סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:52 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ויטי זו הבעיה אחרי אחרונה של נס ציונה, שחקו מצוין שמפליא בכלל שהגיע לנס ציונה, קצת אורך רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 11:03 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ים מדר משחק כמו בעל הבית, לא כמו שחקן בן 19 שבקושי פותח עונה (אמיתית) ראשונה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 11:07 am 
Junior

ככה זה שיש מי שמבין על הקווים ולא מאחז עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 12:07 pm 
Junior

ווייט'י זוועה.
לא יסיים שם את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 12:11 pm 
Junior

אתה טועה ובגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 12:56 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
ככה זה שיש מי שמבין על הקווים ולא מאחז עיניים.

שמע, זה לא ייאמן כמות הפעמים שהגבת על פרנקו אחרי שהבנאדם עזב את הקבוצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 1:01 pm 
Junior

arie כתב:
אתה טועה ובגדול.

טוב עם טיעון כזה קשה להתמודד.
הוא חתיכת נזק הגנתי בפיק אנד רול, הוא לא מסוגל לסיים בצבע ממטר ואפילו קופשאס (לכאורה מץ' אפ מתאים לו) דרס אותו כשהוא רצה.
שחקן שהוא בעיקר נטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 1:14 pm 
Hall of Famer

לדעתי לנס ציונה יש קבוצה לא רעה בכלל שיכולה להיאבק על מקום בפיינלפור.

על פי ישראל היום משעור קרוב לחתימה בבירה.
היום ראשלצ' בלי המילטון מול מ.ת'א שתחסר 4 זרים מתוך 9 בגלל חוקי הליגה

להבדיל ממכבי ת''א וירושלים שישחקו עם 5 זרים בליגה ויקבלו את הקנס בראשלצ וחולון ממתינים עם ההחלטה כי המנהלת שוקלת להוריד את הקנס לכיוון ה250 אלף שקליםם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 1:56 pm 
Sophomore

אני מסמפט את נס ציונה, קבוצה שמשחקת התקפי ויש לה הרבה כלים בהתקפה, אבל ההגנה לא מספיק טובה וכשתגיע הפציעה של לימונד גם ההתקפה תיחלש, כך שלהמר עליהם לפיינל פור עוד מוקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 3:08 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי את המשחק של נסצי מול ירושלים ובכלל לא ראיתי אותם בהכנה, אבל את ג'ף ווית'י אני קצת מכיר.

לא פלגמט גמור, אבל בגדול לא שחקן מוכשר התקפית, הטיקט שלו בקנזס היה חד משמעית הגנה ובייחוד יכולת חסימה. לא בדיוק האיש הכי מסיבי בעולם, גם לא איזה משאבת ריבאונד למרות שהוא סבן פוטר וחוסם. לבנות עליו בתור זר מוביל זאת נראית לי טעות אפילו ברמת נס ציונה. יכול להתאים דווקא לקבוצה כמו ירושלים כגבוה הגנתי שעולה מהספסל למשימות מיוחדות. מי שמצפה שיתפוצץ וייתן פה מספרים של גבוה שגדול על הליגה...לדעתי יתבדה מהר וחזק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 3:09 pm 
Junior

כל קבוצה שהיא לא ירושלים ומכבי נמצאת בסיטואציה דומה לנס ציונה אם שחקן מרכזי שלה נפצע. לא כל כך מבין את סוג הטיעון הנ"ל.

ספציפית, לימונד נראה נפלא אתמול ובהכנה בכלל. נראה שהוא ירד משמעותית במשקל יחסית לשנה שעברה ונראה הרבה יותר קל ואפקטיבי בכניסה לסל.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 4:12 pm 
Sophomore

אז אנחנו לגמרי מסכימים.
אני ממש לא מאחל לאף אחד להפצע אבל אצל לימונד לצערי הסיכוי הוא מאד גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 5:50 pm 
Junior

לא יורד לסוף דעתך. לא מבין מה הופך את לימונד למיועד לפציעה יותר מכל שחקן אחר.

אם וכאשר, אז פישר (או זר אחר במידה ולא יתאפס) ישחק 30 דקות, אלבר 10 וגוט/קוק ייקחו נפח יותר ב-2 וקררה יקבל יותר דקות ב-3.

אם היה להם גבוה מחליף עם דופק במקום פיטשון (נגיד נסטרנקו) הם בכלל היו מסודרים. פספוס מסויים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:07 pm 
Junior

נראה לי עצם זה שהוא כמעט בכל עונה עובר פציעה שמשביתה אותו בערך לחודש (לפעמים יותר לפעמים פחות) הופך אותו למועד לפציעות יותר מכל אחד אחר.
עידן אלבר לא ישחק 10 דקות. בכל המשחקים שראיתי אותו עד כה הוא נראה לא קשור לרמה ואתמול הוא בכלל לא שיחק לדעתי (לא יודע אם הוא היה פצוע או משהו כזה).
לנס ציונה סך הכל יש פוטנציאל לא רע. גולן גוט נותן יופי של 3&D, רביב ודן הם ישראלים טובים ומנוסים, דקוואן קוק שחקן מצוין כמובן וגם הולוול לא רע סך הכל. יחליפו את וויט'י ואת פישר בשחקנים יותר טובים ומתאימים ויוכלו לעשות עונה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:27 pm 
Junior

63 משחקים בשנתיים האחרונות עם 27 דקות בממוצע זה לא פציע, in my book.

כל שכן, שרואים באיזה כושר הוא נמצא עכשיו.

אלבר גימגם במשחקי ההכנה. אז מה ? במצבת הרכזים המחליפים שמסתובבים בליגה, הוא בכל מקרה לא יהיה רחוק ממה שקורה בשאר הקבוצות.

גוט מראה סימנים ראשונים של יציאה מתבנית השלשה + הגנה לפחות במונחי הליגה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:36 pm 
Junior

ואם כבר פציעות, בידיעה על נייט לינהארט מציינים באגביות שספנסר וייס הולך להיעדר חודש בבאר שבע.

בהנחה שווטסון לא התאושש מהאכילס וגם זיס פצוע, אז באר שבע נשארת עם עדי כהן סבן כישראלי מוביל ואלטיט שבמילא על המשבצת של זאק לא ממש יכול לחלטר כפורוורד כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 7:37 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
ווייט'י זוועה.
לא יסיים שם את העונה.

אני מסכים חלקית...
לדעתי הוא רחוק מלהיות זוועה, אך בהתחשב בנהוג בליגה שלנו - אכן סביר מאוד שלא יסיים את העונה (אפשר להוסיף לצערי אפילו)

נדב, מה זה "זר מוביל"? הוא זר מבין 4 זרים של הקבוצה (לצד 3 ישראלים נהדרים). זה שהוא לא מהאופציות ההתקפיות הראשונות שלהם זה ברור, וממילא לא חסרים פוזשנים שקוק יזרוק ויהי מה. אבל, זה עדיין בכלל לא רע לקבוצה בסדר הגודל הזה, ובפרט שכמו שנבנתה - הוא צריך פחות או יותר לבדו להחזיק שם את הצבע מבחינת איום חסימה ונוכחות תחת הסלים.

אני מסכים עם החתול שבתוספת גבוה מחליף טוב (הייתי ממלא את "משבצת המתאזרח" דווקא - נניח גייב לוין שכזה) הם יכלו להיות באמת אחלה קבוצה, וכעת הם קצת בסיכון של פציעות ושחיקה תוך כדי העונה, שזה לא מצב לא סביר להיות בו לקבוצה מסדר הגודל הזה (כפי שדובר כאן באמת).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 8:57 pm 
מנהל פורום

ובמדורנו השערורייה התורנית בליגת ווינר
טאריק בלאק לא התלבש למשחק כי איחר להגיע - עונש מהיווני הקשוח, אמאל'ה

מפה לשם מכבי ראשון מקשה על מכבי ת"א, הפרש 2 למכבי 2 דקות למחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 9:01 pm 
מנהל פורום

41:40 למכבי במחצית
המון דקות לכספי, יותר מידי אם שואלים אותי, מכבי צריכה לדעת לנצח את ראשון עם מעט דקות לכספי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 9:28 pm 
Hall of Famer

מצד שני, יהיה תירוץ שהפעם עקב חוקי הליגה - 5 זרים יושבים בצד!

נציין שסאדלר התלבש במקום המילטון בראשון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 9:36 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:
ווייט'י זוועה.
לא יסיים שם את העונה.

אני מסכים חלקית...
לדעתי הוא רחוק מלהיות זוועה, אך בהתחשב בנהוג בליגה שלנו - אכן סביר מאוד שלא יסיים את העונה (אפשר להוסיף לצערי אפילו)

נדב, מה זה "זר מוביל"? הוא זר מבין 4 זרים של הקבוצה (לצד 3 ישראלים נהדרים). זה שהוא לא מהאופציות ההתקפיות הראשונות שלהם זה ברור, וממילא לא חסרים פוזשנים שקוק יזרוק ויהי מה. אבל, זה עדיין בכלל לא רע לקבוצה בסדר הגודל הזה, ובפרט שכמו שנבנתה - הוא צריך פחות או יותר לבדו להחזיק שם את הצבע מבחינת איום חסימה ונוכחות תחת הסלים.

אני מסכים עם החתול שבתוספת גבוה מחליף טוב (הייתי ממלא את "משבצת המתאזרח" דווקא - נניח גייב לוין שכזה) הם יכלו להיות באמת אחלה קבוצה, וכעת הם קצת בסיכון של פציעות ושחיקה תוך כדי העונה, שזה לא מצב לא סביר להיות בו לקבוצה מסדר הגודל הזה (כפי שדובר כאן באמת).

בקבוצות עם סגל קצר יחסית ותקציב נמוך יחסית, מצופה מזרים-בטח כאלה שנחשבים שמות גדולים יחסית למועדון ובאים בכסף גדול יחסית למועדון-להיות שחקנים התקפיים ברמה מסוימת, גו-טו-גאייז. הפריבילגיה של זר שטוב בעיקר בפונקציה הגנתית כמו חסימות מתאימה לקבוצות ארוכות עם תקציב גבוה. עכשיו, שון ג'יימס למשל היה חוסם עילוי אבל גם שחקן התקפי ברמה גבוהה יחסית. ווית'י לא שם. הוא לא סקורר, ואני בספק גדול אם קבוצה כמו נסצי יכולה להרשות לעצמה כזר יקר ומוביל בקו הקדמי שחקן ברמה ההתקפית של ווית'י. לצערי זה נשמע יותר כמו "וואיי וואי הבאנו אחד מקנזס שהיה בNBA!" מאשר השחקן הנכון במקום הנכון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 9:38 pm 
Sophomore

הספסול של בלאק מביא את מכבי להעמיד חמישייה מוזרה ביותר עם אבדיה ב4 וכספי ב5. סתם אנקדוטה נחמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 9:39 pm 
Hall of Famer

אז למה בעצם האנטר כמעט ולא משחק? מה הרעיון?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 9:43 pm 
Sophomore

שאלה טובה, שיחק פחות משמונה דקות עד כה, וכבר רבע רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 9:46 pm 
Junior

איזה כיף שיש מישהו לשנוא במכבי ת"א, כספי יהפוך למטרה בגלל השחצנות המכוערת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, סאבוניס ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה