סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2019 11:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סנדי כהן can jump.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2019 5:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
משחק נהדר של קלויארו. מלא פעולות חיוביות של האסל ואינטליגנציה ובלי אף פעולה שלילית. לא דבר של מה בכך בשביל שחקן שלא טעם משחק תחרותי מאז הקדם עונה. אני חושב שהסטטיסטיקאים גם שדדו ממנו 2 חסימות.

מהצד השני דורסי. אם קלויארו הוא ההגדרה של team player אז דורסי הוא ההיפך הגמור. לא מחובר להגנה הקבוצתית, חושב רק על עצמו בהתקפה (אשכרה כשספירופולוס ניסה לפרגן לו והכניס אותו לקראת הסיום למרות משחק מזעזע, ראו עליו שהדבר היחיד שמעניין אותו בזמן ש"ריכז" זה מתי הוא יוכל לזרוק לסל) ויכולת המסירה שלו היא מתחת לכל ביקורת. הוא פשוט לא יודע לתת מסירה פשוטה וחייב תמיד להתחכם ולמסור כדורים שקשים לתפיסה. כל מסירה שלו זה מבוא לאיבוד כדור. שחקן בלתי נסבל שמוסיף על זה גם גישה מזלזלת ומתנשאת. כולי תקווה לאיזו עבירת משמעת שתעיף אותו מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 30, 2019 8:29 pm 
Hall of Famer

לגבי דורסי, אני לא בטוח עד כמה זה רע שיש שחקן אחד שכזה בקבוצת כדורסל עם סגל גדול שכזה שיכולה להכיל אותו (ולא להיות תלויה בו).
תן לו פעם בשבועיים את המושכות הבלעדיות במשחק ליגה זניח כשוילבקין יושב בצד כדי לשמור אותו בעניינים, באירופה במשחקים קשים זה לא רע שיש לך אחד כזה שיכול לעלות מהספסל גם כשכלום לא הולך ולהעיף את הזריקות שלו (לא קולע - חוזר לספסל, פשוט).
בינתיים אגב הוא קלע רק 22 נקודות במשחקי בית (בהם לכאורה מכבי יותר רצה בצורה קבוצתית וכו'), ו-64 נקודות במשחקי החוץ.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 30, 2019 9:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
לגבי דורסי, אני לא בטוח עד כמה זה רע שיש שחקן אחד שכזה בקבוצת כדורסל עם סגל גדול שכזה שיכולה להכיל אותו (ולא להיות תלויה בו).
תן לו פעם בשבועיים את המושכות הבלעדיות במשחק ליגה זניח כשוילבקין יושב בצד כדי לשמור אותו בעניינים, באירופה במשחקים קשים זה לא רע שיש לך אחד כזה שיכול לעלות מהספסל גם כשכלום לא הולך ולהעיף את הזריקות שלו (לא קולע - חוזר לספסל, פשוט).
בינתיים אגב הוא קלע רק 22 נקודות במשחקי בית (בהם לכאורה מכבי יותר רצה בצורה קבוצתית וכו'), ו-64 נקודות במשחקי החוץ.

ב'שחקן אחד כזה' אתה מתכוון לגארד שחושב דבר ראשון, שני ושלישי זריקה אבל כשהכדורים לא נכנסים הוא נזק כי הוא לא יודע להוביל כדור או למסור ובהגנה די קלולס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 30, 2019 11:24 pm 
Hall of Famer

פחות או יותר כן
"כשהכדורים לא נכנסים" - תרומתו לא אמורה להיות רלוונטית יתר על המידה - כי במסגרת הסגל של במכבי במקרה כזה אין בעיה שהוא יהיה עמוק בספסל, שם יכולתו בהובלת הכדור ובהגנה פחות חשובות.
יש משחקים שהשמונה נקודות שהוא נותן ב-14 דקות משחק כן יהיו מכריעות, ויש משחקים שההיפך.

זה שדיברתולומאו (שגם כלפיו נשמעו קולות שצריך לזרוק אותו מהקבוצה כאן בפורום אגב) שחקן יותר "אמין ויציב" ומהווה יופי של אופציה כגארד מהספסל - אני טוען כבר לא רק מהעונה הזאת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 8:09 am 
Junior

צ'ארלס בעיניי אתה מגזים בעניינו.
עד כה, הוא לגמרי לא ההד קייס שחשבנו שהוא יכול להיות בהתחלה טרם השילוב שלו במשחק ההוא נגד ירושלים שהכניס אות, בדיעבד, לעניינים.
מדובר בשחקן בן 23, שנה ראשונה באירופה. יאניס היה חכם וראה את המצוקה המסוימת שלו ועושה את המיטב בכדי להכניס אותו לעניינים גם אם זה אומר ללטף אותו מעבר למה שנדמה שמקובל ביחס שחקן עם ציפיות כמו שיש ממנו ולמשכורת שהוא מרוויח. קשה לי להאמין שכשהגיע לאירופה, ראה את עצמו עולה כשחקן מחליף ומשחק רק 14 דקות (בממוצע) ביורוליג. למרות זאת, נראה שהוא משלים את התפקיד שלו כשחקן מחליף וממלא את המשבצת שלו בתוך הסגל.
בהיותו שחקן מחליף של השחקן החשוב בקבוצה כרגע, ווילביקין, לרוב הוא עולה בשלהי הרבע הראשון והשלישי, כשמסביבו מחליפים הן במכבי והן בקבוצה שמנגד ומה הינתן האופציות ההתקפיות שיש לרוב על המגרש בדקות האלו, אתה רוצה שהוא זה שיזרוק. אז כן, זה לא כזה יפה לעין, אבל בדקות שיש לו הוא מחפש את הסל כל הזמן ובנתיים הוא קולע כמעט שלשה וחצי למשחק ביורוליג ב- 47 אחוזים. יש פה מישהו שיכול לומר שזה לא נתון טוב? בכללי, כמעט 8 נקודות ב- 14 דקות וחצי בממוצע. בשאר האספקטים הוא לא טוב ולא רע מדי. בהגנה אני כן חושב שלפחות חלקנו חשבנו שזה יראה עוד פחות טוב ממה שזה בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 10:36 am 
Hall of Famer

צר לי, בעיני דורסי הוא הגרסא הגארדית היותר טפשית של ג'וני א'ובריאנט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 11:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סדרת האיבודים שלו מול חיפה הייתה אחת המגוחכות. כל פעם שחשבת שהוא איבד כדור בשיא הגיחוך, הוא איבד אחד יותר מגוחך.
גם כשהוא כבר נתן אסיסט זה היה בטעות עם כדור שפגע לו בבטן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 11:41 am 
Junior

עמוס לב כתב:
צר לי, בעיני דורסי הוא הגרסא הגארדית היותר טפשית של ג'וני א'ובריאנט.

לדעתי ג'וני הוא ברמה משל עצמו. כרגע הנתונים מדברים על כך שא'ובריאנט קלע שלוש נקודות יותר ממנו אבל ב-9 דקות משחק נוספות.
בניגוד לדורסי והשלשה וחצי שלו ב-47 אחוז, א'ובריאנט עשה שלשה (1.2 ליתר דיוק)למשחק ב - 30 אחוז. מפאת שוני בעמדה ובגודל, הוא(א'ובריאנט) תרם יותר בריבאונדים, אבל איבד שני כדורים למשחק.
יאניס תפר לדורסי תפקיד מסוים ובו הוא משחק כשמסביבו בעיקר מחליפים הן ממכבי והן מהקבוצה שמנגד, הוא האופציה ההתקפית הראשונה, כך הוא עובד ובנתיים הוא עושה את זה באחוזים סבירים למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2019 12:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כתבתי שקליעה יש לו ובאמת זה טוב שלקבוצה יש שחקן כזה שתמיד בטוח שהזריקה שלו תיכנס, אבל יש לנו כבר שני גארדים כאלה (ווילבקין וג'ון די) ובשאר התחומים הוא פשוט גרוע. שום ראיית משחק, מוסר זוועתי, מפספס שחקנים בהגנה, שפת גוף רעה כולל תלונות לשופטים.
פשוט שחקן מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה