N.T.K כתב:
מבחינתי יש שאלה אחת שבאמת קובעת.
אם אתה יכול לבחור שחקן אחד ולבנות סביבו קבוצה , את מי אתה בוחר ?
ברור לי שמיקל ראשון אצלי
ברור לי גם שדאנקן שני אצלי
כי לייד דאנקן אני יכול להביא כוכב על
אבל קובי לא יסכים לזה , ולברון לא יתן לזה להיות
כאילו הם מוכנים שיהיה לידם שחקן טוב
כל עוד ברור שהם היותר טובים
כל עוד ברור שהם מקבלים את הכדור האחרון (או שהם זוכים לוותר עליו מרצונם)
את התכונה שיש לדאנקן , באמת שראיתי רק אצל עוד שחקן אחד
ואין ספק שזה הביא את הקבוצה שלו לגדולה
ראיתי את זה אצל סטף (שאגב לדעתי אנחנו לא מבינים כמה גדול השחקן הזה )
אצלי בחמישיה של השחקנים הכי טובים אי פעם (לפחות שאני ראיתי) יש סטף ויש מיקל ויש לברון ודאנקן וב5 אני עדיין לא סגור (שאקיל כנראה יזכה במקום הזה )
אבל אם הייתי רוצה לבנות קבוצה שבאמת תצליח לשחק , אז היה שם סטף ומיקל וסקוטי ודאנקן ובטוח לא שאקיל כי שחקנים שלא יכולים להכיל באמת גדולה של שחקנים אחרים ליידם , הם נזק לא קטן לקבוצה שלהם.
*חייב לציין שהשנה לברון עשה דרך ענקית בשביל לתת לדיויס להיות סופרסטאר אמיתי , אם הוא היה נוהג כך מתחילת הקריירה , כנראה שאת 6 האליפויות של מיקל הוא היה עובר מזמן
קודם כל, חצי מהקריירה קובי שיחק לצד כוכב על ואלפא דוג כמו שאקיל.
אז נכון, אחרי 8 שנים הוא אולי רצה להיות המוביל הבלעדי (בתוספת לעצבים מהעצלנות של שאק), אבל הוא "הסכים" למצב שאתה מתאר לאורך חלק נרחב בקריירה.
דבר שני ביחסים ביניהם - שאק נתן לקובי להתבטא, להשתלט על משחקים ולהתפוצץ על המגרש גם כשהוא היה בשיאו. זה נראה טוב מאוד בסדרות הקשות ביותר שהיו ללייקרס במערב נגד הספרס והקינגס.
לברון אמנם נחנק מול דאלאס, ולא באמת העביר לווייד את השרביט מבחירה, אבל לצד קיירי ודייויס הוא הראה בכמה משחקים שהוא מוכן לתת להם להשתלט על המצב ולנצח.
עכשיו אתה מתעלם לגמרי משני גדולים אחרים - מג'יק וקארים - ששיחקו ביחד בהרמוניה והורידו מהאגו. אז מה הופך את דאנקן לגדול מהם? מה הוא השיג יותר ממג'יק ג'ונסון וקארים עבדול ג'באר?
נקודה אחרונה - האם אתה רואה את הראשון ברשימה שלך - מייקל ג'ורדן - מוכן באיזשהי קונסטלציה להביא כוכב גדול ממנו (אם זה היה אפשרי) לשיקאגו בשנות ה-90? אני לא. ועדיין הוא ראשון ברשימה שלך.
ככה שבסופו של דבר, אני לא הייתי מדרג כ"כ גבוה קריטריון בנוסח 'נותן לשחקנים גדולים אחרים את המקום להוביל לאורך זמן' כמדד קריטי לרשימת עשרת הגדולים. יש דברים הרבה יותר חשובים לדעתי.