סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:30 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הדיון הוא יותר סמנטי מאשר כדורסל. מישהו יכול להגדיר לי מה זה בכלל קונטנדרית?
מבחינתי הלגמרי אישית, קונטנדרית היא קבוצה שלא יפתיע ברמות אם היא תזכה.
ככל שמתקדמת העונה יש פחות ופחות קבוצות כאלו ובשניה האחרונה של משחק שבע יש לרוב רק אחת אבל זה לא אומר שקבוצה שחשבו שהיא קונטנדרית לא היתה כזו כי היא לא זכתה.
היום (וכזכור גם לפני חודשיים ככה, ראו ציטוט בהמשך) בוסטון נחשבת קנדידטית משמעותית לזכיה בתואר ולכן היא האמאמא של הקונטנדריות אפילו אם תפסיד למיאמי 4:0 בהפרש ממוצע של 30. אם ככה יקרה היא תהיה קונטנדרית שאיכזבה אבל בטח שלא פרטנדרית.

זה מהשביעי למרץ:
תומר כתב:
ב"עושים NBA" או אחד הפודקסטים האחרים דיברו על תוכנה שמנתחת נתונים של קבוצות ויכולה לנבא מה הסיכוי של כל קבוצה לקחת אליפות.
אני לא יודע כמה האלגוריתם של התוכנה הזו שווה אבל לפי התוכנה, הקבוצה עם הסיכוי הגבוה ביותר היא בוסטון.

קונטנדרית, זו זו שמכינה עוגות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:36 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
538 מעריך את הסלטיקס בתור הפייבוריטית מס' 1, לא יודע מה זה אם לא קונטנדרית.
אני אישית ,חושב שבוסטון תנצח ב 6 את מיאמי, ושיש לה יתרון ברוב העמדות. לא יודע מה זה אם לא קונטנדרית.

אבל אני רוצה לומר משהו קצת יותר חשוב, עברו הימים בהם קונטנדריות היו קבוצות על (נניח מיאמי 12-13 או ווריוס 17-18). היום קונטנדריות הן קבוצות פגומות וזאת עובדה, ולכן בוסטון היא האמא של הקונטנדריות, ברור שהיא קבוצה פגומה. אבל היי, כך גם מיאמי, הווריורס ודאלאס.

וביל סימונס כל שנה מעריך את הסלטיקס ב-20% יותר ממה שהם אם לא יותר. אז מה זה אומר? ומה זה אומר ש-538 מעריכים אותם בתור הפייבוריטית מספר 1? איך הם העריכו את הלייקרס ואת הנטס בתחילת העונה? ואם ההערכה של 538 משמעותית בקצת, הרי ההערכה שלך לא חשובה בכלל. בדיוק כמו ההערכה שלי באיזה פורום נידח שאנחנו מתווכחים עליה. אני לא משווה את בוסטון לווריירס, או למיאמי של לברון או אפילו לטורונטו של קוואיי. אני משווה אותה לקבוצות שמתמודדות מולה השנה. בעיני קונטנדרית זה מישהי שיכולה לקחת אליפות. לא להגיע לגמר אן.בי.איי, לא לתת תצוגה יפה בגמר קונפרנס. בוסטון בעיני לא קבוצה שיכולה לקחת אליפות. יכול להיות שאני טועה. אני לא בדיוק בר סמכא, אבל זה מה שאני מרגיש לפי מה שראיתי עד כה.

גרנט - קבוצה יכולה להיחשב בעיני כקונטנדרית גם אם היא עפה בחצי גמר מזרח (שלום פילדלפיה) ויכולה להיות לא קונטנדרית גם היא מגיעה לסדרת גמר (שלום פילדלפיה 2001). לפעמים חצי גמר הקונפרנס יותר משמעותי מגמר הקונפרנס (סל הניצחון של דירק ב-2006 בחצי הגמר מול הספרס) ולפעמים לא. במקרה של העונה אני לא רואה את סדרת חצי הגמר של הבאקס מול הסלטיקס ככזאת. בעיני מיאמי ופילדלפיה (עם אמביד בריא כמובן) היו מועמדות יותר משמעותיות מהבאקס (שכן היו קונטנדרים בעיני) ובוודאי מהסלטיקס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:55 am 
Senior

אני אישית חושב שפילדלפיה הייתה הקבוצה הכי חלשה מכל ה8 שהגיעו לחצאי הגמר האיזוריים. גם אם הם היו בריאים.

אני גם חושב שאם בוסטון ייקחו אליפות יש לעמוס, או אנשים אחרים שחשבו שהם לא קונטנדרים, הנחה קטנה בגלל מידלטון*, כי לכו תדעו איך זה היה נראה איתו (אני די משוכנע שהבאקס עוברים), אבל אני לא כל-כך מבין איך אפשר להתייחס לבוסטון כחסרי סיכוי לאליפות עכשיו.

*כמובן שזה לא ישים שום כוכבית על אליפות של בוסטון במקרה כזה, פציעות הן חלק מהסיפור בכדורסל של ימינו, גם אם פציעה ספציפית היא לא צפויה, עצם העובדה שכוכבים ייפצעו בפלייאוף זה כבר משהו שצריך לקחת כמובן מאליו, לא תהיה אלופה בשנים הקרובות שלא יתמזל מזלה קצת עם דברים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 11:35 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
חוצמזה, סלטיקס מעצבנים עברו קבוצה מדוכאת וקבוצה שבורה וחושבים שהם סירת מירוץ

מה שנחמד זה שאם ננצח את מיאמי אז כבר יש את התירוץ של לאורי הפצוע (ובטח באטלר גם יפצע מתישהו, הוא כבר משחק איזה 4 משחקים ברצף ונדמה לי שזה שיא קריירה אצלו), אם ננצח אחר כך את דאלאס אז היא קבוצה של שחקן אחד שגם הוא רק פעם ראשונה בגמר ואם ננצח את ג"ס אז הם קבוצה גמורה, תומפסון אחרי פציעה וקארי וגרין זקנים וגמורים.

אז אני אמנם פסימיסט מטבעי, אבל אני אכין כוכבית בכיס לכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 1:38 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אני אישית חושב שפילדלפיה הייתה הקבוצה הכי חלשה מכל ה8 שהגיעו לחצאי הגמר האיזוריים. גם אם הם היו בריאים.

אני גם חושב שאם בוסטון ייקחו אליפות יש לעמוס, או אנשים אחרים שחשבו שהם לא קונטנדרים, הנחה קטנה בגלל מידלטון*, כי לכו תדעו איך זה היה נראה איתו (אני די משוכנע שהבאקס עוברים), אבל אני לא כל-כך מבין איך אפשר להתייחס לבוסטון כחסרי סיכוי לאליפות עכשיו.

*כמובן שזה לא ישים שום כוכבית על אליפות של בוסטון במקרה כזה, פציעות הן חלק מהסיפור בכדורסל של ימינו, גם אם פציעה ספציפית היא לא צפויה, עצם העובדה שכוכבים ייפצעו בפלייאוף זה כבר משהו שצריך לקחת כמובן מאליו, לא תהיה אלופה בשנים הקרובות שלא יתמזל מזלה קצת עם דברים כאלו.

מה זאת אומרת חסרי סיכוי. סיכוי יש תמיד. יש סיכוי שבאטלר יפצע בארבע ראשי, שבאם ייפול מהמרפסת וספולסטרה ייקח טריפ רע של פטריית הזיה שיטיס אותו לבית משוגעים. יש גם סיכוי שאני טועה וכן יש סיכוי סביר לאליפות של בוסטון. בעיני, איך שאני רואה את יחסי הכוחות, הסיכוי של בוסטון לאליפות קטן מאד וא רואה אותם זוכים. זאת דעתי הקטנה והלא נחשבת. מפה בניתם הרבה מאד מגדלים.

הנק' שלי לגבי מידלטון לא הייתה שזה מקטין את בוסטון, אלא נדב בא וזרק לפרצוף שלי "מה אתה אומר עכשיו". אז אם תוצאת הסדרה היא הוכחה למשהו, אז גם לעובדה הפעוטה שספק הנק' מספר 2 של הקבוצה שהפסידה במשחק מספר 7 לא שיחק כל הסדרה יש משמעות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 2:01 pm 
Junior

תוסיפו את דני דבורין למחנה 'בוסטון קונטנדרית':

https://sports.walla.co.il/item/3506647

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 2:13 pm 
Hall of Famer

עמוס, אני לא "מתחמק" משום דבר. כתבתי כמה שבועות לפני הפלייאוף שבוסטון קונטנדרית, והתווכחתי איתך על זה, יש על זה ת'רד. לא ידענו מה יהיה מצבו של מידלטון. אם מידלטון היה משחק אולי בוסטון היתה עוברת ואולי לא, מי יודע? ועדיין בעיניי היא היתה לפני הפלייאוף קבוצה לאליפות. אצלך גם לפני גמר המזרח היא לא, אז יאללה שיהיה. אגב, "אתה לא שם כוכבית", אבל אתה ממש כן כי אתה לא מתייחס לבוסטון כמי שהעיפה אלופה ואת דוראנט בסוויפ, אלא נותן להיעדרות של מידלטון ולעובדה שהסדרה הגיעה למשחק 7 משקל כבד להצדקת העמדה שלך, וזה בעיניי מלאכותי לגמרי.

מה שאני "זורק בפנים שלך" זה שהערכת בחסר את בוסטון. ברור לגמרי מההודעות שלך באותו ת'רד שהעלו על נס את איך הנטס נראים עם דוראנט והפסימיות שלך לגבי הסלטיקס, שלא ציפית לסוויפ. התגובות שלך עכשיו לנצחון על מילווקי הן לא יותר מסמנטיקה אפולוגטית. בוסטון היא הפייבוריטית לקחת את המזרח, נגד הביתיות, מול הקבוצה שסיימה ראשונה במזרח. במציאות, אין יותר קונטנדרית מזה. בראש שלך, זכותך שיהיה משהו שגוי אחר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 2:34 pm 
Junior

Hacohen כתב:
עמוס, אני לא "מתחמק" משום דבר. כתבתי כמה שבועות לפני הפלייאוף שבוסטון קונטנדרית, והתווכחתי איתך על זה, יש על זה ת'רד. לא ידענו מה יהיה מצבו של מידלטון. אם מידלטון היה משחק אולי בוסטון היתה עוברת ואולי לא, מי יודע? ועדיין בעיניי היא היתה לפני הפלייאוף קבוצה לאליפות. אצלך גם לפני גמר המזרח היא לא, אז יאללה שיהיה. אגב, "אתה לא שם כוכבית", אבל אתה ממש כן כי אתה לא מתייחס לבוסטון כמי שהעיפה אלופה ואת דוראנט בסוויפ, אלא נותן להיעדרות של מידלטון ולעובדה שהסדרה הגיעה למשחק 7 משקל כבד להצדקת העמדה שלך, וזה בעיניי מלאכותי לגמרי.

מה שאני "זורק בפנים שלך" זה שהערכת בחסר את בוסטון. ברור לגמרי מההודעות שלך באותו ת'רד שהעלו על נס את איך הנטס נראים עם דוראנט והפסימיות שלך לגבי הסלטיקס, שלא ציפית לסוויפ. התגובות שלך עכשיו לנצחון על מילווקי הן לא יותר מסמנטיקה אפולוגטית. בוסטון היא הפייבוריטית לקחת את המזרח, נגד הביתיות, מול הקבוצה שסיימה ראשונה במזרח. במציאות, אין יותר קונטנדרית מזה. בראש שלך, זכותך שיהיה משהו שגוי אחר.

מסכים, בוסטון עברה טרנספורמציה מדהימה במחצית ה-2 של העונה, משהו ממש התחבר, נבנתה היררכיה ברורה ודינמיקה קבוצתית טובה, היה טרייד דדליין מעולה (וויט ותייס שהם שומרים מעולים במקום שרודר וקנטר שמשחקים טוב בהתקפה אבל קונוסים בהגנה), טייטום קפץ משחקן שמתדפק על דלתות הטופ 10 לשחקן טופ 5 ולפעמים אפילו יותר, סמארט זכה ב-DPOY, נעשו מהלכים חכמים (לדוג' הורפורד שומר על הסנטר ורוב ויליאמס בא לעזור), פתאום שחקנים כמו גרנט ויליאמס ופריצ'ארד הצדיקו את הסבלנות איתם בשנים הקודמות. כל זה נעצר עם הפציעה של רוב ויליאמס ועדיין הקבוצה הצליחה להתאושש, סיימה את העונה במקום ה-2 ואם לא הפציעה של ויליאמס מאד יכול להיות שהיו מסיימים מקום 1 במזרח (חטפו כמה הפסדים מייד אחרי הפציעה, כולל בקרב הישיר מול מיאמי). בפלייאוף הם קיבלו את מי שאף אחד לא רצה, נתנו להם סוויפ, הגיעו לסדרה מול האלופה והשחקן הכי טוב בעולם שהתעלה אפילו על עצמו, במשחקים שהם ניצחו הם ממש שלטו ופספסו שני משחקים בשניות האחרונות, ועדיין הצליחו לצאת ממצב של הגב לקיר לנצח את האלופה המכהנת.
בסוף הפלייאוף הזה הוא המשך ישיר של החצי השני המדהים של הקבוצה הזו, עם אותן החוזקות שבלטו בחצי ה-2 (דיון נפרד הוא מה קרה בין החצי הראשון לשני). מחצית עונה שבה היא הייתה הקבוצה הכי טובה בליגה, ביי פאר. זה לא רק המאזן, היא דרסה כל מה שזהה וניצחה בהפרשים פסיכיים קבוצות פלייאוף כמו דנבר, יוטה, גולדן סטייט וכמובן פילי ב-48 הפרש.
ועדיין אחרי זה מדברים על הכוכבית של מידלטון. אני בטוח שלקאווי יש כוכבית על האליפות עם טורונטו בגלל הפציעה של דוראנט. בעצם למה ללכת רחוק. אני בטוח שלמיאמי יש כוכבית בגלל הפציעה של אמביד ולגולדן סטייט בגלל הפציעה של מוראנט. שניהם אמנם לא גדולים כמו מידלטון, אבל בכל זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 3:16 pm 
Hall of Famer

כל מילה. ואוסיף ואחזור על כך שבעיניי יאניס היום לא נופל מלברון בשיאו, ואני לא בטוח שעמוס היה מפגין את אותו יחס כלפי קבוצה שמעיפה את לברון בשיאו, גם עם ההיעדרות של מידלטון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 5:13 pm 
Hall of Famer

מהמר על ההיט. אנדרייטד בתקשורת האמריקנית משום מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 5:39 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
מהמר על ההיט

אפשר לסגור את הליין

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 5:47 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
למה שקבוצה לא תיחשב כקונטנדרית אם היה סיכוי שתודח כבר בשלב חצי הגמר, אבל ע"י האלופה המכהנת? מה לעשות, לפעמים גמר הקונפרנס האמיתי מתרחש כבר במעמד חצי הגמר.

זה נכון

אני חושב, כאמור, שמילווקי ובוסטון היו שתי הקבוצות החזקות בקונפרנס
ושזה היה גמר המזרח ה"אמיתי".

אבל נראה את זה בסדרה הקרובה.
אם בוסטון תנצח את מיאמי בקלילות יחסית (4-1 או 4-2), כמו שנראה לי, אז זה יחזק את הטיעון הזה..

מסכים עם נורטון לגבי החולשה היחסית של הקונטנדריות הפעם
ביחס לשנים עברו שבחלקן הייתה קונטנדרית מובהקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 7:08 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
stavs כתב:

מה זאת אומרת חסרי סיכוי. סיכוי יש תמיד. יש סיכוי שבאטלר יפצע בארבע ראשי, שבאם ייפול מהמרפסת וספולסטרה ייקח טריפ רע של פטריית הזיה שיטיס אותו לבית משוגעים. יש גם סיכוי שאני טועה וכן יש סיכוי סביר לאליפות של בוסטון. בעיני, איך שאני רואה את יחסי הכוחות, הסיכוי של בוסטון לאליפות קטן מאד וא רואה אותם זוכים. זאת דעתי הקטנה והלא נחשבת. מפה בניתם הרבה מאד מגדלים.

הנק' שלי לגבי מידלטון לא הייתה שזה מקטין את בוסטון, אלא נדב בא וזרק לפרצוף שלי "מה אתה אומר עכשיו". אז אם תוצאת הסדרה היא הוכחה למשהו, אז גם לעובדה הפעוטה שספק הנק' מספר 2 של הקבוצה שהפסידה במשחק מספר 7 לא שיחק כל הסדרה יש משמעות.

אגב, אף אחד לא "בנה הרבה מאד מגדלים", אפילו לא מגדל אחד, למעשה אפילו לא נוצקו יסודות לבית פרטי. הויכוח הוא בדיוק עם הטיעון שלך, שהסיכוי של בוסטון לאליפות הוא קטן מאד. מסוג הויכוחים שאתה מצפה לראות בפורום כדורסל. אתה חושב (האמת, די בדעת יחיד, אבל זה כמובן סבבה לגמרי) שלבוסטון יש סיכוי קטן מאד, אני ואחרים חושבים שיש לבוסטון סיכוי גדול, וגאס איתנו אבל היי, זו אולי ההזדמנות שלך לעשות מכה. הכל סבבה בלהעריך פוטנציאל של קבוצה שונה לגמרי, מה שלא ברור לי זה איך אתה לוקח את הפלייאוף המרשים של הסלטיקס עד כאן ומפרש אותו (כלומר, את הסדרה מול מילווקי, כי אני חושב שאין לך אפילו אפולוגטיקה עבור הסוויפ על הנטס) כאיזו צליעה שמראה שהסלטיקס הגיעו לגמר רק על כנפי הפציעה של מידלטון. זה נשמע כמו ניתוח טכני ותיאורטי יותר מאשר כמו מה שראינו על הפרקט. וזה, כאמור, כשמיאמי מאד נהנתה מהמצב של אמביד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 11:13 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
מהמר על ההיט

אפשר לסגור את הליין

:hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 11:28 pm 
Hall of Famer

אני רק אחזור על כך, שההערכה שבוסטון לא קונטנדרית היא הערכה שלי בלבד, לא אמת שצריך להתייחס אליה, יכול להיות שאין לי מושג. אבל זאת ההערכה שלי. לפני הפלייאוף לא חשבתי שיש סיכוי גדול לאליפות של בוסטון. מודה שהערכתי אובר את ברו.. סליחה דוראנט. לא ציפיתי לסוויפ של בוסטון. כן חשבתי שהם פייבוריטים בסדרה מול הנטס (לכן כתבתי שהנטס יכולים להפתיע ולא שהם מועמדים). הנטס היו פגומים יותר ממה שחשבתי. את מילווקי הערכתי כקונטנדרית (בכל זאת אלופה מכהנת), אבל שלישית מבחינת הסיכויים במזרח, אחרי מיאמי ופילי. אז כן, לעבור את הקבוצה השלישית במזרח כשהם חסרים את הסקורר השני שלהם זה לא נקרא בעיני פלייאוף מרשים. ניפגש אחרי הסדרה מול מיאמי. אני רואה אפשרות שבא אני אכרע על ברכיי ואודה על חטא שטעיתי. לא בטוח שזה יקרה מהצד השני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 12:05 am 
Senior

עמוס, זה לא סימטרי, לא כל קונטנדרית לוקחת אליפות.
אם אתה מאמין שיש סיכוי לא זניח שבוסטון לוקחת (נגיד 20% לטובת חובבי המדדים הכמותיים) היא קונטנדרית.
זה שהיא תפסיד למיאמי 4:0 לא אומר שהיא לא היתה קונטנדרית.כלומר יש מקרים שכן, היו לא מעט כמוני שחשבו שברוקלין קונטנדרית ע'ס ציפיות לשיפור בפלייאוף. בוסטון לעומתה עברה שתי סדרות ונראתה בשתיהן לא רעה בכלל (לדעתי) ולכן גם אם מיאמי יביסו אותם, אף אחד לא צריך להשתחוות ולהתנצל כי זה לא בהכרח אומר שטעינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 12:11 am 
Hall of Famer

אה, אני לא מצפה מאף אחד שיבוא ויתנצל. משום מה נדב ציפה ממני שזה בדיוק מה שאני אעשה אחרי שהסלטיקס עלו לגמר המזרח.
אני לא יודע לכמת את האחוזים לאליפות של בוסטון ואין לי מושג גם רף אחוזים של קונטנדרית. אני לא מאמין שבוסטון מסוגלים לעבור את מיאמי. מה לעשות קורה. דרך אגב, בוסטון נראתה בכלל לא רע בשתי הסדרות. גם דאלאס נראתה בכלל לא רע בשתי הסדרות שהיא שיחקה ואני אהיה מאד מופתע אם הם יעברו את הווריירס או יזכו באליפות מול כל קבוצה שלא תהיה מהמזרח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 12:25 am 
Senior

זה בסדר גמור אבל זה לא בדיוק מה שכיוונתי אליו, סתם לא התנסחתי באופן ברור.
הכוונה שלי היא שאם אתה טוען שקבוצה לא קונטנדרית, אם היא תיקח אליפות זה בהכרח אומר שטעית
אבל אם אתה טוען שקבוצה קונטנדרית, גם אם היא לא תיקח אליפות זה לא בהכרח אומר שטעית.
זו האסימטריה שדיברתי עליה (לא שזה מאוד חשוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 4:20 am 
Hall of Famer

משחק מצוין בינתיים. בוסטון רצו בפתיחה, ההיט התאוששו עם הרכב קצת יותר התקפי שאפשר להם להכניס את הכדור לסל (הירו בעניינים, גם אולדיפו נכנס לא רע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 4:23 am 
Hall of Famer

ובסטון רצה שוב.
הורפורד וסמארט אבל היא עדיין הקבוצה הטובה יותר בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 4:39 am 
Sophomore

בוסטון בעיקר חוגגת בצבע של מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 4:48 am 
Hall of Famer

קשה לא לחבב את הגרסה הזו של הסלטיקס. פשוט קבוצה נהדרת
ומעל כולם טייטום עם עוד מחצית גדולה.
21-4-5-1-1 באחוזים מעולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 5:39 am 
Hall of Famer

בטלר גדול אבל הפלופר הגדול בליגה היום.
מזלנו שהשני בליגה לא משחק הערב - לאורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 5:55 am 
Hall of Famer

כל הכבוד להיט. חונקים את בוסטון בהגנה במחצית השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 5:56 am 
Sophomore

וואו, רצף של שריקות הזויות לטובת בוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 153 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: