דניאל כתב:
לא מפתיע שלפי ערוץ הספורט אבדיה נתן את המשחק הכי טוב השנה, לא רק שלו אלא של כל שחקני הליגה. אז כן, משחק נחמד הרבה אומץ בזריקה, אבל 29% מהשדה זה לא משהו להתגאות בו... ניצחו קבוצה שמפסידה לכל מה שזז.
מה שכן, זה שהוא לקח 14 זריקות (שני אחרי פורזינגיס) זה טוב. זה מה שצריך לקרות בכל המשחקים בשלב הזה של העונה - גארבג' אחד ארוך, ביל לא משחק, אתמול גם קוזמה לא. הוא צריך בכל משחק לקבל 30 דק' ולקחת מספר דו ספרתי של זריקות.
קלע שלשה משמעותית לקראת הסיום, אבל היו גם איירבול מבחוץ, החטאת ליי-אפ מביכה, וכמה איבודים/חצאי איבודים.
מה שכן, ברבע הראשון בלם את הבריחה של הלייקרס, קלע 6/6 מהעונשין, וכמובן היו לו לא מעט פוזשנים מעולים בהגנה.
התקפית היה מהשחקנים הפחות טובים בוויזארדס - כי כל השאר מצאו את הדרכים לתרום, בפרט סטורנסקי, איש סמית עם כמה דקות אדירות ברבע האחרון, ושני הסנטרים.
נרחיב טיפה על האחרים (כי ראיתי את המשחק בערנות מפתיעה):
סטורנסקי פשוט אדיר, נקודה. לא משנה הנרטיב של ההחתמה שלו, שהוא לא זה שירים את הפרנצ'ייז (כאילו שזה תפקידו) וכו'. כרכז הוא טוב בכמה רמות מראול נטו - Simple as that. אני חושב שמי שראה אותו בנבחרת צ'כיה לאורך השנים יעריך אותו הרבה יותר מאשר רכז מחליף ממוצע (או רכז פותח חלש) בליגה.
הניע את ההתקפה, שלט בקצב, 16 נקודות ללא החטאה, 6 אסיסטים על 0 איבודים, פלוס 23 בדקות שלו (by far הגבוה ביותר במשחק).
אם הוא היה ישראלי זה לא היה יורד מהכותרות הראשיות...
sheky כתב:
אז הלייקרס הצליחו להפסיד לוושינגטון.
דני עם 17 נקודות וכמה החטאות ממש מביכות ביחד עם כמה סלים ממש מרשימים.
לברון במשחק מצוין של 38 נקודות באחלה אחוזים עובר את קארל מאלון ומתמקם במקום השני הטבלת קלעי כל הזמנים.
עכשיו הקטע שחירפן אותי ברבע האחרון - פרוזינגס היה עם 16 נקודות שכולם היו ניצול יתרון הגובה שלו על שומרים נמוכים (וכמובן ניצול הטאץ' המרשים שלו). למה זה חירפן אותי? כי הקלות שבה הלייקרס עשו חילופים בהגנה וויתרו על ההגנה של לברון על פורזינגס הייתה פשוט מגוחכת... פורזינגס בא לחסום לגארד כלשהו וההגננה של הלייקרס פשוט עשתה חילוף. לא ניסתה לעבור אנדר, לא ניסו להזיז את החסימה, כלום. איך שפורזינגס רק נעמד ליד כבר היה חילוף.
זה חירפן אותי כי זה כל כך עצלני וכל כך מטופש בהתחשב בזה שכל הנקודות שלו היו בגלל ניצול יתרון גובה.
קצת מדהים איך הלייקרס מצליחים להפסיד גם במשחק כזה, ולמעשה לא קל להסביר איך זה קורה - למרות חסרונו של קוזמה, למרות שווסטברוק ולברון קלעו כמה וכמה זריקות קשות, למרות שהובילו כבר ב-16 הפרש ברבע הראשון...
בין היתר היו כמה פוזשנים ששחקנים שם (ובפרט הכוכבים) לא ירדו להגנה פשוט באופן מקומם, והזוי שקבוצה אתלטית שכזאת מסיימת משחק עם 3 חטיפות.
הלייקרס למעשה משחקים כעת ללא אף גבוה (פרט לדקות לא רבות של הגבריאל הזה), ואת התוצאות ראינו - 44 נקודות משותפות לפורזינגיס וגאפורד, כאשר כמו שתואר פורזינגיס עם 16 נקודות קלות להפליא (פלוס סל ועבירה שנפסל לו כי הפכו שריקה לעבירת תוקף) ב-8 דקות ששיחק ברבע האחרון.