סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 21, 2022 9:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
בסוף בתמונה הרחבה יש גם דברים שהם חוץ מכדורסל ברמת המשחק הקרוב (שכאמור גם בו, לא חושב שוויליאמס נותן יותר מסורקין):
סורקין ישראלי בן 25.5 שיכול לתת למכבי כעת 5 שנים מעולות (במחיר שהוא כיום חצי עד שליש מוויליאמס סדר גודל, ונשים לרגע את המיסוי בצד).
.

זה כמו מקרה זאיון. כשהמציאות מפריעה לך, אתה מחליט לשים בצד את המציאות? אם אתה מדבר על עלויות של סורקין לעומת וויליאמס, איך אתה יכול לשים את המיסוי בצד? זה לא כסף שמכבי משלמת?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 22, 2022 3:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
מבחינת מכבי, אחת הבעיות הקשות שהיו לה בעיני זה דווקא טאבארס שפשוט סתם את הצבע (גם פוארייה, אבל פחות טוב) ומכבי הסתבכה שם פעם אחרי פעם, ההתקפות נתקעו וריאל הרוויחה כמה וכמה מתפרצות/התקפות מעבר שהובילו לנקודות קלות. מכבי יכולה לטפל בזה באחת משתי דרכים-או לנסות לבודד את זיזיץ' בצבע לפוסט אפים במטרה לעייף ולהוציא עבירות מטאבארס, או, וזה כנראה יהיה יעיל יותר, לשחק בהרכבים עם וויליאמס ב-5, לנסות ללחוץ ולרוץ כמה שאפשר במטרה להרים את הקצב ובעיקר לאלץ את הגבוהים של ריאל לצאת מהחניה שלהם בצבע או לחטוף מטווח שלשות.

עם כל ההערכה שלי ליכולת המצוינת של סורקין, איום משלוש הוא לא, ולכן הייתי משתמש בו יותר בדקות שטאבארס לא על המגרש.

חוץ מזה, הפצצת השלשות של ריאל קשורה גם להגנה לא מספיק טובה של מכבי, שהייתה צריכה להגיע למשחק כזה הרבה יותר אינטנסיבית.

לא הייתי מנסה לבודד את זיזיץ על טבארס כי באופן קבוע זיזיץ מתקשה מולו וריאל כנראה שאפילו לא תצטרך להביא דאבל טים במקרה הזה.
גם לשים את וויליאמס ב5 פחות יעבוד כי הוא ריבאונדר חלש והספרדים פשוט יחגגו בריבאונד במקרה הזה.
אם כבר, הייתי משחק עם סורקין כסנטר. הוא גם מגן הטבעת הכי טוב של מכבי וגם רץ את המגרש יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 22, 2022 3:17 pm 
Sophomore

rony כתב:
מבחינת מכבי, אחת הבעיות הקשות שהיו לה בעיני זה דווקא טאבארס שפשוט סתם את הצבע (גם פוארייה, אבל פחות טוב) ומכבי הסתבכה שם פעם אחרי פעם, ההתקפות נתקעו וריאל הרוויחה כמה וכמה מתפרצות/התקפות מעבר שהובילו לנקודות קלות. מכבי יכולה לטפל בזה באחת משתי דרכים-או לנסות לבודד את זיזיץ' בצבע לפוסט אפים במטרה לעייף ולהוציא עבירות מטאבארס, או, וזה כנראה יהיה יעיל יותר, לשחק בהרכבים עם וויליאמס ב-5, לנסות ללחוץ ולרוץ כמה שאפשר במטרה להרים את הקצב ובעיקר לאלץ את הגבוהים של ריאל לצאת מהחניה שלהם בצבע או לחטוף מטווח שלשות.

עם כל ההערכה שלי ליכולת המצוינת של סורקין, איום משלוש הוא לא, ולכן הייתי משתמש בו יותר בדקות שטאבארס לא על המגרש.

חוץ מזה, הפצצת השלשות של ריאל קשורה גם להגנה לא מספיק טובה של מכבי, שהייתה צריכה להגיע למשחק כזה הרבה יותר אינטנסיבית.

אכן לשחק סופר סמול בול עם עמדה 5 שמהווה איום מבחוץ (קלוירו, וויליאמס, כהן) זה באמת יכול להיות כיוון מעניין ויאלץ את ריאל לחשוב ולהגיב ואמנם לאסו לא אוהב לשנות את הפרדיגמה אבל לקבוצה שלו יש הרבה כלים שהיא יכולה להביא. למשל אם ריאל תגיב באזורית עם טבארס באמצע (לא סגור אם הם בכלל משחקים את ההגנה הזאת, מניח לרגע שכן) אז לנצל את זה יהיה פחות טריוויאלי ומכבי תצטרך לחשוב. בנוסף זה גם תלוי באם וכמה ריאל תצליח לנצל את היתרון של טבארס על קלוירו/וויליאמס/כהן בצבע בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 22, 2022 9:02 pm 
Freshman

יש קישור לצפייה ישירה במשחק מספר 2? הקישורים בנבדל לא עולים אצלי. תודה מראש

התבונן בכוח הבנתך, גלה את הדברים הידועים לך מכבר

ותמצא את הדרך לעוף."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 22, 2022 10:16 pm 
Sophomore

נראה לי שכבר ברבע הראשון וויליאמס הראה פה למה בניגוד לכמה דברים שנכתבו הוא בכלל לא באותו אזור חיוג של סורקין. לפחות מבחינת פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 22, 2022 10:21 pm 
מנהל פורום

סליחה שאני מקדים את המא, אבל כל הקבוצות ללא יתרון הביתיות, הצליחו להביא את הסדרה ב1:1 הביתה, חוץ ממכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 22, 2022 10:23 pm 
Sophomore

בכללי נראה שריאל גדולה על מכבי.
מכבי חוצבת כל סל ובצד השני אחוזים מטורפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 22, 2022 10:39 pm 
Sophomore

ומכבי חוזרת לתקופת ספורפלוס
פשוט ריאל יותר טובה בכל עמדה ממכבי בגדול, בעיקר הרבה ניסיון ומשמעת
ומכבי מבלפת בהגנה ועושה בכאילו ונותנת להם להכנס למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 22, 2022 11:44 pm 
Freshman

בשורה התחתונה מכבי לא הצליחה להביא את היתרון שלה בקו האחורי בכל הקשור לרגליים זריזות, צעירות ואתלטיות. וגם הפסידה בריבאונד, ובמצב כזה האיכות היא שמכריעה.
שאפו לריאל.

אולי מכבי צריכה לשחק בלי סנטרים, חמישייה של 3 גארדים, 2 פורוורדים אקטיביים סטייל סורקין, ויליאמס או קלויארו, וללחוץ כמה שיותר להשיג פוזשנים...

ביד אליהו עם הדחיפה של הקהל עוד יש סיכוי, אבל אם מכבי לא תצליח לייצר שום יתרון ברמת הפוזשנים בזכות הגארדים ו/או הפורוורדים שלה אז האיכות של ריאל פשוט תכריע שוב ושוב.

אם הייתה נקודת אור במשחק הזה היא בעיית העבירות המוקדמת של הגבוהים של ריאל וגם של יאבוסלה, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה.

מכבי לאורך משחק שלם לא יכולה לעצור את ההתקפה ריאל בהתקפה עומדת, בלי לייצר יתרון בפוזשנים בהגנה לוחצת ובלי לסחוט עבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 12:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האם זה אומר שהגיע הסוף לסיפורי הסבתא על פלא האימון אבי אבן?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 12:24 am 
מנהל פורום

הא, סתמבאדי חזר. אולי עכשיו נשמע על התהליכים שקרו ב-2018 שהובילו לכך שהעתודה זכתה באליפות אירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 8:04 am 
Hall of Famer

stambody כתב:
בשורה התחתונה מכבי לא הצליחה להביא את היתרון שלה בקו האחורי בכל הקשור לרגליים זריזות, צעירות ואתלטיות. וגם הפסידה בריבאונד, ובמצב כזה האיכות היא שמכריעה.
שאפו לריאל.

אולי מכבי צריכה לשחק בלי סנטרים, חמישייה של 3 גארדים, 2 פורוורדים אקטיביים סטייל סורקין, ויליאמס או קלויארו, וללחוץ כמה שיותר להשיג פוזשנים...

ביד אליהו עם הדחיפה של הקהל עוד יש סיכוי, אבל אם מכבי לא תצליח לייצר שום יתרון ברמת הפוזשנים בזכות הגארדים ו/או הפורוורדים שלה אז האיכות של ריאל פשוט תכריע שוב ושוב.

אם הייתה נקודת אור במשחק הזה היא בעיית העבירות המוקדמת של הגבוהים של ריאל וגם של יאבוסלה, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה.

מכבי לאורך משחק שלם לא יכולה לעצור את ההתקפה ריאל בהתקפה עומדת, בלי לייצר יתרון בפוזשנים בהגנה לוחצת ובלי לסחוט עבירות.

אני לא כל כך משוכנע שהפתרון לריאל הוא חמישיה ללא גבוהים, לאור העובדה שריאל לקחה 40% מהריבאונדים מתחת לסל של מכבי, כשמכבי לא הלכה על סופר סמולבול. ואם אתה בכלל מהמר על דרק וויליאמס שייקח לך ריב' מול טאבארס ופוריה, אז אתה בן אדם שחי על הקצה באופן כללי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 11:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז אולי בכל זאת היה כדאי למכבי לקבל את מילאנו?
אני מעריך שהסדרה כבר לא תחזור לספרד ולמען האמת מעדיף שהיא תיגמר כבר במשחק הבא כדי שכל מיני מחשבות כמו להאריך חוזה לוויליאמס או להמשיך עם אבן כמאמן יתפוגגו להן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 4:43 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
האם זה אומר שהגיע הסוף לסיפורי הסבתא על פלא האימון אבי אבן?

הגיע הזמן להיות מאוזן. אי אפשר לקחת ממנו את מה שהוא עשה מרגע שהתחיל לאמן.
וכן הסדרה חושפת ההבדל בין עונה סדירה לפלייאוף.
עדיין, אבן הפתיע לטובה, התעלמות מההצלחה שלו, לא מעידה על יותר מידי אינגרטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 8:58 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
נראה לי שכבר ברבע הראשון וויליאמס הראה פה למה בניגוד לכמה דברים שנכתבו הוא בכלל לא באותו אזור חיוג של סורקין. לפחות מבחינת פוטנציאל.

לא ראיתי את המשחק
אבל אם אותו "פוטנציאל" כולל סקורינג באחוזים לא יעילים וללא ריבאונדים ב-15.5 דקות משחק - זה אומר הכל.

כל הצעה לשחק איתו בעמדה 5 (כאשר מכבי ממילא לא בדיוק גדולה פיזית ואיכותית בעמדות 3-4) במשחק חוץ מול ריאל מדריד הזו - תיגמר פשוט ללא ריבאונדים בכלל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 9:10 pm 
Hall of Famer

לעומת זאת השחקן שאתה היית הולך עליו בשמחה במקום וויליאמס סיים עם 2 נק', ריב' אחד וחוסר יכולת מוחלט לשמור על שחקני הפנים של ריאל בדקה וחצי פחות ממה שקיבל וויליאמס. ג'ייק כהן שהשלים את ה-40 דקות של עמדה מספר 4 היה רע באותה מידה אם לא יותר. אפשר שוב פעם להסתכל על ההחתמות בעמדה מספר 4 בפגרה הנוכחית. הדבר היחידי המוצלח שאפשר להוציא מהמשחק הזה הוא שאף שחקן במכבי לא שיחק מעל 22 דקות וגם זה שאף אחד לא נפצע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 9:29 pm 
Hall of Famer

אני טוען משהו פשוט, וויליאמס הוא הבעיה הכי רצינית של מכבי (למען האמת בקיץ חשבתי שזה ייראה יותר גרוע בגזרה שלו).
סורקין הוא לא הבעיה, וגם לא הפיתרון, ומטבע הדברים לא תפקידו להוביל את הקבוצה הזאת.
אבל וויליאמס איכשהו עדיין נחשב כזר די מוצלח, שאף רוצים להשאיר לעונה הבאה...
כולל כל מיני יציאות כאלו:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=400112

בתמונה הכללית, העובדה שזר כזה מקבל יותר דקות מהישראלי הכי טוב של מכבי בליגה הישראלית (בטח בפרספקטיבה של הצפוי בשנים הבאות) - זו לטעמי אחת מהבעיות של מכבי בפיתוח שחקנים (כמובן שזניחה לעומת הג'וב התמידי של וויצ'יץ' ושות', אבל עדיין בעיה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 11:04 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
stambody כתב:
שאפו לריאל.

אני לא כל כך משוכנע שהפתרון לריאל הוא חמישיה ללא גבוהים, לאור העובדה שריאל לקחה 40% מהריבאונדים מתחת לסל של מכבי, כשמכבי לא הלכה על סופר סמולבול. ואם אתה בכלל מהמר על דרק וויליאמס שייקח לך ריב' מול טאבארס ופוריה, אז אתה בן אדם שחי על הקצה באופן כללי.

המטרה היא לייצר יתרון בפוזשנים מההתחלה דרך הגנת לחץ, שיובילו לאיבודים או חטיפות, שיבילו לעבירות תוקף, זה יכול להיות על הגארדים שלהם, וזה יכול להיות גם ב- "טראפים" על הגבוהים שלהם. אין למכבי יכולת להתחרות באיכות של ריאל או מול הגבוהים באחד על אחד, מה שהיא כן יכולה לעשות הרבה יותר טוב זה לרוץ אבל בשביל זה היא חייבת לשבש את המשחק של ריאל. בין אם תשים את ז'יז'יץ או ריינולדס אתה לא תנצח בריבאונד וגם לא תאזן את המספרים. אתה תקבל הגנה חלשה, ו-2 שחקנים שלא מהווים בפועל מאץ' אפ לגבוהים של ריאל, אז איך זה בדיוק "לחיות על הקצה" אם אתה שם את וויליאמס או סורקין במקום ז'יז'יץ' או ריינולדס?

הם לפחות סחטו עבירות או הצליחו לחטוף כמה כדורים מהגבוהים של ריאל, וגם נותנים לך אופציה לקליעה סבירה מבחוץ, ריינולדס במשחק השני עשה בעיקר נזק ב-2 צידי המגרש אם במשחק הראשון הוא נתן קצת תקווה, ז'יז'יץ' לא היה קיים במשחק הראשון ולא היה משמעותי במשחק השני, ריינולדס כבר ראינו לא בנוי למשחק שקול, לאלתר איתו פה ושם בהתקפות זה אפשרי אבל לא כשהקבוצה שלך בפיגור או צריכה סל קריטי, ובטח לא מול קבוצה מאוד ממושמעת איכותית ומענישה כמו ריאל, אז "לחיות על הקצה" זה ללכת עם ריינולדס בחמישייה.

במקום אבי אבן, אני זורק כל חמישייה שיכולה להביא למשחק ריצה או משחק מבולגן, לפחות עד שאני מבסס יתרון משמעותי בסקור באופן שריאל לא תמצא את האנרגיות לחזור משם, וגם אז רק אם ההרכבים הללו הגיעו למיצוי מבחינת אנרגיות או בעיית עבירות, המטרה שזה בכלל לא יהיה משחק של ריבאונד, אלא של שליטה בכדור, הנעת כדור והרצת מתפרצות. אפשר וצריך להעמיד חמישיות עם 4 גארדים, את תומאס הביאו בשביל הגנה לא? לא הגיע הזמן לנצל אותו בצורה קצת יותר אפקטיבית?
באיזה מצבים הייתי משתמש בז'יז'יץ'? עם טבארז ופורייה עם 5 עבירות משותפות ברבע ראשון, או 3 עבירות כל אחד ברבע שני, כשהם מפחדים לשמור בגלל בעיית עבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 11:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא חייבים את טבארז ופורייה עם 3 עבירות כל אחד בשביל להפעיל את זיזיץ, אפשר למשל לעשות איתו פיקנרול ולנצל את הרגליים האיטיות יחסית של שני הענקים במקום לתת לו לעבוד מולם בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 12:10 am 
Hall of Famer

מן הסתם בתל אביב דברים ייראו שונה: אנרגיות, אחוזי שלשות של היריבה, פוטנציאלית שיפוט...
אבל מה ההצעה פה, לשחק פשוט בלי ז'יז'יץ' (שהוא באופן עקרוני היתרון הכי גדול של מכבי על יריבה רנדומלית, וריאל היא אמנם לא רנדומלית, אבל לא ייתכן שאי אפשר באמצעות תרגילים לסדר לו מהלכים נוחים פה ושם) וריינולדס? 0 דקות לשניהם?
בריאל הנוכחית ממילא אין משמעות לענייני עבירות - הרי ראינו שפורייה יכול לעשות נזק לא פחות מטבראס, יבוסלה אמנם די חשוב (כי תומפקינס ודק לא זמינים, ורנדולף לא ממש בעניינים), אבל בשאר העמדות זה גם כן לא ממש משנה מי משחק אצלם - כך שסחיטת עבירות היא די שולית בתנאים האלו לטעמי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 12:43 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
אז אולי בכל זאת היה כדאי למכבי לקבל את מילאנו?
אני מעריך שהסדרה כבר לא תחזור לספרד ולמען האמת מעדיף שהיא תיגמר כבר במשחק הבא כדי שכל מיני מחשבות כמו להאריך חוזה לוויליאמס או להמשיך עם אבן כמאמן יתפוגגו להן.

וויליאמס עוד ניחא פורסם לפני הסדרה שמכבי רוצה להאריך את החוזים של ריינולדס וקלויארו !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 5:40 pm 
Sophomore

אף זר שהוא לא ווילבקין (שגם הוא סימן שאלה לאור עלותו והעובדה שקשה לגארדים אחרים לשחק לידו), זיזיץ ואוואנס (כרכז מחליף) לא צריך להישאר במכבי. אין שום סיבה להשאיר מישהו מהאחרים, אלא אם המטרה היחידה של מכבי היא אליפות בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 10:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
אף זר שהוא לא ווילבקין (שגם הוא סימן שאלה לאור עלותו והעובדה שקשה לגארדים אחרים לשחק לידו), זיזיץ ואוואנס (כרכז מחליף) לא צריך להישאר במכבי. אין שום סיבה להשאיר מישהו מהאחרים, אלא אם המטרה היחידה של מכבי היא אליפות בארץ.

גם את ווילבקין הייתי משחרר. עם כל הכבוד לכישרון ההתקפי שלו, אם שחקן הפרנצייז שלך הוא גארד נמוך שלא מסוגל לרכז, לא עושה את השחקנים שלצידו טובים יותר, נכשל בד"כ במאני טיים, עושה הגנה רק בחלק מהזמן ומצריך שישימו סביבו שחקנים עם כישורים ספציפיים בשביל להצליח (בעיקר רכז גבוה שיכול לשמור על גארדים פיזיים) - משהו שמכבי פשוט לא מצליחים לעשות, ובנוסף הוא כמובן השחקן היקר בסגל, אז אולי עדיף להחליף דיסקט?

גם על זיזיץ לא הייתי נלחם, בעיקר בגלל המוגבלות ההגנתית. למרות שהוא עדיין צעיר ובאמת השתפר העונה לעומת העונה שעברה. גם במקרה שלו אפשר להתמודד עם הקושי ההגנתי אם יחתימו 4 פותח וסנטר מחליף עם אוריינטציה יותר הגנתית.

את כל שאר הזרים חוץ מאוונס הייתי משחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 1:08 am 
Hall of Famer

לדעתי ז'יזיץ' ואוונס צריכים להיות באנקרים, גם בגלל הגיל ושאפשר לצפות מהם לעוד התקדמות.
מווילבקין זה לא חדש שאני לא מחזיק במיוחד, ולטעמי זה לא מצדיק את הסכומים הללו וכל ההתאמות שצריך לעשות לידו. אנחנו רואים למשל העונה איזה קו גארדים נהדר מהווים סלוקאס-ווקאפ-דורסי-מקיסיק, שאפשר להגיד שפרסונלית זה לא נשמע מדהים, אבל הם פשוט ממש משלימים אחד את השני בתכונות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 1:47 am 
Junior

אני לא מתיימר להיות מבין גדול בכדורסל אבל למיטב ראייתי קבוצה אירופאית טובה בעידן של היום מתחילה מרכז טוב וסביבו בונים קבוצה.
ככה היה עם מקדונלד, ככה עם שאראס וגם גם עם רייס שפרץ מאוחר ב2014.
גם בקבוצות אחרות היה פאפלוקאס, ספאנוליס, דיאמנטידיס ועוד.

אחרי שיש רכז טוב, צריך לבנות קבוצה שמתאימה לו.

מכבי של השנים שלפני ווילבקין היתה בונה הפוך במקרה הטוב או עקום במקרה הפחות טוב.
היו מחתימים את כולם ובסוף מוצאים איזה רכז (ונופלים איתו בדרך כלל - פייר ג’קסון מוסר דש לדוגמא).
ואז הגיע ווילבקין וניסו לבנות סביבו אבל התברר שהוא לא כל-כך רכז וגם לא אחד שאפשר לבנות סביבו כי הוא לא יציב וגם לא מתחשב במה שסביבו במרבית המקרים.

אני חושב כמו שכתבו פה שצריך להפרד לשלום מווילבקין כי הניסוי נכשל ולשים את רוב הכסף על רכז בכיר ולבנות סביבו קבוצה שתתאים לו.
השאלה אם יש במכבי אנשי מקצוע שיודעים לעשות את זה.
אני לא בטוח שהתשובה חיובית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], kakon3 ו 103 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה