Hacohen כתב:
עמוס, אני לא "מתחמק" משום דבר. כתבתי כמה שבועות לפני הפלייאוף שבוסטון קונטנדרית, והתווכחתי איתך על זה, יש על זה ת'רד. לא ידענו מה יהיה מצבו של מידלטון. אם מידלטון היה משחק אולי בוסטון היתה עוברת ואולי לא, מי יודע? ועדיין בעיניי היא היתה לפני הפלייאוף קבוצה לאליפות. אצלך גם לפני גמר המזרח היא לא, אז יאללה שיהיה. אגב, "אתה לא שם כוכבית", אבל אתה ממש כן כי אתה לא מתייחס לבוסטון כמי שהעיפה אלופה ואת דוראנט בסוויפ, אלא נותן להיעדרות של מידלטון ולעובדה שהסדרה הגיעה למשחק 7 משקל כבד להצדקת העמדה שלך, וזה בעיניי מלאכותי לגמרי.
מה שאני "זורק בפנים שלך" זה שהערכת בחסר את בוסטון. ברור לגמרי מההודעות שלך באותו ת'רד שהעלו על נס את איך הנטס נראים עם דוראנט והפסימיות שלך לגבי הסלטיקס, שלא ציפית לסוויפ. התגובות שלך עכשיו לנצחון על מילווקי הן לא יותר מסמנטיקה אפולוגטית. בוסטון היא הפייבוריטית לקחת את המזרח, נגד הביתיות, מול הקבוצה שסיימה ראשונה במזרח. במציאות, אין יותר קונטנדרית מזה. בראש שלך, זכותך שיהיה משהו שגוי אחר.
מסכים, בוסטון עברה טרנספורמציה מדהימה במחצית ה-2 של העונה, משהו ממש התחבר, נבנתה היררכיה ברורה ודינמיקה קבוצתית טובה, היה טרייד דדליין מעולה (וויט ותייס שהם שומרים מעולים במקום שרודר וקנטר שמשחקים טוב בהתקפה אבל קונוסים בהגנה), טייטום קפץ משחקן שמתדפק על דלתות הטופ 10 לשחקן טופ 5 ולפעמים אפילו יותר, סמארט זכה ב-DPOY, נעשו מהלכים חכמים (לדוג' הורפורד שומר על הסנטר ורוב ויליאמס בא לעזור), פתאום שחקנים כמו גרנט ויליאמס ופריצ'ארד הצדיקו את הסבלנות איתם בשנים הקודמות. כל זה נעצר עם הפציעה של רוב ויליאמס ועדיין הקבוצה הצליחה להתאושש, סיימה את העונה במקום ה-2 ואם לא הפציעה של ויליאמס מאד יכול להיות שהיו מסיימים מקום 1 במזרח (חטפו כמה הפסדים מייד אחרי הפציעה, כולל בקרב הישיר מול מיאמי). בפלייאוף הם קיבלו את מי שאף אחד לא רצה, נתנו להם סוויפ, הגיעו לסדרה מול האלופה והשחקן הכי טוב בעולם שהתעלה אפילו על עצמו, במשחקים שהם ניצחו הם ממש שלטו ופספסו שני משחקים בשניות האחרונות, ועדיין הצליחו לצאת ממצב של הגב לקיר לנצח את האלופה המכהנת.
בסוף הפלייאוף הזה הוא המשך ישיר של החצי השני המדהים של הקבוצה הזו, עם אותן החוזקות שבלטו בחצי ה-2 (דיון נפרד הוא מה קרה בין החצי הראשון לשני). מחצית עונה שבה היא הייתה הקבוצה הכי טובה בליגה, ביי פאר. זה לא רק המאזן, היא דרסה כל מה שזהה וניצחה בהפרשים פסיכיים קבוצות פלייאוף כמו דנבר, יוטה, גולדן סטייט וכמובן פילי ב-48 הפרש.
ועדיין אחרי זה מדברים על הכוכבית של מידלטון. אני בטוח שלקאווי יש כוכבית על האליפות עם טורונטו בגלל הפציעה של דוראנט. בעצם למה ללכת רחוק. אני בטוח שלמיאמי יש כוכבית בגלל הפציעה של אמביד ולגולדן סטייט בגלל הפציעה של מוראנט. שניהם אמנם לא גדולים כמו מידלטון, אבל בכל זאת