סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 350 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA - טריידים
הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 12:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
ולדעתי יוכל להיות המרכז של התקפת שלשות (סטייל האוורד במג'יק לפני עשור).

כי דראמונד הוא איום פוסט אפ כל כך משמעותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 12:58 am 
מנהל פורום

בואו גם נזכיר שריבאונד זה מאוד חשוב להגנה טובה
אחלה טרייד לאטלנטה, הוא כולה בן 26 הדרומטנד הזה, כל הקבוצה הזו תתמלא בשחקנים שיש להם אפסייד
גם אם לא יגמר במאבק על האליפות, הרפתקה מעניינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 1:24 am 
Senior

כמובן שאם דראמונד לא טוב בהגנה לא טוב בהתקפה אז הם לא צריכים לעשות טרייד בשבילו לא משנה מה העלות. אני חושב שיש פער מסוים בהערכה שלנו לגבי דראמונד. אני חושב שהוא יכול להיות סנטר מצוין בליגה והוא שיחק עם רכזים איומים בשנים האחרונות.

אטט, אני לא לגמרי מבין בכל ההודעות שלך על ניהול אם אתה חושב שהמצב בליגה תקין ו/או רצוי.
כלומר, אני לגמרי מסכים שהדרך הכי יעילה לעשות ריבילד היא דרך הדראפט. שזה בעצם אומר להפסיד כמה שיותר. אבל נראה לי ברור שהשיטה הזו עובדת רק כשאף אחד אחר לא חושב עליה. כלומר, כשיש רק פילי אחת בליגה או מקסימום שתיים, הליגה יכולה לסבול את זה. אבל ברור שאם 14 קבוצות ינסו להפסיד בכוונה תהיה פה בעיה כפולה. גם המוצר יהיה מחורבן וגם הרווח מלהפסיד יהיה מאוד קטן עבור הקבוצות.

אני מניח שמה שאני אומר מובן מאליו ואני לא מנסה להמציא פה משהו, אבל אם כל הקבוצות החלשות בליגה יאמצו את הגישה שלך (ונדמה שהן אכן עושות כך), הליגה תיהרס לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 1:26 am 
Sophomore

כן, מודה שלא צפיתי בהרבה משחקים של דטרויט בשנים האחרונות, אבל כמה שחקן הגנה גרוע הוא יכול להיות, כשהוא מוריד 15.8 ריבאונדים וחוסם 1.8 חסימות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 3:13 am 
Hall of Famer

וגם חוטף לא מעט ונותן גוף. בעיניי שחקן הגנה סביר , אפילו עם פלוס קטן. אבל רחוק מלהיות איזה גובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 9:11 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
כן, מודה שלא צפיתי בהרבה משחקים של דטרויט בשנים האחרונות, אבל כמה שחקן הגנה גרוע הוא יכול להיות, כשהוא מוריד 15.8 ריבאונדים וחוסם 1.8 חסימות?

לטוב או לרע, אין הרבה קשר בין הנתונים האלו לאיכות ההגנה של שחקן.
דראמונד הוא כנראה שחקן הגנה סביר. כאמור, לא מה שמטריד אותי בטרייד אפשרי עם ההוקס. אף אחד לא אומר שהוא לא שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 9:17 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אטט, אני לא לגמרי מבין בכל ההודעות שלך על ניהול אם אתה חושב שהמצב בליגה תקין ו/או רצוי.

לא מפתיע בהתחשב בזה שלא כתבתי על זה. זו לא פריזמה (מה נכון עבור הליגה) שמעניינת אותי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 9:33 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
לא לשכוח שיש שני רוקיס, ראדיש והאנטר שאם הם מתפתחים טוב יחד עם דרומונד ויאנג

ואם תחכה קצת, תוכל לדעת את זה במקום להמר על זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 9:35 am 
Senior

אני לא חושב שאפשר להבין עד הסוף שיקולי ניהול קבוצת נבא בלי לחשוב על הפריזמה הזו, אבל בסדר. זכותך. אולי זה מה שגורם לפעמים לא להבין אותך בנקודות הקיצון (לפחות עבורי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 9:46 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
להבטיח בחירה בטופ5 אפשר רק מהמקום האחרון בליגה.

אז מקום 3 מהסוף לא מבטיח טופ 5 בדראפט
so what?

הרי לאחר "רפורמת אנטי-הינקי" ההבדל בין מקום ראשון לשלוש בלוטרי הוא רק בסיכויים להשיג את בחירה מס' 5 (ולא לקבל במקומה את בחירה 6 או 7 - מי ישמע מה ההבדל הגדול...), ואין לכך שום השפעה על הסיכויים שלך להשיג אחת מארבע הבחירות הראשונות.
אז לצורך העניין האם עדיף לוותר על שחקן ברמת אולסטאר מוכח ביד שמגיע בעד כלום פחות או יותר, בשביל שבתרחיש קיצון כזה או אחר - תבחר 5 במקום 7?

נקודת הסתכלות נוספת:
מקום ראשון בלוטרי מקבל בממוצע את בחירה 3.7
אפילו מקום שביעי בלוטרי (שזו צניחה גדולה מאוד) מקבל בממוצע את בחירה 6.2, ועדיין יש לו 32% לקבל את בחירות 1-4 (לעומת 52% עבור מי שמגיע ללוטרי כמספר 1)
האם הדלתא הזו שווה ויתור על שחקנים ברמת דראמונד?

התייחסות מצוינת.
- בתנאים של היום קשה לקבוע בוודאות מה המהלך הנכון כי אלמנט המזל משמעותי יותר אבל ככלל, אני לא זוכר כמעט קבוצות שהאיצו בנייה ויצאו מזה נשכרות.
- השכרה של דראמונד מקבעת את הקבוצה שלך על מה שיש לך היום. אתה לא יודע אם זה מספיק או לא אבל סביר מאוד להניח שלא.
- אטלנטה תצטרך לשלם על דראמונד כך שהקביעה שלך שהם מקבלים אותו תמורת כמעט כלום היא... לא ברורה לי.
- ירידה של 20% בסיכויים לבחור במקום ה-1 בדראפט היא קריטית בעיניי. אתה מתייחס לזה משום מה בביטול.

כמו שיואי כתב, מאוד משנה לאן אטלנטה מכוונת.
אם לאליפות, זה (ככל הנראה) צעד בכיוון הלא נכון.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' ינואר 05, 2020 10:08 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 9:52 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני לא חושב שאפשר להבין עד הסוף שיקולי ניהול קבוצת נבא בלי לחשוב על הפריזמה הזו, אבל בסדר. זכותך.

אני לא מסכים עם זה בכלל.
אולי אפילו להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 12:10 pm 
Junior

Att כתב:
- בתנאים של היום קשה לקבוע בוודאות מה המהלך הנכון כי אלמנט המזל משמעותי יותר אבל ככלל, אני לא זוכר כמעט קבוצות שהאיצו בנייה ויצאו מזה נשכרות.

מפתיע שאתה לא זוכר את גולדן סטייט...
ואיזה קבוצות אתה מכיר שבחרו טופ 5 במשך שלוש שנים ויצאו מזה עם פיינליסטית? במחשבה על העשור האחרון אני מצליח לחשוב על OKC ו...?

לתרבות מפסידה יש השפעה על השחקנים האלו (וגם השפעה גדולה על היכולת שלך להעריך את היכולת שלהם בקבוצה מנצחת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 12:20 pm 
Senior

וְזָרַח הַשֶּׁמֶשׁ, וּבָא הַשָּׁמֶשׁ; וְאֶל-מְקוֹמוֹ--שׁוֹאֵף זוֹרֵחַ הוּא, שָׁם. הוֹלֵךְ, אֶל-דָּרוֹם, וְסוֹבֵב, אֶל-צָפוֹן; סוֹבֵב סֹבֵב הוֹלֵךְ הָרוּחַ, וְעַל-סְבִיבֹתָיו שָׁב הָרוּחַ. מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. יֵשׁ דָּבָר שֶׁיֹּאמַר רְאֵה-זֶה, חָדָשׁ הוּא: כְּבָר הָיָה לְעֹלָמִים, אֲשֶׁר הָיָה מִלְּפָנֵנוּ. אֵין זִכְרוֹן, לָרִאשֹׁנִים; וְגַם לָאַחֲרֹנִים שֶׁיִּהְיוּ, לֹא-יִהְיֶה לָהֶם זִכָּרוֹן--עִם שֶׁיִּהְיוּ, לָאַחֲרֹנָה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 12:42 pm 
Sophomore

כדאי רק לסייג ולומר שכל עוד אנחנו לא יודעים מה דטרויט דורשת על דראמונד אי אפשר באמת להתייחס לטרייד הזה כטוב או רע. הרי אם אטלנטה באמת הכי תרצה את דראמונד בליגה, היא יכולה להציע לו את החוזה הכי גבוה בסוף העונה הזו, אם זה לא מה שהיא תעשה, דראמונד בכל מקרה יברח לקבוצה אאחרת גם אם יהיה טרייד. כלומר הטרייד עצמו רלוונטי רק לעונה הזו, אם אני מבין נכון את המצב החוזי. אז כמה כבר שווה השאלה של דראמונד לחצי עונה בשביל אטלנטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 2:08 pm 
Hall of Famer

המשמעות האמיתית של הטרייד (ואפילו השמועות) היא שאטלנטה סיימה לבנות באופן אורגני דרך הדראפט.
זו כמעט תמיד טעות. נראה מה יהיה הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 2:19 pm 
Junior

Att כתב:
המשמעות האמיתית של הטרייד (ואפילו השמועות) היא שאטלנטה סיימה לבנות באופן אורגני דרך הדראפט.

מקרים שזה כשל לא חסר - יש לך מקרים שזה הצליח מעבר לאוקלוהומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 2:32 pm 
Sophomore

אטלנטה נקלעה למצב הנוכחי שלה עקב ההיעדרות של קולינס בתחילת העונה, איתו הם כנראה עדיין היו במאבק על הפלייאוף ובטח לא מקום אחרון. אני לא חושב שהתכניות המקוריות שלהם לעונה הזו היו טנקינג, כך שבראיה קדימה, לעונות הבאות, הם כבר נכנסים לאזור שיותר קשה להתרומם ממנו רק דרך הדראפט. השאלה העיקרית כאן היא למה שהם לא ינסו להרוויח את העונה הזו לבנייה דרך הדראפט? בשביל השאלה של דראמונד לחצי שנה? זה באמת שווה את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 2:42 pm 
Junior

אני ממש לא חושב שהם צריכים לשלם משהו בשביל דראמונד לחצי שנה... אם הוא מתחייב להאריך אצלהם חוזה בשנה זו כבר סוגיה אחרת.
השאלה עד סוף העונה אין להם שום סיבה לקחת, גם לא תמורת כלום ממש.
אם הוא מתחייב להאריך בשנה כדי ששני הצדדים יראו איך הם עובדים ביחד אז טיב העסקה תלוי בעלות של זה. הוא כולה בן 26 ואחד הסנטרים הטובים בליגה בשנים האחרונות ( נורטון דירג אותו 6 בעמדה לצורך רפרנס). למצוא שחקן טוב ממנו בדראפט זה לא ענין של מה בכך ( אם כי יש הבדלי שכר ענקיים כמובן בין דראפט לשחקן ותיק) ולכן אם העלות לא גדולה אז יכול להיות שזה שווה בדיקה (כאמור תלוי עלות).

ההערות שלי לATT הם רק לנסות להבין על בסיס מה הוא מנסח את האקסיומות שלהם, זה לא קשור לדיבור על דראמונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 2:46 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

לפי הגישה שלך שבה צריך או להיות אחת מ-2-3 הקונטננדריות המובילות או להלחם על הבחירת הראשונה בדראפט יוצא שבאופן אינהרנטי כמעט כל הליגה טועה בכל רגע נתון, אז זה באמת לא אומר הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 4:30 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אני לא זוכר כמעט קבוצות שהאיצו בנייה ויצאו מזה נשכרות.

"האיצו בנייה" זה בעניין המתבונן.
הרי כל קבוצה מצליחה לא רק אוספת חבורת שחקנים בדראפט אלא גם נעזרת בשוק החופשי ובטריידים.
ע"ע בארנס ואיגי בגולדן סטייט, ע"ע באטלר, האריס והורפורד בפילי, ע"ע קיירי/ווקר והייוורד בבוסטון וניתן להמשיך עוד ועוד בדוגמאות.
כשזה מצליח הנטייה היא למחוא כפיים שאיזה יופי שהביאו בדיוק את ה"פיסה החסרה", וכשזה לא מצליח תמיד אפשר להגיד שזו האצת בנייה. בסוף צריך מתישהו "ללחוץ על ההדק" בשביל מהלכים משמעותיים לחיזוק הסגל. בקיץ הקרוב אין עבורם ממילא שחקן מתאים מדראמונד, אז ויתור עליו או על דומיו - וזה לכל הפחות עוד עונה (וכנראה יותר מכך) במעמקי הליגה (ואני מודע לכך שאני מרים להנחתה לאור התפיסה שזו הרי המטרה בעצם...)

Att כתב:
השכרה של דראמונד מקבעת את הקבוצה שלך על מה שיש לך היום. אתה לא יודע אם זה מספיק או לא אבל סביר מאוד להניח שלא

"השכרה" (לשנה וחצי לצורך העניין) זה דווקא לא רע כאן, עדיף מאשר להתחייב על חוזה גבוה עבורו לחמש שנים או משהו.
מנסים, רואים התאמה, איך שאר השחקנים ממשיכים להתפתח לצידו, ואז בקיץ הבא תהיה עוד נקודת החלטה לגביו.

Att כתב:
אטלנטה תצטרך לשלם על דראמונד כך שהקביעה שלך שהם מקבלים אותו תמורת כמעט כלום היא... לא ברורה לי

המחיר כאמור הוא כמעט אפסי, כי ממילא דטרויט לא במצב לדרוש עליו יותר מדי. לאטלנטה יש כמות בלתי נתפסת של שני סוגי הנכסים הבאים: "שחקנים צעירים לא רעים, שאולי יגיעו לרמת אולסטאר ואולי לא", ובחירות סיבוב שני עתידיות. בכל מקרה אין מה לעשות עם כמות גדולה מדי של הנכסים הללו בו"ז, ולכן אין מניעה מלהתחיל לחלק אותם כעת - זה מחיר נמוך ביחס למצב הנוכחי שלהם (גם אם אולי אינו נמוך באופן אבסולוטי כמקובל בליגה - וזה מצוין עבורם, כי כך דטרויט תעריך הצעות מסוג זה).

Att כתב:
ירידה של 20% בסיכויים לבחור במקום ה-1 בדראפט היא קריטית בעיניי. אתה מתייחס לזה משום מה בביטול

שוב, אין הבדל מבחינת הסיכוי להשיג את כל אחת מבחירות הטופ 4 בין הגעה ללוטרי ממקום ראשון או שלישי.
בסך הכל גם למקום הראשון בלוטרי יש "רק" 14% להשגת הבחירה הראשונה. כך שאם אפשר לקבל את דראמונד, תוך ספיגה שזה יירד לסדר גודל של סביב ה-10% במקום 14% (נניח הגעה ללוטרי ממקומות 5-6) - אני קונה את זה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 6:47 pm 
מנהל פורום

הבעיה העיקרית עם לנסות להביא הוכחות להאצות בנייה שהצליחו או נכשלו הין שאין כזה דבר האצת בנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 7:38 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
Att כתב:

לפי הגישה שלך שבה צריך או להיות אחת מ-2-3 הקונטננדריות המובילות או להלחם על הבחירת הראשונה בדראפט יוצא שבאופן אינהרנטי כמעט כל הליגה טועה בכל רגע נתון, אז זה באמת לא אומר הרבה.

מעניין. איפה כתבתי את זה?

אטלנטה הייתה בפלייאוף אאל״ט אחרי עונות טובות של בודנהולצר
ופירקה את החבילה כדי לבנות מחדש ואולי להגיע רחוק יותר.
לא אני קיבלתי את ההחלטה הזו אלא ההנהלה של הקבוצה.

דמיינו את הבנייה מחדש כקפיץ שאמור להזניק אותך מהתחתית אל פסגת הליגה, מהמקומות האחרונים אל המקומות הראשונים ובתקווה לפסגה.
ככל שמותחים את הקפיץ הזה יותר חזק, כך יש יותר סיכוי להגיע לפסגה.
ועדיף (לפחות בעיניי) לדעת כמה הקפיץ מתוח לפני שמשחררים אותו.

או במלים אחרות, אם כבר בונים מחדש, כדאי לוודא שיש לך core טוב מספיק כדי להתרומם.
כרגע באטלנטה יש כוכב עולה אחד והמון סימני שאלה.
אולי סימני השאלה האלו יהפכו לסימני קריאה
ואולי הם יתפוגגו אל מעטה הבינוניות.
אטלנטה בוחרים להמר על זה ולקוות לטוב.

המשמעות של האצת בנייה היא החלטה של ההנהלה שדי, נמאס. אי אפשר לבנות לנצח.
בואו נשיג שחקן טוב או שניים וננסה להגיע לפלייאוף.
זה ממש אחלה כשרוצים להיות אינדיאנה אבל זה לרוב לא עובד כשרוצים לבנות core לזכייה באליפות.

בנייה מחדש לוקחת לרוב בין שלוש לשבע שנים.
כמעט תמיד קבוצות מאיצות בשלב מסוים כי אין להן מספיק סבלנות (בנייה היא כואבת ולא נעימה, בהרבה מובנים)
וכמעט תמיד הן משלמות על כך מחיר (בכמה שהקפיץ מתוח = באפסייד).
היכולת לתעדף את הטווח הארוך על פני הטווח הקצר היא נדירה. זה חלק מההגדרה של משמעת עצמית.
לא סתם סבלנות היא אחת התכונות החשובות בעיניי עבור GM
(השילוב בין סבלנות ויכולת אסטרטגית לבין היכולת להכות באומץ כשמגיעה ההזדמנות הנכונה הוא בכלל יוצא דופן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 7:45 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
אני לא זוכר כמעט קבוצות שהאיצו בנייה ויצאו מזה נשכרות.

"האיצו בנייה" זה בעניין המתבונן.
הרי כל קבוצה מצליחה לא רק אוספת חבורת שחקנים בדראפט אלא גם נעזרת בשוק החופשי ובטריידים.
ע"ע בארנס ואיגי בגולדן סטייט, ע"ע באטלר, האריס והורפורד בפילי, ע"ע קיירי/ווקר והייוורד בבוסטון וניתן להמשיך עוד ועוד בדוגמאות.
כשזה מצליח הנטייה היא למחוא כפיים שאיזה יופי שהביאו בדיוק את ה"פיסה החסרה", וכשזה לא מצליח תמיד אפשר להגיד שזו האצת בנייה. בסוף צריך מתישהו "ללחוץ על ההדק" בשביל מהלכים משמעותיים לחיזוק הסגל. בקיץ הקרוב אין עבורם ממילא שחקן מתאים מדראמונד, אז ויתור עליו או על דומיו - וזה לכל הפחות עוד עונה (וכנראה יותר מכך) במעמקי הליגה (ואני מודע לכך שאני מרים להנחתה לאור התפיסה שזו הרי המטרה בעצם...)

Att כתב:
השכרה של דראמונד מקבעת את הקבוצה שלך על מה שיש לך היום. אתה לא יודע אם זה מספיק או לא אבל סביר מאוד להניח שלא

"השכרה" (לשנה וחצי לצורך העניין) זה דווקא לא רע כאן, עדיף מאשר להתחייב על חוזה גבוה עבורו לחמש שנים או משהו.
מנסים, רואים התאמה, איך שאר השחקנים ממשיכים להתפתח לצידו, ואז בקיץ הבא תהיה עוד נקודת החלטה לגביו.

Att כתב:
אטלנטה תצטרך לשלם על דראמונד כך שהקביעה שלך שהם מקבלים אותו תמורת כמעט כלום היא... לא ברורה לי

המחיר כאמור הוא כמעט אפסי, כי ממילא דטרויט לא במצב לדרוש עליו יותר מדי. לאטלנטה יש כמות בלתי נתפסת של שני סוגי הנכסים הבאים: "שחקנים צעירים לא רעים, שאולי יגיעו לרמת אולסטאר ואולי לא", ובחירות סיבוב שני עתידיות. בכל מקרה אין מה לעשות עם כמות גדולה מדי של הנכסים הללו בו"ז, ולכן אין מניעה מלהתחיל לחלק אותם כעת - זה מחיר נמוך ביחס למצב הנוכחי שלהם (גם אם אולי אינו נמוך באופן אבסולוטי כמקובל בליגה - וזה מצוין עבורם, כי כך דטרויט תעריך הצעות מסוג זה).

Att כתב:
ירידה של 20% בסיכויים לבחור במקום ה-1 בדראפט היא קריטית בעיניי. אתה מתייחס לזה משום מה בביטול

שוב, אין הבדל מבחינת הסיכוי להשיג את כל אחת מבחירות הטופ 4 בין הגעה ללוטרי ממקום ראשון או שלישי.
בסך הכל גם למקום הראשון בלוטרי יש "רק" 14% להשגת הבחירה הראשונה. כך שאם אפשר לקבל את דראמונד, תוך ספיגה שזה יירד לסדר גודל של סביב ה-10% במקום 14% (נניח הגעה ללוטרי ממקומות 5-6) - אני קונה את זה.

כשזה מצליח הנטייה היא למחוא כפיים שאיזה יופי שהביאו בדיוק את ה"פיסה החסרה"

לא הבנתי מתי זה הצליח.
באטלר הצליח להיות גורם שלילי בשתי בניות מחדש (מיניסוטה ופילי),
קיירי היה גורם שלילי בבוסטון
בארנס בכלל נבחר בדראפט
האריס והורפורד הגיעו הרבה אחרי שפילי החליטה להאיץ (ועד כה לא נראים טוב אבל זה כבר משהו אחר).
אני אשמח לשמוע על מקרים שבהם הגיע שחקן מבחוץ לקבוצה שנבנתה מחדש מהדראפט
והפך להיות אחד משלושת השחקנים הבולטים של הקבוצה.

בטח, משלמים מחיר עבור ההשכרה (בחירות דראפט, שחקנים צעירים) + מחיר כבד על בחירת הדראפט. למה לא. בוא ננסה.

המחיר כאמור הוא כמעט אפסי

אין לך מושג מה המחיר. אתה רק רוצה להתחיל לחלק נכסים כי יש הרבה מהם. איזה מן נימוק זה...

אלא שאטלנטה יכולה בקלות למצוא את עצמה ברצף נצחונות לקראת סוף העונה ולבחור לקראת הבחירה העשירית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 8:08 pm 
Hall of Famer

וכרגיל הדיון הוא מקצועי בלבד ולא כלכלי בכלל. לדעתי זה יותר קשור להדרת קהל או לירידה במרצ'נדייז או אנדורסמנט בטלויזיה או משהו מאשר למדנו אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 8:24 pm 
Junior

אם השיקול הוא כלכלי זה משהו אחר, מבחינה מקצועית אני באמת לא רואה את התועלת פה. מה האפסייד? הרי גם במקרה הכי טוב שבו החיבור הזה עובד מצוין, דראמונד מסכים משום מה לחתום על חוזה חדש וקולינס מגשים את כל הפוטנציאל, מישהו עדיין רואה את אטלנטה מאיימת ברצינות על הביתיות במזרח? אני לא.
להפוך את אחת הקבוצות הטובות במזרח לקונטנדרית זו משימה יחסית סבירה, להפוך קבוצת פלייאוף גבולית לקונטנדרית? קשה מאוד.
וזה כאמור, הבסט קייס סצנריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 350 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, גמליאל ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: