סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

מי לוקחת?
מכבי ת"א 74%  74%  [ 17 ]
הפועל אילת 26%  26%  [ 6 ]
סך הכל הצבעות : 23
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 9:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
מתישהו שולדבראנד יהיה חייב לעלות לאיזו צ'אקה או שתיים
לא משנה 4 עבירות או זוטות כמו הגנה

לא יזיק עכשיו למשל...
פוזשן אחרון לאילת במינוס 3

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 9:03 pm 
Junior

uriel17 כתב:
בעיניי מה שזה אומר שהירידות הוולגריות עליו לא היו קשורות לכדורסל

זה כנראה בגלל שהוא מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 9:12 pm 
מנהל פורום

קשור לאג'נדה מכוערת של ירידה על שחקן כי זה מה שהחברה אוהבים לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 9:13 pm 
Hall of Famer

נו שוין
במקום להגן פוזשן נורמלי עם 10 שניות, עברנו להגנה על 3 פוזשנים (וזה עוד עם ביצוע התקפי מושלם של מכבי)

ובסוף מהלך הגנתי של ווילבקין מנצח סופית את המשחק...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 9:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הוקיץ' כתב:
uriel17 כתב:
בעיניי מה שזה אומר שהירידות הוולגריות עליו לא היו קשורות לכדורסל

זה כנראה בגלל שהוא מזרחי.

ושמאלני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 9:18 pm 
Sophomore

ווילבקין במשחק על, ללא איבוד אפילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 9:24 pm 
Junior

uriel17 כתב:
קשור לאג'נדה מכוערת של ירידה על שחקן כי זה מה שהחברה אוהבים לעשות

על מה אתה מדבר?!
רבאק הבן אדם במשך עונה וחצי בהפועל הרוויח סכומים גבוהים מאוד והחזיר ביכולת רעה מאוד. כל זר שהיה מראה את היכולת הזו היה נבעט תוך ימים ואף אחד לא היה קם להגנתו.
כשהנהלת הפועל שחררה אותו כל מה ששמענו במשך ימים זה ביקורת כלפיה על איך היא העיזה לבוא בטענות לשחקן ישראלי.
אג'נדה? האג'נדה היחידה שיש בכדורסל הישראלי היא של שבטיות בואכה שנאת זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 10:10 pm 
Junior

עוד פעם הפרופגנדה..

אתה מוזמן לאנליזה השוואתית של מה שנתן מנקו נתן באילת לעומת העופיון המוזר שנקרא אקון פרסל ומופע ההודיני של גארלון גרין בפלייאוף. הדבר לא יעשה חסד עם שני הזמניים הללו.

וזה שאתה משווה בין שוק הישראליים לזרים זה עוד פרופגנדה זולה במיוחד. באופן תיאורטי כדאי לך להשקיע בישראלי טוב [ראה ערך החוזה של תומר גינת] כי אם יש לך קבוע סביר, סביר פלוס או מעולה זה עדיין קבוע בים של משתנים של קבוצה קטנה שמהמרת מחדש כל שנה. עונה אחת תפגע במשתנים האלה [ואז הם יברחו לכסף הגדול באירופה], עונה הבאה הם יתהפכו עלייך והפועל תיראה כמו שנראתה העונה. אבל לא נורא, זה פלטפורמה טובה לרמי כהן ללבוש טייץ צמוד וגלימה אדומה ולהראות למאמן שודאי אשם כמה הוא מבין בכדורסל.

אין לי מושג כמה מנקו הרויח - אך הפועל כבר הורידה אותו על הברכיים ואם היה לה אפשרות להחתים אותו יותר בזול - לא בטוח שזה היה עסק רע לאור הזרים שהיא מצאה..

הייתה לו פתיחת עונה גרועה במיוחד ומצאו אותו שעיר לע..לא שונה מתקופות מזעזעות של הרבה שחקנים כושלים אחרים בהפועל השנה. אגב אתה בטח זוכר שגם את השנה שעברה הוא סיים יחסית טוב יותר ?

והייתי חותך את שולר ואמינו הרבה לפניו, אם חוזית היית לי אפשרות. שולר שחקן שבור וזה היה ברור לאורך כל העונה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 10:15 pm 
מנהל פורום

אז עכשיו תראה מה הוא יודע לעשות
מה זה אומר על הסיטואציה בהפועל תל אביב?
אני מפרשן את זה שהוא שחקן סביר לגמרי לרמות הליגה שלנו והבעייה הייתה בקבוצה ולא בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 10:44 pm 
Junior

שמע, אתה פשוט מוכיח את הנקודה שלי. אתה משווה אותו לגרלון גרין כי מדובר בזר בינוני. אממה, גרלון גרין (שהגיע מחימקי, מנקו אוטוטו שם) קלע העונה 12.5 נקודות למשחק. מיותר לציין שמנקו לא קלע כמות כזו של נקודות העונה או בכל עונה אחרת בקריירה שלו, כי אם כן הוא היה בטופ 5 של הישראלים בליגה. אז כן, אני לוקח את גרין לפני מנקו, וללא החוקים של הרשות להגנת ישראלים נכחדים, כך גם כל מאמן אחר בליגה.

ההשוואה שלי היא פרופוגנדה זולה? כל ההודעה שלך היא דמגוגיה זולה. אני בכלל לא השוויתי בין שוק הישראלים לזרים, רק השוויתי בין היחס כלפיהם (כי אוריאל אשכרה העיז לטעון שמנקו סבל מיחס לא הוגן). ההבדלים בין שוק הישראלים לזרים (שנובעים שוב מאותם חוקים מגוחכים) רק גורמים למצב שבו שחקן חלש כמו מנקו מרוויח סכומים גבוהים מאוד והופך לנטל על תקציב הקבוצה.

וכמובן הטיעון על פתיחת העונה הגרועה. פתיחת העונה שלו הייתה כל כך גרועה שהיא הצליחה להשכיח את העובדה שהוא הגיע מעונה חלשה מאוד ורק בזכות מאמן הזוי (והנהלה מאפשרת) הוא קיבל חידוש חוזה על חשבון אדריאן בנקס. הטיעון הזה מאסכולת גור שלף כאילו מנקו הוא שעיר לעזאל זה פשוט לעשות צחוק מעבודה. הרי אם היינו מחליפים כל זר וזר בקבוצה הזאת אף אחד לא היה טוען שמדובר בשעירים לעזאזל, אבל כיוון שמדובר בצבר "משלנו" אז מדובר בחוסר צדק משווע. בפועל, למקרה ששכחת, דווקא כן החלפנו שני זרים וההנהלה העדיפה (בצדק) לשמור החלפות נוספות להמשך.

בשורה התחתונה, אני שנים רבות מגיע וצופה במשחקי הפועל ומאז וינסנט קאונסיל לא זכור לי שחקן שהיה כזה קונצנזוס לגביו שמדובר בשחקן חלש ואוברפייד.
אבל כן, כנראה זה הכל אג'נדה (כאילו יש לי איזשהי אג'נדה חוץ מההצלחה של הפועל) ואנחנו סתם נטפלים לרפי המסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 10:49 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שמישהו טוען שמנקו שחקן טוב מגרין - בהשוואה פרסונלית מנותקת של שחקן מול שחקן
אבל בחוקים הנוכחיים מנקו יכול לשחק לצד 3 זרים, וגרין לא, וזה אמור להיות הבדל עצום בתמריץ להעסיק את השניים (אל מול התמריץ ההופכי של המיסוי וכו')
זה שבהפועל הזרים לא טובים יותר מהישראלים הבכירים - זה מצב נדיר שלא בדיוק אמור להיות בקבוצת ליגה ישראלית, וזה מה שבדיוק מייצר "חלק מהבלאגן"...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 11:15 pm 
Junior

אני חושב שגארלון גרין שחקן יותר טוב ממנקו, מה לעשות שהשנה [באופן די מדהים] הוא לא הוכיח את זה ?

אתה מתפעם מ 12.5 אבל זה בגלל שמנקו באילת שיחק פחות דקות - הנתונים המספריים שלהם פר דקה זהים רק מה שוב אפשר לעשות מול סטטיסטיקה די ברורה ? שמנקו יותר יעיל התקפית מגארלון ולא השתנק בפלייאוף לעומת הבחור מחימקי, [2 מ13 בפלייאוף]?

אין לי שום התנגדות שמנקו ודומיו יספגו פיי קאט שנה הבאה. אבל זה במילא יקרה בקיץ הזה וכאמור אם כבר הורידו אותו על הברכיים [ומעניין מה יהיו ההשלכות ארוכות הטווח של זה בשוק הישראלי] בצורה מביכה לפחות היו מנצלים את זה בחוכמה.

נו והיו קונצנזוסים לגבי תמיר בלאט, רמי הדר, עודד קטש ועוד שאר כשלונות. לא הייתי מסתמך על תמימויות דעים בפורומים של אוהי הפועל.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 12:18 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני ממש לא מבין מה היה הלחץ הזה של ספירופולוס פעמיים לעשות עבירה ביתרון 3 עם כמה שניות על השעון. אי אפשר פשוט לעשות הגנה טובה? זה נתן לאילת כל כך הרבה הזדמנויות נוספות.
העבירה של קיין גם היתה כל כך זולה... השופטים יכלו להתעלם ולתת לבראיינט לעלות לזריקה או אפילו לשרוק להמשכיות ועבירה בזריקה ל3.
בשני המקרים הייתי מעדיף הגנה שתגרום לזריקה קשה מאשר לקבל התקפה נוספת ביתרון נקודה עם צ'וקרים כמו קיין או זוסמן על המגרש.
ומילה לגבי ה"ילד" - הגיע הזמן שיגדל שערות על הביצים. הוא כל כך הססן שזה מכעיס. ביתרון 7 הוא איבד כדור במסירה על הרצפה לבלאק, אילת קלעו ובהתקפה הבאה הוא קיבל הזדמנות לסיים את המשחק והצליח איכשהו להיחסם, מה שהוביל לשלשה של מנקו במתפרצת שהורידה ל2 ופתחה מחדש את המשחק. יפה שהוא עמד בלחץ וקלע בסוף את ה2 מהקו אבל גם במהלך הזה הוא יכל למסור מהר לרול, שהוא קלע עונשין הרבה יותר טוב וקר רוח בד"כ, אבל הוא היסס ונתן לאילת לשלוח אותו לקו.

המהלך הכי טוב של קיין היה לשקר לשופט שהוא חושב שנשברה לו היד ולתת לרול לעלות במקומו לזרוק מהקו (למרות שהאחרון החטיא אחת). איזה שחקן לא מועיל... אני לא מבין למה ספירופולוס כל כך רוצה להשאיר אותו בעונה הבאה.

לאור הכושר הרע של ג'ון די, לא עדיף לרשום לגמר את פארגו במקום קאלוירו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 12:37 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
המהלך הכי טוב של קיין היה לשקר לשופט שהוא חושב שנשברה לו היד ולתת לרול לעלות במקומו לזרוק מהקו (למרות שהאחרון החטיא אחת).

באמת שאיכשהו באחוזים גבוהים יחסית המהלך הנ"ל זכור לי פה ושם בעיקר משחקני מכבי
אבל אני מוטה אז באמת לא הייתי סומך על עצמי...
דעתכם?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 6:18 am 
Junior

מה זה יעזור למכבי?
עכשיו, שירושלים עפו. גם אם ינצחו את ראשון, זו אליפות עם כוכבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 9:19 am 
Junior

זו אליפות עם חצי כוכבית..אילת עם לנזל, ב"ש עם כריסטון, ווטסון וברון ולולא הפציעות של כוכבי חולון היו סיכויים ממשיים לקרב סינדרלות בגמר. הקבוצות האלו יכלו גם להעיף את הגדולות בסדרה.

מדהים איך קבוצות עם שלושה זרים (המילטון נפקד בראשון כבר כמה שבועות ואיבד את מקומו לטישמן) נראות שוות לחלוטין לקבוצה של 100 מיליון ונגיד 30 מיליון כמו ירושלים. מה הפיתרון ? להגדיל עוד יותר את מספר הזרים ולא להגביל את מספר ההחלפות..איפה האוזמן עכשיו עם מנטרת האנטי ישראלים הברורה שלו ? הוא אהב לעקוץ מאוד את ראשון בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 9:35 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
sir charles כתב:
המהלך הכי טוב של קיין היה לשקר לשופט שהוא חושב שנשברה לו היד ולתת לרול לעלות במקומו לזרוק מהקו (למרות שהאחרון החטיא אחת).

דעתכם?

איזה עוד מקרה אתה זוכר חוץ משארפ לפני אי אלו שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 10:05 am 
Hall of Famer

היה שחקן של י-ם שעשה את זה בחצי גמר הפיינל פור או הגביע , אולי דיז'ון תומפסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 10:13 am 
Junior

הזדמנות לא רעה להזכיר למי ששכח שקיין מלכתחילה הופיע לפיינל פור הזה אחרי שירק על השופט(!) ולא הועמד לדין. It’s the 90’s all over again...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 10:23 am 
Junior

ביינתים במכבי -

מכירת הכרטיסים לגמר נפתחה רק למחדשי מנוי לעונת 2020, על פי כמות המנויים שחודשו ועד גמר המלאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 10:43 am 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
היה שחקן של י-ם שעשה את זה בחצי גמר הפיינל פור או הגביע , אולי דיז'ון תומפסון

טראוויס ווטסון, כפרה על נחיריו. חצי גמר פיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 10:58 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
shmueliki כתב:
sir charles כתב:

דעתכם?

איזה עוד מקרה אתה זוכר חוץ משארפ לפני אי אלו שנים?

היה משהו מול בני השרון, אני בעיקר זוכר את המחאות של דן שמיר נגד זה ולא את זהות השחקנים...
אבל (כפי שרשמתי) אני פסול לעדות כאן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 11:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ובכל זאת אתה מעיד...

אני זוכר מקרה יותר בוטה שבו הזורק המיועד גם נשאר על המגרש - דווקא נגד מכבי, ירושלים שלחו את קני ויליאמס כמדומני לזרוק עונשין שהיה אמור לזרוק רוג'ר האגינס, שהגיע לירושלים עם 60 אחוז עונשין בקריירה. מכבי עלו על זה ומחו לשופטים, אבל הם משום מה נתנו לזה לעבור.
זה כמובן לא היה מקרה, במשחק הבא ירושלים עשו את אותו תרגיל והפעם נתפסו.

(יש להוסיף שבדיעבד האגינס התברר כזורק עונשין לא רע בירושלים, האחוזים שלו שם היו גבוהים הרבה יותר מאשר כל הקריירה שלו, אבל אז ירושלים עוד לא ידעה שכך יהיה).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 11:48 am 
Sophomore

אגב, מהסתכלות איטית ומדוקדקת של מספר פעמים על כדור החוץ האחרון (2 שניות לסיום) נראה בבירור שמי שהדף את הכדור החוצה היה רפי מנקו, כשווילבקין לא מצליח להגיע אליו. איך השופטים פסקו הפוך אחרי צפייה במוניטור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 11:51 am 
Sophomore

גם מכבי וגם ירושלים התמודדו אתמול עם בעיות דומות - שתיהן לא שיחקו כדורסל במשך שבועיים וגם היו בלחץ אימים במשחק אתמול. ההבדל היה שלמכבי היה שחקן אחד שזרם לו קרח בעורקים ולירושלים לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 108 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה