סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יורוליג 3
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 12:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע מאיפה אתה רושם מספר פעמים שאני "כועס" על עבודתו של בלאט באולימפיאקוס...
אם הוא החתים 4 גארדים אמריקאים ורובם לא פוגעים - יש כאן בעיה. יכלו גם לחלק את הכסף אחרת מן הסתם (כמו במכבי) ולהשקיע יותר בעמדות הללו/להסתפק בפחות שחקנים וכו'.

אני כבר מתחיל לחשוב שאתה מגיב על אולימפיאקוס בעיקר בכדי להוציא את מכבי טוב...
בשנים האחרונות מכבי משיגה משמעותית פחות מכמה קבוצות עם תקציב בסדר הגודל שלה (2 היווניות, באסקוניה) ואם נשווה אותה לז'לגיריס ואף כמה קבוצות פחות עשירות - זה לא ייראה טוב יותר. אולימפיאקוס הגיעו לשש פיינל-פורים (וזכו פעמיים) בין השנים 2008 ל-2017, לא הייתי אומר שזה רע במיוחד...
אתה נותן הנחה מאוד גדולה למכבי ואולימפיאקוס אם מבחינתך זה מובן מאליו שהן לא נכנסות לטופ 8.
אתה משווה פתאום את אולימפיאקוס לאא"ק פתאום? בלשון המעטה לא הבנתי.
"קוזמינסקאס" קשישא חגג השבוע 30. אם הוא קצת ייכנס לקצב ויראה מעט מיכולותיו בעבר (אולי זה אם גדול - לא פוסל) הוא כמה רמות מעל כל מה שיש למכבי להציע בעמדות 3-4.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יורוליג 3
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 2:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני ממתין בינתיים לפתיחת עונת ה-NBA, ועובר בינתיים על המחזור האחרון ביורוליג שהחסרתי. כמה תובנות:
זאק לידיי מתפוצץ מול ריאל מדריד (9+26), לאחר 2 משחקים פושרים ומטה.
דה קולו בינתיים עם 71% לשתיים, 44% לשלוש, ו-92% (12/13) מהעונשין. 90-40-50 אמרתם?!
באסקוניה מציגה שני סנטרים סנגלים: דיופ (2.11) כבר עונה שלישית שם ומוכר לנו, אבל Youssopha Fall הוא שם חדש (עבורי לפחות). 2.21, בן 25 בקרוב, שיחק 6 שנים בליגה הצרפתית. חסם 5 פעמים בבכורה שלו ביורוליג (ולא חסם בשני המשחקים מאז), ובינתיים באופן מפתיע מנגר עם 3/18 מקו העונשין (מפתיע - כי בעונת המשחקים הקודמת קלע בשטרסבורג 62% "מתקבלים על הדעת" מהקו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה