סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 26, 2021 3:19 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
רחמים על לברון.
הסטטיסטיקה שלו בארבעת המשחקים האחרונים -35 נקודות ב58.2% מהשדה , 9.75 ריב', 5.25 אס' על 3 איבודים.
התוצאות של הלייקרס - הפסד ב5, הפסד ב18, הפסד ב28 והפסד ב7.

אז נכון, ההגנה של לברון לא טובה בכלל העונה, אבל מבחינת היכולות בהתקפה הוא די מרשים. מסביבו זה פשוט נראה רע מאוד.

זה מוקדש לכל מי שהגזים בקטילה של אנתוני דיוויס לפני כמה ימים פה באחד הפוסטים.
אז נכון, דיוויס משחק רע בהתקפה, גם עבורו אישית, ואולי יש לו נתונים רעים ברמה היסטורית.
אבל עדיין, מסתבר שגם עם איך שהוא שיחק, היה לו אימפקט חיובי מאד.
הנפילה מתעצמת עם הפציעה שלו. עד אז הם נראו סתם "לא טוב". עכשיו הם נראים זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 26, 2021 3:20 pm 
מנהל פורום

ג"ס פיניקס
קומינגה נראה טוב בנתיים, גם בהגנה וגם בהתקפה, היה לו את אחד הסלים היפים במשחק בקראנץ' טיים, איזה ריחוף שניגמר בהחלפת ידיים ורברס ליי אפ מפואר
ג"ס לא צריכה אף שחקן באף עמדה, למה לסחור בו? מודי, הוא ווויזמן בהחלט יכולים השלד ג"ס הבאה
אוטו פורטר התחפש לקארי בדקות האחרונות
עד הדקות האחרונות, קארי שיחק בתפקיד קארי והיה ממש טוב בו
פיניקס צריכה לדאוג בעיקר מבוקר, הוא נראה סוחב פציעה

ברוקלין לייקרס
ווסטברוק דווקא כן היה על המגרש בחלק האחרון של הקאמבאק, היו לו שלוש החטאות, 2 מהן WTF, איבד את השחקן שלו באופן מרושל, לצד זה היו לו שני ריבאונדים קשים שנתתו לליקרס פוזשנים שלא היו מגיעים אליהם אלמלא הוא
כרמלו היה נהדר בקאמבאק, ניטרל את המהלך הקבוע של ברוקלין שבו הארדן חודר וקלאקסטון הוא מטריה ופשוט חיסל את קלאקסטון, נתן גם מהלכי התקפה טובים ליד הטבעת, אין תלונות לכרמלו גירסת פורטלנד/לייקרס
שווה לחפש עברה תוקף שהארדן עשה על THT, העברה קיבלה דירוג גבוה (פלגראט 2 או 1 לא בטוח) סחטה פרצי צחוק סמוים וגלויים באולם. מה לא ברור איך הוא חשב לא להתפס עם העבירה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 26, 2021 3:57 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הצצה בבוקס סקור של הלייקרס מראה שחקן בשם D. Collison
לחיצה על הלינק מגלה שמדובר ב Darren
חזר מפרישה? חד פעמי?

כמו בימי הבועה שבהייטק גייסו שליחי פיצה, הנבא והלייקרס מגייסים סקראבס או שחקני עבר גמורים. הלייקרס יכולים להעמיד חמישייה שלהם. סטלני ג'ונסון עשה עבודה טובה על הרדן שכמובן נחנק ונתן רבע אחרון טיפוסי שלו, אבל ג'ונסון נגר כל כך שלידו רוברסון נראה כמו קרי.
הלייקרס כל כך עלובים. פשוט בלתי נתפס איך מישהו חשב שווסטבריק עבור שלושה שחקני רוטציה זה רעיון טוב. KCP היה כל כך עוזר להם השנה שאם הם היו יכולים היום,היו עושים טרייד רק של ווסטבריק עבורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 26, 2021 4:31 pm 
Sophomore

satriani כתב:
uriel17 כתב:
חזר מפרישה? חד פעמי?

כמו בימי הבועה שבהייטק גייסו שליחי פיצה, הנבא והלייקרס מגייסים סקראבס או שחקני עבר גמורים. הלייקרס יכולים להעמיד חמישייה שלהם. סטלני ג'ונסון עשה עבודה טובה על הרדן שכמובן נחנק ונתן רבע אחרון טיפוסי שלו, אבל ג'ונסון נגר כל כך שלידו רוברסון נראה כמו קרי.
הלייקרס כל כך עלובים. פשוט בלתי נתפס איך מישהו חשב שווסטבריק עבור שלושה שחקני רוטציה זה רעיון טוב. KCP היה כל כך עוזר להם השנה שאם הם היו יכולים היום,היו עושים טרייד רק של ווסטבריק עבורו

סטריאני, מ KCP, קוזמה והארל היה צריך להיפטר כנראה. הם אכזבו שנה שעברה והיו לא אפקטיביים.
זה שהביאו עבורם את ווסטברוק זה כבר עניין אחר.

ווסטברוק הוא אמן אשליות רציני. והמספרים שלו בוושינגטון סינוורו הרבה.

אני זוכר שגם פה בפורום עד לפני 3 שנים היו דיונים "עד כמה שחקן ענק הוא" אחד מהם היה אחרי שהוא עשה טריפל דאבל 20 מול החמישיה
השנייה של הלייקרס באותה שנה (שהיתה קבוצה נוראית גם עם החמישייה הראשונה).

שווסטבורק היה בוושינגטון ב"ה רובנו התפקחנו, אבל ללברון לקח קצת יותר זמן להבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 26, 2021 4:56 pm 
Senior

ווסטברוק היה מצוין בחצי השני של העונה בוושינגטון, ה'התפכחות' לגביו הייתה אחרי פתיחת עונה רעה מאוד שלו שבדיעבד הסתבר שהייתה קשורה לפציעה שהוא סבל ממנה (וגם קצת לנטייה הקבועה של ישראלים להשמיץ כל שחקן שלא מוסר למאמי הלאומי התורן).
בסוף העונה הוא עשה הרבה יותר מלהעמיד מספרים יפים, הוא ממש היה המנוע מאחורי ריצה ממש יפה של וושינגטון.

כל זה לא משנה את העובדה שהוא מאוד לא מתאים לקבוצה שיש בלייקרס, לזה שבפלייאוף היעילות שלו יורדת ולזה שכבר בזמן אמת זה היה נראה טרייד רע למדי של LA ואני מניח שזה לא מפתיע אף אחד כאן שחצי שנה לאחר-מכן אין סיכוי שוושינגטון תעשה טרייד דומה הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 26, 2021 5:49 pm 
Junior

satriani כתב:
uriel17 כתב:
חזר מפרישה? חד פעמי?

כל הכתוב נכון ועדיין המסר שגוי.
יש כמעט 100 שחקנים בפרוטוקולי קורונה והליגה מחייבת את הקבוצות להחתים שחקנים חלופיים לאותם 10 ימים ששחקני הסגל בחוץ, כדי שיוכלו לקיים משחקים.

כרגע משחקים ברחבי הליגה קוליסון, לאנס סטפנסון וג׳ו ג’ונסון ועוד הרבה
JR smith כבר הוציאו טוויטים שהוא רוצה, כנראה שעוד 20 חולים גם יקרא לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 26, 2021 8:05 pm 
Hall of Famer

KCP לא כוכב כמובן אבל שחקן 3 אנד די שלמעשה אפילו מוריד כדור סביר. הוא היה השחקן השלישי הכי טוב באליפות הכוכבית של לברון והוא היה פותר להם את הבעיה שיש להם כעת כי אין להם שחקן כזה.
אלוהים אפילו קרוזו כדורסלן טוב יותר מווסטבריק.
הבחור חושב רק מספרים ומחרב קבוצות על ידי איבודים, זריקות, עצירת שטף משחק חוסר הגנה. מלבד לדחוף כדור הוא לא עושה כלום.
לברון פשוט מפגר שהחליט להביאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 26, 2021 9:03 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
idansha כתב:
יש כמעט 100 שחקנים בפרוטוקולי קורונה והליגה מחייבת את הקבוצות להחתים שחקנים חלופיים לאותם 10 ימים ששחקני הסגל בחוץ, כדי שיוכלו לקיים משחקים.

כרגע משחקים ברחבי הליגה קוליסון, לאנס סטפנסון וג׳ו ג’ונסון ועוד הרבה
JR smith כבר הוציאו טוויטים שהוא רוצה, כנראה שעוד 20 חולים גם יקרא לו

Its the Satriapocalypse.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 26, 2021 10:24 pm 
Sophomore

גיי אר סמית זה לא הדבר הכי הזוי שאני יכול לחשוב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 4:47 am 
Hall of Famer

אני לא מבין מדוע נכתב כאן פעמיים בטרייד "לרחם" על לברון ו/או הלייקרס...

אני חושב שדווקא אנחנו (פרט לאוהדי הקבוצה הישירים כמובן) צריכים לברך על הכישלון הזה, שמה שהיה נראה (לרובנו לפחות) מראש כחיבור קבוצתי רע מתברר כתחזית שהיא Make sense, שלא כל התחברות רנדומלית של טריו כוכבים מובילה להצלחה, שקבוצה שנפטרה מכמות פסיכית של שחקנים צעירים תוך כמה שנים בשביל למלא עצמה עכשיו ב"כוכבי עבר" משלמת על זה וכו' וכו'.
רק כדי להמחיש עד כמה הכישלון הקבוצתי שם מחפיר, חשוב לי לציין שפרסונלית הדברים נראים שם בסדר "על הנייר":
לברון פחות או יותר סביב ממוצעי הקריירה שלו (ואי אפשר לבקש יותר מזה משחקן בן 37...) בנקודות, אחוזים מהשלוש (ואף זורק יותר "ברוח התקופה"), ריבאונדים, אסיסטים, חטיפות וחסימות. משתי נקודות הוא עומד על 62.4% פסיכיים (הכי טוב בקריירה), וגם 77.6% מהעונשין זה הרבה מעל כל מה שהוא השיג בשנים האחרונות (66-73%).
על דיוויס נכתב הרבה, ועדיין 56.6% לשתיים זה שיא קריירה עבורו, וגם בריבאונדים, חטיפות וחסימות הוא אחלה סך הכל.
חבורת הקלעים: כרמלו, אלינגטון, מונק, ובראדלי וריבס - נותנים ביחד 8.3 שלשות מוצלחות למשחק, במשהו כמו 38% - אי אפשר באמת לבקש מהם לתת יותר מזה.

אבל כאמור הם מאבדים המון, לא שומרים, הכוכבים מנגרים משלוש ומהקו - וזו התוצאה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 4:53 am 
Junior

ובמשחק האחרון של הערב, יוטה ניצחה את דאלאס בלי לוקה.
ברונסון בתפקיד הסקורר בדאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 7:02 am 
Junior

stavs כתב:
Yuval כתב:
ehud כתב:
רק מזכיר שהלוחמים בלי 4 שחקנים - טויגינס, פול, וויזמן ותומפסון

כתבתי על זה כבר אני חושב וכנראה שזה מעניין אותי יותר מדי, אבל אני ממש סקרן לראות איך קר ינהל את הרוטציה אם איכשהו כל הסגל של גולדן יהיה בריא. מי תהיה החמישיה, מי ישאר ברוטציה והכי מעניין מי יהיה בחמישיה הסוגרת.

אני דיי בטוח שהחמישיה תהיה סטף, קליי, וויגינס, דריי ו-לוני. החמישיה השניה תהיה ג'ורדן פול, פייטון, איגי, פורטר ו-וייסמן? זה אומר שבייליצ'ה, טוסקאנו-אנדרסון, קאמינגה, דיימון לי, מודי, קיוזה כולם מחוץ לרוטציה הרגילה. ומי יסגור את רוב המשחקים בפלייאוף? סטף, קליי, דריימונד בטוח יהיו שם. לא יפתיע אותי אם זה יהיה איגי ופורטר.

כמובן שזה תלוי בכך שקליי יחזור והוא קרוב לשחקן שהיה. וייזמן בכלל בתכניות שלהם לעונה ואף אחד אחר לא ייפצע.

אני מהמר שוויזמן לא יהיה חלק משמעותי ברוטציה ובטח שבפלייאוף בייליצה יהיה לפניו בהיררכיה בעמדה 5.
רק עונת רוקי וזה, אבל וויזמן בעונה שעברה היה לא טוב בכלל, אני חושב שסטטיסטיקות הon/off שלו היו מהגרועות בליגה. אני לא חושב שקונטנדרית יכולה להרשות לעצמה את כאבי הגדילה של לשלב שחקן כזה ברוטציה כל-כך עמוסת שחקנים, בעיקר אם הוא לא זמין בחצי הראשון של העונה.
לא יודע מה ערך הטרייד שלו, אבל התחושה שלי היא שהווריורס במקרה קלאסי שבו עדיף להם לקחת כמה נכסים פוטנציאליים ולהמיר אותם באחד שתורם כבר כאן ועכשיו, בעיקר בהתחשב בסגל הרחב שהצגת. ומצד שני, אולי הם באמת ובתמים מאמינים שהם יכולים לעשות החילוף הבין-דורי כמו שעשו בספרס לפני כמה שנים, ואז בקומינגה לא הייתי נוגע וכנראה שגם מוקדם לוותר על וויזמן.

בחמישייה שסוגרת משחקים הייתי מהמר על וויגינס ופורטר. וויגינס שומר היום יותר טוב מאיגי בעיני ולפחות מאיים הרבה יותר על הסל.

אז הוואריירס גם בלי איגי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:39 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
שלא כל התחברות רנדומלית של טריו כוכבים מובילה להצלחה...

אין בלייקרס טריו של כוכבים.
ווסטברוק כבר מזמן אינו כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 12:21 pm 
Senior

לפי ההצבעות לחמישיות העונה, לקיץ ווסטברוק הגיע כגארד ה7 הכי טוב בליגה (שתי עמדות הגארד) והשחקן ה17 בטיבו בליגה (כלומר מקום שני מבין אלו שלא נכנסו לשלוש החמישיות).
טופ 17 בליגה זה לא כוכב? אני כבר לא עוקב אחרי המקרא.

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ב' דצמבר 27, 2021 1:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:01 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
shmueliki כתב:
שלא כל התחברות רנדומלית של טריו כוכבים מובילה להצלחה...

אין בלייקרס טריו של כוכבים.
ווסטברוק כבר מזמן אינו כוכב.

אני כמובן מסכים
הם עצמם לא מסכימים, ולראייה הטרייד בקיץ

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 9:07 pm 
Senior

הסיבה העיקרית לא 'לרחם' על לברון (מעבר לפוסט מכחיש קורונה האומלל שלו) זה שברור שאין שום החלטה מקצועית בלייקרס שמתקבלת בלי הסכמה/דרישה שלו.

אמנם לברון נותן עונה התקפית פנטסטית והוא מראה קצת סימנים לאיך הקרירה שלו צריכה להסתיים מקצועית (הרבה פיק אנד רולים כשהוא הרול ומשחק כשחקן פנים), אבל גם ראינו תמונה ברורה לכמה רע הוא הולך להיות כג'י אם / בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 11:02 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
לפי ההצבעות לחמישיות העונה, לקיץ ווסטברוק הגיע כגארד ה7 הכי טוב בליגה (שתי עמדות הגארד) והשחקן ה17 בטיבו בליגה (כלומר מקום שני מבין אלו שלא נכנסו לשלוש החמישיות).
טופ 17 בליגה זה לא כוכב? אני כבר לא עוקב אחרי המקרא.

הוא רחוק מלהיות טופ25 בליגה וטופ5 בעמדה שלו.
אני לא חושב שווסטברוק הוא אפילו טופ15 ברכזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 11:24 pm 
Senior

אז שוב - על סמך העונה האחרונה אתה טועה. ככה לפחות חשבו 100 עיתונאים שמסקרים את הליגה.
הלייקרס בנו קבוצה עם 3 כוכבים, כוכבים שלא מתאימים אחד ליד השני, אבל 3 כוכבים, בין אם תרצה להודות בזה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 11:36 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אז שוב - על סמך העונה האחרונה אתה טועה. ככה לפחות חשבו 100 עיתונאים שמסקרים את הליגה.
הלייקרס בנו קבוצה עם 3 כוכבים, כוכבים שלא מתאימים אחד ליד השני, אבל 3 כוכבים, בין אם תרצה להודות בזה או לא.

תסתכל על הסטט' של ווסטברוק מהעונה הקודמת ותגיד לי שהוא כוכב :roll:
קלע באחוזים נמוכים מאוד + איבד כמעט 5 כדורים למשחק.
הוא בטח לא היה יותר טוב מקארי, לילארד, דונצ'יץ', יאנג, פול..
לדעתי האישית, כאמור, יש עוד לפחות 5-10 רכזים אחרים שטובים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 11:45 pm 
Freshman

ולחשוב שהם לא החתימו את דרוזןכשחקן חופשי
הזייה
אפילו בן סימונס היה אחלה מבחינתם

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 11:57 pm 
Senior

stavs כתב:

למה זה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 12:11 am 
Junior

ירון25 כתב:
ולחשוב שהם לא החתימו את דרוזןכשחקן חופשי
הזייה
אפילו בן סימונס היה אחלה מבחינתם

לא היה להם איך להשיג את בן סימונס.
דרוזן עלה משהו בין בחירת סיבוב ראשון פלוס 2 בחירות סיבוב שני לבין 4 בחירות סיבוב שני. לא בטוח שללייקרס הייתה אפשרות חוקית להציע את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 12:46 am 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:

תסתכל על הסטט' של ווסטברוק מהעונה הקודמת ותגיד לי שהוא כוכב :roll:
קלע באחוזים נמוכים מאוד + איבד כמעט 5 כדורים למשחק.
הוא בטח לא היה יותר טוב מקארי, לילארד, דונצ'יץ', יאנג, פול..
לדעתי האישית, כאמור, יש עוד לפחות 5-10 רכזים אחרים שטובים ממנו.

22 נק', 11.5 ריב', 11.7 אסיסטים על 4.8 איבודים, כוכב.
דעתך האישית פחות רלוונטית כשאתה קובע עובדות. מנגד, העובדות הן שהעיתונאים שמסקרים את הליגה כן חשבו שהוא היה אחד מ17 השחקנים הכי טובים בה, אם אנחנו מנסים להידבק כמה שאפשר לנוסחאות, זה אחלה כלי מדידה, לא?

ואולי עדיף שאני אקשיב ליובל כאן, אבל זה ממש הציק לי, סליחה שלא יכולתי להתאפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 12:51 am 
Hall of Famer

לכתוב נתונים מספריים בלי אחוזים מהשדה זה ממש כאילו אין אנליטיקס בליגה. הבחור קולע באחוזים גרועים, לא מרווח את המשחק, לא שומר טוב, מאבד המון. איי קיו כדורסל נמוך. לא ממש ברור מה הוא כן עושה טוב.
וכאמור, בוודאי לא יותר טוב מהשחקנים שהזכרתי קודם לכן שנמצאים בעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 28, 2021 2:53 am 
Hall of Famer

בסוף יש עובדות בשטח
קבוצה שנותנת 3 שחקנים סבירים למדי (ובעיקר סחירים למדי) ולוקחת על עצמה שחקן בן 33 עם פוטנציאלית חוזה לשנתיים בסך 91M - חושבת שהוא כוכב ענק, לא סתם כוכב
ואני בכלל לא משוכנע שלא היו עוד קבוצות שהיו מעוניינות בו
בסוף עדיין יש ערך כלשהו למיתוג/באז, והרי הקלישאה הרווחת היא "המנצחת בטרייד היא זאת שהשיגה בו את השחקן הטוב ביותר מבין המעורבים" (שאני מוחה כנגדה לא מהיום...)

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' דצמבר 28, 2021 10:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 150 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה