סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגה לאומית
הודעהפורסם: ד' ינואר 06, 2021 1:03 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מבין את ההשוואה, אבל בריסקר תמיד היה מוכשר בהרבה ממלכה עם יכולות ייצור נקודות טובות בהרבה.
זה שבריסקר יכול לא מעיד שמלכה יכול. אני כן חושב שהוא ימצא את עצמו בליגת העל בשלב כזה או אחר, השאלה מה יעשה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 2:45 pm 
Hall of Famer

בליגה הלאומית מתכוונים לחדש את המשחקים במוצ'ש בניגוד להנחיות משרד הבריאות שרק הליגות העליונות בכדורסל וכדורגל יכולים לחזור לפעילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 22, 2021 3:05 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
בליגה הלאומית מתכוונים לחדש את המשחקים במוצ'ש בניגוד להנחיות משרד הבריאות שרק הליגות העליונות בכדורסל וכדורגל יכולים לחזור לפעילות.

פשוט ידיעה שקרית לחלוטין.
הם לא ישחקו בסופ"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2021 12:05 am 
Sophomore

הליגה חזרה. כמה צעירים ממשיכים בעונת פריצה.

על מושקוביץ מנתניה (בן 20) כתבתי כבר. היום דווקא היה לו משחק חלש, אבל לדעתי הוא הפוטנציאל מספר אחת להיות שחקן משמעותי בליגת העל, בעיקר אם ישפר את הנטייה לקבלת החלטות קצת מפוקפקות.

אחריו הייתי מדרג את גיא פלטין (גם כן בן 20), שנתן עוד משחק מצויין היום. בסך הכל, בששת האחרונים, שבהם הוא מקבל 30+ דקות, הוא עומד על 18 נקודות, 6 ריבאונדים, 6 אסיסטים ו-4 חטיפות למשחק, באחוזים לא רעים. מספרים של שחקן זר טוב. אפילו קולע טוב מהקו, מה שאומר שיש פוטנציאל לשיפור הקליעה מבחוץ, שהיא לדעתי עקב אכילס שלו (היום דווקא קלע 4/7 משלוש). שחקן חזק, גבוה לעמדה (1.95), אתלט לא רע, שומר טוב ומחוייב, ומאוד השתפר בכדרור ובקבלת ההחלטות (יחס 1:3 אסיסטים/איבודים).

לידו בקבוצה הראל רינסקי, שגם מקבל הרבה קרדיט ודקות. רק בן 19 עם גובה טוב (איזור השני מטר) וקולע 2.5 שלשות למשחק ב-42% (10 נקודות למשחק). הבעייה שחוץ מהשלשות הוא כמעט לא עושה כלום כרגע, גם בהתקפה וגם בהגנה. יצטרך להראות עוד דברים כדי לעלות ליגה. אני לא מאוד אופטימי לגביו.

על אופק מלכה בן ה-21 דיברו כבר למעלה. הוא ממשיך עם עונת פריצה מצויינת -- 15 נקודות למשחק (17 אם לא מחשיבים את משחק הפתיחה החלש) וכמעט 4 שלשות בלא פחות מ-54%! הוא תמיד היה חתיכת גאנר. ואני מסכים עם ודים שהוא שחקן הגנה טוב יותר מעבו (חזק ומחוייב יותר). אבל אף פעם, לא בנבחרות הצעירות ולא עכשיו, לא ממש ראיתי פוטנציאל אמיתי של רכז אצלו. ובגובה 1.80 זה בעייתי. בריסקר גבוה יותר (כל סנטימטר משנה בגבהים הללו, בעיקר בהגנה) וגם אתלט טוב יותר אז אני לא בטוח אם ההשוואה תופסת.

אני דווקא רואה יותר כפוטנציאל לרמות הגבוהות את שלו לוגשי בן ה-19 (משחק במוצקין). גובה לא רע (1.94) ויד מצויינת משלוש (2.5 למשחק ב-43%). היה שחקן נוער נהדר. ועכשיו גם מראה לא מעט בלאומית. בשלושה מארבעת המשחקים האחרונים הוא קלע לפחות 19 נקודות (היום שיא קריירה של 25 וגם 10 ריבאונדים). עושה רושם שהוא בדרך למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2021 7:22 am 
מנהל פורום

שכחת את צ'צ'שוילי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2021 5:29 pm 
Sophomore

כן, חשבתי לציין גם את גבי. אבל האמת היא שאני לא מצליח בינתיים להתלהב ממנו למרות הסטטיסטיקה הלא רעה (10.5 נקודות ו-8 ריבאונדים למשחק באחוזים טובים). נייד, אתלט לא רע, ועושה לפעמים פעולות יפות. אבל חלש ומתקשה מול פיזיות, אין לו בכלל קליעה, וגם לא ראיתי סימנים לראיית משחק מיוחדת. זה יכול לעבוד מול שחקני ליגת על? מה הוא מביא בכדורסל של ימינו, שבו, מעבר לניידות, גבוהים חיים או על פיזיות בצבע והגנה על הטבעת או על יכולת לרווח את המשחק (ורצוי שיהיה שם משניהם)? למירון רוינה היו סטטיסטיקות פחות טובות בלאומית, אבל יכולתי לראות איך הוא משתלב בליגת העל בגלל ההגנה. או מישהו כמו יונתן מור עם הקליעה משלוש.

מה דעתך עליו ודים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2021 10:22 am 
Junior

יש לו משחק בכלל לא רע עם הגב לסל, התמצאות טובה בצבע ואפילו יכולת להוריד כדור לרצפה אם צריך.
האם הוא דני עובדיה הבא? לא נראה לי, אבל בהחלט שחקן טוב, בטח בלאומית.

ומירון זה משהו אחר לגמרי. הוא פשוט הביא הגנה ברמה כל כך טובה שהיה שווה לשאת את הבור ההתקפי שהוא.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2021 10:22 am 
Junior

יש לו משחק בכלל לא רע עם הגב לסל, התמצאות טובה בצבע ואפילו יכולת להוריד כדור לרצפה אם צריך.
האם הוא דני עובדיה הבא? לא נראה לי, אבל בהחלט שחקן טוב, בטח בלאומית.

ומירון זה משהו אחר לגמרי. הוא פשוט הביא הגנה ברמה כל כך טובה שהיה שווה לשאת את הבור ההתקפי שהוא.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2021 10:28 pm 
מנהל פורום

אני לא ראיתי את גבי צצאשוילי משחק השנה. רק מהלכי היילייט יפים, כמו הובלת כדור מהאמצע, חדירה ודאנק על שחקן.
אני יודע אבל שיש לו יכולת מסירה מאוד טובה. הבעיה איתו הייתה הפיזיות. נראה שאין לו בעיה מבחינת זריזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 16, 2021 9:56 am 
Junior

ודים כתב:
אני לא ראיתי את גבי צצאשוילי משחק השנה. רק מהלכי היילייט יפים, כמו הובלת כדור מהאמצע, חדירה ודאנק על שחקן.
אני יודע אבל שיש לו יכולת מסירה מאוד טובה. הבעיה איתו הייתה הפיזיות. נראה שאין לו בעיה מבחינת זריזות.

דאנק ועבירה!
אם השמועות נכונות וגליל הולכת להחליף את פאיירל בזר יותר יקר בצבע, זו יכולה להיות סיטואציה בעייתית לגבריאל.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2021 3:22 pm 
מנהל פורום

קצת עוף טופיק אבל ננסה:
בתקנון האיגוד נרשם שקבוצות הלאומית חייבות לשחק עם זר אחד לפחות.
הופתעתי שבכלל יש סעיף כזה (לא ראיתי סעיף מקביל לליגת העל).
האם קבוצה שרוצה לשתף רק ישראלים יכולה פשוט להחתים זר אבל לא לרשום אותו בטופס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 2:29 am 
Sophomore

עוד מחזור בלאומית. ועוד משחקים מצויינים לשני הצעירים שאמורים לעשות קפיצת מדרגה בשנה הבאה, עם פוטנציאל להפוך לשחקנים משמעותיים גם בליגה הבכירה:

איתי מושקוביץ עם 21 נקודות, 10 ריבאונדים ו-7 אסיסטים.

גיא פלטין עם 26, 7 ריבאונדים, 5 אסיסטים, ו-7 חטיפות.

שניהם עם שילוב מבטיח של נתונים פיזיים ואתלטיים, יחד עם לא מעט כדורסל. ושניהם נותנים שנת פריצה עם מספרים של שחקני חיזוק זרים. יפה לראות. נקווה להמשכיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 2:37 am 
Hall of Famer

מה המצב של הקבוצות שלהם?
עד כמה מופרך שנראה מעבר שלהם עוד העונה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 3:16 am 
Sophomore

שניהם בקבוצות אמצע טבלה עם מאזן פחות או יותר חצוי (נתניה של מושקוביץ עם 7:8, גבעתיים של פלטין עם 7:7). שתי הקבוצות יהיו לדעתי בסבירות גבוהה בפלייאוף.

לא נראה לי שכדאי להם לעשות את הקפיצה כבר עכשיו אלא אם תהיה הזדמנות יוצאת דופן. עדיף להגיע בשנה הבאה לקבוצה שבונה עליהם לתפקיד מוגדר עם סגל מתאים. מצד שני, אם יהיה מצב כמו בליגת הקורונה של שנה שעברה, עם פחות זרים ולא מעט דקות אז אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 11:54 am 
Junior

מושקוביץ לדעתי שייך לגלבוע, מניח שיחזור לשם שנה הבאה אם יפתח עוזב.

פלטין היה שייך לאיזה דקה ורבע לחולון בחוזה רב שנתי לא? אני מניח ששיחררו אותו בחוכמתם?

צריך גם לציין את קלארק רוזנברג המתאזרחי והכבר לא כל כך צעיר של אשקלון. באתי לשחרר איזו חצי בדיחה על תומר ירון ובאר שבע, אבל אני רואה שהוא כבר שם עליו את ידו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 04, 2021 11:47 pm 
Sophomore

מושקוביץ ממשיך להרשים. היום שיא קריירה של 28 נקודות וגם 9 אסיסטים. מי הישראלי הצעיר האחרון שנתן מספרים כמו אלו שמושקוביץ ופלטין נותנים השנה (באיזור ה-18, 5 ו-5) בלאומית? אם אני זוכר נכון, לזוסמן היתה עונה יפה ברעננה אבל לא ברמה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 04, 2021 11:57 pm 
Junior

מקווה שירושלים לא תשים עליו את ידה. חסרים גארדים ישראליים ראויים. בן שימול ולימונד גמורים. הצעירים מדרג שלישי רביעי לא ממש העלו רמה וחצי רמה (שחקנים כמו עמית עבו, רועי הובר, זיו בן צבי). מושקוביץ' יהיה סחורה חמה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 05, 2021 12:08 am 
Sophomore

החתול יובב כתב:
מושקוביץ לדעתי שייך לגלבוע, מניח שיחזור לשם שנה הבאה אם יפתח עוזב.

פלטין היה שייך לאיזה דקה ורבע לחולון בחוזה רב שנתי לא? אני מניח ששיחררו אותו בחוכמתם?

צריך גם לציין את קלארק רוזנברג המתאזרחי והכבר לא כל כך צעיר של אשקלון. באתי לשחרר איזו חצי בדיחה על תומר ירון ובאר שבע, אבל אני רואה שהוא כבר שם עליו את ידו.

החלטה מאוד חכמה לשחרר את פלטין. אבא חצוף בסגנון יעקב בוזגלו ושחקן שמחזיק מעצמו כוכב. לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 05, 2021 12:29 am 
Junior

מזכיר "דיונים" קודמים על הבן של האבא ההוא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 05, 2021 1:19 am 
Sophomore

החתול יובב כתב:
מזכיר "דיונים" קודמים על הבן של האבא ההוא..

כן. במיוחד כששוב מדברים על צעיר בן 19 (בזמנו). אגב, דברים דומים אמרו כאן בחלק מהפורומים על מדר ועל אבדיה. והרי כולם יודעים שגארדים ישראלים חייבים להוריד את הראש ולהסתפק בתפקיד חוטבי העצים ושואבי המים של הזרים. חס וחלילה שיהיה להם קצת אגו או ביטחון עצמי. בסוף עוד יצא מהם איזה מאיר טפירו לא עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 05, 2021 1:27 am 
Junior

מילא זה, כל פעם הדיונים על "חוצפה". כאילו אנחנו לא חיים במדינת ישראל ומדברים על מועדון כדורסל שמנהל אותו איתן פאקינג לנציאנו. אותו אחד שפעם תופר חוקים נגד מתאזרחים וברגע השני הופך להיות תומר ירון וואנאבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 10, 2021 12:37 pm 
Hall of Famer

אחד השחקנים האהובים עליי הפור'-סנטר אדריאן יוטר חתם בגליל עליון.כבר בן 36 .זכה לאחרונה באליפות בפורטוריקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 10, 2021 3:23 pm 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:
אחד השחקנים האהובים עליי הפור'-סנטר אדריאן יוטר חתם בגליל עליון.כבר בן 36 .זכה לאחרונה באליפות בפורטוריקו.

ישחק היום נגד ר"ג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 14, 2021 12:42 pm 
Hall of Famer

blue כתב:
RREEDDTT. כתב:

ישחק היום נגד ר"ג?

לא שיחק נגד רמת גן וגם לא אתמול בניצחון בכמעט 20 הפרש על אשדוד .אמור להיות בסגל במשחק הבא ואולי בזכותו יעפילו ליגה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 14, 2021 10:27 pm 
Junior

עושים מאמצים להכשיר אותו לרביעי. (בדיקות רפואיות וזה).
מה שכן, גליל שייטה 20 הפרש מול אשדוד בלי בעיה. וואלק לא צריך יוטר. (סתם, סתם, ביטלא אני צוחק).

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80, uriel17, סאבוניס, עופר האדום ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: