סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA לסופש ארוך
הודעהפורסם: ש' מרץ 19, 2022 2:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
דוגמה טובה לאלגוריתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 19, 2022 2:32 pm 
Hall of Famer

אני חושב שיש פה עניין מנטלי מאד משמעותי

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 19, 2022 5:27 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
ido כתב:
לילה מצוין לקליבלנד במאבק המשולש. מנצחת את דנבר עם 58 משותפות של מרקננן ומובלי ועוד 25+14 על 2 איב' של גארלנד. זה מספיק להתגבר על יוקיץ' בעוד יום במשרד (32-10-8 באחוזים גבוהים). במקביל שיקגו עם הפסד צפוי בפיניקס, טורונטו מפסידה בבית לג'יימס וראס עם טריפל דאבל ראשון העונה וגם מהלך של חטיפה+שלשה לכפות הארכה.

טריפל דאבל ראשון חוץ מהשמונה הקודמים

:oops: :oops: :oops:

עונשו של המסתמך על מקורות ישראליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 19, 2022 5:51 pm 
Hall of Famer

דטרויט עשו את הטרייד על בחירה מספר 16 ערב הדראפט לפני הבחירה. הם העבירו ליוסטון את כריסטיאן ווד ובחירת סיבוב ראשון מוגנת מאד בתמורה לבחירה. הקטע המשעשע זה שמי שביצעה באופן ממשי את הבחירה הייתה הפורטלנד טרייל בלייזרס, שהעבירה את הבחירה עוד קודם ליוסטון. אבל סטיוארט היה לגמרי בחירה של דטרויט. הם יכלו לבחור את ביי, הם העדיפו את סטיוארט על פניו.
גם הבחירה מספר 19 הועברה לדטרויט לפני שסדיק ביי נבחר ולמעשה היה בחירה שלהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 19, 2022 5:54 pm 
Hall of Famer

לא התווכחתי עם התזה ששחקנים שמועברים בטריידים של יום הדראפט נבחרים עבור מי שמקבלת את הנבחר. ציינתי את ההבדל בין בחירה ללא תמורה, לבחירה עם תמורה. בכל מקרה לא התכוונתי להעליב את אטט בהודעה ההיא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 19, 2022 7:39 pm 
Junior

ואם לחזור לנושא המקורי, אני בהחלט חושב שדטרויט יכולים להיות מרוצים ממצבם. יש להם רכז שהולך להיות כוכב בליגה, ביי נראה כמו מישהו שהולך להיות אחלה שחקן, בייגלי במגמת התאוששות מהשיט שואו של סקרמנטו וגם סטיוארט נראה כפוטנציאל לאיזה חוטב עצים נחמד.
כל זה עדיין לא מרשים במיוחד, אבל בחירה טובה בדראפט הקרוב וניהול נכון של הסיטואציה עם ג'רמי גראנט (כבר קצת פישלו בזה), והם יכולים להיות קליבלנד הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 1:04 am 
Hall of Famer

הטימברוולבס מארחים את הבאקס. לופז חזר אבל מילווקי ללא יאניס.
בברלי הורחק ביחד עם ג'ורג' היל.
3 שחקנים בדאבל פיגרס בשלב מוקדם אצל הוולבס.
טאונס, אנתוני אדוארדס ונאז ריד מהספסל.
במילווקי, מידלטון, הולידיי ואלן מצוינים עד כה.
ברוב שלבי המחצית הראשונה, יחסית צמוד עם הובלה של הוולבס.

במחצית 12 הפרש לוולבס.
Ant השתפר מאוד בהגנה אחד-על-אחד ויש לו חוש לחטיפות (3 במחצית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 2:39 am 
Hall of Famer

הוולבס מנצחים 138-119. הם מסרו 30 אסיסטים, קלעו באחוזים מצוינים מכל הטווחים, כולל 22 שלשות, חטפו 12 כדורים ויצרו לא מעט נקודות מהחטיפות (נדמה לי שההפרש, בשלב מסוים, היה 22-2 בנקודות מחטיפות).

אני מתאר לעצמי שהמשחק היה מתפתח אחרת אם יאניס היה נוכח.
לופז משמעותי מאוד לשאיפות שלהם בפלייאוף.
אבל לא קל לשחק נגד הוולבס. מגיע להם להיכנס לפלייאוף.
אני לא מת על הקונספט של הפליי-אין. הוא מייצר מתח ועניין ובכך משיג את שלו, אבל הוא מייצר סיטואציות משונות מבחינה ספורטיבית. הלייקרס נמצאים במרחק 11 משחקים מהוולבס עם סיכוי לא פחות בהרבה להיכנס פנימה.

9-1 בעשרת המשחקים האחרונים.
בהמשך לסטרץ' הקשה של המשחקים, המשחק הבא הוא ראש בראש מול דאלאס ודונצ'יץ'.
יומיים אחר כך פיניקס, שוב דאלאס, בוסטון ואז טורונטו ואז דנבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA בפורים
הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 5:40 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:
האמת היא שגם סטיוארט וגם ביי לא נבחרו על ידי דטרויט, אלא הועברו אליה בטריידים אחרי הדראפט. סטיוארט מיוסטון וביי מהנטס. הבחירה המקורית של הפיסטונס בדראפט הזה, שמסתמנת כלא טובה, היתה קיליאן הייז במקום השביעי.

לי זכור שהטריידים האלה התבצעו במהלך הדראפט, במיוחד הטרייד עבור הבחירה של יוסטון שבאמצעותה דטרויט בחרה את סטיוארט. אני די בטוח שהשתלשלות הדברים בעסקאות היא אחת משניים: קבוצה א' מחזיקה מראש ברשימה של מספר פרוספקטים שהיא אוהבת ומעריכה בוודאות גבוהה שיהיו זמינים בבחירה X, ולפיכך עושה טרייד כבר במהלך הדראפט עבור הבחירה הזאת (וזה מה שזכור לי שהיה בטרייד דטרויט-יוסטון); קבוצה ב' לוקחת את שחקן X בבחירה שלה, ומיד מקבלת טלפון מקבוצה א', שמציעה לה משהו עבורו.

בכל אופן, הנקודה היא שאיך שלא מסתכלים על זה, draft selections traded for צריכות להיחשב כבחירות דראפט לכל דבר מבחינת הקבוצה שעשתה טרייד עבורן. הפרונט אופיס של הפיסטונס סימן הן את הייז, הן את סטיוארט והן את ביי, כפרוספקטים שהוא מעוניין להתחיל בנייה מחדש סביבם.

זה נכון, אלו בחירות של הפיסטונס. משום מה טריידים של דארפט עדיין נרשמים לפי הקבוצה שבוחרת בשחקן. לכן דוציץ נבחר על ידי ההוקס שזה רק טכנית נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 10:24 am 
Junior

אז הלייקרס הצליחו להפסיד לוושינגטון.
דני עם 17 נקודות וכמה החטאות ממש מביכות ביחד עם כמה סלים ממש מרשימים.
לברון במשחק מצוין של 38 נקודות באחלה אחוזים עובר את קארל מאלון ומתמקם במקום השני הטבלת קלעי כל הזמנים.

עכשיו הקטע שחירפן אותי ברבע האחרון - פרוזינגס היה עם 16 נקודות שכולם היו ניצול יתרון הגובה שלו על שומרים נמוכים (וכמובן ניצול הטאץ' המרשים שלו). למה זה חירפן אותי? כי הקלות שבה הלייקרס עשו חילופים בהגנה וויתרו על ההגנה של לברון על פורזינגס הייתה פשוט מגוחכת... פורזינגס בא לחסום לגארד כלשהו וההגננה של הלייקרס פשוט עשתה חילוף. לא ניסתה לעבור אנדר, לא ניסו להזיז את החסימה, כלום. איך שפורזינגס רק נעמד ליד כבר היה חילוף.
זה חירפן אותי כי זה כל כך עצלני וכל כך מטופש בהתחשב בזה שכל הנקודות שלו היו בגלל ניצול יתרון גובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 11:31 am 
Junior

לא מפתיע שלפי ערוץ הספורט אבדיה נתן את המשחק הכי טוב השנה, לא רק שלו אלא של כל שחקני הליגה. אז כן, משחק נחמד הרבה אומץ בזריקה, אבל 29% מהשדה זה לא משהו להתגאות בו... ניצחו קבוצה שמפסידה לכל מה שזז.
מה שכן, זה שהוא לקח 14 זריקות (שני אחרי פורזינגיס) זה טוב. זה מה שצריך לקרות בכל המשחקים בשלב הזה של העונה - גארבג' אחד ארוך, ביל לא משחק, אתמול גם קוזמה לא. הוא צריך בכל משחק לקבל 30 דק' ולקחת מספר דו ספרתי של זריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 11:57 am 
Hall of Famer

ההורנטס ב21 הפרש על המאבריקס, רצף של 4 נצחונות ורק משחק אחד מאחורי הנטס שבמקום השמיני במזרח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 12:39 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ההורנטס ב21 הפרש על המאבריקס, רצף של 4 נצחונות ורק משחק אחד מאחורי הנטס שבמקום השמיני במזרח.

הנטס וההורנטס נפגשות בעוד שבוע ויום, בברוקלין (כלומר נכון לעכשיו ללא קיירי, שקלע 50 במשחק הקודם ביניהן). המאזן ביניהן 1:1, כך שהמנצחת גם תזכה בשובר השוויון (אם וכאשר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 1:04 pm 
Senior

קליבלנד מנצחים את דטרויט ואחרי שכבר היה נדמה שהפליי-אין הולך וסוגר עליהם, הם מצליחים לא רק להתרחק משחק וחצי מטורונטו שב7, אלא גם להתקרב עד כדי חצי משחק משיקאגו שבמקום ה5 ועם 8 הפסדים ב10 האחרונים.
אם הבולז כשירים לפלייאוף, כלומר מקבלים את לונזו בחזרה, אולי אפילו את פטריק וויליאמס וקארוסו חוזר לכושר, הם הולכים להיות מצ'אפ די לא כיפי לאף קבוצה בסיבוב הראשון. ומצד שני, הם כבר 0 מ15 מול שלוש הקבוצות בכל אחד מהקונפרנסים, אז אין ספק שיש שם איזו נחיתות מול הקבוצות החזקות באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 1:42 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
לא מפתיע שלפי ערוץ הספורט אבדיה נתן את המשחק הכי טוב השנה, לא רק שלו אלא של כל שחקני הליגה. אז כן, משחק נחמד הרבה אומץ בזריקה, אבל 29% מהשדה זה לא משהו להתגאות בו... ניצחו קבוצה שמפסידה לכל מה שזז.
מה שכן, זה שהוא לקח 14 זריקות (שני אחרי פורזינגיס) זה טוב. זה מה שצריך לקרות בכל המשחקים בשלב הזה של העונה - גארבג' אחד ארוך, ביל לא משחק, אתמול גם קוזמה לא. הוא צריך בכל משחק לקבל 30 דק' ולקחת מספר דו ספרתי של זריקות.

קלע שלשה משמעותית לקראת הסיום, אבל היו גם איירבול מבחוץ, החטאת ליי-אפ מביכה, וכמה איבודים/חצאי איבודים.
מה שכן, ברבע הראשון בלם את הבריחה של הלייקרס, קלע 6/6 מהעונשין, וכמובן היו לו לא מעט פוזשנים מעולים בהגנה.
התקפית היה מהשחקנים הפחות טובים בוויזארדס - כי כל השאר מצאו את הדרכים לתרום, בפרט סטורנסקי, איש סמית עם כמה דקות אדירות ברבע האחרון, ושני הסנטרים.

נרחיב טיפה על האחרים (כי ראיתי את המשחק בערנות מפתיעה):
סטורנסקי פשוט אדיר, נקודה. לא משנה הנרטיב של ההחתמה שלו, שהוא לא זה שירים את הפרנצ'ייז (כאילו שזה תפקידו) וכו'. כרכז הוא טוב בכמה רמות מראול נטו - Simple as that. אני חושב שמי שראה אותו בנבחרת צ'כיה לאורך השנים יעריך אותו הרבה יותר מאשר רכז מחליף ממוצע (או רכז פותח חלש) בליגה.
הניע את ההתקפה, שלט בקצב, 16 נקודות ללא החטאה, 6 אסיסטים על 0 איבודים, פלוס 23 בדקות שלו (by far הגבוה ביותר במשחק).
אם הוא היה ישראלי זה לא היה יורד מהכותרות הראשיות...

sheky כתב:
אז הלייקרס הצליחו להפסיד לוושינגטון.
דני עם 17 נקודות וכמה החטאות ממש מביכות ביחד עם כמה סלים ממש מרשימים.
לברון במשחק מצוין של 38 נקודות באחלה אחוזים עובר את קארל מאלון ומתמקם במקום השני הטבלת קלעי כל הזמנים.

עכשיו הקטע שחירפן אותי ברבע האחרון - פרוזינגס היה עם 16 נקודות שכולם היו ניצול יתרון הגובה שלו על שומרים נמוכים (וכמובן ניצול הטאץ' המרשים שלו). למה זה חירפן אותי? כי הקלות שבה הלייקרס עשו חילופים בהגנה וויתרו על ההגנה של לברון על פורזינגס הייתה פשוט מגוחכת... פורזינגס בא לחסום לגארד כלשהו וההגננה של הלייקרס פשוט עשתה חילוף. לא ניסתה לעבור אנדר, לא ניסו להזיז את החסימה, כלום. איך שפורזינגס רק נעמד ליד כבר היה חילוף.
זה חירפן אותי כי זה כל כך עצלני וכל כך מטופש בהתחשב בזה שכל הנקודות שלו היו בגלל ניצול יתרון גובה.

קצת מדהים איך הלייקרס מצליחים להפסיד גם במשחק כזה, ולמעשה לא קל להסביר איך זה קורה - למרות חסרונו של קוזמה, למרות שווסטברוק ולברון קלעו כמה וכמה זריקות קשות, למרות שהובילו כבר ב-16 הפרש ברבע הראשון...
בין היתר היו כמה פוזשנים ששחקנים שם (ובפרט הכוכבים) לא ירדו להגנה פשוט באופן מקומם, והזוי שקבוצה אתלטית שכזאת מסיימת משחק עם 3 חטיפות.
הלייקרס למעשה משחקים כעת ללא אף גבוה (פרט לדקות לא רבות של הגבריאל הזה), ואת התוצאות ראינו - 44 נקודות משותפות לפורזינגיס וגאפורד, כאשר כמו שתואר פורזינגיס עם 16 נקודות קלות להפליא (פלוס סל ועבירה שנפסל לו כי הפכו שריקה לעבירת תוקף) ב-8 דקות ששיחק ברבע האחרון.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 1:45 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אם הבולז כשירים לפלייאוף, כלומר מקבלים את לונזו בחזרה, אולי אפילו את פטריק וויליאמס וקארוסו חוזר לכושר, הם הולכים להיות מצ'אפ די לא כיפי לאף קבוצה בסיבוב הראשון. ומצד שני, הם כבר 0 מ15 מול שלוש הקבוצות בכל אחד מהקונפרנסים, אז אין ספק שיש שם איזו נחיתות מול הקבוצות החזקות באמת.

המשפט האחרון הוא לא סתירה לפתיח?
הרי 0 מ-15 זה לא מקרי (אפילו הקבוצות החלשות בליגה מנצחות פה ושם את הראשונות), ונראה לי שקבוצה מהמובילות "יכולה לסמוך" על זה שתעבור את הבולס (שהם הרי גם חסרי ניסיון במעמדים הללו, גם עם קו קידמי לא עמוק וכו'), בהשוואה ללקבל את טורונטו, ברוקלין או אטלנטה למשל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 1:51 pm 
Junior

שיקגו בסגל מלא יריבה לא קלה, לדעתי קצת יותר קשה מקליבלנד וטורונטו. הרבה פחות קשה מהצמרת.
אבל אין בזה שום דבר מיוחד. זה תמיד המצב של קבוצה שמדורגת מקום 5, היא קצת יותר קשה ממי שמדורגת 6 ו-7 ופחות קשה מהצמרת. סדרה של 4-5 אמורה להיות הכי שקולה וצמודה.
השנה ההחריג זה ברוקלין. קבוצה במקום ה-8 (אולי 7 בסוף הפלייאין) שהיא אולי הקבוצה החזרה בקונפרנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 1:57 pm 
Hall of Famer

אז לדעתי הסיכויים של אטלנטה (שרק כעת ניצחה את ממפיס ללא יאנג וקולינס - כאמור משהו ששיקאגו לא הצליחה לעשות כל העונה) מול המובילות גבוהים יותר משל שיקאגו (וזאת לא אמירה מרחיקת לכת במיוחד - יש רפרנס מהשנה שעברה).
כמו כן לדעתי ברוקלין רחוקה מלהיות "אולי הקבוצה החזקה בקונפרנס"', ואני אופתע לראות אותה בגמר המזרח.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 2:03 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אז לדעתי הסיכויים של אטלנטה (שרק כעת ניצחה את ממפיס ללא יאנג וקולינס - כאמור משהו ששיקאגו לא הצליחה לעשות כל העונה) מול המובילות גבוהים יותר משל שיקאגו (וזאת לא אמירה מרחיקת לכת במיוחד - יש רפרנס מהשנה שעברה).
כמו כן לדעתי ברוקלין רחוקה מלהיות "אולי הקבוצה החזקה בקונפרנס"', ואני אופתע לראות אותה בגמר המזרח.

אני לא מסכים לגבי אטלנטה, אבל אם כן זה יקרה בזכות התעלות של יאנג. בפלייאוף כוכבים מתעלים, ואני מאמין שיאנג הוא כוכב יותר גדול מדרוזן. אם תהיה התעלות של יאנג אז אתה צודק.
לגבי הנטס - אני מאד אשמח לטעות, אבל לדעתי בסגל מלא - כולל אלדריג', סת' קרי שנתן שלשום משחק מצויין, סימונס - גם אם רק ייתן ערך בהגנה ובמתפרצות וכמובן קיירי - אני חושב שהיא ה-team to beat. יש הרבה דברים שיכולים לקרות כמובן, ואני באמת אשמח שכל הניסוי הזה יתפוצץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 2:03 pm 
Senior

shmueliki כתב:
stavs כתב:

המשפט האחרון הוא לא סתירה לפתיח?
הרי 0 מ-15 זה לא מקרי (אפילו הקבוצות החלשות בליגה מנצחות פה ושם את הראשונות), ונראה לי שקבוצה מהמובילות "יכולה לסמוך" על זה שתעבור את הבולס (שהם הרי גם חסרי ניסיון במעמדים הללו, גם עם קו קידמי לא עמוק וכו'), בהשוואה ללקבל את טורונטו, ברוקלין או אטלנטה למשל.

זה מעט סותר - אני חושב שהרבה מאוד מההפסדים האלו באו בלי לונזו (מבדיקה זריזה נראה שהוא שותף רק ב5 משחקים שעונים על הקריטריון הזה), אז לדעתי נוצר מצב שבו שיקאגו כן יכולה להיות קצת יותר 'מוקש' משהיא נראית. הם איבדו את שלושת השומרים הכי טובים שלהם, שניים מהם היו חלק חשוב מאוד בתקופה הטובה ביותר שלהם, ושלושתם עוד עשויים לחזור לפלייאוף.
בהתחשב במה שראינו מדרוזן ולאווין בקלאץ' העונה, זו גם לא קבוצה שאתה אמור להרגיש מאוד נוח נגדה במשחקים צמודים. כלומר, לדעתי הם אם כן מצליחים להגיע לפלייאוף בסופו של דבר, אני הייתי מתבאס לקבל אותם בסיבוב הראשון (לא כמו שהייתי מתבאס לקבל את ברוקלין, מנגד).
ומצד שני - כן, אולי ה0 מ15 הוא באמת עדות שלא מדובר באיזה מכשול מעניין במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 2:06 pm 
Junior

shmueliki כתב:
סטורנסקי פשוט אדיר, נקודה. לא משנה הנרטיב של ההחתמה שלו, שהוא לא זה שירים את הפרנצ'ייז (כאילו שזה תפקידו) וכו'. כרכז הוא טוב בכמה רמות מראול נטו - Simple as that. אני חושב שמי שראה אותו בנבחרת צ'כיה לאורך השנים יעריך אותו הרבה יותר מאשר רכז מחליף ממוצע (או רכז פותח חלש) בליגה.
הניע את ההתקפה, שלט בקצב, 16 נקודות ללא החטאה, 6 אסיסטים על 0 איבודים, פלוס 23 בדקות שלו (by far הגבוה ביותר במשחק).

נזכיר גם שאותו סטורנסקי ב10 משחקים עד כה תרם 3.6 נק' למשחק ב13 דק' עם פלוס/מינוס ממוצע של מינוס 2.7 נק' (וזה כמובן בלי לדבר על המספרים הנוראיים בNOP ובכמות הDND שהיו לו שם).
גם מנורמל וגם לא המספרים שלו פחות טובים מאיש סמית' וראול נטו (שכמובן שגם המספרים גרועים כמובן).
רוצה להגיד - כנראה שה16 נקודות בלי החטאה, ה6 אס' והפלוס/מינוס הם החריגים ולא להפך.
מאוד יכול להיות שהוא שחקן עדיף על איש סמית' וראול נטו, לא רואה מה במעשיו על המגרש ב3 העונות האחרונות שם אותו "כמה רמות" מעל ראול נטו (המחורבן בפני עצמו).
בנבחרת צ'כיה לא ראיתי אותו אבל בליגה כן יצא לי כמה ופעמים ובעיקר סטטיסטיקה של 3 שנים לא באמת יכולה לשקר בצורה בוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 2:45 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
דטרויט עשו את הטרייד על בחירה מספר 16 ערב הדראפט לפני הבחירה. הם העבירו ליוסטון את כריסטיאן ווד ובחירת סיבוב ראשון מוגנת מאד בתמורה לבחירה. הקטע המשעשע זה שמי שביצעה באופן ממשי את הבחירה הייתה הפורטלנד טרייל בלייזרס, שהעבירה את הבחירה עוד קודם ליוסטון. אבל סטיוארט היה לגמרי בחירה של דטרויט. הם יכלו לבחור את ביי, הם העדיפו את סטיוארט על פניו.

לא בדיוק, ווד היה אז לקראת הפיכתו לפרי אייג'נט. מה שקרה בטרייד הזה ובעקבותיו, ושכנראה גרם לך לזכור זאת כך, זה שהרוקטס העבירו לבלייזרס את קובינגטון וזה צמצם את הפיי רול שלהם לרמה שאפשרה את החתמת ווד על MLE מלא בפרי אייג'נסי שהחל כמה ימים לאחר מכן.

ואני מסכים שזה ניטפיקינג להצביע על כך שדטרויט בחרה את הייז "ישירות", בעוד שאת שאר הפרוספקטים צירפה באמצעות טריידים. ברמה האסטרטגית (ווינק, ווינק), הפיסטונס ניגשו לדראפט הזה מתוך כוונה להתחיל בנייה מחדש סביב שלושה צעירים, במקום להסתפק בעוד בחירת אמצע לוטרי שהגרילו כתוצאה ממאזנם החלש. מבחינת הערך שנתנו, קנארד היה לקראת הארכת חוזה רוקי ולכן הוחלט שזה הזמן לפדות את ערכו, זה לא שהם נתנו איזה פרוספקט צעיר במיוחד.

גם האמירה על קייד מוזרה, הוא נחשב לפרוספקט המוביל של הדראפט האחרון בלי קשר לזהות הבוחרת, כך שהחלטת הפיסטונס לבחור בו אינה מעידה בהכרח על התייאשות טוטאלית מהייז כעבור עונת רוקי בלבד. קודם כל אפשר ללכת בכיוון של בחינת השילוב ביניהם, ובמקרה הכי גרוע, לראות בבחירה של הייז עלות שקיעה ולהמשיך הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 3:19 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
shmueliki כתב:

נזכיר גם שאותו סטורנסקי ב10 משחקים עד כה תרם 3.6 נק' למשחק ב13 דק' עם פלוס/מינוס ממוצע של מינוס 2.7 נק' (וזה כמובן בלי לדבר על המספרים הנוראיים בNOP ובכמות הDND שהיו לו שם).
גם מנורמל וגם לא המספרים שלו פחות טובים מאיש סמית' וראול נטו (שכמובן שגם המספרים גרועים כמובן).
רוצה להגיד - כנראה שה16 נקודות בלי החטאה, ה6 אס' והפלוס/מינוס הם החריגים ולא להפך.
מאוד יכול להיות שהוא שחקן עדיף על איש סמית' וראול נטו, לא רואה מה במעשיו על המגרש ב3 העונות האחרונות שם אותו "כמה רמות" מעל ראול נטו (המחורבן בפני עצמו).
בנבחרת צ'כיה לא ראיתי אותו אבל בליגה כן יצא לי כמה ופעמים ובעיקר סטטיסטיקה של 3 שנים לא באמת יכולה לשקר בצורה בוטה.

אני כמעט תמיד "חסיד של מספרים"
אבל פה לטעמי צריך גם מראה עיניים, בפרט שמדובר ברכזים שלא מהעילית של הליגה (בלשון המעטה)
הרי אם רכז תוקע את ההתקפה 15 שניות ומוסר לשחקן תקוע, או מנגד רכז מייצר יפה מצב לשחקן אחר (שלא זורק מיד בעצמו) - לא זה ולא זה נרשמים בשורה שלו
הוא פשוט שחקן חכם מאוד, עם גודל טוב
במובן מסוים גרסת הגארד של אבדיה... (מגן פחות טוב, אבל עם סקילס יותר טוב)

וכאמור אני בעצמי מעיד על עצמי שאני מוטה לגביו - והסברתי את הסיבה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 3:25 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:

לא בדיוק, ווד היה אז לקראת הפיכתו לפרי אייג'נט. מה שקרה בטרייד הזה ובעקבותיו, ושכנראה גרם לך לזכור זאת כך, זה שהרוקטס העבירו לבלייזרס את קובינגטון וזה צמצם את הפיי רול שלהם לרמה שאפשרה את החתמת ווד על MLE מלא בפרי אייג'נסי שהחל כמה ימים לאחר מכן.

ואני מסכים שזה ניטפיקינג להצביע על כך שדטרויט בחרה את הייז "ישירות", בעוד שאת שאר הפרוספקטים צירפה באמצעות טריידים. ברמה האסטרטגית (ווינק, ווינק), הפיסטונס ניגשו לדראפט הזה מתוך כוונה להתחיל בנייה מחדש סביב שלושה צעירים, במקום להסתפק בעוד בחירת אמצע לוטרי שהגרילו כתוצאה ממאזנם החלש. מבחינת הערך שנתנו, קנארד היה לקראת הארכת חוזה רוקי ולכן הוחלט שזה הזמן לפדות את ערכו, זה לא שהם נתנו איזה פרוספקט צעיר במיוחד.

גם האמירה על קייד מוזרה, הוא נחשב לפרוספקט המוביל של הדראפט האחרון בלי קשר לזהות הבוחרת, כך שהחלטת הפיסטונס לבחור בו אינה מעידה בהכרח על התייאשות טוטאלית מהייז כעבור עונת רוקי בלבד. קודם כל אפשר ללכת בכיוון של בחינת השילוב ביניהם, ובמקרה הכי גרוע, לראות בבחירה של הייז עלות שקיעה ולהמשיך הלאה.

טוב, אם אתה מסכים שזה ניטפוק, הדיון נגמר. כאילו, מבחינה מהותית באמת אין הבדל בין בחירה ישירה לבחירה שאתה מוסר נכסים כדי לקבל? טוב לדעת, אעדכן את כל מה שאני יודע על "עלויות".

לא הבנתי מה מוזר באמירה על קייד, חוץ מהאפשרות שלא הבנת אותה. אני לא מתווכח שאילו לפיסטונס היתה הזדמנות, הם בכל מקרה היו בוחרים אותו. זו אפשרות שלעולם לא תעמוד למבחן. מה שאמרתי זה שהייז, שקיבל צ'אנס לא קטן במשחקים שהיה בהם כשיר, לא נראה מוכן לליגה ובמובהק פחות טוב משני הפוינט גארדס שנבחרו אחריו בדראפט שלו, והיה לפיסטונס מזל שהם בחרו ראשונים בשנה אח"כ ויכלו לסגור את פינת הרכז עם קייד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 4:05 pm 
Hall of Famer

הכול התחיל עם אמירה של Att שנתן שבחים על הבחירה בביי, אבל ציין שזה היה יותר טוב, אם הם לא היו מעדיפים את סטיוארט עליו. אתה הגבת שהפיסטונס לא בחרו את שניהם, אלא השיגו אותם בטרייד אחרי הדראפט, שזאת פשוט טענה שגויה, כי אמנם את הבחירות בפועל ביצעו פורטלנד וברוקלין, אבל הטרייד היה סגור לפני הבחירות והקבוצות שבחרו פשוט בחרו את השמות שדטרויט נתנה להם. זה לא מקרה שקבוצה מסויימת בחרה שחקן ואז אחר כך הגיעה קבוצה אחרת שרצתה את השחקן והציעה לה טרייד.
ובהודעה יותר מאוחר כתבת את המשפט הבא - ", אתה זה שמתעקש להיטפל לשטות הזאת של "יותר מרשים אם לא היו מעדיפים את סטיוארט על פניו 3 בחירות קודם לכן", כשובכן, הם בסוף השיגו את שניהם, ו-ובכן, היו צריכים לתפור טריידים של כמה קבוצות וזה הצריך מן הסתם שילוב של כמה פרמטרים ביחד, אבל זה באמת מורכב מדי בשבילך." כדי להיכנס ב - Att וגם המשפט הזה פשוט לא נכון, והמציאות היא איך ש - Att תיאר אותה. הפיסטונס קודם כל תפרו את הטרייד על בחירה מספר 16. העדיפו את סטיוארט על פני ביי ובחרו בו. אחרי הבחירה הזאת הם זיהו שיש להם אפשרות להשיג את ביי וסגרו את הטרייד עם הנטס (שמן הסתם היה על השולחן קודם, אבל לא היה סגור) ואז בחרו את ביי. זה לא קשור לתפירה ולפרמטרים. הם בהחלט היו יכולים לפספס את ביי, כי סטיוארט היה המועמד המועדף עליהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], רואה שחורות ו 126 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה