סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 3:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2019 4:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פרומיתאס, סגנית האלופה היוונית הטריה, הודיעה רשמית על מעבר ליורוקאפ.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 22, 2019 4:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
עמוד הפייסבוק המצוין יורופיד עם פוסט על היורוקאפ בעונה הבאה - כולל הידיעה הטרייה על שלוש האיטלקיות שמבריזות ליורוקאפ.
ציטוט:
ורוקאפ 2019/20, בואו נראה איזה קבוצות הולכות להיות שם.

אחרי 3 שנים בליגת האלופות, שלוש קבוצות ביקשו לחזור ליורוקאפ - גם ונציה וסאסרי שיכולות להיות אלופת איטליה הקרובה, וגם וירטוס בולוניה שזכתה בליגת האלופות בעונה שעברה. שלוש הקבוצות יהיו ביורוקאפ ויגרמו לליגה להיות חזקה יותר.

אז מי יש לנו כרגע?
ספרד - מלאגה, סראגוסה, בדאלונה
איטליה - סאסרי, ונציה, וירטוס בולוניה
אדריאטית - בודוצ'נוסט, צדביטה לובליאנה, פרטיזן בלגרד
רוסיה - קאזאן, זניט, קובאן
צרפת - מונאקו, נאנטר, לימוז'
טורקיה - טופאש בורסה, גלטאסראי
גרמניה - אולדנבורג, רסטה וכטה
ליטא - ריטאס וילנה
פולין - אסקו גדיניה
יוון - פרומיתאס (?)

עד כאן יש לנו 22 קבוצות בטוחות (כמעט).

השאלות הבוערות הן:
1. במידה ואחת מהמועמדות הברורות לקבל כרטיס חופשי ליורוליג תקבל אותו, מי תחליף אותה? מדובר בעיקר על קאזאן או פרטיזן
2. א.א.ק אתונה בדקה עם יול"ב אפשרות לחזור ליורוקאפ, והעניין נשקל ברצינות ובחיוביות.
3. האם פרומיתאס תופיע ביורוקאפ בגלל המיקום שלה בליגה או שתעדיף להמשיך בליגת האלופות? והאם הקבלה של א.א.ק לליגה תלויה בהחלטה של פרומיתאס?
4. הקבוצה ה-23 אמורה לבוא מבין הולנד/בלגיה/ישראל. הולנד ובלגיה הודיעו ליול"ב שאין בכוונתם לממש את המקום. קבוצה אחת בלבד ביקשה מיול"ב את המקום השמור הזה וזו מכבי ראשל"צ. יש עדיין מרחק רב עד שזה יהפוך לרשמי (ענייני כסף, אולם, תקציב מהמנהלת וכו') אבל אנחנו מקווים שזה יסתדר. אם זה לא יסתדר, גם הכרטיס הזה יהפוך לכרטיס חופשי, בדיוק כמו בסעיף 1 ובדיוק כמו הקבוצה ה-24.
5. שלוש קבוצות צרפתיות נוספות - דיז'ון, שטרסבורג ואורטז הגישו בקשה לשחק ביורוקאפ. סיכוי גבוה שאחד הכרטיסים החופשיים ילכו אל אחת מהן. בכל מקרה, הן צפויות לשחק בליגת האלופות במידה והן לא יהיו ביורוקאפ.

בסופו של דבר, כמות הכרטיסים החופשיים יכולים השנה לנוע בין 2-4. זה יהיה 2 אם פרטיזן/קאזאן יקבלו מקום ביורוליג וזהו. זה יהיה 4 אם יחד איתם גם פרומיתאס ומכבי ראשל"צ לא יהיו בסופו של דבר במפעל.

על פניו, היורוקאפ איבד 4 קבוצות גדולות ומשמעותיות - כולן ליורוליג: ולנסיה, הכוכב האדום, אלבא ברלין ווילרבאן. סביר שהיא תאבד עוד אחת - פרטיזן או קאזאן. התחליפים (איטלקיות, בודוצ'נוסט, פולניות וכו') לא באותה רמה. מצד שני, לא מעט קבוצות עזבו את ליגת האלופות בשביל לחזור ליורוקאפ והמגמה בעונה הבאה ברורה - יורוליג חזק מאוד, יורוקאפ וליגת האלופות בירידה.

לפחות לפי הידיעה הזו, נשמע שקבוצות נלחמות בשיניים כדי לחזור לג'ורדי.

ה"ידיעה" מי שישמע יחשוב, חבורה של צדיקים ששוקדים להעתיק ולהדביק ידיעות וסירטוני כדורסל בעמוד פייסבוק שלהם אבל ברגע שהם מנסים להביא "ידיעות" הם עושים צחוק מעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2019 12:30 pm 
Hall of Famer

הידיעות האלה מן הסתם לא יצאו מהם.

בכל אופן, היורוליג צפוי להוגיע על הרכב הקבוצות בשני מפעליו, כולל מקבלת הויילד קארד ליורוליג ו-3-4 ויילד קארד ליורוקאפ, ביום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2019 4:58 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

שקדי מפרסם בוואלה:
מכבי ראשון בעונה הבאה ביורוקאפ!
https://sports.walla.co.il/item/3243898

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2019 5:03 pm 
Junior

כנראה בשורות טובות. אבל הבשורות הרעות שהם זוממים להמשיך עם המילטון ומונרו. המילטון פשוט לא טוב מספיק ותוקע את המשחק העומד עם הקליעה המזעזעת שלו. מונרו, היה שחקן ענק, אבל נראה שבור פיזית. זה רק יילך וייראה גרוע יותר בוודאי בשתי מסגרות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2019 5:04 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
כנראה בשורות טובות. אבל הבשורות הרעות שהם זוממים להמשיך עם המילטון ומונרו. המילטון פשוט לא טוב מספיק ותוקע את המשחק העומד עם הקליעה המזעזעת שלו. מונרו, היה שחקן ענק, אבל נראה שבור פיזית. זה רק יילך וייראה גרוע יותר בוודאי בשתי מסגרות.

את מונרו אני לוקח גם עם קביים,
ולגבי המילטון עוד נראה, ממש לא בטוח שימשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 9:54 am 
Junior

בשנים הטובות של היורוקאפ הם אפילו לא היו מסתכלים בכיוון של קבוצות כמו ראשון(לא בצדק, דרך אגב), עם כל ההתפתלויות ברור שיש קושי לגייס מספיק קבוצות טובות למפעל, נכון שאצל פיב"א יש יותר קבוצות חלשות בשלב הראשון, אבל החל מהשמינית ההבדל לא ממש רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 10:09 am 
Junior

לא יודע אם זה כבר הוזכר בפורום, אבל:
הנהלת הפועל ירושלים שמעו כי ראשל"צ תקבל את התמריץ המובטח לקבוצות שישתתפו במפעלים אירופיים בעקבות השתתפותה ביורוקאפ בעונה הבאה, וכעת בהפועל דורשים החזר של 530,000₪.

העילה:
אותו תמריץ נשלל ממנה בעונת 2017/18 (בקצרה: זכייה באליפות ואחריה השתתפות ביורוקאפ).

פירוט נרחב יותר:
הפועל דורשים לקבל את התמריץ/מענק (איך שלא תרצו להסתכל על זה) בצורה רטרואקטיבית -
האתרים הגדולים מפרטים שבעבור השתתפותה ביורוקאפ בעונת 17/18 הפועל קיבלה כ-120,000₪, בעוד שראשי המועדון דרשו 650,000₪.

למה בהפועל דרשו 650,000₪ ומדוע המנהלת החליטה לתת רק 120,000₪?
לטענת המנהלת, הם בחרו לאשר מענק חלקי בלבד בגלל ששהאדומים ממילא זכו לשריון בשלב הבתים של היורוקאפ.
לטענת הפועל, הכרטיס ניתן להם בזכות ההישג שרשמו בעונת 16/17 - זכייה באליפות. הרי כעת עומדת ראשל"צ בפני סיטואציה דומה: מצד אחד, היא קיבלה את הכרטיס בזכות עלייתה לגמר הפיינל פור לפני כשבועיים; מצד שני, הנהלת היורוקאפ הודיעה מראש כי תעניק כרטיס אחד לאחת משלוש המדינות - ישראל, בלגיה הולנד, וכך אכן קרה היום.
אז מדוע ראשון כן והפועל לא...?

תגובת המנהלת לדרישות:
ציטוט:
הגיעה לידינו הקובלנה של הפועל ירושלים בנושא התמיכה הכספית והעניין עבר ליועץ המשפטי, נשב עם ירושלים בקרוב ונברר את דרישתם.

המיקום של קבוצות ליגת העל ביחס להשתתפות במפעלים האירופים נקבע על פי סיום העונה הסדירה. למעט האלופה, מכבי ת"א שמשוריינת ביורוליג, הבאות אחריה הפועל ירושלים והפועל חולון נרשמו לצ'מפיונס ליג (הפועל אילת בחרה שלא להירשם למפעל אירופי). לאחר מכן נמצאת נס ציונה, גם היא רצתה להגיע לצ'מפיונס ליג אך האולם שלה לא עומד בסטנדרטים הנדרשים ולכן נרשמה ליורופקאפ. הליגה הישראלית קיבלה לקראת העונה הבאה מקום על בסיס ספורטיבי במפעל היורוקאפ והבאה בתור על פי המיקום היא מכבי ראשל"צ שנרשמה למפעל. על פי תקנון המנהלת, 8 הקבוצות הראשונות בסיום העונה הסדירה זכאיות להשתתף במפעלים האירופים ואנו מברכים על כך שנכון לעכשיו יש לנו 5 קבוצות שייצגו אותנו באירופה, אנו מאמינים שהישג זה יתרום ויקדם לא רק את הקבוצות אלא את הליגה הישראלית כולה.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יוני 26, 2019 10:19 am, נערך 8 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 10:15 am 
Hall of Famer

לירושלים היה באותו זמן הסכם שיריון ל-3 שנים ביורוקאפ.
כלומר לטענת ירושלים, מי שמשוריין אבל גם היה מגיע למפעל שלו על פי הישג ספורטיבי - צריך לקבל את המענק?
גדול.
לפי זה מגיע למכבי את המענק על כל שנה שהיא באמת זוכה באליפות... יאללה תכינו את הצ'ק!!

יש לציין שטיעון התשובה של מנהלת הליגה מגוחך אפילו עוד יותר, מעבר לזה שמדובר בשקר פשוטו כמשמעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 10:47 am 
Junior

מדובר בבולשיט. בעונת 17\18 הפועל שיחקה ביורוקאפ תמורת כרטיס חופשי בדיוק כפי שראשל"צ תשחק בעונת 2019\2020 ביורוקאפ.

ואם שיחקנו ביורוקאפ מכיוון שהיינו משוריינים - שבמנהלת יתבעו חזרה את הפועל ירושלים על הוצאת דיבה. חצי מיליון שקל זה לא מעט כסף.

אתה יכול לכבס מילים ולהתחבא מאחורי הסכם השיריון שלכאורה ניתן בשלהי שנת 2016 עד מחר.
בית הדין עובד עם עובדות. והעובדות הן שבעונת 17\18 היורוקאפ העניק לנו כרטיס חופשי ליורוקאפ, ובעונת 19\20 היורוקאפ מעניק כרטיס חופשי לראשל"צ. מדובר בשני סיטואציות זהות. ואם אתה קורא לזה שהבטיחו לנו כרטיס חופשי (למרות שלא הובטח לליגה הישראלית עצמה כרטיס) - 'שיריון' אז תקרא גם פרשה האקטואלית של ראשל"צ 'שיריון'. זה הכל אותה גברת בשינוי אדרת.

ושוב אני חוזר ואומר: אם שיחקנו בעונת 17\18 בגלל שיריון: שיתבעו חזרה את הפועל.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יוני 26, 2019 11:02 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 10:58 am 
Freshman

אדום88 כתב:
מדובר בבולשיט. בעונת 17\18 הפועל שיחקה ביורוקאפ תמורת כרטיס חופשי בדיוק כפי שראשל"צ תשחק בעונת 2019\2020 ביורוקאפ.

ואם שיחקנו ביורוקאפ מכיוון שהיינו משוריינים - שבמנהלת יתבעו חזרה את הפועל ירושלים על הוצאת דיבה. חצי מיליון שקל זה לא מעט כסף.

אתה יכול לכבס מילים ולהתחבא מאחורי הסכם השיריון שלכאורה ניתן בשלהי שנת 2016 עד מחר.
בית הדין עובד עם עובדות. והעובדות הן שבעונת 17\18 היורוקאפ העניק לנו כרטיס חופשי ליורוקאפ, ובעונת 19\20 היורוקאפ מעניק כרטיס חופשי לראשל"צ. מדובר בשני סיטואציות זהות.

ושוב אני חוזר ואומר: אם שיחקנו בעונת 17\18 בגלל שיריון: שיתבעו חזרה את הפועל.

זה בדיוק כפי שתומר שמכבי ת"א צריכים לקבל מענק כי בשנתיים האחרונות הם זכו באליפות ובכל מקרה הם היו צריכים להיות במפעל ללא שיריון, מה ההבדל בסיטואציות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:12 am 
Junior

ההבדל הוא שהחל מעונת 2016/17 היורוליג עשה את "מהפכת הרישיונות" במפעל (A\B\C) ולמכבי ניתן רישיון A שמעניק העפלה אוטומטית לשלב הבתים. מכבי קיבלה את רישיון ה-A ל-10 שנים וזה לא "ספקולציה ממקורות זרים" שהביאו אתרי הספורט כמו במקרה של שיריון הפועל אלא ממש הודעה רישמית שהקבוצה פירסמה באתר הרשמי (http://maccabi.co.il/News.asp?id=5113).

עד אז על פי מיטב ידיעתי מכבי קיבלה את המענקים של המנהלת (מענקים צנועים; התחילו להציע מענקים אסטרונומיים רק כאשר הוקם הצ'מפיונס של פיב"א, ולכך גם קשור אני מניח הסכסוך בגדול בין היורוליג לפיב"א, וכאמור הליגה הישראלית עובדת באופן ישיר עם פיב"א), בדיוק מהסיבה שלא היה "שיריון רשמי" אלא פשוט הענקת כרטיס חופשי כל פעם מחדש. אולי בצורה קצת מגוחכת אבל זו השורה התחתונה.

מעונת 2016/17 למכבי אין שום קייס, על פי דעתי, לתבוע את המנהלת. יש להם רישיון A גלוי לעין.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יוני 26, 2019 11:18 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:18 am 
Freshman

אתה לא עונה לשאלה,
אם באותה עונה ירושלים לא היו מסיימים במקום שמקנה להם מקום באירופה האם הם היו מגיעים ליורוקאפ? סביר להניח שהתשובה היא כן כי היה להם הסכם ל 3 שנים ולכן הסיטואציה שלהם זהה לסיטואציה של מכבי תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:19 am 
Junior

PFE כתב:
אם באותה עונה ירושלים לא היו מסיימים במקום שמקנה להם מקום באירופה האם הם היו מגיעים ליורוקאפ

כבר אמרתי שבאותה עונה הפועל לא הגיעו ליורוקאפ על סמך זה שזכו באליפות אלא על סמך הכרטיס החופשי מהיורוקאפ. אתה צודק לא אלף אחוז אלא מיליון אחוז.

אך העובדות הללו זהות לחלוטין בהקשר של ראשון לציון - קיבלו כרטיס חופשי מהיורוקאפ, ועל כן הם ישתתפו ביורוקאפ בעונת 19\20.

אתה לא יכול לייצר קורלציה (אם תרצה קורלציה משפטית) בין המיקום של ראשל"צ לבין הזכאות שלהם לכרטיס החופשי מהיורוקאפ, שכן ארגון היול"ב איננו ביחסים עם מנהלת הליגה. ולראייה חוסר התיאום בין משחקי הנבחרות האירופאיות בתחרויות פיב"א לבין המפעלים יורוליג/יורוקאפ.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יוני 26, 2019 11:26 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:25 am 
Sophomore

אני לא משפטן, אבל ההיגיון שלי אומר שהמנהלת בבעיה פה בגלל שהם נתנו מענק חלקי. אם הקבוצה משוריינת ולכן לא מגיע מענק לפי הקריטריונים שלכם, למה נתתם משהו בכלל? אם לא היו נותנים כלום, הקייס שלהם היה חזק יותר (שוב, רק בתחושה שלי, כי משפטן אני לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:25 am 
Hall of Famer

לא היה שום "כרטיס חופשי". לירושלים היה הסכם עוד משנה קודם לכן על שיריון ל-3 שנים ליורוקאפ, ומי שמבלשט פה זה אתה.
זה שירושלים שברה את ההסכם לפני השנה האחרונה שלו כדי ללכת לצ'מפיונס לא אומר שהוא לא היה קיים בשנה שבה מדובר.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יוני 26, 2019 11:26 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:26 am 
מנהל פורום

אדום88 כתב:
ההבדל הוא שהחל מעונת 2016/17 היורוליג עשה את "מהפכת הרישיונות" במפעל (A\B\C) ולמכבי ניתן רישיון A שמעניק העפלה אוטומטית לשלב הבתים. מכבי קיבלה את רישיון ה-A ל-10 שנים וזה לא "ספקולציה ממקורות זרים" שהביאו אתרי הספורט כמו במקרה של שיריון הפועל אלא ממש הודעה רישמית שהקבוצה פירסמה באתר הרשמי (http://maccabi.co.il/News.asp?id=5113).

עד אז על פי מיטב ידיעתי מכבי קיבלה את המענקים של המנהלת (מענקים צנועים; התחילו להציע מענקים אסטרונומיים רק כאשר הוקם הצ'מפיונס של פיב"א, ולכך גם קשור אני מניח הסכסוך בגדול בין היורוליג לפיב"א, וכאמור הליגה הישראלית עובדת באופן ישיר עם פיב"א), בדיוק מהסיבה שלא היה "שיריון רשמי" אלא פשוט הענקת כרטיס חופשי כל פעם מחדש. אולי בצורה קצת מגוחכת אבל זו השורה התחתונה.

מעונת 2016/17 למכבי אין שום קייס, על פי דעתי, לתבוע את המנהלת. יש להם רישיון A גלוי לעין.

גם לפני 2016 היו רשיונות/שריונים רשמיים, ובוודאי שהם לא היו כרטיס חופשי כל עונה מחדש.
הנה דוגמא מ2012 (וכמובן שיש דוגמאות עתיקות יותר)
https://www.euroleague.net/news/i/97882 ... n-criteria

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:27 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא היה שום "כרטיס חופשי". לירושלים היה הסכם עוד משנה קודם לכן על שיריון ל-3 שנים ליורוקאפ, ומי שמבלשט פה זה אתה.
זה שירושלים שברה את ההסכם לפני השנה האחרונה שלו כדי ללכת לצ'מפיונס לא אומר שהוא לא היה קיים בשנה שבה מדובר.

תודה על המידע, גיא הראל.

ויותר ברצינות: אם זה נכון, שמנהלת הליגה יעשו הכל על מנת להוציא את הנהלת הפועל ירושלים ליצנים וסחטנים.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יוני 26, 2019 11:30 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:28 am 
Hall of Famer

אתה מתכחש לעובדה פשוטה, וזה כשאני נותן לך קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:31 am 
Junior

אם זו עובדה כל כך פשוטה כפי שאתה מכריז, אז במעבר חד לסלנג עממי - אני מציע למנהלת הליגה להיכנס ב"אמ-אמא" של הנהלת הפועל.

כפי שכבר פירטתי, אני טוען שמדובר בשני סיטוציות זהות: 2 קבוצות מקבלות כרטיס חופשיים מהיורוקאפ לשם השתתפות במפעל. האחת מקבלת שליש מהשנייה, ללא הצדקה. הבה נחכה לראות האם אוכל את הכובע (ותרשה לי אייס-כובע, בכל זאת קיץ. שכבר ירענן אותי).

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יוני 26, 2019 11:33 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:32 am 
Hall of Famer

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 29&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:34 am 
Junior

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 25,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:36 am 
Hall of Famer

פחחח ליצן אתה... אני יכול למצוא עוד מקומות מ-2016 על השלוש שנים.
למשל כאן:
https://sports.walla.co.il/item/2951693
היו על זה גם דיונים ארוכים כאן בזמנו, אף אחד לא הכחיש את זה.
בקיצור, אם אתם מקבלים - שיכינו צ'ק שמן למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:37 am 
Junior

אני לא חושב שכתבות מ-WALLA או SPORT5 טובים לתיק ההגנה של המנהלת, אבל לא עורך דין במקצועי כך שאני לא רוצה להגיד סתם.

אני הראשון שאשמח שמכבי והמנהלת יגיעו להתכתשות בבית המשפט, תמורת כל סכום שלא יהיה.
גם אם מכבי בסוף תזכה בהרבה מאוד כסף. רק המחשבה על זה ממלאה אותי באושר.

נ.ב
אני שב וחוזר בפעם ה3: במידה ובעונת 17/18 הפועל ירושלים שיחקה ביורוקאפ כי הייתה חתומה שם ולא כי קיבלה כרטיס חופשי כפי שראשל"צ קיבלה העונה, מנהלת הליגה חייבת לעשות מהם קציצות.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יוני 26, 2019 11:39 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:39 am 
Hall of Famer

נו, אז אני באותה מידה אשמח שתקבלו עוד 400K ש"ח ויהיה למכבי קייס חזק מאד לקבל מיליון ואולי יותר.
יופי, עכשיו כולם ישמחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה