סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 5:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז בעידן של סווינגמנים , מול קבוצה של סווינגמנים מה אתה מציע? לעלות עם מי?
מה זה לא שמר מעולה היום? הוא שחקן הגנה מעולה והשומר הכי טוב לשמור על השחקן הכי טוב בקבוצה היריבה.
לא שמר מעולה כי אחד השחקנים הכי טובים בליגה קלע הרבה? זה המדד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 6:03 am 
Senior

זו שיחה מוזרה. תאיבול לא פתח במשחק הראשון. זה היה השינוי שבראון עשה לקראת המשחק השני ועובדתית זה כשל (טייטום קלע 12-20 מהשדה, 8-12 לשלוש, תאיבול קלע 2 נק' ב-2 זריקות מהשדה).
אני חושב שבמצב הנוכחי של ההתקפה של פילי היא לא יכולה להרשות לעצמה את תאיבול כל כך הרבה דקות. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 6:05 am 
Hall of Famer

מצד שני גם קורקמז היה מזעזע היום
אבל האמת היא שזה בראון. הוא לא יודע לנצל את האריס בכלל וגם לא את אמביד באופן מיטבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 6:09 am 
Senior

כן אני לא שונא את תאיבול הוא חמוד סה"כ. לא חשבתי שזה הוט טייק שבקבוצה שמתקשה משמעותית לייצר נקודות בהתקפה בלי הפליימייקר העיקרי שלה, יכולה להיות בעיה עם שחקן שמשחק רק בצד אחד של המגרש. ברור שזה לא הבעיה היחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 6:14 am 
Hall of Famer

טייטום הוא מפלצת. לכתוב שזה כשל כי טייטום קולע זה פשוט קשקוש אלא אם תכתוב מי אתה מעלה במקומו.
לוקה חוגג על קוואי, אז גם זה כושל נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 6:19 am 
Senior

אין לי כח להטרלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 7:05 am 
מנהל פורום

בנוגע לדיון הקטן עם אוריאל במעלה הפוסט, שום דבר במשחק הזה לא השתנה מהמשחק הקודם, פרט לכך שהסלטיקס פשוט קלעו טוב יותר את אותן זריקות, לכך התכוונתי כשאמרתי שאני לא רואה מה יש לסיקסרס לצאת מעודדים. הסלטיקס גם שלשום וגם היום עשו מה שרצו על המגרש ברגע שרצו, סטיבנס עושה חצי התאמה פעם במשחק, וזה מספיק לנצח בהילוך שני. אפילו ברבע הראשון המעולה של פילי, זה לא באמת היה רבע מעולה של פילי, הם קלעו כמו משוגעים קליעות קשות, ובוסטון החטיאו כמו משוגעים קליעות קלות, כששני הדברים התאזנו, הסלטיקס חזרו תוך 2 דק' למשחק. ואז, כמו שעון, עולים המחליפים, אח"כ אמביד מתעייף והנה המשחק גמור.

וכשאני מסתכל קדימה להמשך הפלייאוף, אם נניח איכשהו פילי מצליחה לחזור מזה, אני לא רואה אותם לוקחים משחק אחד מהבאקס, מיאמי או הראפטורס, הם בנויים נהדר לנצל את החולשות של הסלטיקס, אבל מזעזע מול השאר, ואם פה הם נראים כ"כ רע מול קבוצה שמתאמצת פחות מהם? אז המצב לא טוב.
ועוד לגבי המשך הפלייאוף, זה נורא פשוט, אם הסלטיקס יצליחו להוציא באופן קבוע משחק סביר+ מהקבוצה של ת'ייס, קאנטר והוויליאמסים, יעני משהו כמו 25 נק' ו-20 רב' כל משחק מכל החבורה, הם מועמדים לאליפות, לא פחות, אם בנוסף וונמייקר ממשיך את התקופה הטובה שלו, הם כנראה הקבוצה הכי טובה בליגה. מול ילי הם יכולים לעשות את זה גם כשרק אחד מאלו משחק בסדר בערך. הימור שלי, אין סיכוי שהגבוהים מתקרבים לזה מול קבוצה נורמלית ולגבי וונמייקר, זה יגמר מול טורונטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 7:17 am 
Hall of Famer

מה שצריך לציין לגבי אמביד זה שלפחות בשני המשחקים עד עכשיו, זה לא היה הבדל קריטי מבחינת התוצאה הסופית אם הוא על המגרש ואם לא. במשחק הראשון ה-+/- שלו היה מינוס 6 במשחק שבו פילי הפסידה ב-8, הפעם היה לו מינוס 21 במשחק שבו פילי הפסידה ב-27. כלומר זה לא שכשהוא על המגרש הסיקסרס הולכים ראש בראש עם בוסטון ורק כשהוא יורד הם מתפרקים, עד עכשיו בוסטון פשוט יותר טובה גם אם הוא על המגרש וגם אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 7:31 am 
מנהל פורום

זה כי הוא הבעיה העיקרית של פילי מול הסלטיקס, כשהוא קורס מנטלית, כל הקבוצה איתו בבת אחת קורסת, הוא היתרון היחיד שלהם והבעיה העיקרית שלהם בו זמנית. הם חייבים מאמן חדש, וחייבים עוד שחקן יוצר בקו האחורי שיכניס לו כדורים במקום הנכון ויוכל לשים סל מכדרור, הם מבזבזים פה קריירה שיכולה להיות דומיננטית כמו זו של שאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 7:33 am 
מנהל פורום

וכן, הריצות של הסלטיקס קורות כשהוא על המגרש, כי הוא מפסיק לשחק בהתקפה ולרדת להגנה, מאד פשוט. אמביד לא שייך כרגע לקבוצה שאותה הוא אמור להנהיג, יש שם איזשהו משבר רציני בינו למאמן או לשחקנים כנראה, אין לי מושג מה קורה שם, אבל הוא לא בפילי מנטלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 8:36 am 
Senior

למה פילי בנויים נהדר נגד בוסטון?
אני לא חושב שפילי בלי סימונס בנויה למשהו. הם קבוצה בלי שום עומק ובלי שחקנים שיכולים ליצור אז בלי סימונס אין להם הרבה מה למכור, אבל איתו אני חושב שהם היו בנויים הרבה יותר טוב להתמודד עם מילווקי והלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 9:25 am 
Hall of Famer

אתם פה עושים תילי תילים של ניתוחים של קבוצה שמשחקת בלי השחקן השני בחשיבותו וקבוצה עם סגל קצר. לא מפתיע שפילי לא מצליחה בסדרה. גם כך הם היו אנדרדוג מול בוסטון. אז ללא סימונס?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 9:52 am 
Sophomore

זה אכן לא מפתיע - ואני עדיין לא מחזיק מבוסטון - אבל זה לא שפילי נראתה טוב במהלך העונה, גם עם סימונס. בנו שם הרכב מאוד מיוחד (בטח ביחס לכדורסל הנפוץ כיום בליגה), שדורש מאמן מיוחד בשביל להבליט יתרונות ולהחביא חסרונות. כדורסל יצירתי ושונה. אולי ניק נרס היה מצליח עם סגל כזה. קרלייל גם עולה לראש כמאמן יצירתי שיודע להתאים שיטות משחק לסגל. בראון, כנראה, פשוט לא מספיק טוב בשביל לעמוד במשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 11:39 am 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בנוגע לדיון הקטן עם אוריאל במעלה הפוסט, שום דבר במשחק הזה לא השתנה מהמשחק הקודם, פרט לכך שהסלטיקס פשוט קלעו טוב יותר את אותן זריקות, לכך התכוונתי כשאמרתי שאני לא רואה מה יש לסיקסרס לצאת מעודדים. הסלטיקס גם שלשום וגם היום עשו מה שרצו על המגרש ברגע שרצו, סטיבנס עושה חצי התאמה פעם במשחק, וזה מספיק לנצח בהילוך שני. אפילו ברבע הראשון המעולה של פילי, זה לא באמת היה רבע מעולה של פילי, הם קלעו כמו משוגעים קליעות קשות, ובוסטון החטיאו כמו משוגעים קליעות קלות, כששני הדברים התאזנו, הסלטיקס חזרו תוך 2 דק' למשחק. ואז, כמו שעון, עולים המחליפים, אח"כ אמביד מתעייף והנה המשחק גמור.

וכשאני מסתכל קדימה להמשך הפלייאוף, אם נניח איכשהו פילי מצליחה לחזור מזה, אני לא רואה אותם לוקחים משחק אחד מהבאקס, מיאמי או הראפטורס, הם בנויים נהדר לנצל את החולשות של הסלטיקס, אבל מזעזע מול השאר, ואם פה הם נראים כ"כ רע מול קבוצה שמתאמצת פחות מהם? אז המצב לא טוב.
ועוד לגבי המשך הפלייאוף, זה נורא פשוט, אם הסלטיקס יצליחו להוציא באופן קבוע משחק סביר+ מהקבוצה של ת'ייס, קאנטר והוויליאמסים, יעני משהו כמו 25 נק' ו-20 רב' כל משחק מכל החבורה, הם מועמדים לאליפות, לא פחות, אם בנוסף וונמייקר ממשיך את התקופה הטובה שלו, הם כנראה הקבוצה הכי טובה בליגה. מול ילי הם יכולים לעשות את זה גם כשרק אחד מאלו משחק בסדר בערך. הימור שלי, אין סיכוי שהגבוהים מתקרבים לזה מול קבוצה נורמלית ולגבי וונמייקר, זה יגמר מול טורונטו.

כן, מסכים
השתכנעתי אחרי המשחק הזה
המשחק הראשון עשה חסד (מבחינת פילי) ליחסי הכוחות בינהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 3:11 am 
Senior

איזה קטע מטורף שתאיבול ירד לספסל ולא משחק היום כמעט.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ש' אוגוסט 22, 2020 3:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 3:36 am 
מנהל פורום

גם במשחק הזה פילי צמודה יחסית, אבל בוסטון נראית הרבה יותר טוב
משחק ההתקפה הכי פרמיטיבי בפלייאוף הוא של פילי ללא ספק
העניין שגם בהגנה אין להם מה להציע בלי סימנס, ועם אמביד בבעיית עבירות
אם סימנס משחק, זה היה משנה את הסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 4:12 am 
Senior

זה הכי קרוב שפילי יכולים להגיע. מעניין אותי אם הורפורד פשוט צעק על ברט בראון שם שעה כי הוא לא עשה צ'אלנג' על הפאול לשלוש על ג'יילן בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 6:39 am 
מנהל פורום

טייטום בבעית עבירות, יום קליעה בינוני מאד קבוצתי וגרוע של טייטום באופן אישי, השופטים מתעללים בת'ייס ובנוסף נותנים לאמביד להרביץ חופשי, בראון בעיקר לא מרוכז בהתקפה, קמבה לא שמר בכלל משחק שלם מול משחק מאד קשוח של פילי עם המון רצון, וזה עדיין בסופו של דבר לא מספיק וגם לא כל כך קרוב, כי כשהסלטיקס רצו קצת, רק קצת, הם טסו קדימה בקלות.
זה מעבר לפערי כשרון וכושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 11:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראו שאמביד ויתר על הסדרה אחרי משחק 2 כאשר הוא אמר שאם הם היו חוזרים לפילדלפיה אז היה להם סיכוי בתמיכת הקהל. אני מתקשה לראות את ברט בראון ממשיך שם אחרי הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 12:11 pm 
Senior

משהו מדהים בנתוני הקליעה של פילדלפיה הלילה:
לא רק שכל הקבוצה קלעה קצת פחות מ30% מהשדה, אף שחקן לא קלע שם ביותר מ35% - אמביד, כראוי לסנטר בגובה 2.15 עם יד רכה וארסנל מובים רחב קלע באחוזים הכוכבים ביותר לקבוצה, עם 7/20 די רעים, כל השאר קלעו 33% ומטה.

לא ראיתי את המשחק אז אני לא יודע אם זה גם יום קליעה רע, או נטו חוסר יכולת להגיע למצבי קליעה נורמליים ולטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 12:16 pm 
מנהל פורום

בשתי הדקות האחרונות זה היה בגלל ההגנה של הסלטיקס, לפני זה בגלל שילוב של חוסר יכולת, חוסר כושר, פחדנות וזריקות רעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 2:56 pm 
Hall of Famer

אמביד has checked out במהלך העונה.
אמר שמה שהחזיר אותו לעניינים היה שריקות הבוז של הקהל של פילי.
יש שם בפילי בעיית אימון ברורה שהובילה, בין השאר, להסתלקות של באטלר.
כרגיל הם יקבלו החלטות מאוחר מדי
ואם עכשיו ירצו לפרק את החבילה של סימונס ואמביד,
הם יקבלו הצעות נמוכות בהרבה ממה שיכולים היו לקבל לפני שנה או שנה+.

כתבתי כבר מה אני חושב שיקרה בסדרה הזו ואני לא טורח לראות אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 10:50 pm 
מנהל פורום

אז בוסטון מטאטאת את פילי 0-4. זה נראה צמוד אבל רק ברבע האחרון הפער הצטמצם. 106-110.
נראה שניסוי פילי הסתיים היום סופית בכשלון והקבוצה תעשה שינוי מג'ורי.

בגזרת בוסטון, היוורד שנפצע בקרסול עזב את הבועה והודיע שיחזור כשיהיה קרוב להבראה. הוא יידרש ימי בידוד עם הכניסה המחודשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 10:58 pm 
Junior

הלך לשחק משחקי מחשב בבית.
לדעתי הוא משקיע בסטאפ משחקי מחשב שלו יותר מאשר בהחלמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 10:59 pm 
Junior

מעריך שברט יפוטר סוף סוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, יואי ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: