סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 10, 2024 7:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 24, 2021 1:21 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
הפתיע שנתנו פאקינג 2 מטר לאדביו והוא לא מסוגל היה לקלוע מאיזור העונשון. חשבתי שהוא כסף בטוח מהטווח הזה. 4-15 היום.

המאמן הכושל של הבאקס פשוט לא עושה התאמות וסוג ההתקפה שלו פחות אפקטיבי בפלייאוף.
ריבונו של עולם לתת ליאניס אחד על אחד מהשלוש שאין לו יד זה די פשוט, זו אותה הגנה מול ווסטבריק, שים חומה והוא מאבד (5) , מנגר 10-27 וזה עוד ללא כמה שריקות לצעדים או עבירות שחילצו אותו.
מאמן נורמלי היה מארגן לו מבטים יותר קרוב לטבעת מבלי שהוא צריך לעבור דרך חצי קבוצה.
מאמן נורמלי היה מארגן לו 5 לובים בכל משחק.

בעיה
כי לארגן לו מצבים זה בדיוק אומר שהוא לא יכול להיות הכוכב המתוקשר שהוא רוצה להיות.
כי ללברון לא מסדרים מצבים , לברון מסדר אותם לאחרים
וכמוהו גם כל הגדולים האחרים

אם היה מאמן בNBA שמסוגל לאמן קבוצה ולא לרצות שחקן ברמתו של אנטטקומפו , המצב שם היה הרבה יותר טוב.
אבל האמת היא שמאז פיל ג'קסון , לא ראיתי מאמן שלוקח שחקן מסוג סוליסטי כזה ומשנה אותו.
היו את המאמנים שקיבלו מתנות כמו טים דאנקן שהוא שחקן שמאוד מאוד נוח לאמן אותו , אבל אצל רוב הכוכבים , הם המאמנים האמיתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 24, 2021 2:32 pm 
Senior

על סמך מה אתה מסווג את יאניס כשחקן מסוג סוליסטי? כל עדות שיש לגביו היא של בנאדם מאוד צנוע וחיובי, עם אופי מאוד מאוד נוח ולא אנוכי.
לא רואים אותו אף פעם נוזף בשחקנים בקבוצה שלו, אני לא זוכר שאי פעם שמעתי או קראתי על ויכוח שהיה לו עם מאמן, על מה זה מתבסס?

אני ממש לא חושב שיש ליאניס בעיה שישרטטו בשבילו מהלכים, הוא כמעט אף פעם לא מקבל את הכדור לאופן בדקות ההכרעה, ולראיה סל הנצחון של מידלטון במשחק מספר 1 (ואני יכול להבטיח לך שמידלטון לוקח הרבה יותר זריקות כאלו מיאניס כבר שנתיים).
אני לא קונה בכלל את התאוריה הזו, בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 24, 2021 5:06 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
satriani כתב:
הפתיע שנתנו פאקינג 2 מטר לאדביו והוא לא מסוגל היה לקלוע מאיזור העונשון. חשבתי שהוא כסף בטוח מהטווח הזה. 4-15 היום.

המאמן הכושל של הבאקס פשוט לא עושה התאמות וסוג ההתקפה שלו פחות אפקטיבי בפלייאוף.
ריבונו של עולם לתת ליאניס אחד על אחד מהשלוש שאין לו יד זה די פשוט, זו אותה הגנה מול ווסטבריק, שים חומה והוא מאבד (5) , מנגר 10-27 וזה עוד ללא כמה שריקות לצעדים או עבירות שחילצו אותו.
מאמן נורמלי היה מארגן לו מבטים יותר קרוב לטבעת מבלי שהוא צריך לעבור דרך חצי קבוצה.
מאמן נורמלי היה מארגן לו 5 לובים בכל משחק.

בעיה
כי לארגן לו מצבים זה בדיוק אומר שהוא לא יכול להיות הכוכב המתוקשר שהוא רוצה להיות.
כי ללברון לא מסדרים מצבים , לברון מסדר אותם לאחרים
וכמוהו גם כל הגדולים האחרים

אם היה מאמן בNBA שמסוגל לאמן קבוצה ולא לרצות שחקן ברמתו של אנטטקומפו , המצב שם היה הרבה יותר טוב.
אבל האמת היא שמאז פיל ג'קסון , לא ראיתי מאמן שלוקח שחקן מסוג סוליסטי כזה ומשנה אותו.
היו את המאמנים שקיבלו מתנות כמו טים דאנקן שהוא שחקן שמאוד מאוד נוח לאמן אותו , אבל אצל רוב הכוכבים , הם המאמנים האמיתיים.

הוא לא לברון או דורנט. לשאק סידרו מצבים. לא אמרו לו קח כדור מהשלוש ותגיע לטבעת.
הצורה שהן משתמשים בו היא מפגרת ולא מגוונת. הכל זה אחד על אחד ושאתה לא מסוגל לקלוע, לוקחים מטר אחורה ושמים חומה ואז אתה מאבד או מעיף לבנים.
מאמן נורמלי היה מגוון את משחק ההתקפה. שוב, דבר פשוט כמו לובים לא רואים אצל פריק אתלטי כמו הפריק. לא רואים תנועה וחסימות שיגרמו לו לקבל כדור בפוסט מול שחקן נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 24, 2021 10:07 pm 
Hall of Famer

אין שום סיבה שהוא לא יעמוד בפוסט כמות גדולה של פוזשנים במשחק (פוטנציאלית אחרי שהוא עושה חסימה לשחקן נמוך - לך תעצור אותו בתנועה בלי חילוף כשהוא מתגלגל לסל...), ואו יהיה מטרה לקבל כדור עם הגב לסל, או שאם עושים פרונט הוא בורח באמת אחורה לדפוק לובים.
לכל הפחות זה יעסיק את ההגנה ויוציא כמה עבירות, מה יש להפסיד מזה? יאבדו את הקליעה שלו מבחוץ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 25, 2021 3:19 am 
Hall of Famer

טירוף מוחלט
20-46 למילווקי בסיום הרבע הראשון
הגנה עם דיפלקשנים לא מהעולם הזה
גם 10/15 לשלוש (פורבס 4/4, בשש דקות שהוא על הפרקט...) לא מזיק

יאניס בהתחלה כן קיבל קצת כדורים בצבע, ודי דרס את אריזה פיזית שם איזה פעמיים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 25, 2021 3:38 am 
Hall of Famer

ברור שלא כל משחק הם יקלעו ככה, אבל:
1. הולידיי מריץ נפלא את משחק המעבר
2. מידלטון מהווה אחלה אופציה בפוסט (כנראה מנסים לתפוס אותו שם מול דאנקן רובינסון)

אם נחבר לדיון הקודם - יש להם כל כך הרבה אופציות שהן לא יאניס מייצר בכדרור מבחוץ

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 25, 2021 5:48 am 
Hall of Famer

ההגנה של הבאקס הרגה אותם. ו11 שלשות של פורבס וקונטון עזרו כמובן.
אדביו שהושווה רבות לדריימונד משופר, הראה שהולך בדרכו של דריימונד ומקבל עשר מטר כמו דריימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 25, 2021 7:57 am 
Sophomore

הולידיי פשוט בובה של שחקן. מנהיג שקט ושחקן הגנה עצום. בדיוק מה שהיה חסר למילווקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 25, 2021 11:21 am 
מנהל פורום

בקיצור, מיאמי היו וואן טריק פוני לבועה וזהו, אהה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 25, 2021 11:43 am 
Senior

עוד מוקדם להספיד את מיאמי, אבל התחושה מהמשחק הלילה הייתה שמילווקי סוף סוף קצת הצליחו להוציא את מיאמי מהראש שלהם ולהשתחרר.
תצוגת הקליעה הזו נראית לכאורה כאיזה outlier ויום קליעה שלא יחזור על עצמו, אבל בשנתיים האחרונות לבאקס היו כאלו על ימין ועל שמאל בעונה הרגילה.
כלומר, באיזשהו מקום אני לא חושב שהלילה הבאקס לא היו עצמם, אלא שבסדרה בבועה הם לא היו עצמם ותצוגה כמו הלילה, או משהו דומה ופחות מוגזם, זה כן משהו שהם צריכים לשאוף לספק לפחות פעם אחת בכל סדרת פלייאוף.

אני עדיין קצת סקפטי לגבי הסיכוי שלהם לצאת מהמזרח, אבל הולידיי הוא בהחלט חתיכת שדרוג על בלדסו ושחקן עם מלא קלאסה וטאקר נותן להם עוד קצת הגנה על ווינגים שהייתה חסרה להם עד העונה.

מיאמי של הבועה כנראה גם היו שווים קצת יותר ממה שהם שווים באמת, לפחות עד עכשיו העונה. בעיקר טיילר הירו שלאורך כל העונה לא נראה קרוב לאיך שהיה נראה בפלייאוף.
בסדרה הנוכחית גם באטלר ובאם לא פוגעים בינתיים, אני מהמר שאצל שניהם כבר באחד לפחות משני המשחקים במיאמי נראה שיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 25, 2021 11:59 am 
Freshman

לא רואה יום שקונאטון ופורבס יקלעו ככה שוב 30 נקודות (שזה בעצם ההפרש).מצד שני גם דדמון לא יקלע ככה..
אם הייתי מיאמי הייתי מודאג בעיקר מאדבאיו שהיה נון פאקטור בהתקפה..מילווקי יכולים להיות מרוצים מזה שגם השלשות סוף סוף נכנסו וגם הם הפעילו את יאניס מצוין בצבע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 25, 2021 2:38 pm 
Sophomore

אני חושב שהנצחון במשחק הראשון הקשוח עשה הרבה בשביל הבאקס ברמה המנטלית. והרבה מהקרדיט מגיע להולידיי. אני ממש לא חושב שמיאמי היו ''וואן טריק פוני''. הם כן היו אובר-אצ'יברס בבועה, ובשורה התחתונה לבאקס יש יותר כשרון וכוח אש - בטח כשבאם ובאטלר פשוט לא פוגעים. בנוסף, האובדן של קראודר משמעותי בעיני, הוא היה חשוב מאוד בריצה של ההיט בהועה ובפרט במאצ'אפ מול יאניס. הוא גם מאוד חשוב בעיני לסיכוי של פיניקס להצליח בפלייאוף השנה. אריזה במצבו הנוכחי זה לא תחליף ראוי.

עדיין לא הייתי מספיד את מיאמי. אם באטלר ובאם מתאפסים ההיט לגמרי מסוגלים לנצח עכשיו 2 בפלורידה ולעשות מזה סדרת הטוב משלוש, ולבחון איך הבאקס מתמודדים עם הלחץ. מהמר שמילווקי לוקחים אחד במיאמי ואז זה גמור. אם ההיט מנצחים את שניהם, מהמר שינצחו גם את הסדרה (ואף בשישה משחקים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 4:20 am 
Hall of Famer

לא לגמרי מבין מה רוצים מהמאמן של מילווקי.
אמנם ראיתי אותם רק כמה דקות עכשיו אבל הם משחקים כדורסל קבוצתי ונהדר.
מיאמי בדרך לתעופה מהירה אם זה יישאר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 4:28 am 
Hall of Famer

האובדן של קראודר אכן משמעותיולדעתי גם אוליניק. אלו שחקנים שקולעים שלשות, עושים מהלכים טובים וכמעט שלא טועים.
הטענות על בודנהולזר זה שהוא לא עושה שינויים.
הקבוצה כעת פותחת להיט את התחת בשני משחקים האחרונים אבל במשחקים קשים יותר הוא ממשיך לתת ליאניס ללכת אחד על אחד מול חומה של שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 4:57 am 
Sophomore

הולידיי זה יופי של מנהל משחק.
ושני שחקנים שנראה ששיפרו מאוד את הקליעה אלו קונטון (אני זוכר אותו מיידה לבנים בשנים קודמות) ובייליצה (שלוש שלושות מטווח של שני מטר מאחורי השלשה במשחק הזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 5:01 am 
Sophomore

אלייז'ה שלנו עולה לשחק ותורם איירבול מהשלשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 5:07 am 
Hall of Famer

הירו בסדרה אומללה. ולחשוב שהסיבה שהרדן לא בהיט היום זה בגלל שהירו היה untouchable

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 7:59 am 
Sophomore

ואוו, הימרתי שהבאקס ינצחו השנה אבל לא ככה. הם התבגרו והתקשחו משנה שעברה באופן מרשים מאוד. הולידיי זו תוספת מדוייקת, מה שהיו צריכים שם. אני נשאר עם ההימור המוקדם שלי - מנצחת הסדרה הזו (מילווקי, זה כבר ברור) לוקחת את המזרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 8:28 am 
מנהל פורום

אמרתי לכם שבאטלר אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 10:18 am 
Hall of Famer

7 הודעות לסטריאני בת'רד.

בראשונה הבאקס משחקים התקפה מזעזעת וצריכים להחליף מאמן. בשנייה על מאמנים ועוזרים שיכולים לעשות עבודה טובה מבודנהולצר. שלישית על אדביו שלא מסוגל לקלוע מאיזור קו העונשין וכמובן המאמן הכושל של הבאקס. ברביעית ליאניס אין יד, והדרך שבה משתמשים בו היא מפגרת. בחמישית על אדביו שהולך בדרכו הרעה של דריימונד מבחינת קליעה. בשישית ביקורת מעודנת יחסית על בודנהולצר שלא עושה שינויים. בשביעית על טיילר הירו בסדרה אומללה.

דברים טובים שנכתבו: על ההגנה של הבאקס שהרגה את ההיט (בלי כמובן מילת קרדיט אחת למאמן הכושל והמקובע שמתווה דרך מפגרת וחייבים להחליף אותו באחד משלל המאמנים האחרים שיכולים לעבוד טוב יותר), ועל שחקנים שההיט איבדו והיו יכולים לעזור לה.

כיף בסך הכל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 11:47 am 
Sophomore

לא ראיתי את כל המשחק האחרון, אבל הבאקס עשו התאמות ויאניס שיחק מאוד קרוב לטבעת, למעט שניים-שלושה פוזישנים.

לופז במשחק גדול בהגנה, ובכלל הקו הקדמי של יאניס את לופז פשוט גדול ופיזי מדי על הקו הקדמי הרעוע של מיאמי. החיסרון של אוליניק מורגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 2:53 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
7 הודעות לסטריאני בת'רד.

בראשונה הבאקס משחקים התקפה מזעזעת וצריכים להחליף מאמן. בשנייה על מאמנים ועוזרים שיכולים לעשות עבודה טובה מבודנהולצר. שלישית על אדביו שלא מסוגל לקלוע מאיזור קו העונשין וכמובן המאמן הכושל של הבאקס. ברביעית ליאניס אין יד, והדרך שבה משתמשים בו היא מפגרת. בחמישית על אדביו שהולך בדרכו הרעה של דריימונד מבחינת קליעה. בשישית ביקורת מעודנת יחסית על בודנהולצר שלא עושה שינויים. בשביעית על טיילר הירו בסדרה אומללה.

דברים טובים שנכתבו: על ההגנה של הבאקס שהרגה את ההיט (בלי כמובן מילת קרדיט אחת למאמן הכושל והמקובע שמתווה דרך מפגרת וחייבים להחליף אותו באחד משלל המאמנים האחרים שיכולים לעבוד טוב יותר), ועל שחקנים שההיט איבדו והיו יכולים לעזור לה.

כיף בסך הכל.

אז תתמוך. אשלח לך את הpatreon שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 5:36 pm 
Hall of Famer

תומך בכך שאני מכיר בקיומך, נראה שאתה זקוק לזה.

בהודעה הבאה שלך על בודנהולצר, כלומר בהודעה הבאה שלך בת'רד, רק תקפיד לציין שאתה היית לוקח עם הבאקס אליפות בטלפון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 7:41 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
תומך בכך שאני מכיר בקיומך, נראה שאתה זקוק לזה.

בהודעה הבאה שלך על בודנהולצר, כלומר בהודעה הבאה שלך בת'רד, רק תקפיד לציין שאתה היית לוקח עם הבאקס אליפות בטלפון.

חח אני זקוק לזה? משעשע :lol:
תהנה מהתוכן החינמי ואם אתה לא אוהב, אתה יכול לא לקרוא.
אנשים שמגיבים לגופו של יוזר, יש משהו שגובל בהפרעה. זה כולה פורום כדורסל, אתה כנראה קצת מתרגש מדברים שאתה לא אמור להתרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 28, 2021 8:00 pm 
Hall of Famer

אני קורא, נדהם מזה שבנאדם בתוך שלושה משחקים של סדרה כותב דברים שליליים ב100% מההודעות שלו, כותב את זה ואפשר להתקדם. הלוואי היית כותב משהו מרגש. הג'אנק הנגטיבי שלך בעיקר משמים וצפוי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 154 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה