סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 7:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 1:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וולטון מובטל חצי יום. חתם בקינגס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 9:08 am 
Hall of Famer

ועומד בפני אישומים על תקיפה מינית:
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... al-Assault

בזמן הזה בפינישיה, הסאנס מפטרים את איגור קוקוסקוב אחרי שנה אחת בלבד בניסיון לעשות מהלך מהיר ולשכור את שירותיו של מונטה וויליאמס, כרגע עוזר המאמן של פילי שמועמד למשרה של הלייקרס:
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... eplacement

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 9:35 am 
Hall of Famer

*קוקושקוב

*מונטי ויליאמס, שבעיקר זכור כמאמן הראשי והלא-מאד-מוצלח של הפליקאנס במשך כמה עונות בעשור הנוכחי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 9:37 am 
Hall of Famer

תודה על התיקונים החשובים.
כנראה שבפיניקס התאכזבו והופתעו, כמעט כמוך, לגלות שהם לא נכנסו לפלייאוף, אחרי הכל.
הבעלים שלהם נוראי. אני מקווה שהם לא יקבלו את אחת משתי הבחירות הראשונות בדראפט הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 9:54 am 
Hall of Famer

אתה לא צריך להפגע, כולה תיקוני הגייה.

והעקיצה שלך נורא כואבת, איך אתאושש ממנה. רק אולי צריך לציין שוב, כי לא כולם מבינים מהר או בכלל גם כשמסבירים הרבה ובמפורט, שלא הופתעתי ובטח לא התאכזבתי מזה שפיניקס לא בפלייאוף. הימורי תחילת עונה קלילי ערך לא מזיזים אותי כ"כ הרבה, אתה יודע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 10:31 am 
מנהל פורום

בארה"ב מפורסם שעיתונאים ספורט בשם קלי טננט תובעת את לוק וולטון על הטרדה מינית.
בזמן שהגיעה לחדר שלו במלון לראיין אותו, וולטון הצמיד אותה למיטה וניסה לנשק אותה.

ובפיניקס - הקבוצה פיטרה את המאמן איגור קוקושקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 5:06 pm 
Junior

כאמור, המאמן לא אשם.
חבל לי עליו כיוון שהיה מאוד מוערך ביוטה.
אם יכול לבוא לעזור למשחק ביוסטון יהיה אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 10:36 pm 
Hall of Famer

פיניקס זאת הקבוצה שבאמת מנוהלת הכי גרוע באן.בי.איי. לא הולכת לשום מקום, אין באמת ציפיות וכבר מפטרים מאמן שמינו לאחר שנה? ומי רוצים במקומו מאמן שהמונח בינוני הוא הבסט קייס סצנריו שלו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 11:17 pm 
Hall of Famer

אבל זהו, שהיו ציפיות.
היו ציפיות לא ריאליות בעליל להתחרות על הפלייאוף המערבי.
בגלל זה הביאו את אריזה, בין השאר, על חוזה מנופח לשנה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 12:32 am 
Hall of Famer

וואו, חדשות מעניינות:
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... Operations

הוולבס שכרו את שירותיו של גרסון רוסאס, בכיר בהנהלה של מוריי ביוסטון.
עבד גם עם הינקי בעבר.
קיוויתי שפילי ישקלו אותו לפני שמינו את אלטון ברנד.

לא הבחור הכי כריזמטי בחדר :)
(נראה כמו עוזר קלאסי)
אבל הוא לא באמת צריך להיות, אין לי ספק שהוא חכם והוא מאוד מנוסה.

יהיה מסקרן לראות איך הוא יהיה כ-gm
מה תהיה האסטרטגיה שלו
ואם יצליח להיפטר מוויגינס בשלב כלשהו (או להוציא ממנו ערך על הפרקט).

* נבחר על פני בילאפס ולנגדון.
לנגדון, כרגע מס׳ 2 בנטס, מסתמן כמו מועמד מצוין.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' מאי 02, 2019 3:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 8:59 am 
מנהל פורום

בארה"ב מפורסם ששאראס יתראיין לתפקיד המאמן של ממפיס, ויתכן וגם קליבלנד מעוניינים.
קובי אלטמן ה-GM של קליבלנד היה במשחק של פנרבחצ'ה - ז'לגיריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 10:28 pm 
Hall of Famer

שאראס זה האחרון שמתאים לליגה כמו אן בי איי. או אולי לפני אחרון, אחרי אוברדוביץ'.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 10:43 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
שאראס זה האחרון שמתאים לליגה כמו אן בי איי. או אולי לפני אחרון, אחרי אוברדוביץ'.

ותיבודו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 10:47 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:

מעניין. למה אתה חושב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 11:39 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
וואו, חדשות מעניינות:

עבד גם עם הינקי בעבר.

(נראה כמו עוזר קלאסי)

מה תהיה האסטרטגיה שלו

כי ברור שג'י אם, בעיקר אם היה בצוות של מוריי ועבד עם הינקי, יכול להוציא מויגינס ערך על הפרקט. זו ממש הגדרת התפקיד. והחבר'ה של מוריי כאלה חכמים שהם בטח מסוגלים לעשות גם דברים כאלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 11:45 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
וואו, חדשות מעניינות:

עבד גם עם הינקי בעבר.

(נראה כמו עוזר קלאסי)

מה תהיה האסטרטגיה שלו

כי ברור שג'י אם, בעיקר אם היה בצוות של מוריי ועבד עם הינקי, יכול להוציא מויגינס ערך על הפרקט. זו ממש הגדרת התפקיד. והחבר'ה של מוריי כאלה חכמים שהם בטח מסוגלים לעשות גם דברים כאלה.

הם מסוגלים לבחור את המאמן הנכון לסיטואציה של הקבוצה (דאנת׳וני בהחלט עוזר להארדן)
והם מסוגלים להשפיע על בחירת הזריקות של השחקנים שלהם (שוב, דוגמת מוריי ביוסטון).

וויגינס שהוא לא השחקן הכי חד בעולם זורק לא מעט זריקות לא יעילות שהוא לא יודע לקלוע באחוזים גבוהים.

אני הייתי מנסה לשלוח אותו בטרייד אבל זה לא יהיה פשוט, החוזה שלו נוראי
ולכן הוספתי את האפשרות, בסוגריים, שאולי יוציאו ממנו ערך גבוה יותר על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 12:20 am 
Hall of Famer

בלי קשר, האנשים האלו סופר חכמים, מקצועיים ומנוסים.
לא מבין למה אתה מזלזל בהם, מעבר לכך שאתה מזלזל בכולם.

גם אם מתעלמים מההערכה שלי להינקי, ההנהלה של יוסטון מוערכת מאוד ברחבי הליגה.
נדמה לי שיש הסכמה רחבה שמוריי הוא אחד ה-GMים הבולטים בליגה.
רוסאס נמצא בעסק כבר המון שנים ומכיר את העולם המקצועי הזה היטב.

זה לא מבטיח תוצאות טובות, כמובן
אבל בעיניי יש פער מהותי בין אלטון ברנד או (סביר להניח) צ׳ונסי בילאפס (שהוא בחור אינטיליגנטי מאוד) או ת׳יבודו לבין החבר׳ה האלו,
בדרך שבה מקבלים החלטות, ביכולות האנליטיות שלהם, בשליטה שלהם בכלים השונים, בנסיון המקצועי שלהם.

הייתה לנו דוגמה לא מזמן עם מג׳יק שהיה way over his head.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 6:46 am 
Hall of Famer

אין לי בעיה לפרגן למוריי, לא שאני חושב שהוא כזה אורים ותומים כמו שאתה מתאר אותו אבל סבבה של ג'יאם.

הינקי, כמובן, פארודיה משולבת בטרגדיה ולכן יושב בבית ולא סביר שנראה אותו בקרוב בתפקיד ניהולי כלשהו.

ואני לא מזלזל באדון רוסאס שאין לי מושג מה היכולות שלו, תכף תהיה לנו הזדמנות לראות. אני כן מאד משועשע מהתפישה הבינארית שלך ועל היותך מעריץ חרוף של מי שהחלטת שהם האנשים הכי חכמים בענף (או בעולם בכלל?), ולכן ביכולתם גם לשפר שחקנים בהחלטות ניהוליות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 7:10 am 
Hall of Famer

עזבו שטויות. היה דראפט בביג3.
עונה הקרובה מצטרפים לליגה לא פחות מגרג אודן ועוד שמות ששיחקו בישראל כמו וויל ביינום, ארויו, טרה סימונס, דיון גלובר, קרייג סמית' ודיזון תומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 2:21 pm 
Hall of Famer

אני חושב שההודעה של Att מפגינה את הפער בינו לבין רבים אחרים בפורום וזה בסדר. אני לא חושב שיש מישהו אחד בפורום למעט Att שהיה מתחיל הודעה על מינוי של בחור שהיה עוזר ג'י.אם לג'י.אם במשפט "וואו, חדשות מעניינות".
Att כבר כתב בעבר שמשחק ההנהלות מעניין אותו מאד, נדמה לי לא פחות מאשר המשחק על הפארקט. לא חושב שיש פה בפורום הרבה כאלו.

מעבר לכך, קצת מצחיקה אותי ההגנה של Att על רוסאס והחבר'ה שלו ביוסטון, כשהוא לא מבין איך נדב מזלזל בו ובכמותיו. Att, מזלזל בערך ב-2/3 מהג'י.אמים בליגה, כשהניסיון שלו בתפקיד הוא כולל צפיה במשחקים בטלוויזיה וקריאת כתבות ופורומים באינטרנט.

דבר אחרון, בוודאי שיש פער בין הדרך בה אנשים כמו מורי, או אותו רוסאס ובוודאי הינקי, שלא דרכו מעולם על המגרש, מקבלים החלטות לעומת אקס שחקנים כמו צ'ונסי או כמו אחד הג'י.אמים הטובים, דני איינג'.
באופן כללי, אני חושב שניסיון במשחק עצמו, בין אם שחקן או מאמן (פט ריילי, פופוביץ') נותן אדג' על פני מישהו שבא מלימודי מנהל עסקים. אבל אין פה שחור לבן מן הסתם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 2:54 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אין לי בעיה לפרגן למוריי, לא שאני חושב שהוא כזה אורים ותומים כמו שאתה מתאר אותו אבל סבבה של ג'יאם.

הינקי, כמובן, פארודיה משולבת בטרגדיה ולכן יושב בבית ולא סביר שנראה אותו בקרוב בתפקיד ניהולי כלשהו.

ואני לא מזלזל באדון רוסאס שאין לי מושג מה היכולות שלו, תכף תהיה לנו הזדמנות לראות. אני כן מאד משועשע מהתפישה הבינארית שלך ועל היותך מעריץ חרוף של מי שהחלטת שהם האנשים הכי חכמים בענף (או בעולם בכלל?), ולכן ביכולתם גם לשפר שחקנים בהחלטות ניהוליות.

מתי כתבתי שהם האנשים הכי חכמים בענף?

מוריי נחשב לאחד ה-GMים המנוסים והטובים בליגה.
לא צריך להיות מעריץ שרוף כדי לייצג דעה שהיא קונצנזוס בקרב אוהדי נ.ב.א.

אם הייתי צריך לדרג - ובאמת מזמן לא היה דירוג כזה (אולי אכין בקרוב) - הוא כנראה היה מקום 4 או 5 בליגה.
אני אוהב את זה שהוא ממוקד כוכבים ושהוא לא חושש לבצע מהלכים. אחד האמיצים ביותר בתחום.
עוד משהו שמאפיין אותו (לטוב ולרע; כנראה שבעיקר לטוב) זה שהוא משפיע לא במעט על הדרך שבה יוסטון משחקת.
יוסטון נראית לעתים כמו משחק אנליטיקס בפעולה.
וכמובן היכולת למצוא שחקנים תורמים/משמעותיים כמו קאפלה או הראל מאוחר בדראפט או מתחבאים בדי-ליג.

מהצד האחר, החוזה לכריס פול הפך פוטנציאלית לאחד מהחוזים הגרועים בליגה ברגע שנחתם, בהתחשב בגילו המתקדם, בהיסטוריית הפציעות שלו ובסכומים המדוברים.
בכלל, כריס פול סנדל את יוסטון במידה רבה עם ה-sign and trade הזה (בו איבדו את וויליאמס, הראל ובברלי) וזו אחת הסיבות שבגללן יהיה ליוסטון קשה מאוד לנצח את הווריורס, שהכוכבים שלה לקחו pay cuts כדי לקחת אליפויות. מצד שני, לפספס הזדמנות להחתים את פול ולהיות קונטנדרים זה לא משהו שמוריי יכול היה להרשות לעצמו, בהתחשב במטרה של הקבוצה ולפחות הוא החתים את קאפלה על מחיר מציאה בקיץ ולא שילם הון מיותר על אריזה (שהלך לפי אגדות שסופרו כאן בפורום לככב בפיניקס שהגיעה לפלייאוף בזכותו ובוושינגטון שעלתה גם היא למקום השישי במזרח אחרי ריצה נאה ושם ניצחה בסיבוב הראשון).

כבר הסברתי איך אתה יכול להשפיע על התפוקה של שחקן מעמדה ניהולית.
כמובן שאפשר להתעלם ממה שכתבתי ולא להתייחס.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' מאי 03, 2019 3:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 3:16 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מעבר לכך, קצת מצחיקה אותי ההגנה של Att על רוסאס והחבר'ה שלו ביוסטון, כשהוא לא מבין איך נדב מזלזל בו ובכמותיו. Att, מזלזל בערך ב-2/3 מהג'י.אמים בליגה, כשהניסיון שלו בתפקיד הוא כולל צפיה במשחקים בטלוויזיה וקריאת כתבות ופורומים באינטרנט.

דבר אחרון, בוודאי שיש פער בין הדרך בה אנשים כמו מורי, או אותו רוסאס ובוודאי הינקי, שלא דרכו מעולם על המגרש, מקבלים החלטות לעומת אקס שחקנים כמו צ'ונסי או כמו אחד הג'י.אמים הטובים, דני איינג'.
באופן כללי, אני חושב שניסיון במשחק עצמו, בין אם שחקן או מאמן (פט ריילי, פופוביץ') נותן אדג' על פני מישהו שבא מלימודי מנהל עסקים. אבל אין פה שחור לבן מן הסתם.

אם תיקח את הינקי לדוגמה, הוא שיחק כדורסל.
פשוט לא בנ.ב.א.
אתה יודע מי עוד שיחק כדורסל שלא ברמת נ.ב.א.?
אר.סי.ביופרד הגדול של סן אנטוניו.

יהיו שחקני נ.ב.א. לשעבר (מעטים כנראה) שיהיו מוצלחים מאוד בתפקיד כמו דני איינג׳ או ג׳רי ווסט
אבל זה באמת לא שחור ולבן. יש כאלו ויש כאלו.

אני חושב שזה מקצוע נפרד
ויהיה לא פשוט לאתר שחקנים שהגיעו לטופ של המקצוע שלהם ומצליחים להגיע לטופ של המקצוע שלהם גם בתחום אחר -
וזה מקצוע אחר עם דרישות אחרות לגמרי.

אני חושב שבאופן טבעי שחקנים ירגישו שהם יודעים מה הם עושים ולרוב הם לא.
יש כאן חשיבה שהיא לטווח ארוך במקום פעולה מיידית שמשנה משהו.
יש עיסוק עם מספרים, סטט׳ וחשיבה אנליטית ברמה גבוהה מאוד.
יש עיסוק באסטרטגיה.
יש עיסוק בקבלת החלטות, שהוא תחום שמצריך לרוב תהליך מסודר ומבוקר כדי ״לפגוע״ לאורך זמן
ויש - ואנחנו רואים את הקושי הזה לא מעט באנליסטים השונים שהם שחקנים לשעבר - שינויים רבים במשחק שצריך להתעדכן במהירות לגביהם
וכשאני אומר במהירות זה אומר שרצוי שיחזו את השינויים האלו ויפעלו לפיהם כדי לתת לקבוצה שלהם יתרון.

אני לא מזלזל בשני שליש מה-GMים בליגה.
אני לעתים מבקר בחריפות את המהלכים שלהם, כשאני חושב שהם עושים טעויות או מתנהלים ללא אסטרטגיה מסודרת - מה שלרוב, מתברר כביקורת נכונה.
אני חושב שלא מעט GMים חלשים בליגה פוטרו בשנתיים-שלוש האחרונות (פליקנס, אורלנדו, ניו יורק, פיניקס, לייקרס, פילי, וושינגטון ועוד). האיכות השתפרה.
נדמה לי שהמהלכים שאני רואה הם יותר ויותר טובים ותואמים במידה רבה לדרך שהינקי וחבריו התוו.
אנחנו רואים פחות חוזים ארוכים ויותר חוזים לשנה אחת שמאפשרים לשמור על גמישות מרבית, אנחנו רואים פחות ופחות חוזים מופרכים לשחקנים שאינם כוכבים, אנחנו רואים שניתן דגש משמעותי על כוכבים ועל סופרסטארים ואנחנו רואים פחות פחות מהלכים שמקריבים את העתיד של הקבוצה על חשבון ההווה (ואם יש כאלו הם מערבים כוכבים ולא שחקני משנה זניחים), כמו גם פחות טריידים של שחקנים או הקלה כספית תמורת בחירות דראפט. מה שאטלנטה עושה עם הקאפ ספייס שלה ומה שברוקלין עשתה איתו בעונות האחרונות זה הדבר הנכון לעשות.
הקיץ הזה ייתן אינדיקציה טובה להתנהלות עם קאפ ספייס, האם הקבוצות למדו את הלקח מהקיץ האיום שהיה כשהקאפ קפץ מעלה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 5:34 pm 
Hall of Famer

כשאני רואה שקר גס, אני מרגיש צורך לומר שהוא שקר-גם כשהדברים נאמרים שוב ושוב. כל עוד Att ימשיך לנסות להחדיר לתודעה את השקר על הינקי המוצלח, נצטרך להזכיר את האמת-שהינקי נזרק בבושת פנים מהליגה ושמאז אין לו עבודה בענף. משכך, איזו דרך בדיוק הוא התווה שלפיה ג'יאמים אחרים מבצעים "מהלכים טובים"?

לגבי מוריי, בוא ואעזור לך: "התמקדות בכוכבים" זו לא יותר אסטרטגיה מאשר "לקחת אליפות". כל קבוצה בליגה רוצה כוכבים. יש כאלה שמשיגים, יש כאלה שלא. אתה בעצמך מדבר על הריסקיות שבהחתמה של כריס פול המזדקן, אז לא בדיוק הבנתי איפה האומץ הגדול במתן חוזה גדול לכוכב מזדקן שמעולם לא זרח בפלייאוף.

כן, הסברת שג'יאם יכול לבחור מאמן שידגיש יתרונות של שחקן או להשתמש בכלים אנליטיים כדי לעשות אופטימום של הזריקות. כרגיל מילים גדולות שאין מאחוריהן הרבה (מזכיר לי את "אסטרטגיית הדראפט" הגאונית שלך: מצא מציאות בסיבוב השני!) ויגינס הוא אכזבה לא כי בחירת הזריקות שלו נחשבת לגרועה או שיתרונותיו לא באים לידי ביטוי, הוא אכזבה כי קיוו לשחקן שלם עד כדי לברון הבא והתגלה שהוא סקורר ותו לא. לא מוסר, לא ריבאונדר חזק, לא מנהל משחק, וגם כנראה לא בדיוק הקילר הכי גדול במשחק. אני תוהה על יכולתו של ג'יאם, מוכשר ככל שיהיה, לשנות את האופי של ויגינס בכלים אנליטיים.

אה, ולנסות לעקוץ בכל הודעה שנייה על ההערכה שלי בתחילת העונה לגבי פיניקס זה:

א. מראה שאין לך דברים חכמים במיוחד לומר לעניין

ב. הופך את הבכיינות הקבועה שלך על כך שאני "יורד לפסים אישיים" לעוד יותר מגוחכת

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 6:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
אה, ולנסות לעקוץ בכל הודעה שנייה על ההערכה שלי בתחילת העונה לגבי פיניקס זה:

א. מראה שאין לך דברים חכמים במיוחד לומר לעניין

ב. הופך את הבכיינות הקבועה שלך על כך שאני "יורד לפסים אישיים" לעוד יותר מגוחכת

אני רק אציין, בלי קשר לויכוח על הינקי (שבו אני מסכים אתך), ש-Att אולי עקץ אותך פעמיים-שלוש לגבי פיניקס אבל אתה לעומת זאת תוקף כ-80% מההודעות שלו בכללי ובאופן די אישי. Just saying.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 7:32 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
לגבי מוריי, בוא ואעזור לך: "התמקדות בכוכבים" זו לא יותר אסטרטגיה מאשר "לקחת אליפות". כל קבוצה בליגה רוצה כוכבים. יש כאלה שמשיגים, יש כאלה שלא. אתה בעצמך מדבר על הריסקיות שבהחתמה של כריס פול המזדקן, אז לא בדיוק הבנתי איפה האומץ הגדול במתן חוזה גדול לכוכב מזדקן שמעולם לא זרח בפלייאוף.

ריסק זה חלק מהמקצוע. השאלה אם אתה יודע לכמת את הסיכון הזה והאם יש לו אפסייד ששווה לקחת אותו.
האפסייד במקרה של הרוקטס הוא אליפות כך שבעיניי זה היה סיכון לא קטן אבל אני מבין למה מוריי לקח אותו.

האומץ של מוריי לאו דווקא מתבטא במהלך של הבאת פול (זה לא מה שטענתי) אלא במהלכים שהוא עושה מדי שנה.
הוא אחד ה-GMים הפעילים ביותר שיש ולאורך השנים, קיבל לא מעט בחירות לא פופולאריות.
אני חושב שווסט, איינג׳ ומוריי מאוד אמיצים.
וכמובן הינקי בזמנו.

המשמעות של ׳להיות אמיץ׳ אומר שאתה לא מפחד לקחת החלטות גדולות,
אתה לא מפחד ללכת על משהו שאתה חושב שיכול לשפר את הקבוצה שלך לאורך זמן
ואתה לא מפחד לקבל החלטות שהקהל לא בהכרח יבין או יקבל מיד.
זה חלק חשוב מהתפקיד.

אני רואה את תפקיד ה-GM, בין השאר, כשילוב בין אומץ והיכולת לקבל החלטות בעלות משמעות לבין סבלנות ומשמעת.
קצת כמו הצפרדע שמחכה ומחכה ומחכה ואז מכה באחת.

יוג׳ירי הוא קצת כזה גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: