rony כתב:
כשהניתוח של התוצאה מצביע על כך שבאטלר, ב-5 השנים האחרונות, עזב 3 קבוצות, לפחות 2 מהן בצורה מאוד לא סימפטית (כבר לא זוכר איך זה נגמר בשיקגו אם להודות על האמת), ושעכשיו נראה שהיה לו חתיכת פיצוץ עם הצוות המקצועי גם בקבוצה הנוכחית שלו, אז אולי, רק אולי, יש כאן בעיה. זה לא אומר שהוא לא שחקן מצוין, וזה לא אומר שהוא לא שחקן שיכול להוביל קבוצות להצלחה, אבל אם אתה מגיע לפיצוצים בקבוצה אחת, זו אולי בעיה בקבוצה, בשתי קבוצות? נניח. כשאתה מגיע לפיצוצים ב-3 קבוצות שונות בטווח של 3-4 שנים, אז ההנחה שיש איזושהי בעיה עם השחקן היא לא ממש מופרכת.
ממה שזכור לי, היו אלה מקבלי ההחלטות (הקודמים, אפרופו 'בעייתיים') של הבולס שלא רצו לתת לבאטלר הארכת מקס ולבנות סביבו, לכן יזמו את הטרייד למינסוטה.
הוא לא בחר ללבוש את מדי הוולבס, עדיין לא זכורה לי מילה רעה בגנותו במהלך העונה הראשונה שלו שם, שהסתיימה כידוע בפלייאוף ראשון מאז 2004 ויחיד נכון לעכשיו. גם לפילי הוא לא בחר להגיע.
אני חושב שניתן לסמן שלושה שמות שלא באו לו בטוב בשתי הקבוצות שצירפו אותו בטרייד והם: וויגינס, טאונס וסימונס. וויגינס עד הגעתו לווריורס היה סוליסט מפונק שלא משחק הגנה. טאונס - ילדון שהעדיף להשקיע יותר בגיימינג אונליין מאשר בצפייה בפילם ובאימונים אישיים לשיפור ההגנה שלו. סימונס - אין צורך להסביר מיהו ומהו בצל אירועי השנה האחרונה, עוד כוכב מפונק. מאמין שהטיפוסים האלה מעלים לבאטלר את הסעיף ובצדק.
מה קורה כרגע במיאמי - נחכה ונראה, יתכן שזו סתם תקרית שמוצאת מפרופורציות ע"י התקשורת. האסלם הוא כמו דוד לשחקני הקבוצה ובאטלר כבר הצהיר שמקס סטרוס הוא כמו אחיו בלבן, או משהו כזה.