סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 1:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 5:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פשוט קבוצה חלשה בקאבס. לברון ורק לברון.
סמית לא שווה חמישייה באף קבוצה בליגה והוא פותח אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 5:52 am 
Hall of Famer

מגעיל, ג'יי אר סמית', בהתחלה לא קלטתי אם זה לאב או סמית', אבל בלי להסתכל ברור מה התשובה -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 5:53 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
ג'יי אר סמית פשוט מחורבן, כולל פאול מגעיל על הורפורד.

עבירה מגעילה ומסוכנת כאשר הוא דוחף את הורפורד שנמצא באויר, כנראה שהוא חשב שאם הוא לא קולע, אז לפחות הוא יעשה משהו מועיל לקבוצה שלו.
הוא מקבל על זה פלגרנט 1 בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 5:54 am 
Hall of Famer

איך יכול להיות שסמית לא מורחק על כזה פאול? הזכיר לי משחקי אן בי איי לייב ישנים שאפשר היה לדחוף חופשי ולפצוע שחקנים.

בינתיים הסלטיקס עולים לדאבל פיגרס, וקליבלנד בדרך לפיגור 0-2

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 5:56 am 
Junior

זהו, זה גמור. לברון לבד לא מספיק. ואפילו עם קצת עזרה מלאב זה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 5:59 am 
Junior

הקאבס מוותרים על המשחק. עוד טיים אאוט מוצלח של סטיבנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 7:48 am 
מנהל פורום

הפער בין המאמנים כל כך גדול, שלברון לא מספיק. וכשמוסיפים לזה את הפער בין הסגלים המסייעים, אז מקבלים שני משחקים שבהם גרשון ונאדר משחקים בדקות האחרונות ומגארבג'ים להנאתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 9:03 am 
מנהל פורום

סטיבנס בסביבה כבר 3/4 עונות, ועדיין נכשל פעם אחרי פעם בפלייאוף
אז כנראה שזה לא רק הוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 9:19 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
סטיבנס בסביבה כבר 3/4 עונות, ועדיין נכשל פעם אחרי פעם בפלייאוף
אז כנראה שזה לא רק הוא

להגיד שסטיבנס נכשל פעם אחרי פעם זה ממש להחמיר איתו, בשנה שעברה הגיע לגמר המזרח והפסיד לקליבלנד הרבה יותר טובה ממה שהיא היום, וגם זה אחרי שתומאס נפצע וסיים את העונה. לפני 3 עונות הסלטיקס בכלל הפתיעו את כולם שהגיעו לפלייאוף וגם אז הם הפסידו לקליבלנד שהייתה הרבה יותר טובה, החמישיה אז הייתה, אגב, בראדלי, סמארט, טרנר, ברנדון באס וטיילר זלר, כל מאמן אחר מתחרה עם חמישיה כזו על הבחירה הראשונה בדראפט, בטח שלא מנצח סדרות בפלייאוף. הפעם היחידה שבה הסלטיקס באמת איכזבו הייתה לפני שנתיים מול אטלנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 9:38 am 
Junior

מה שרואים בשני המשחקים הראשונים הוא שבוסטון קבוצה הרבה יותר טובה וזה בטח נזקף לזכותו של סטיבנס. מעניין מאוד אם בעוד חמש שנים ג'יילן בראון, רוזיר וטאטום יהיו 3 סופר סטארים שלא נאמין שאשכרה שיחקו ביחד באותה קבוצה או שזה ימשיך להיראות כמו סגל שהגעה שלו לגמר nba היא סוג של נס. בטח משהו באמצע. אני, בכל מקרה, חושב שאם בוסטון ממשיכה לשחק ככה, יש לה בהחלט מה למכור גם בגמר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 9:41 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ג'יי אר פשוט בנאדם דוחה. לא רק שהוא כמעט פצע את הורפורד (נחת על הרגל בצורה לא טובה שעלולה היתה לפרק לו את הברך) אלא גם אחר כך דחף בגסות את סמארט שניגש אליו.
במקום סטיבנס אני מכניס את גרשון רק בשביל שישב עליו ויוציא אותו מכלל פעילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 9:50 am 
Junior

sir charles כתב:
ג'יי אר פשוט בנאדם דוחה. לא רק שהוא כמעט פצע את הורפורד (נחת על הרגל בצורה לא טובה שעלולה היתה לפרק לו את הברך) אלא גם אחר כך דחף בגסות את סמארט שניגש אליו.
במקום סטיבנס אני מכניס את גרשון רק בשביל שישב עליו ויוציא אותו מכלל פעילות.

עם היכולת שלו, לא כדאי לבוסטון להוציא אותו מפעילות, כל מי שיבו במקומו יתרום יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 9:58 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
מה שרואים בשני המשחקים הראשונים הוא שבוסטון קבוצה הרבה יותר טובה וזה בטח נזקף לזכותו של סטיבנס. מעניין מאוד אם בעוד חמש שנים ג'יילן בראון, רוזיר וטאטום יהיו 3 סופר סטארים שלא נאמין שאשכרה שיחקו ביחד באותה קבוצה או שזה ימשיך להיראות כמו סגל שהגעה שלו לגמר nba היא סוג של נס. בטח משהו באמצע. אני, בכל מקרה, חושב שאם בוסטון ממשיכה לשחק ככה, יש לה בהחלט מה למכור גם בגמר...

רוזייר אדיר אבל לדעתי התקרה שלו נמוכה משמעותית משל השניים האחרים. גם בין בראון לטייטום אני חושב שהתקרה של טייטום גבוהה משמעותית.
הפלייאוף הנוכחי יכול לדעתי לשנות את הדעה של איינג'. אם בתחילת השנה דובר על קיירי והיוורד כשני אבני הבניין של הקבוצה וגם במהלכה דובר על טריידים שמערבים את טייטום, בראון והורפורד, עכשיו דווקא יש יותר דיבורים על טריידים על קיירי ואירווינג. בכלל, לא ברור איך הם יחזרו ואיך הקבוצה תגיב לחזרה שלהם, בעיקר רוזייר שיחזור לספסל ובראון / טייטום שהדקות שלהם יצטמצמו.
גם הפלייאוף המוצלח של ניו אורלינס משפיע כי יש שאלה האם דיוויס התעקש לעזוב. לדעתי לאור הפציעה של קאווי, השחקן היחיד שאיינג' צריך לחפש עליו טרייד הוא דיוויס, שחקן שעם כל הכבוד לסגל של הסלטיקס יכול להיות גיים צ'יינג'ר בגלל השילוב של היכולת והגיל.
דבר אחד בטוח, לאיינג' יש יתרון מטורף בעמדת המאמן. כל הדיבורים וסימני השאלה על היכולת של סטיבנס בפלייאוף (אפילו בת'רד הנוכחי!) די לא רלוונטיים עכשיו, אפילו אם הקאבס יעלו בסופו של דבר.
ברמת הסגל יש לדעתי המון שאלות:
- האם קיירי יחזור כשיר וברמה מספקת כדי להוביל קבוצה לאליפות? ומה עושים עם רוזייר במקרה כזה?
- איך לשלב בחזרה את היוורד?
- הורפורד אדיר, אבל האם מבחינת גיל הוא יכול להשאר רלוונטי גם כשהחלון של הסלטיקס יגיע, שזה שילוב של הזדקנות של לברון, של ג"ס והמשך התפתחות של הצעירים של בוסטון?
- מה לעשות עם סמארט בקיץ הקרוב? התרומה שלו אדירה, השאלה איזה קסמים אפשר לעשות מבחינת התקרה

באופן כללי איינג' לדעתי עדיין מכוון לעוד 2-3 שנים, מה שאומר שהוא גם צריך לחשוב על פתרון ליום שבו חוזי הרוקי של בראון וטייטום יסתיימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 10:22 am 
Junior

נקודה מדהימה לגבי בוסטון - אין לה אף שחקן בטופ 20 של הקלעים בפלייאוף הנוכחי (ממוצע למשחק). למעשה השחקן הראשון שלה הוא במקום ה-24, שזה הכי נמוך מכל קבוצות הפלייאוף חוץ ממינסוטה. אבל אז יש לה 3 שחקנים במקומות 24-26 (טייטום, בראון ורוזייר) ועוד אחד במקום ה-30 (הורפורד). באמת קבוצה מדהימה.

נקודה לגבי סטיבנס - הוא התקדם בכל עונה שלו מאז שהגיע לסלטיקס, כמובן שבעונה הרגילה (5 שנים של שיפור מתמשך בכמות הנצחונות) אבל גם בפלייאוף - אחרי שקיבל סוויפ בסיבוב הראשון מול הקאבס הוא נתן סדרה טובה מול אטלנטה שלה היה את יתרון הביתיות, שנה שאחר כך כבר הגיע לגמר המזרח אבל לא היווה באמת יריב לקאבס השנה הוא כמובן שוב בגמר המזרח ונותן להם מאבק קשה (אני עדיין חושב שהקאבס יעברו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 11:15 am 
Senior

הסלטיקס מדהימים, ממש מראים שיפור גם תוך כדי הפלייאוף, אולי בעקבות ניסיון, ואם לפני חודש חשבתי שלהחליף את דני איינג' יכול היה להיות הג'וב הקל ביותר לGM בNBA, עכשיו אני מרגיש שכל-כך הרבה חבר'ה שם נמצאים על סקאלה אחרת משחשבנו, שנראה שיצטרכו לקבל שם כמה החלטות ממש לא קלות.
אנתוני דיוויס בעיני הולך להיות אנטאצ'אבל בקיץ הקרוב וקוואי נהדר, אבל אחרי עונה פצועה כזו, וכשהסלטיקס כל-כך עמוסים בכשרון בכנפיים, אני לא בטוח שהוא מה שהם צריכים.
מי שבכלל הכי מפתיע לטובה זה מרכוס סמארט - את זה שהוא גירית דבש שנלחם בלי תחושת נחיתות מול ביגמנים ושהוא שומר מצוין כולנו ידענו, אבל הקבלת החלטות שלו והמשחק ההתקפי שלו ברגעים קריטיים ממש מפתיעים אותי לטובה, התרשמתי שהוא הרבה יותר נזק עד הפלייאוף הזה.

לברון עם ט"ד שביעי בקריירה בהפסד בפלייאוף וזה שם אותו במקום הראשון בכל הזמנים ועם פיגור 0-2 במזרח לראשונה מאז 2008, ככה שיהיה מעניין מאוד לראות איך הוא יוצא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 11:25 am 
Junior

כולם נצמדו בשנים הראשונות של הקריירה של מרקוס סמארט לעניין הקליעה, לא מפתיע שהרי זה משותף גם ל"דיונים" על רכזים ישראליים נטולי קליעה, אבל יש אספקטים וניואנסים נוספים שאפשר לשייף. והוא בתהליך שדרוג הדרגתי ועקבי של יכולת הפליימיקינג שלו וזה לא מפתיע בכלל.

באופן כללי, השאלות שאיינג צריך לשאול את עצמו לדעתי יותר מתאימות לת'רד נפרד בקיץ. אבל אני כבר כתבתי פה לא ממזמן - מרקוס סמארט צריך להיות השחקן "הבינוני" הראשון של איינג שיקבל סכומים שקרובים לדו ספרתי ולאורך שנים. אין שחקן כמוהו בליגה. ואם זה אומר שטרי רוז'ייר לא בתכניות, אז זה מה שצריך להיות ורק צריך לתכנן בקפידה את דרך הוצאתו מהתכניות העתידיות של הקבוצה (טרייד, לסחוט עוד שנה איתו כמחליף).

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 11:35 am 
מנהל פורום

אין לי ספק שסטיבנס הוא מאמן העתיד ואולי גם ההווה של הNBA אבל קצת מפריזים בערך שלו, יש לו סדקים שיכולים פתאום להתגלות
בעונה שעברה היה מרחק פציעה של רונדו מלעוף בסיבוב הראשון
העונה היה צריך 7 משחקים לעבור את מילווקי
חייב להיות משהו מאחורי זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 11:47 am 
Hall of Famer

קבוצה טובה, אבל לא קונטנדרית בכירה, שחסרה 2 מתוך 3 השחקנים הכי טובים שלה ומתקשה בפלייאוף לא מעיד על סדקים ביכולת אוריאל. בראד סטיבנס עושה עם הסלטיקס של העונה דברים כ"כ לא הגיוניים, שעד שקורה לו משהו סביר לגמרי זה נראה לאנשים כמו סדק ביכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 12:03 pm 
Hall of Famer

אני אף פעם לא הבנתי את הביקורת על סטיבנס בפלייאוף. זה שהוא הצליח להביא קבוצות שלא היה להן שום עניין לחפש בפלייאוף, לא הופך אותו למאמן שנכשל בפלייאוף. האם פופ הוא כשלון בגלל שלא הצליח לעבור סיבוב העונה?
סטיבנס מסתמן כמאמן גדול, אחד הגדולים בהיסטוריה, אם ימשיך כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 12:08 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
קבוצה טובה, אבל לא קונטנדרית בכירה, שחסרה 2 מתוך 3 השחקנים הכי טובים שלה ומתקשה בפלייאוף לא מעיד על סדקים ביכולת אוריאל. בראד סטיבנס עושה עם הסלטיקס של העונה דברים כ"כ לא הגיוניים, שעד שקורה לו משהו סביר לגמרי זה נראה לאנשים כמו סדק ביכולת.

מדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 12:09 pm 
Senior

בשביל שסטיבנס ייחשב אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה, בטח כשהוא מאמן תחת דני איינג' שהוא אחד הGM הטובים בהיסטוריה, הוא יהיה חייב לקחת אליפות ואולי אפילו כמה.
בואו לא נקפוץ ונרתום את העגלה לפני הסוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 12:15 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:

גם אני חשבתי על זה במהלך המשחק היום, אבל יותר בנוגע לבראון וטייטום.

בכלל הסלטיקס מתגלים כקבוצה שבנויה במיוחד לשמור את לברון, למרות הטריפל דאבל. חוץ מהרבע הראשון וטיפה ברבע הרביעי, לברון נראה כמו עוד שחקן וזה לגמרי לזכות הסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 12:44 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
בשביל שסטיבנס ייחשב אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה, בטח כשהוא מאמן תחת דני איינג' שהוא אחד הGM הטובים בהיסטוריה, הוא יהיה חייב לקחת אליפות ואולי אפילו כמה.

אף אחד לא אומר שהוא מהגדולים בהיסטוריה כרגע, אבל בהחלט אפשר להגיד שהוא המאמן הכי טוב בליגה כרגע (או לכל הפחות-אחד מ-2-3 הטוענים הבכירים לכתר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 12:48 pm 
Hall of Famer

בואו נפריד את ההגדרה בין "מאמן גדול" שצריך לגבות את המעמד שלו בתארים ל"מאמן איכותי" שאז מספיק לראות מה הוא מוציא מהקבוצות שלו. אין לי שום ספק שסטיבנס היום הוא קל המאמן הכי איכותי בליגה ואולי גם אחד האיכותיים בהסטוריה. בשביל להחשב כגדול וכמובן אחד הגדולים בהסטוריה, הוא יצטרך אליפויות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 2:48 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:

אני מאמין שזה מה שיקרה - אבל זה תלוי הרבה יותר במהלכים של איינג׳ מאשר בסטיבנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון, סאבוניס ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה