סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 9:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 11:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה חלק משמעותי מהיתרונות שלו אבל יש לו טאץ' נהדר, קליעה מרחוק, ראיית משחק. האיש SUPER SKILLED, בטח ביחס לגודל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 6:16 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
נצחון מוצדק לנאגטס בסך הכל, משחק כיפי. 113-121 בסיום. דנבר משחקים את המשחק שלהם, יוקיץ' פוינט-סנטר (שורה גדולה של 37 נק' ב11/18 מהשדה, 9 ריב', 6 אס' 3 חטיפות. 3/5 לשלוש) ו

אתה עדיין חושב שהוא מוגבל?

בטח, מה נשתנה מהפעם הקודמת? טענתי שיוקיץ' לא מסוגל לשורות כאלה או לככב בנצחונות? טענתי שהוא פחות משחקן מצוין?

אמרתי שהוא איטי ביותר ולא אתלט בכלל. ראית את משחק 7 מול הספרס והבנת מה קורה כשאיש גדול וחזק שיודע לעשות הגנה מחליט להתלבש עליו. אז מול קנטר זה סוג של טיול, אבל יש לא מעט סנטרים שיכולים להציק ליוקיץ' קשות אם ידעו לנצל את החסרונות האלה. הוא משחק די רחוק מהסל ולא יכול לעבור קונוס בכדרור, למשל. הוא לא יכול לקפוץ מעל אף אחד. זו מוגבלות בכדורסל מודרני בדיוק כמו שקליעה בעייתית היא מוגבלות בכדורסל מודרני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 10:52 am 
Hall of Famer

וזה עוד רחוק, אבל אם דנבר תגיע לגמר מערב מול גולדן, והווריירס ילבישו על יוקיץ' את דריימונד גרין-אפשר יהיה לראות את מה שאני מדבר עליו למרות הבדל הסייז המשמעותי לטובת יוקיץ'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 4:02 pm 
Hall of Famer

אחד הטייקים הכי תמוהים שקראתי כאן בפורום
אבל אולי אתה מתבלבל בין שחקן מוגבל לבין מישהו שקשה מאוד אך לעתים ניתן לעצור או להגביל אותו.

כמו שכתבתי כבר לפני כן, יש לרוב חמישה סופרסטארים בליגה ברגע נתון.
יוקיץ׳ כרגע אינו אחד מהם בעיניי. הוא אינו בלתי עציר.
אם אתה רוצה להגדיר את כל שאר השחקנים מלבד אותם חמישה בנ.ב.א. כמוגבלים, אתה מוזמן.
זו פשוט הגדרה ממש גרועה שהולכת ונעשית מגוחכת יותר ויותר עם כל תצוגה של יוקיץ׳.

דריימונד גרין שעליו אתה תולה את תקוותיך כמי שיוכיח שיוקיץ׳ מוגבל (אולדריג׳ ״עצר״ אותו במשחק אחד בלבד)
הוא אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה, בשורה אחת עם אל הורפורד, אמביד, קוואי, הולידיי (אולי), מ.גאסול (אולי) ומספר מצומצם מאוד של שחקנים שאולי שכחתי.
אם השחקנים האלו מגבילים שחקן ממול זה לא הופך אותו למוגבל. זה הופך אותם להיות מהשחקנים הבולטים בענף בצד ההגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 4:54 pm 
Junior

Att כתב:
דריימונד גרין שעליו אתה תולה את תקוותיך כמי שיוכיח שיוקיץ׳ מוגבל (אולדריג׳ ״עצר״ אותו במשחק אחד בלבד)

אין לי חלק בויכוח המלא, אבל מול הספרס היה ליוקיץ' משחקן של 10 נקודות (ואומנם גם 14 אס', אבל זה לא קשור לנקודה של נדב), היה לו משחק נוסף של 16 נקודות ועוד משחק של 21 נקודות ב34.6 אחוז מהשדה (9 מ26) ככה שאפשר להגיד שאולדרידג' עשה עליו עבודה לא רעה ביותר ממשחק אחד. (כמובן היה לו גם משחק של 43 נקודות)

Att כתב:

חרטה
בוא תגיד לי מי חמשת הסופרסטארים בליגה ואיך אתה מגדיר סופרסטאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 5:13 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

אין לי חלק בויכוח המלא, אבל מול הספרס היה ליוקיץ' משחקן של 10 נקודות (ואומנם גם 14 אס', אבל זה לא קשור לנקודה של נדב), היה לו משחק נוסף של 16 נקודות ועוד משחק של 21 נקודות ב34.6 אחוז מהשדה (9 מ26) ככה שאפשר להגיד שאולדרידג' עשה עליו עבודה לא רעה ביותר ממשחק אחד. (כמובן היה לו גם משחק של 43 נקודות)

Att כתב:

חרטה

זה ועוד איך קשור לנקודה של נדב.
יוקיץ׳ הוא שחקן התקפה מצוין.
חלק גדול מההשפעה שלו היא באסיסטים שלו.
משחק של 10 נק׳ ו-14 אסיסטים לא יכול להיחשב כמשחק שבו ״עצרו״ אותו.

ראית את המשחקים בסדרה?
אפשר להגיד שאולדריג׳ עשה עליו עבודה לא רעה ביותר ממשחק אחד אבל זה
א. לא נכון
ב. אולדריג׳ לא היה היחיד ששמר את יוקיץ׳ כך שלא ניתן לייחס רק לו הצלחה או אי הצלחה.
הנטייה טבעית של יוקיץ׳ לפי מה שראיתי היא לא לזרוק המון אלא להפעיל את האחרים. הוא השתלט על הסדרה יותר ויותר מבחינה התקפית ככל שהתקדמה.
אולדריג׳ לפעמים היה עליו ולפעמים לא.
זה שדנבר ניצחה עשוי לרמז מי היה השחקן המוביל בסדרה הזו, ללא עוררין. זה השחקן המוגבל ההוא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 5:18 pm 
Junior

Att כתב:

ראית את המשחקים בסדרה?
א. לא נכון
ב. אולדריג׳ לא היה היחיד ששמר את יוקיץ׳ כך שלא ניתן לייחס רק לו הצלחה או אי הצלחה.
יוקיץ׳ השתלט על הסדרה יותר ויותר מבחינה התקפית.
זה שדנבר ניצחה עשוי לרמז מי היה השחקן המוביל בסדרה הזו, ללא עוררין. זה השחקן המוגבל ההוא...

מה לא נכון? שחקן שזורק 9 פעמים מהשדה זה שחקן שהצליחו לעצור אותו. לפני חודש אמרת ששחקן שעשה 20 ו20 זה לא מרשים אבל 10 ו14 זה משחק בלתי עציר?
משחק של 9 מ26 מהשדה זה לא משחק שעצרו אותו בו?
ואת אולדרידג' אתה רשמת כדוגמא לסן אנטוניו. רוצה שאני אכתוב שפופ עצר אותו? אז נכתוב שפופ עצר אותו.
ומי טען שיוקיץ' לא היה השחקן הטוב בסדרה? אולי פספסתי אבל אם נדב טען דבר כזה אז אני ממש לא מסכים איתו. מול הספרס הוא היה השחקן הטוב בסדרה. (מה שאני לא בטוח שנכון כרגע עכשיו שלילארד מולו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 5:51 pm 
Hall of Famer

אז כשמג'יק סיים עם 18 נקודות בממוצע, וקיד הוביל קבוצות עם 16-17 נקודות בממוצע הם לא הובילו? הובילו אחו שילינג, בדיוק כמו יוקיץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 6:52 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

Att כתב:

חרטה

sheky כתב:
Att כתב:

Att כתב:

חרטה

אני מגדיר סופרסטאר כאחד מחמשת השחקנים המובילים בליגה ברגע נתון :)

אלו שחקנים שמסוגלים להיות השחקן הטוב ביותר בקבוצה אלופה.
לרוב, אלו השחקנים המובילים בעמדה שלהם.
מי שגם אם ישחקו עם שחקנים ממוצעים סביבם יקחו (למעט מקרים יוצאי דופן) את הקבוצה שלהם לפלייאוף.

כבר היו לנו דיונים דומים לזה. הרשימה שלי מדי פעם משתנה מעט.
לדעתי כיום אלו:
קוואי
דוראנט
קארי
הארדן

הם נראים לי די בטוחים.
מעבר לכך, יש לי התלבטות מסוימת אם לברון עדיין סופרסטאר בליגה הזו
ואם יאניס או אמביד עברו לרמה הבאה. לרוב מה שמכריע את סימני השאלה האלו הוא תפקוד בפלייאוף.
נדע יותר בעוד כחודש.

אמביד לדעתי עדיין לא שם. כנראה שיאניס גם לא אבל אני לא בטוח בנוגע לזה כיוון שלא ראיתי אותו מספיק.
כל אחד יכול לבחור בינו לבין לברון.

לא בהכרח לפי הסדר זה נראה פחות או יותר ככה:

5 סופרסטארים:
קוואי
דוראנט
קארי
הארדן
לברון
--
על הסף:
יאניס
אמביד
--
כוכבים:
יוקיץ׳
קיירי
לילארד
פול ג׳ורג׳
--
כוכבי משנה בולטים - סביבות מקום 3 בעמדה שלהם:
תומפסון
אולדיפו
סיאקם
דריימונד גרין
פול
גריפין
ביל
קאפלה
--
אל הורפורד
גובר
מקולום

* רשימה די מאולתרת תוך כדי יום עבודה אז אל תשפטו :)
בטח שכחתי לא מעט שחקנים והעליתי כמה מהם לגדולה ללא סיבה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' מאי 01, 2019 6:56 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 6:54 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

ראית את המשחקים בסדרה?
א. לא נכון
יוקיץ׳ השתלט על הסדרה יותר ויותר מבחינה התקפית.

מה לא נכון? שחקן שזורק 9 פעמים מהשדה זה שחקן שהצליחו לעצור אותו. לפני חודש אמרת ששחקן שעשה 20 ו20 זה לא מרשים אבל 10 ו14 זה משחק בלתי עציר?
משחק של 9 מ26 מהשדה זה לא משחק שעצרו אותו בו?
ואת אולדרידג' אתה רשמת כדוגמא לסן אנטוניו. רוצה שאני אכתוב שפופ עצר אותו? אז נכתוב שפופ עצר אותו.
ומי טען שיוקיץ' לא היה השחקן הטוב בסדרה? אולי פספסתי אבל אם נדב טען דבר כזה אז אני ממש לא מסכים איתו. מול הספרס הוא היה השחקן הטוב בסדרה. (מה שאני לא בטוח שנכון כרגע עכשיו שלילארד מולו)

לא אמרתי לרגע שיוקיץ׳ בלתי עציר.
אני לא חושב שהספרס עצרו אותו
ואני לא מסכים עם הטענה (הדי מגוחכת בעיניי) שהוא שחקן מוגבל התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 7:42 pm 
Hall of Famer

כרגיל, Att משלב בין חוסר הבנה של הטיעון הנגדי יחד עם החלטיות בינארית לגבי העמדה שלו, ואיך אפשר בלי ההגדרות-שרק-הוא-יודע (סופרסטאר, טופ וכו').

אמרתי דבר מה-זה פשוט: יוקיץ' שחקן מצוין. הוא ללא ספק הכוכב של קבוצה בעלת סיכוי סביר לעלייה לגמר מערב (גם אם ברור לכל שהיא לא קונטנדרית של ממש), הוא שחקן חכם מאד עם טאץ' נדיר במסירה ויד רכה בקליעה, וכנראה הפוינט-סנטר הטוב במשחק מאז ארווידאס סאבוניס. אבל.

יש ליוקיץ' 2 בעיות עיקריות: הגנה שבמקרה הטוב היא בינונית מינוס (ונחמד לראות את Att יוצא על ההגנה של אנתוני דיוויס אבל אצל יוקיץ' זה כבר לא כ"כ משמעותי) ומוגבלות התקפית מסוימת שנובעת מהיותו איטי ביותר ולא-אתלט. המוגבלות הזאת לא תבוא לידי ביטוי מול שומרים בינוניים ומטה, ותבוא מאד לידי ביטוי מול שומרים חזקים/קבוצות הגנה טובות. לא יודע למה אסור להגיד שבנאדם שלא יכול לעבור שחקן בכדרור או להשיג נקודות של אתלטיות הוא מוגבל בעשיית נקודות יעילות מול שומרים אתלטים שידעו להצמד אליו ולהקשות עליו את איזור הנוחות. למרקוס אולדריג' הרגע הראה את זה ברוב הסדרה הקודמת.

אה, ועוד דבר נחמד זה שאין לAtt בעיה להגדיר את הולידיי כאחד מטובי השומרים בליגה למרות קדושתו של מדד היעילות ההגנתית הקבוצתי, כי ברור שאנתוני דיוויס בהיותו סנטר הוא זה שאחראי על התוצאות הרעות במדד. אבל, כאמור, על ההגנה של יוקיץ' לא מדברים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 8:22 pm 
Junior

Att כתב:
לא אמרתי לרגע שיוקיץ׳ בלתי עציר.
אני לא חושב שהספרס עצרו אותו
ואני לא מסכים עם הטענה (הדי מגוחכת בעיניי) שהוא שחקן מוגבל התקפית.

אני לא טענתי כלום, רק ציינתי שלהגיד שהספרס עצרו אותו רק במשחק אחד זה לא נכון לדעתי אם בעוד משחק הוא הוגבל ל9 מ26 ובעוד משחק הוא סיים עם 10 נקודות.
לא הבעתי שום צד או דעה בדיון הכולל וגם ציינתי את זה.

נורטון כתב:
אז כשמג'יק סיים עם 18 נקודות בממוצע, וקיד הוביל קבוצות עם 16-17 נקודות בממוצע הם לא הובילו? הובילו אחו שילינג, בדיוק כמו יוקיץ'

שוב, לא טענתי אחרת... אני רק הגבתי לטענה שהספרס עצרו את יוקיץ' רק משחק אחד. משחק שבו יוקיץ' מסיים עם 10 נקודות או משחק שהוא מסיים עם 16 אלו משחקים שהצליחו לעצור אותו. משחק שהוא מסיים עם 9 מ26 זה משחק שהצליחו לעצור אותו

זה כל מה שטענתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 8:39 pm 
Junior

Att כתב:
אני מגדיר סופרסטאר כאחד מחמשת השחקנים המובילים בליגה ברגע נתון :)

אלו שחקנים שמסוגלים להיות השחקן הטוב ביותר בקבוצה אלופה.
לרוב, אלו השחקנים המובילים בעמדה שלהם.
מי שגם אם ישחקו עם שחקנים ממוצעים סביבם יקחו (למעט מקרים יוצאי דופן) את הקבוצה שלהם לפלייאוף.

כבר היו לנו דיונים דומים לזה. הרשימה שלי מדי פעם משתנה מעט.
לדעתי כיום אלו:
קוואי
דוראנט
קארי
הארדן

למה לקארי מגיע להיות שם יותר מאשר ליאניס?
כבר 2 פלייאופים (וכרגע נראה שהשלישי בדרך) שדוראנט הוא השחקן המוביל שם בצורה יחסית ברורה. על בסיס מה אתה אומר שהוא סופרסטאר ב2-3 עונות האחרונות? (אני לא מתחכם, אני באמת לא יודע אם קארי ברמה של השנה-שנתיים האחרונות הוא כוכב על)
ואיך לברון חמישי אצלך? הוא יצא מהמירוץ לפלייאוף חודש לפני שהעונה נגמרה.

לטעמי העונה יש שלושה שחקנים שהם הטובים בליגה - דוראנט, הארדן ויאניס.
מאוד יכול להיות שעונה הבאה כשקארי יקבל את ההובלה בגולדן סטייט ולברון ידפוק עונה בריאה הם גם יכנסו לשם. יכול להיות גם שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 12:26 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אה, ועוד דבר נחמד זה שאין לAtt בעיה להגדיר את הולידיי כאחד מטובי השומרים בליגה למרות קדושתו של מדד היעילות ההגנתית הקבוצתי, כי ברור שאנתוני דיוויס בהיותו סנטר הוא זה שאחראי על התוצאות הרעות במדד. אבל, כאמור, על ההגנה של יוקיץ' לא מדברים.

אם היית טוען שיוקיץ׳ הוא הסנטר מס׳ 1 בעולם - כפי שרבים ב-realgm טוענים - הייתי מדבר איתך על ההגנה של יוקיץ׳ אל מול זו של אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 4:32 am 
מנהל פורום

פורטלנד מובילה ב8 בואכה סוף רבע 1
דנבר עדיין מניעה כדור מצויין, ומגיעה לזריקות חופשיות בעיקר מהפינות, כרגע זה לא נכנס, אבל זה ייכנס
לילארד לא מתקרב לכושר המשחק המלא שלו לא שלשום וגם היום, בינתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 4:41 am 
Sophomore

אוון טרנר נכנס וישר מקבל בלוק.
בששת המשחקים הראשונים בפלייאוף עם 11 דקות למשחק הוא עומד על 3 נקודות במצטבר ב-1/12 מהשדה (עכשיו 1/13). כמה גרוע הוא צריך להיות בשביל לעוף כבר מהרוטציה? זה לא ייאמן.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 4:47 am 
מנהל פורום

הוא מקבל מעט דקות יחסית למעמד שהיה אמור להיות בו כשקיבל את החוזה המופרך.
שנאתי את ההחתמה כשהיא קרתה וכל עונה אני שונא אותה יותר
זה לא ששאר הסקנד יוניט עושה נפלאות בדנבר.
קולינס, פעולה ראשונה צעדים. אחרי זה קצת תיקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 4:53 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
הוא מקבל מעט דקות יחסית למעמד שהיה אמור להיות בו כשקיבל את החוזה המופרך.
שנאתי את ההחתמה כשהיא קרתה וכל עונה אני שונא אותה יותר
זה לא ששאר הסקנד יוניט עושה נפלאות בדנבר.
קולינס, פעולה ראשונה צעדים. אחרי זה קצת תיקן

קולינס כבר עם 6+4, הוד עם 8 והיה מצוין גם במשחק הקודם.
משחקני ספסל אתה לא מצפה להיות טוב בכל משחק אלא פעם בשני משחקים. רק אוון טרנר תמיד גרוע.
ומעבר לכך שהוא גרוע הוא גם עושה נזק, כי כשהכדור בידיים שלו הוא תוקע את המשחק וכשהכדור לא בידיים שלו הריווח נוראי, והוא שומר גרוע.
11 דקות למשחק בשבילו זה 11 דקות יותר מדי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 4:57 am 
Sophomore

לילארד אוכל בק-דור שלישי ברבע וחצי. בסדרה נגד אוקלהומה הוא שיחק את ההגנה הכי טובה בקריירה שלו, בסדרה הזאת עד עכשיו הוא חזר לסורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 5:19 am 
Sophomore

דנבר לא הגיעו למשחק במחצית הראשונה.
פורטלנד משחקים יותר טוב ויותר חזק, ופלוס 15 למרות 11 נקודות בלבד מלילארד ומקולום ביחד.
אני מניח שדנבר יעלו יותר טוב למחצית השנייה, אבל אם לילארד ומקולום יתעוררו אז הפער מהמחצית הראשונה אמור להספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 5:37 am 
Sophomore

שיפוט ביתי בטירוף.
לילארד מקבל מרפק באף ושורקים לו על זה פאול.
בהתקפה מרביצים לו והוא לא מקבל שריקה אחת.
קשה לנצח ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 5:39 am 
Hall of Famer

יוקיץ' הוא השוקולד הלבן של הסנטרים. בקלות גדול הגבוהים המוסרים אי פעם. אפשר לעשות וידאו היילייטים רק מהמסירות שלו היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 6:42 am 
Hall of Famer

ומפה לשם 90-97 לבלייזרס שמעבירים את הביתיות אליהם. יוקיץ' 16 נק' ב7/17 מהשדה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 7:07 am 
Sophomore

איזה משחק מוזר. לילארד במשחק חושך (ולא מקבל שריקות בכלל). מקולום במשחק סביר ולא יותר. הארקלס נפצע ברבע השני. הוד במשחק מצוין וקולינס במשחק טוב. שליטה מוחלטת של דנבר בריבאונד (23-7 בריבאונד התקפה כולל 12 לדעתי ברבע האחרון). ועדיין פורטלנד ניצחו.

דנבר במשחק חושך. כולם שם היו גרועים. פחות מ-35% מהשדה. אף שחקן שלהם לא קלע ביותר מ-42% מהשדה. 6/29 משלוש למרות שרוב השלשות היו פנויות. אחרי שיוקיץ' חגג במשחק הראשון, פורטלנד עם התאמה מאוד יפה, באים לדאבל-אפ ברגע שהוא מוריד את הכדור לרצפה, ובכך לוקחים לו את אפשרות המסירה (בהשוואה לדאבל-אפ כשהוא מקבל את הכדור ואז הוא יכול להסתכל על המגרש ולמצוא את השחקן הפנוי). יוקיץ' לא הצליח להתמודד עם זה. נראה עם מה דנבר יחזרו במשחק הבא.

הרבה פצועים. הארקלס נקע את הקרסול ולא חזר, טורי קרייג שבר את האף וכן חזר, ג'מאל מארי נפצע בירך ושיחק אבל היה מוגבל מאוד.

פורטלנד חייבים לקחת את שני המשחקים הבאים בבית כדי לקחת את הסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 9:38 am 
Senior

נורטון כתב:
יוקיץ' הוא השוקולד הלבן של הסנטרים. בקלות גדול הגבוהים המוסרים אי פעם. אפשר לעשות וידאו היילייטים רק מהמסירות שלו היום

מבחינת מסירות אני לגמרי איתך ואוסיף שאין הרבה גארדים, מאלו שאני ראיתי לפחות, לאורך ההיסטוריה שהיו מוסרים פנומנליים כמוהו.
עם זאת, פה מתמצה החלק המרהיב במשחק שלו לטעמי. התנועה שלו בפוסט איטית ומסורבלת (למראה, מבחינת יעילות הוא ממש אחלה), הוא נראה כאילו הוא ממוסמר לרצפה מרוב שהוא לא אתלטי ואם היית נראה לי סרטון היילייטס שלו שאין בו אסיסטים ואומר לי שזה אחד הגבוהים הכי מלהיבים לצפייה בליגה הייתי שואל מה כל כך מלהיב בגרג אוסטרטג עם קליעה.
ג'ייסון וויליאמס לעומת זאת היה מגניב בכל כדרור וכדרור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: