחלטות של הועדה הישראלית? האם מתעלמים גם מהחלטות של ועדות זרות אחרות, כמו למשל יוון, ליטא, לטביה, סלובניה וכן הלאה? יכול להיות שיש בעיה עם הועדה הישראלית, אבל אין מספיק נתונים מהימנים בכתבה כדי לשפוט זאת.

4. מהניסיון שלי, פיב״א מכבדת בעיקר את הבדיקות של עצמה, וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 2:49 am 
Junior

בוזי, באחריות מי בישראל לבדוק אם שחקנים שבאים לשחק פה נקיים מבחינת סנקציות קודמות מסוכנויות ממדינות אחרות? או שגם אצלנו זה לא באמת מזיז לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 7:54 am 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
rony כתב:
אני לא מבין למה זה היה חוסר צדק משווע אם ווימס היה יושב עכשיו 4 שנים בחוץ. יש בדיקות סמים, למיטב זכרוני היו לא מעט עדויות של שחקנים שגם נאלצו לתת כמה וכמה מבחנות ולחכות זמן ארוך עד ששוחררו, אז למה שווימס יקבל פטור?

חוסר הצדק הוא בעצם ביצוע הבדיקה המוזמנת מתוך אינטרס כלכלי ומקצועי של הקבוצה, ולא בגלל מחשבה שסם כזה או אחר פוגע בביצועים של השחקן. זה חסר צדק אם הבדיקה בוצעה (ובוצעה כפי שבוצעה) רק כדי להיפטר מהצורך לשלם פיצויים לשחקן שבפועל היה צורך לפטר בהליך רגיל.

העובדה בשטח היא גם שהבדיקה כפי שהיא בוצעה לא הייתה תקפה מבחינת נהלים וחוקיות, כי עובדתית הענישה והתוצאות שלה לא מיושמות.

ציטוט:
לגבי האכיפה הסלקטיבית, אני לא מבין מה הבעיה, אם לקבוצה יש מידע ששחקן מסוים משתמש בסמים, מה היא צריכה לעשות? להזמין בדיקות לכל הקבוצה כדי למנוע מראית עין? להשעות אותו בלי הוכחות רשמיות? להיפך, לווימס וראד ניתנה הזדמנות להוכיח את חפותם, ראד הוכיח אותה וקיבל את כל החוזה שלו במלואו, ווימס הלך הביתה ונשא בתוצאות. לא פוטנציאל לחוסר צדק ולא נעליים.

אם הקבוצה יודעת שהשחקן משתמש בסמים... נובמת. אתה באמת חושב שהקבוצה לא יודעת טוב מאוד מתי בדיוק ובאיזה סמים משתמשים כל השחקנים בה? מכבי תל אביב תמיד יודעת, פשוט מתי שזה נוח לה ומשתלם לה היא גם משתמשת בידיעה הזו כדי לזמבר שחקנים, כפי שראינו היטב. אני פשוט מסרב להאמין שבמועדון כזה יכול מישהו מסגל השחקנים להעלים את העובדה שהוא השתמש במריחואנה. הרי נקודת המוצא של מכבי תל אביב צריכה להיות שכל השחקנים שלה מעשנים גראס מדי פעם, כי פשוט ככה זה בכדורסל הישראלי. הקייס של ווימס יכול פוטנציאלית להיות שמכבי תל אביב ידעה על עוד שחקנים לאורך 50 שנותיה שהשתמשו בסמים ולהם לא הזמינו במיוחד בדיקה כשזה התאים מקצועית וכלכלית לקבוצה.[/quote]

הפוך גוטה, הפוך. הבעיה היא לא עם קבוצות שמזמינות בדיקות סמים לשחקנים שהן חושדות בהם בשימוש בסמים, הבעיה היא שקבוצה לא מזמינה בדיקת סמים כשהן חושדות/יודעות ששחקנים שלהן משתמשים בסמים כי הן לא רוצות לאבד אותם. מבחינתי אגב, אני לא רואה שום סיבה שרשויות הספורט יתערבו בכלל במקרים של מריחואנה שלא נותנת שום יתרון למי שמשתמש בה ושהן צריכות להתערב רק במקרים של חומרים שמשפרים ביצועים, אבל זו כבר רק הדעה האישית שלי. גם ברמה המקצועית, למה שלקבוצה יהיה אכפת אם שחקן מעשן מריחואנה כל עוד היכולת המקצועית שלו לא נפגעת? מבחינתי שחקן הוא כמו עובד לכל דבר וכל אחד מאיתנו, כל עוד הוא מתפקד כמו שצריך בעבודה שלו (פרט אולי למערכות ביטחוניות), אף אחד לא ישאל אותו על הרגלי הסמים שלו. השאלות מתחילות ברגע ששחקן/עובד מתחיל לרדת בתפוקה ובעיני זה דווקא הגיוני מאוד, קבוצה/מעסיק משלם לשחקן/עובד כדי לראות ממנו תוצרת מקצועית מסוימת, כל עוד התוצרת הזו מתקבלת זה בעיני עקום לגמרי להתערב לאדם בחיים הפרטיים שלו, בטח ובטח כשמדובר בעסק פרטי ולא ברשויות ממשלתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 6:08 pm 
Junior

כן, אבל מה הקשר בדיוק בין היכולת שלך להצליח ובין השימוש שלך בסמים קלים? אין שום קשר. זה שמכבי לא עשו את הבדיקות על ווימס ומצבו הגופני/מנטאלי (אשר יכולתו הרעועה הינה פועל יוצא של אותו מצב ככל הנראה) בטרם הוחתם, זו הבעיה שלהם. הם סתם קפצו על ההזדמנות להעיף את השחקן בלי כסף. כשר אבל מסריח מאוד.
זה כמו שתגיד שאין לך בעיה ששחקן לא ישמור כשרות כל זמן שהקבוצה טובה, והבעיות מתחילות לצוץ כשהשחקן נראה רע. פשוט אין קשר. הקשר היחיד שקיים הוא בחוזה עצמו שמאפשר לקבוצה להעיף שחקן על שימוש בסמים קלים, כיוון שהם נחשבים לסוג של הפרת קוד התנהגותי. ברור שמדובר בסעיף שיופעל במשורה ובעיקר כאשר לקבוצה יש אינטרס להפעיל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 6:18 pm 
מנהל פורום

עכשיו אומרים שהטורקים בוחנים מחדש את ההחתמה שלו. אולי בכל זאת זה עלול לגרום לתסבוכת עם הרשות למניעת סימום בטורקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 6:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אנדר/אובר של ווימס קולע 20 + במשחק בין הקבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 6:43 pm 
Sophomore

ציטוט:
כן, אבל מה הקשר בדיוק בין היכולת שלך להצליח ובין השימוש שלך בסמים קלים? אין שום קשר

מעבר לעבודה המוכחת ששימוש בסמים קלים לפני גיל 24 פוגע במח, יש גם הוכחות לכך ששימוש כבד בסמים קלים פוגע באמביציה שלך להצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 7:35 pm 
Junior

yoya כתב:
ציטוט:
כן, אבל מה הקשר בדיוק בין היכולת שלך להצליח ובין השימוש שלך בסמים קלים? אין שום קשר

מעבר לעבודה המוכחת ששימוש בסמים קלים לפני גיל 24 פוגע במח, יש גם הוכחות לכך ששימוש כבד בסמים קלים פוגע באמביציה שלך להצליח

כלומר, סוני ווימס, מר "אני רוצה להיות הלברון ג'יימס של מכבי", שמתאמן ונשאר לזרוק לפני ואחרי כולם.... פגוע מוטיבציונית על ידי מריחואנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 8:51 pm 
Hall of Famer

זה פשוט הלך לאיבוד בתרגום. הוא לא נשאר לזרוק אחרי כולם, הוא נשאר להיזרק אחרי כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2018 9:02 pm 
מנהל פורום

yoya כתב:
ציטוט:

זה נכון גם לאלכוהול ולג'אנק פוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 27, 2018 8:27 am 
Junior

מכבי: "אז תבדקו את ווימס. הוא מסומם ונשבר לנו ממנו".
הרשות: "אני כבר עובדת על הבעה הולמת של הפתעה מוחלטת".

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 27, 2018 11:00 am 
Junior

איך שימון עושה פרצוף מופתע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 27, 2018 3:45 pm 
Hall of Famer

כמו שהוא עושה פרצוף שמח, או עצוב, או כועס, או רגוע, או אוהב, או שונא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 28, 2018 12:50 am 
Junior

ואולי פשוט אפשר לעשות לשמעון אימוג׳י מיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר