סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 4:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 7:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פיהוק

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 7:28 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הבנתי, שאחרים מדברים על כל מני אינטנג'בלס אין להם מושג, אבל שנדב עושה את זה למה בכלל להעלות את זה לדיון, ברור שהוא צודק. פיהוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 09, 2022 8:40 pm 
Hall of Famer

הבנת לא טוב, אבל היה פה מישהו שהסתובב איזה תקופה והיה חשוב לו להעיר על מטה-ויכוחים מיותרים, אולי אתה מכיר.

בכל מקרה לעניין כדורסל, לא הייתי מביא את דוראנט במחיר אינגרם ונכסים נוספים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 2:00 am 
Hall of Famer

הנקודה הרלוונטית לגבי הפליקנס ש"עושה שכל" בטרייד שכזה - היא העובדה שיש להם 11 בחירות סיבוב ראשון צפויות בחמש השנים הקרובות.
קבוצה הרי לא באמת צריכה כמות שכזו, ולא יכולה להתמודד עם כמות שכזו.

במחירים שמדברים, קל וחומר אחרי עסקת גובר, ובפרט אחרי הפירסום הלא ברור שברוקלין "בדקה" עם מינסוטה לגבי טרייד של טאונס+אדוארדס+בחירות בעבור דוראנט (LOL) - הייתי אומר שעבור רוב קבוצות הליגה לא הייתי ממליץ כ"כלל אצבע" ללכת על עסקאות שכאלו בעבור דוראנט (שעובדתית ניצח בסידרת פלייאוף אחת בשלוש השנים האחרונות - דמגוגי ככל שיישמע), אבל כאמור ניו-אורלינס במצב מיוחד בגלל כמות בחירות הדראפט הפסיכית, וגם העובדה המוזרה שיש שחקן כמו זאיון ש"קשה לדעת איך לאכול" - והאם הוא בעוד שנתיים הולך להיות מהטובים בליגה, או החוזה הגרוע בליגה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 11:52 am 
Junior

Att כתב:
התייחסתי בכלל לטרייד אפשרי כזה או שסתם יש כאן ניחוש לגבי מה שאני חושב עליו?

לא ניחוש, הערכה סבירה על בסיס התגובות שלך לכל מהלך אחר של דייויד גריפין מאז שהחל לנהל את הפליקנס...ועל בסיס גישתך בכלל. מוזמן להתייחס לגופה של עסקה (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 9:10 pm 
Hall of Famer

עשה לי טובה ואל תנחש או תעריך מה אני חושב על מהלכים.
זה מוזר מאוד לקרוא מהי דעתי על משהו שאני טרם הקדשתי לו בכלל מחשבה.

מה גם שבמקרה הזה, זה בכלל לא ברור מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 11:03 pm 
Hall of Famer

לעצם העניין, אני לא חושב שיש לנו מספיק מידע כדי לדעת מה יעלה בגורל של קבוצה שמובלת על ידי גרעין של דוראנט, ציון ומקולום,
פשוט כי ציון הוא חתיכת תעלומה. אתה לא יודע בדיוק מה הוא יספק לך כשהוא בריא ואתה לא יודע האם ומתי הוא יהיה בריא.

מה שכן אפשר לדעת די בוודאות זה שציון הוא שחקן צעיר וחסר ניסיון שחוזר מפציעה לא פשוטה.
ייקח לו זמן להגיע לפסגה שלו והטיימליין של דוראנט לא מתחבר עם זה כ"כ.

נדב בדרכו כתב כאן שלא ברור האם דוראנט הוא סופרסטאר עדיין או לא
וזו אכן שאלה פתוחה. טייטום גבר עליו במאצ'-אפ די ישיר ביניהם בפלייאוף.

כמו כן, אין ספק שמדובר במחיר לא פשוט.
אני מעריך את אינגרם
ולבחירות הדראפט יש לא מעט ערך
(שלא הולך ופוחת ככל שיש יותר בחירות).

אני לא הייתי הולך על זה
אבל הייתי מתלבט קצת (=רואה שוב את הסדרה מול בוסטון ומנסה להבין האם דוראנט יכול להוביל את הקבוצה שלי עד הסוף + מקבל כמה שיותר נתונים על ציון וה-trajectory שלו)
ואני מבין למה קבוצה כמו הפליקנס תרצה לקחת את ההימור הזה.
מקולום זה גם ככה סממן שהם רוצים לנצח עכשיו.
אולי ירצו to go all in.

כיוון שאנחנו לא רואים את ציון באימונים ואני לפחות לא ראיתי אותו משחק מספיק כדי להבין מה יש להם ביד,
קשה לי להעריך את טיב הצעד הזה. יש לפליקנס (שאת ההנהלה שלהם אני אכן לא מעריך במיוחד) הרבה יותר מידע בהקשר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2022 11:47 pm 
Junior

זאק לואו אמר בפודקאסט האחרון שלו שפיניקס משותקים בגלל הסיפור של דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 12:29 am 
Hall of Famer

פיניקס משותקים בגלל שהם לא פתרו את סיפור אייטון
וחיכו עד העונה האחרונה והרגע האחרון כדי להתמודד איתו
(כנראה כדי להתמודד העונה על האליפות).

זו דייסה שהם בישלו. הוא רסטריקטד והם מנצלים את זה והולכים על המשחק ה"ארוך".
זה שהמשחק התארך עוד יותר כעת לא גורם לי לרחם עליהם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 9:51 am 
Junior

דוראנט סיים בדיוק עונה של 29.9 נק' ב57% EFG... לא מבין את הדיבור עליו כשחקן דועך.
הייתה לו סדרה מאוד חלשה נגד בוסטון (הפיינליסטית, יש לציין) נגד הביתיות שבה הוא בעיקר היה פסיבי. הוא שיחק עם כמעט כלום לידו בפלייאוף ובקבוצה חולה לחלוטין.

האם דוראנט שעבר פלייאוף רק לפני שנה עם 34.3 נק' למשחק ביעילות גבוה ובדיוק סיים עונה של כמעט 30 נק' ביעילות גבוה פתאום הפך להיות שחקן בינוני בגלל סדרה גרוע אחת? לטעמי לא.
לא רואה הרבה שחקנים בליגה שהייתי לוקח העונה לפני דוראנט לסדרת פלייאוף... למען האמת מעבר ללוקה ויאניס (ואולי לברון? היה לו פלייאוף פח לפני שנה) אני לא בטוח אם יש שחקן שהייתי לוקח לפניו לסדרת פלייאוף.

בעייני טרייד של דוראנט על אינגרם+בחירה זה אחלה טרייד לNOP בהנחה וציון בריא... זה שחקן שכבר בעונה השניה שלו שם 27 למשחק והיה אולסטאר. הוא אומנם רחוק משיאו (שוב, בהנחה שהוא בריא) כי הוא עוד ילדון, אבל הוא כן ברמה מאוד גבוה כבר עכשיו ועם סי ג'יי ודוראנט זה יכול להיות מאוווד מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 4:25 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהוא היה פסיבי בסדרה מול בוסטון, לפחות לא יותר משאר הקריירה שלו.
דוראנט עוד מעט בן 34 ובסדרה מול בוסטון לא הגיע - וגם לא ממש ניסה להגיע - לטבעת.

הוא שחקן נהדר וייתכן שהוא עדיין משחק ברמת סופרסטאר אבל הוא בסופו של דבר הימור.
בגלל הגיל, בגלל שהוא כרגע סוג של שכיר חרב ובעיקר בגלל שהפליקנס לא קרובים לאליפות.

לא סתם דוראנט רצה את מיאמי או פיניקס - אלו סוג-של-קונטנדריות בהן הוא יכול להיות השחקן הכי טוב ולהוביל אותן over the top.
את הפליקנס הוא יצטרך לסחוב כמו שקוואי עשה בטורונטו ואת זה אני לא חושב שהוא יכול כבר לעשות (ואולי מעולם לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 10:27 pm 
מנהל פורום

דיבורים על זה שאייטון סיין אנד טרייד עם אינדי עומד להסגר היום
מה שמקטין את הסיכוי שדוראנט יגיע לפיניקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 10:48 pm 
Hall of Famer

מעניין מי יישלח לסאנס כי יש לפייסרס כרגע לא מעט גבוהים (טרנר, ת'ייס, גוגה ביטאדזה וג'יילן סמית' שכבר היה בסאנס).

בכל מקרה חתיכת פרונט אופיס פעיל יש בפייסרס לאחרונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2022 10:55 pm 
Junior

אפשר לקבל בחזרה רק 50% מהמשכורת החדשה של שחקן שמועבר בסיין אנד טרייד, אז בשביל שזה יהיה טרנר, הפייסרס צריכים להעניק לאייטון משכורת של 36 מיליון. לא יודע אם זה אפשרי ואם הם בכלל מעוניינים לשלם לו כ"כ הרבה. גם לא ברור אם פניקס מעוניינת בטרנר כתחליף לא הכי זול, שזכאי להארכת חוזה או להחתמה מחדש בקיץ הבא, ואמור לדרוש באזור ה 25 מיליון.

מצד שני, אם סאגת דוראנט תיגרר לעוד חודשיים מעכשיו, הסאנס יוכלו לארוז את טרנר יחד עם ברידג'ס וחבילת הבחירות. אולי הנטס יעדיפו את טרנר כביגמן משלים לסימונס.

אבל לא אתפלא אם הסאנס יסתפקו בתייס ואיזו בחירה עתידית. ישקיעו מעט כסף ברוטציית סנטרים של תייס-ביומבו-שאריץ'-קרייג. צריך לזכור שקמרון ג'ונסון הבא בתור להאריך חוזה שם.

ג'יילן סמית אמור לפתוח באינדיאנה, מה שיעניק להם את צמד הביגמנים שיועד להוביל את הסאנס אי שם בנובמבר 2020...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 8:43 am 
Hall of Famer

רק השבוע קראתי כתבה על הפרונט אופיס של פיניקס בפוקוס על ג'יימס ג'ונס (לא זוכר אם הוא ג'י.אם או סגן נשיא לענייני כדורסל או כל תואר, אבל הוא זה שמתווה את הדרך) שדיבר על אסטרטגיה. כתבה מעניינת. אבל נק' המוצא שלו היא שהוא לא מאמין בבנייה. או שאתה מנסה לנצח כאן ועכשיו או שאתה מנסה להפסיד והוא תמיד מנסה לנצח.
אז או שהוא מקיים את מה שהוא הטיף ואז אופציה של ת'ייס עם רוטציית סנטרים חלשה שלא מוליכה אותם לשום מקום לא קיימת, או שהוא לא מקיים.

דרך אגב בכתבה, בגלל הראיה הזאת של ל"נצח עכשיו תמיד" הסאנס לא מסתכלים על פוטנציאל בבחירות דראפט. אפילו אסור להזכיר את המילה פוטנציאל בדיוני בחירות הדראפט בפיניקס. ההסתכלות היא על כאן ועכשיו לעומת אלטרנטיבה של השוק החופשי ואיך השחקן שהולך להיבחר יכול לתרום בשנתיים הקרובות ולא פחות חשוב מכך, מתאים לשיטה של מונטי וויליאמס. מעניין, שונה ממה שנהוג בדר"כ באן.בי.איי ולדעתי לא חכם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 12, 2022 11:04 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
רק השבוע קראתי כתבה על הפרונט אופיס של פיניקס בפוקוס על ג'יימס ג'ונס (לא זוכר אם הוא ג'י.אם או סגן נשיא לענייני כדורסל או כל תואר, אבל הוא זה שמתווה את הדרך) שדיבר על אסטרטגיה. כתבה מעניינת. אבל נק' המוצא שלו היא שהוא לא מאמין בבנייה. או שאתה מנסה לנצח כאן ועכשיו או שאתה מנסה להפסיד והוא תמיד מנסה לנצח.
אז או שהוא מקיים את מה שהוא הטיף ואז אופציה של ת'ייס עם רוטציית סנטרים חלשה שלא מוליכה אותם לשום מקום לא קיימת, או שהוא לא מקיים.

דרך אגב בכתבה, בגלל הראיה הזאת של ל"נצח עכשיו תמיד" הסאנס לא מסתכלים על פוטנציאל בבחירות דראפט. אפילו אסור להזכיר את המילה פוטנציאל בדיוני בחירות הדראפט בפיניקס. ההסתכלות היא על כאן ועכשיו לעומת אלטרנטיבה של השוק החופשי ואיך השחקן שהולך להיבחר יכול לתרום בשנתיים הקרובות ולא פחות חשוב מכך, מתאים לשיטה של מונטי וויליאמס. מעניין, שונה ממה שנהוג בדר"כ באן.בי.איי ולדעתי לא חכם.

נשמע כמוני רק ההיפך :)

לגבי פוטנציאל בדיוני בחירות דראפט וכו', אני מאמין מאוד בפוטנציאל אבל אני לא חושב שצריך לחכות שנתיים כדי לראות אותו
או כדי לקבל תרומה ממשית ועזרה בניצחונות. כך שזה לא לגמרי סותר.. ואני רואה היגיון מסוים בצורת החשיבה הזו..
אבל אם לא משקללים אפסייד (=הערכת הסיכוי של שחקן להיות כוכב או סופרסטאר בליגה) אז יש בעיה.

עמוס, יש לך לינק לכתבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 10:10 am 
Hall of Famer

https://www.espn.com/nba/insider/inside ... gnoring-it

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 5:00 pm 
Hall of Famer

אני מכבד את צורת ההסתכלות הייחודית.
עצם זה שיש לו אסטרטגיה וצורת הסתכלות שונה זה כבר טוב.

אבל אני חושב שזו צורת הסתכלות סופר בעייתית.

מצד אחד, עצם זה שהם מתמקדים בשחקנים מסוימים ולא בונים לוח דראפט שלם
מאפשר להם להתמקד ולמצוא את עצמם בתוך ים הנתונים (הצפה לא פשוטה) שלא בהכרח מעודד בחירה חכמה.
הם גם הולכים על שחקנים שיכולים לתרום להם בטווח הזמן הקצר וזה כנראה אומר שיש להם יותר סיכוי לפגוע בשחקנים תורמים
וליפול פחות על פרויקטים שלא מצליחים להתממש.

מצד שני, הוא עצמו העיד (אאל"ט) שלא היה בוחר את דווין בוקר.
קשה מאוד לבחור כוכב בדרך הזאת..
והדראפט בעיניי נועד לפני הכל כדי לבחור כוכבים.
שחקני רוטציה אפשר להשיג גם בדרכים אחרות, טריידים או השוק החופשי.

הדראפט נוטה לאחרונה קצת יותר ל-skills וזה דבר טוב
אבל אין ספק שזה משהו שקבוצות הליגה לא בהכרח פיצחו.
אני מתאר לעצמי שהן כן ישתפרו בזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 9:34 pm 
Junior

אפשר לבחון אותו לפי הבחירות שלו: קמרון ג'ונסון ובחור בשם גיילן סמית' ששיחק 56 משחקים בפיניקס עד שעבר בטרייד לאינדיאנה. שחקן אחד תורם מתוך שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 11:15 pm 
Senior

הבעיה עם ג׳יילן סמית' היא לא רק בבחירה, אלא גם בהתנהלות איתו ומעשית ויתור עליו אחרי עונה אחת בלבד - מה שקצת משקף את הגישה שלהם לגבי הדראפט.
ובהתחשב בזה שהם יכלו לבחור את האליברטון באותו דראפט, לא הייתי כל כך מתגאה במקומם בתורה שלהם לגבי הזלזול בדראפט. קבלת החלטות טיפה יותר טובה שם והם כבר אולי עם אליפות עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2022 11:53 pm 
Hall of Famer

אפילו הליבורטן עצמו לא ידע שהוא החתיכה החסרה לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 12:57 am 
Freshman

ובחזרה לכותרת- זה רק אני או שמתחיל להיראות שהסיפור הזה הוא יותר דרמטיזציה של כתבים והדלפות מאשר מציאות מבוססת?
כאילו בעידן שבו הדרמה מחוץ למגרש מביאה יותר קליקים מהכדורסל ואכן הפרי אייג׳נסי הקודם היה מרתק אין מה להגיד, מתחיל לחשוב שפשוט היו צריכים טלנובלה ל2022.
אם הייתי מהמר בווגאס הייתי הולך חזק על זה שקיירי ודוראנט פותחים את העונה בנטס והטריידים, אם בכלל, יהיו פונקציה של טור הנצחונות.
כמובן שמעדיף לטעות ולקבל עוד הזדמנות לראות את לברון וקיירי יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 8:05 am 
Junior

זה לא דרמטיזציה של כתבים. דוראנט ביקש טרייד. זה לא אומר שהוא באמת יעבור בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 8:53 am 
Senior

נורטון כתב:
אפילו הליבורטן עצמו לא ידע שהוא החתיכה החסרה לאליפות

אפשר לחשוב כמה הם היו חסרים בשביל אליפות לפני שנה.
ניצחו 2 משחקים בסדרת הגמר והפסידו עוד 3 משחקים צמודים כשהם מקבלים מעט מאוד מהספסל.
עם האליברטון אני לא אומר שאין ספק שהם לוקחים אליפות, אבל אני לא חושב שזו הגזמה בכלל לומר שזו אפשרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2022 10:59 am 
Freshman

picknroll כתב:
זה לא דרמטיזציה של כתבים. דוראנט ביקש טרייד. זה לא אומר שהוא באמת יעבור בטרייד.

לא שמענו בקולו בקשה לטרייד, אם כבר הוא רק אמר שרק מי שאיתו יודע מה האמת, וקיירי אמר נתראה בסתיו אחרי שמימש את האופציה.
יכול מאוד ליהיות שיש מתיחות ודוראנט אמר לדוכמה שאם לא יהיו על אותו עמוד הוא ישקול את צעדיו ומישהו הדליף, והכתבים ניפחו את זה לבקשת טרייד.
ככל הידוע לי לא היתה בקשה רישמית וגם אם כן זה לא אומר שיקרה, המועדון לא הגיב, השחקן וההנהלה כנל, אלוהים גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: