סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:02 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תומר כתב:
הוקיץ' כתב:
אנחנו מדברים על קבוצה שהיום שמטה יתרון בבית מול קבוצה חביבה ...

הקבוצה ה"חביבה" הזו ברצף של שישה נצחונות, כולל על חולון ומכבי תל אביב.
כמה נוח לנו להתרגל לסטיגמות. בית הלחמי בנה קבוצה שמחפה על נחיתות מסוימת בכשרון (לבטח אחרי הפציעה של סקוורר) במשחק ממושמע וקבוצתי ומלחמה חסרת פשרות.
לידיי ובראון (היום לא משהו) עוברים לכולם מתחת לראדר איכשהו אבל הם בין הזרים הטובים בליגה (והאריסון לא הרחק מאחור).
גלבוע היא קבוצה שאף אחד לא ירצה לפגוש בפלייאוף.

אחלה קבוצה, ממש לא מזלזל בהם.
זה לא משנה את העובדה שירושלים, מבחינת תקציב וסגל, לא צריכה לשמוט יתרון רציני בבית מולם.
ואני ממש לא חושב שהזרים שלהם עוברים מתחת לרדאר. כל הליגה יודעת שיש שם שלושה זרים נהדרים (וגם וויליאמס שהיום היה חלש הוא שחקן בעיני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:04 pm 
Hall of Famer

נו ערן , אתה מוזמן להציג את הפואנטה שלך. קטש נכשל? מודי מאמן יותר טוב? לא היה צריך להביא את קטש במקום מודי? מה הפואנטה?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:06 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
תומר כתב:
הוקיץ' כתב:
אנחנו מדברים על קבוצה שהיום שמטה יתרון בבית מול קבוצה חביבה ...

הקבוצה ה"חביבה" הזו ברצף של שישה נצחונות, כולל על חולון ומכבי תל אביב.
כמה נוח לנו להתרגל לסטיגמות. בית הלחמי בנה קבוצה שמחפה על נחיתות מסוימת בכשרון (לבטח אחרי הפציעה של סקוורר) במשחק ממושמע וקבוצתי ומלחמה חסרת פשרות.
לידיי ובראון (היום לא משהו) עוברים לכולם מתחת לראדר איכשהו אבל הם בין הזרים הטובים בליגה (והאריסון לא הרחק מאחור).
גלבוע היא קבוצה שאף אחד לא ירצה לפגוש בפלייאוף.

אחלה קבוצה, ממש לא מזלזל בהם.
זה לא משנה את העובדה שירושלים, מבחינת תקציב וסגל, לא צריכה לשמוט יתרון רציני בבית מולם.
ואני ממש לא חושב שהזרים שלהם עוברים מתחת לרדאר. כל הליגה יודעת שיש שם שלושה זרים נהדרים (וגם וויליאמס שהיום היה חלש הוא שחקן בעיני).

נכון , ירושלים לא צריכה לשמוט יתרון רציני מולם , כמו שמכבי לא צריכה לשמוט יתרון רציני בבית מול ירושלים , וכמו שהפועל ת"א לא צריכה לשמוט יתרון רציני נגד נס ציונה , אבל מדי פעם הדברים האלה קורים.... איזה יופי זה משחק הכדורסל הזה , הא ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:10 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
נו ערן , אתה מוזמן להציג את הפואנטה שלך. קטש נכשל? מודי מאמן יותר טוב? לא היה צריך להביא את קטש במקום מודי? מה הפואנטה?

שהמאזן של קטש נכון להיום לא מראה שיפור בהפועל ירושלים ביחס לליגה, וההשתפרות הייתה הדרגתית בהתאם להשתפרות הכללית הטבעית של רמת הליגה. בשבילי W זה W וזה לא משנה לי איזה פסקי זמן נלקחו בשניה האחרונה ואיך זה קרה. שיפור צריך לבוא לידי ביטוי במאזן הכללי, או שהוא לא קיים, כאילו, הוא קיים, אבל באותה רמה אצל כולם פחות או יותר, כי קבוצות משתפרות באופן טבעי ככל שהן משחקות יותר ביחד.
אני מאמין שכשירושלים תגיע לשישה הפסדים, אם בכלל זה יקרה, זה יהיה עם הרבה יותר נצחונות ממודי מאור, ואז נוכל לראות זאת בא לידי ביטוי גם במאזן של ירושלים, את השיפור של קטש.
כרגע אין שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:12 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
העונה בליגה המשפט הזה פשוט לא תופס, כולן יכולות לנצח את כולן (אחרי שחולון העיפה את רייס: מכיוון שאיתו היא הייתה 10 רמות מעל הליגה).
התקציב / סגל על הנייר שציינת - כבר ממזמן לא תופסים מקום משמעותי, גלבוע/גליל ואשדוד יכולות לקחת אליפות ולעבור כל קבוצה בפלייאוף גם ללא יתרון ביתיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ועדיין זו לא גזירת גורל. זה שזה ככה - זה כשלון עצום של הקבוצות העשירות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:15 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ועדיין זו לא גזירת גורל. זה שזה ככה - זה כשלון עצום של הקבוצות העשירות.
מסכים בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:23 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
עופר האדום כתב:

שהמאזן של קטש נכון להיום לא מראה שיפור בהפועל ירושלים ביחס לליגה, וההשתפרות הייתה הדרגתית בהתאם להשתפרות הכללית הטבעית של רמת הליגה. בשבילי W זה W וזה לא משנה לי איזה פסקי זמן נלקחו בשניה האחרונה ואיך זה קרה. שיפור צריך לבוא לידי ביטוי במאזן הכללי, או שהוא לא קיים, כאילו, הוא קיים, אבל באותה רמה אצל כולם פחות או יותר, כי קבוצות משתפרות באופן טבעי ככל שהן משחקות יותר ביחד.
אני מאמין שכשירושלים תגיע לשישה הפסדים, אם בכלל זה יקרה, זה יהיה עם הרבה יותר נצחונות ממודי מאור, ואז נוכל לראות זאת בא לידי ביטוי גם במאזן של ירושלים, את השיפור של קטש.
כרגע אין שיפור.

נו, אז אתה חושב שמאז שקטש הגיע אין שיפור...... שווין. אני מניח שאתה נמצא במיעוט קטן בנושא הזה בקרב קהילות הכדורסל בארץ, אבל זו זכותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:27 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ערן כתב:
עופר האדום כתב:

כרגע אין שיפור.

נו, אז אתה חושב שמאז שקטש הגיע אין שיפור...... שווין. אני מניח שאתה נמצא במיעוט קטן בנושא הזה בקרב קהילות הכדורסל בארץ, אבל זו זכותך

אני חושב שהמאזן של קטש מראה שקצב צבירת הנצחונות שלו זהה לזה של מודי מאור. שיפור, אם התרחש, לא בא לידי ביטוי נכון לרגע זה במאזן הקבוצה.
וזה בכלל לא משנה לי מה הרוב חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:35 pm 
Hall of Famer

הבנתי...... אז רק המאזן קובע... תגיד, עצם היריבות לא משנה לסיפור? לקטש מתוך עשרת המשחקים שלו היו משחקים פעמיים נגד מכבי, פעמיים נגד חולון, ופעמיים נגד גלבוע. בוא נראה מה יהיה המאזן שלו בסוף הסיבוב הזה אחרי יותר משחקים נגד הקבוצות היותר חלשות בליגה.

וחוץ מזה, מתוך ארבעת ההפסדים, שלושה מהם זה משחקים שהיו להפועל ביד, והשחקנים שלו הפסידו אותם על הקו. כמו שכתבתי, להסתכל רק על המאזן בצורה כזאת זה די דמגוגי.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ש' אפריל 28, 2018 11:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:36 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
נכון , ירושלים לא צריכה לשמוט יתרון רציני מולם , כמו שמכבי לא צריכה לשמוט יתרון רציני בבית מול ירושלים , וכמו שהפועל ת"א לא צריכה לשמוט יתרון רציני נגד נס ציונה , אבל מדי פעם הדברים האלה קורים.... איזה יופי זה משחק הכדורסל הזה , הא ?

זה קורה? זה הטיעון שלך? ברור שזה קורה. וכשזה קורה מישהו אחראי לזה, לרוב המאמן.
כשזה קורה כמה ימים אחרי כמעט הפסד במשחק עלוב לקבוצה סופר חלשה, זה מעמיד את כל ה"שיפור המשמעותי" תחת קטש ספק מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:37 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
הבנתי...... אז רק המאזן קובע... תגיד, עצם היריבות לא משנה לסיפור? לקטש מתוך עשרת המשחקים שלו היו משחקים פעמיים נגד מכבי, פעמיים נגד חולון, ופעמיים נגד גלבוע. בוא נראה מה יהיה המאזן שלו בסוף הסיבוב הזה אחרי יותר משחקים נגד הקבוצות היותר חלשות בליגה.

לכן אמרתי שנחיה ונראה.
לא שולל שהשיפור יבוא לידי ביטוי במאזן, ולא שולל שיתברר כגווזמה.
אני לא אשכח שבעונה וחצי של קטש, היו אוהדים שהגנו עליו עד הרגע האחרון, עד היום האחרון. יש במאמן הזה משהו שגורם לאנשים לראות את המציאות עם משקפיים מאוד ורודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:37 am 
Junior

ערן כתב:
אני חושב שהמאזן של קטש מראה שקצב צבירת הנצחונות שלו זהה לזה של מודי מאור.

זו הפעם המאה שאתה מציין את זה וסלח לי, אבל אני לא מבין איזה מסר אתה בא להעביר
אז מה אם המאזן שלהם זהה ? אני באמת לא מבין מה עומד מאחורי האמרה הזו
אתה סתם מציין עובדה. זה כמו להגיד שהיום יום שבת.

מה ערך המוסף / פואנטה / מוסר השכל / שנקל שלך להשוואה בין מאזן הנצחונות בין מאור לקטש?
תסביר חד וחלק בבקשה...

חוץ מלציין בפעם ה-101 שהמאזן שלהם זהה - כי את זה הבנו ממך כבר כאמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:40 am 
Hall of Famer

נדמה לי שחוץ מלציין את זה 101 פעמים הוא גם הסביר את הפואנטה 101 פעמים, כולל ממש בהודעה האחרונה לפני שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:43 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
נדמה לי שחוץ מלציין את זה 101 פעמים הוא גם הסביר את הפואנטה 101 פעמים, כולל ממש בהודעה האחרונה לפני שלך.
אז אני בטוח שהוא לא יתנגד מלהסביר את זה פעם נוספת
ותודה לסנגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:46 am 
Hall of Famer

לו אני במקומו אני אומר לך לדפדף למעלה, בעיקר אחרי שיצאת עליו כאילו לא כתב כלום. הכל שם, יותר מפעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 1:28 am 
Hall of Famer

גמרמ הפיינל פור בין אשדוד לגלילבוע. רק לוודא שהמטרווסט פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 2:48 am 
Junior

אבימאל כתב:
גמרמ הפיינל פור בין אשדוד לגלילבוע. רק לוודא שהמטרווסט פנוי.
אל תגזים אני מניח שייבחרו באולם היפהפה בחולון
בנוסף-
אם אשדוד תסיים שנייה, וגליל גלבוע תסיים שישית (הגיוני סך הכל) הן ייפגשו בחצי גמר ולא בגמר.

עוד אופציה זה שאשדוד תסיים 3 וגליל 6, או אשדוד תסיים 4 וגליל 5, ואז הן בכלל ייפגשו בפלייאוף

כל התרחישים עוד פתוחים וכולן יכולות לנצח את כולן במשחק אחד
ולכן רחוק מלהכריז על זהות העולות לגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 3:04 am 
Hall of Famer

יש מצב שגם נוריס קול היה מושקע בבנק פנאן ?!
אני פשוט לא מוצא שום הסבר אחר לקרדיט וליחס שהוא מקבל מהקבוצה ...

עם כל הכבוד הרב לאשדוד וגלבוע - עם רמת כישרון כזו של הישראלים שלהם ( בפרט גליל שסבלה וסובלת מפציעות ) , והעובדה ששתי הקבוצות שיחקו לא מעט השנה רק עם 3 זרים , קיים איזשהו חסם עליון שאינו בשמיים על היכולת והיציבות שהן יכולות להפגין , והחסם הזה עובדתית מספיק לייצר רצפי ניצחונות אדירים שכאלו ( כולל על כל שאר קבוצות הצמרת כאמור ) - מה שפשוט מעיד מבחינתי על רמתה הנמוכה של הליגה .

בין היתר קבוצה שהיא כישלון גדול היא ראשון לציון . לאורך כל העונה עם 4 זרים שבהחלט טובים לרמת הליגה ( וכבר הוכיחו זאת בעבר ) , ישראלים בהחלט סבירים ( בן-שימול וזלמנסון זה צוות מוביל ראוי , ועם חנוכי , שולמן/ברנדווין וסולומון מהספסל ) , ללא פציעות משמעותיות בכלל כמדומני , עם חיזוק מטורף של לנגפורד ( ואפילו עם לוקסוס של להחזיק כרגע 5 זרים , ולהתאים את הארבעה שעולים מדי משחק בהתאם לכושר וליריבה ) - ועדיין נאבקים בקושי על המקום השמיני בפלייאוף .
מנגד נס-ציונה והגאנרים שלה ( הערב שלושתם לקחו 10 שלשות כ"א - חייב להיות שיא ... ) באמת שעושים את המקסימום מסגל שאני עדיין לא מבין איך שורד עונת משחקים שלמה ( הערב ללא טל דן למשל - אז פיטשון מקבל פתאום 24 דקות , ועשר דקות פשוט משחקים עם 4 גארדים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 9:19 am 
Sophomore

אני אחזור ואומר דעתי: אם בר טימור משחק דקות משמעותיות, הקבוצה לא תגיע לכלום. כל סנגוריו של המאמי הלאומי בטח יאמרו שהוא דווקא טוב במשחקים האחרונים, שהוא נקודת האור בהפועל ירושלים. ולדעתי, זה בדיוק ההיפך. הוא אמנם עושה נקודות גרבג' וגירד דו-ספרתי במשחקים האחרונים, אבל קבלת ההחלטות שלו מזעזעת. הוא בעיקר מעביר את החצי ומוסר לדייסון או קינזי. זה לא רכז, ואפילו לא קרוב. הוא גם שומר בינוני. אתמול לא הייתה שום סיבה שהוא ישחק 25 דק', והיה צריך לתת להלפרין עוד 5 דק' על חשבונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 10:05 am 
מנהל פורום

מסכים מאוד, המשחק של בר לא בוגר בלי קשר לגיל
הוא לא יכול להיות שחקן מוביל בטח לא רכז, קבלת ההחלטות שלו איומה, נשארו 18 שניות לסיום ההתקפה כל השחקנים פרושים והוא חודר לסל מול שלושה שומרים
וזו רק דוגמא אחת
עוד שחקן שלא נמצא על הפרקט הוא האוול, משחק נוראי שלו, עם ליאור נראנו יותר טוב וזה לא בגלל שליאור היה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 10:45 am 
Junior

ראשון נטולת פציעות? הקורא שמוליק ברנר יקפוץ ראשון כדי לחלוק..

כל ההודעה שלך שמואליקי מתעלמת מהעניין הזה שנקרא הגנה. ואתמול ראשון חטפה מעל מאה נקודות מקבוצה בלי טל דן (הנשגב) ושדקוואן קוק 1-מעשר מחוץ לקשת ושכדיר מדדה על רגל אחת (לא שהרגל השנייה עוזרת במשהו אבל עדיין).

למה? זה די ברור. אין לה הגנת פנים, בכלל. זלמנסון, הולוואי וטולפסן בקושי מסתדרים עם השומר שלהם. בשאר העמדות שחקני ההגנה היחידים המתפקדים הם קרופורד (שצביקה בצדק מחזיק ממנו השומר המוביל של הקבוצה) וקצת ניצן חנוכי. הקבוצה גם מאוד פריכה מנטלית.. ואתמול גם נכתשה על ידי נס צי בריבאונד. חסר להם שחקן פנים נורמלי והתוספת של לנגפורד מראה על חוסר הבנה בסיסי קצת מכמיר לב של ההנהלה ואולי גם צופים מסויימים כדי להבין שסיגרס לא היה הבעייה של הקבוצה.

את סולומון אין טעם למנות. ברנר הטמבל היה צריך לשלם את מס הלימוד איתו ולשחק איתו דקות יציבות וארוכות על חשבון חנוכי. עכשיו, זה כבר קצת מאוחר מידי וראשון ללא לנגפורד במשחקים הקרובים יכולה להסתבך במאבקי התחתית.

אגב טולפסן נכנס לצינוק של צביקה.

בנס צי, בראון נתן את משחק העונה שלו. וזה לא רק שהוא הכפיל את שיא העונה הקודם בנקודות. הגנה, ריבאונד, ניהל את המשחק, תקף ללא הפסקה והדלילות של ראשון בצבע שירתה אותו היטב.

בסך הכל לנס צי, במיוחד במשחקים כאלה של בראון, יש גם ארבעה זרים תורמים (לא עניין של מה בכך בליגה). כדיר ושרון הם מגה פלופים, אך גוט השתפר השנה לאופציית 3 וd הגונה והופמן גם שחקן חמוד. הם בסך הכל בנויים טוב והמועמדת הבולטת לתפוס את המקום השמיני לדעתי.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 10:57 am 
Junior

Bozzy כתב:
אני אחזור ואומר דעתי: אם בר טימור משחק דקות משמעותיות, הקבוצה לא תגיע לכלום. כל סנגוריו של המאמי הלאומי בטח יאמרו שהוא דווקא טוב במשחקים האחרונים, שהוא נקודת האור בהפועל ירושלים. ולדעתי, זה בדיוק ההיפך. הוא אמנם עושה נקודות גרבג' וגירד דו-ספרתי במשחקים האחרונים, אבל קבלת ההחלטות שלו מזעזעת. הוא בעיקר מעביר את החצי ומוסר לדייסון או קינזי. זה לא רכז, ואפילו לא קרוב. הוא גם שומר בינוני. אתמול לא הייתה שום סיבה שהוא ישחק 25 דק', והיה צריך לתת להלפרין עוד 5 דק' על חשבונו.
[quote="Bozzy"]
אז אני אחזור ואחלץ שוב להגנת המאמי הלאומי, כי נאמרות פה לא מעט שטויות. לא חושב שיש מישהו, גם לא מאוהביו הגדולים ביותר, שחושב שבר טימור צריך להיות הרכז הראשון של הפועל. הוא פשוט לא מספיק טוב לתפקיד. מצד שני, בתקופה האחרונה שבה הוא משחק הרבה יותר טוב, גם הפועל נראית יותר טוב. הוא שומר טוב, בטח הרבה יותר טוב מהלפרין שבשלב הזה של הקריירה לא מסוגל לשמור על אף גבר או אישה שרשומים אצל נפתלי גושן באיזשהי ליגה. בכלל, מצחיק שבמשחק שטימור נותן 14 נק׳ 5 ריב׳ ו4 אס׳ עם 18 מדד, המסקנה של מישהו פה היא שצריך היה לתת יותר דקות להלפרין שב-8 דק׳ שקיבל, לא הורגש בכלל. לא ברור איזה נק׳ גארבג׳ הוא מלקט, כשכל המשחקים של הפועל נגמרים בסל לפה או לפה, עם לא מעט סלי קלאץ׳ שלו (כולל אחד מרשים מאוד גם אתמול). לגבי קבלת ההחלטות: אני לא חושב שקבלת ההחלטות שלו מזעזעת. יש לו נטייה מסוימת לחדור ליער, אבל הוא שומר על הכדור לא רע בכלל (מקום ראשון או שני בליגה ביחס אס׳-איב׳) ואם כבר, כמו שנאמר כאן, צריך להוסיף אגרסיביות והרפתקנות למשחק שלו ולא להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 11:20 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
Bozzy כתב:
Bozzy כתב:

אז אני אחזור ואחלץ שוב להגנת המאמי הלאומי, כי נאמרות פה לא מעט שטויות. לא חושב שיש מישהו, גם לא מאוהביו הגדולים ביותר, שחושב שבר טימור צריך להיות הרכז הראשון של הפועל. הוא פשוט לא מספיק טוב לתפקיד. מצד שני, בתקופה האחרונה שבה הוא משחק הרבה יותר טוב, גם הפועל נראית יותר טוב. הוא שומר טוב, בטח הרבה יותר טוב מהלפרין שבשלב הזה של הקריירה לא מסוגל לשמור על אף גבר או אישה שרשומים אצל נפתלי גושן באיזשהי ליגה. בכלל, מצחיק שבמשחק שטימור נותן 14 נק׳ 5 ריב׳ ו4 אס׳ עם 18 מדד, המסקנה של מישהו פה היא שצריך היה לתת יותר דקות להלפרין שב-8 דק׳ שקיבל, לא הורגש בכלל. לא ברור איזה נק׳ גארבג׳ הוא מלקט, כשכל המשחקים של הפועל נגמרים בסל לפה או לפה, עם לא מעט סלי קלאץ׳ שלו (כולל אחד מרשים מאוד גם אתמול). לגבי קבלת ההחלטות: אני לא חושב שקבלת ההחלטות שלו מזעזעת. יש לו נטייה מסוימת לחדור ליער, אבל הוא שומר על הכדור לא רע בכלל (מקום ראשון או שני בליגה ביחס אס׳-איב׳) ואם כבר, כמו שנאמר כאן, צריך להוסיף אגרסיביות והרפתקנות למשחק שלו ולא להיפך.

שומר בינוני במקרה הטוב. תנועות ידיים וטפיחה על החזה לא הופכים אותך לשומר טוב, אפילו אם אתה מאוד מנסה. הוא אכן שומר הרבה הרבה יותר טוב מהלפרין בשלב זה של הקריירה, מה שמעיד יותר על הלפרין מאשר על טימור. ואכן, אני עדיין חושב שהלפרין אפקטיבי יותר מאשר טימור במשחק ההתקפה של הפועל, גם בשלב זה בקריירה שלו. הדקות שהלפרין שיחק (אמצע הרבע השני עד המחצית) היו הטובות של הפועל במחצית הראשונה.

אתה מצטט כל מיני סטטיסטיקות (כמו הסטטיסטיקה המטעה של יחס אס'-איב, שהרי טימור פסיבי לחלוטין רוב המשחק ולכן לא מאבד, אבל גם כמעט לא מוסר), אבל הסטטיסטיקה לא עושה רושם על מי שרואה את טימור משחק. ולדעתי, הוא משחק לא מספיק טוב כדי להצדיק את הקרדיט העצום שניתן לו שבוע אחר שבוע. בכל מקרה, הטענה שלי הייתה שאפילו אם טימור עושה סטטיסטיקות טובות - הוא לא טוב לקבוצה.

לגבי קבלת ההחלטות: חלק מקבלת החלטות זה גם לדעת מתי להיות אגרסיבי והרפתקני יותר ומתי לא. משום מה, נראה שטימור הרפתקני בצורה יוצאת דופן בדקות מסוימות, ופסיבי באחרות. זו בדיוק הבעיה. המשחק שלו, כפי שתיאר אוריאל קודם, פשוט לא בוגר. והוא כבר בן 27.

ואגב: בוא לא נגזים. לא נאמר שהלפרין צריך לקבל את כל הדקות של טימור, אלא שהלפרין היה צריך לקבל קצת יותר דקות על חשבון טימור (כ- 5, מה שהיה מעמיד את טימור על 20 דק' למשחק ואת הלפרין על 12-13).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 11:40 am 
Hall of Famer

סטטיסטיקת אס'-איב' לא משקרת כשמדובר בשחקן שלא מוסר ולא מאבד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: