סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 6:42 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
במשחק השני של מטרופוליטנס מול איגנייט, ויק מצליח איכשהו לשחק אפילו יותר טוב מבראשון: 36 נקודות, 11 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 4 חסימות ו-25+ בדקות שלו על המשחק במשחק שמטרו מנצחת ב-6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 9:52 am 
Senior

אני לא חושב שכל המאנוט בולים והמארק איטונים של העולם הם השוואה מאוד רלוונטית מבחינת פציעות. אף אחד מהם לא נדרש לזוז על המגרש בצורה דומה למה שוומבי יידרש.

מצד שני אני גם לא מבין ממש איך אפשר לומר עליו 'עוד אחד מ..', כי לפחות בעיניי הוא לא דומה לאף אחד אחר מבחינת שילוב אורך וסקילז. פורזינגיס עוד איכשהו הכי קרוב (וקיבל את הכינוי י'וניקורן' על כמה שהוא ייחודי) וגם ממנו אני לא זוכר את פעם דראינו קרוסאוברים כאלו וסטפ-בקים, ו-וומבניאמה עשוי להיות גבוה ממנו באינץ׳ או דניים עם ווינגספאן ארוך בהרבה.
זה באמת חתיכת יוניקורן בספר שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 10:31 am 
Hall of Famer

או חייזר על פי לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 11:06 am 
Hall of Famer

הכוכב הפוטנציאלי שהכי נראה היה כמו פציעה קשה שמחכה להתרחש, והיא אכן התרחשה מהר, זה כמובן ציון. לא שזה מנע ממנו להיות קונצנזוס למקום ראשון. אי אפשר להתעלם מהכשרון, אבל לך תרגיש בטוח עם בנאדם 130 קילו שמשחק באקספלוסיביות של ווסטברוק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 3:56 pm 
Hall of Famer

בקיצור חצי ליגה תלך לטנקינג בשביל הדבר הזה.
שזה גם אומר טריידים הזויים לקראת פברואר (קבוצות שרואות שאין פלייאוף יתחילו למכור נכסים) ולכן הלייקרס מחכים כעת כי הם חושבים שבאמצע העונה המחיר עבור ווסטבריק ירד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 4:03 pm 
Hall of Famer

באלוהים ראיתי שסטריאני הגיב לת'רד, אמרתי לעצמי מה הוא כבר יכול להגיד בת'רד שכולו התלהבות מכישרון נדיר, הוא הרי לא יכול להגיד משהו טוב, איך הוא ידחף לכאן וסטבריק. אז ככה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 4:27 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
אם כבר הזכרת, פרוזינגיס עבר פציעות קשות שהשביתו אותו לעונות שלמות ופגעו באתלטיות. צ'ט כאמור נפצע עוד לפני שהחלה עונתו הראשונה בליגה. בול בול, עוד שחקן דומה מעט יותר נמוך, גם חווה פציעות שפגעו לו בקריירה (אבל שם כנראה גם מדובר באדישות).

הוא מותח עד הקצה מה שהגוף האנושי מסוגל לעשות, ואני מתקשה להאמין שהוא יצליח להחזיק מעמד כשחקן בריא ולשמור על האתלטיות. אני לא הייתי בוחר בו בשלושת המקומות הראשונים למרות התקרה שלו.

הייתי לוקח אותו במקום הראשון בלי לחשוב פעמיים.
יש כאן סיכון מסוים (פחות מזה של ציון בעיניי) אבל האפסייד מטורף.
מעבר לגובה ולפלואידיות, נראה שיש לו המון המון כדורסל. פשוט שחקן מוכשר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 4:55 pm 
Hall of Famer

אחרי שראיתי תקצירים יותר נרחבים אני חושב שחסר לי בת'רד הזה הפועל "לשרלע". נניח-הדבר היחיד שעומד בין הליגה לבין זה שויק ישרלע אותה במשך עשור שלם זה פציעות או נפילה לידיים של פרנצ'ייז כושל כמו סקרמנטו או אוקלהומה, ואני בכלל לא בטוח לגבי התנאי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 6:01 pm 
Hall of Famer

אם לדייק טיפה את המונח נראה שהוא יותר בכיוון לפרגע, אבל זה באמת ניואנס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 6:57 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
אחרי שראיתי תקצירים יותר נרחבים אני חושב שחסר לי בת'רד הזה הפועל "לשרלע". נניח-הדבר היחיד שעומד בין הליגה לבין זה שויק ישרלע אותה במשך עשור שלם זה פציעות או נפילה לידיים של פרנצ'ייז כושל כמו סקרמנטו או אוקלהומה, ואני בכלל לא בטוח לגבי התנאי השני.

יהיה מגניב אם ייבחר על ידי OKC וישחק עם הולמגרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 7:03 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
rony כתב:

יהיה מגניב אם ייבחר על ידי OKC וישחק עם הולמגרן

בתור הבק-קורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 7:52 pm 
Sophomore

גם פוקושבסקי יכול להצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 8:58 pm 
Junior

satriani כתב:
שזה גם אומר טריידים הזויים לקראת פברואר (קבוצות שרואות שאין פלייאוף יתחילו למכור נכסים) ולכן הלייקרס מחכים כעת כי הם חושבים שבאמצע העונה המחיר עבור ווסטבריק ירד

בדיוק חשבתי על זה היום, סרקתי אחר אופציות עדיפות בהשוואה לחבילות שדוברו עד כה (טרנר והילד, בויאן וקונלי עד לטרייד עם הפיסטונס, רנדל ונניח קונלי כשעסקת מיטשל לניקס עוד עמדה על הפרק), והרעיון ההיפותטי היחיד שנראה לי סביר במידה ויתממשו מספר תנאים, הוא ווסטברוק ושתי הבחירות הבלתי מוגנות תמורת לילארד.

זה יצריך שפורטלנד תהיה במצב רע יחסית עד שתגיע 2023, כי רק אז בכלל ניתן יהיה להעביר את לילארד המוארך-חוזית, שסיימונס ייראה לא משהו לצד לילארד אבל ימשיך לככב בהיעדרו, ושגם שיידון שארפ יראה למה הוא מסוגל כפי שהראה אתמול מול רעננה.
אם הבלייזרס יצליחו לעשות טנקינג שיביא להם הפעם את הבחירה הראשונה, אז שלד צעיר של סיימונס-שארפ-וומבניאמה ונניח קיאון ג'ונסון (שגם נראה נהדר אתמול ובכלל מפגין יופי של קליעה מבחוץ ויכולת מסירה יחסית למי שנחשב לקפיץ אתלטי גולמי) יוכל להוות תיקון משמעותי על עידן רוי-אלדריג'-אודן המוחמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2022 9:45 pm 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
satriani כתב:

בדיוק חשבתי על זה היום, סרקתי אחר אופציות עדיפות בהשוואה לחבילות שדוברו עד כה (טרנר והילד, בויאן וקונלי עד לטרייד עם הפיסטונס, רנדל ונניח קונלי כשעסקת מיטשל לניקס עוד עמדה על הפרק), והרעיון ההיפותטי היחיד שנראה לי סביר במידה ויתממשו מספר תנאים, הוא ווסטברוק ושתי הבחירות הבלתי מוגנות תמורת לילארד.

זה יצריך שפורטלנד תהיה במצב רע יחסית עד שתגיע 2023, כי רק אז בכלל ניתן יהיה להעביר את לילארד המוארך-חוזית, שסיימונס ייראה לא משהו לצד לילארד אבל ימשיך לככב בהיעדרו, ושגם שיידון שארפ יראה למה הוא מסוגל כפי שהראה אתמול מול רעננה.
אם הבלייזרס יצליחו לעשות טנקינג שיביא להם הפעם את הבחירה הראשונה, אז שלד צעיר של סיימונס-שארפ-וומבניאמה ונניח קיאון ג'ונסון (שגם נראה נהדר אתמול ובכלל מפגין יופי של קליעה מבחוץ ויכולת מסירה יחסית למי שנחשב לקפיץ אתלטי גולמי) יוכל להוות תיקון משמעותי על עידן רוי-אלדריג'-אודן המוחמץ.

מצד שני, אם פורטלנד בוחרים את וומבניאמה בבחירה הראשונה אז באמת הלך עליו מבחינת פציעות. ואז סקוט גם הופך לאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה של הליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 08, 2022 10:35 pm 
Hall of Famer

צריך לשוב ולהזכיר, שלא משנה כמה טנקינג קבוצה תעשה - יהיו לה לכל היותר 14% לבחור את וומבניאמה
זה לא שאתה מחליט על טנקינג קיצוני - והוא אצלך (וטוב שכך)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 08, 2022 11:25 pm 
Sophomore

וחוץ מהרק 14%, יש גם מספר גדול של קבוצות שנמצאות בטנקינג טבעי השנה - ספרס, אינדיאנה, יוטה, אורלנדו, יוסטון, אוקיסי, דטרויט.
אז אני בספק אם נראה עוד קבוצות שיצטרפו בכח באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 08, 2022 11:40 pm 
Hall of Famer

אני חושש שהמונח טנקינג קצת התערבב עם תהליכים טבעיים של בנייה מחדש. מאז ומעולם היו בליגה קבוצות בבנייה מחדש ששאפו להשיג בחירות גבוהות, זה לא טנקינג. בדיוק בגלל תהליכים טבעיים של בנייה מחדש יש את המנגנון הזה של תגמול בחירות גבוהות לקבוצות חלשות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 9:45 am 
Hall of Famer

אחרי שינוי ההסתברויות המונח טנקינג כבר די איבד משמעות לדעתי.
כן יהיה מעניין לראות סיטואציה שקבוצה עם פוטנציאל פלייאוף גבוה תפספס אותו בגלל איזושהי פציעה של כוכב, ומשיגה את ויקטור.
ראינו את זה ב-1997 עם הפציעה של רובינסון והבחירה של דאנקן.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 10:08 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
אחרי שינוי ההסתברויות המונח טנקינג כבר די איבד משמעות לדעתי.
כן יהיה מעניין לראות סיטואציה שקבוצה עם פוטנציאל פלייאוף גבוה תפספס אותו בגלל איזושהי פציעה של כוכב, ומשיגה את ויקטור.
ראינו את זה ב-1997 עם הפציעה של רובינסון והבחירה של דאנקן.

בינתיים, שלוש מארבע הזוכות בבחירה הראשונה היו קבוצות מהבוטום 3, כלומר עם ההסתברות הגבוהה ביותר (14%) לבחירת טופ 4. הפליקנס זכו בזאיון עם המאזן השביעי הכי גרוע, אבל זכיות כאלה היו גם בעבר פה ושם.
המשמעות הבלתי אבודה של טנקינג היא לא להיות הקבוצה עם המאזן הכי גרוע בימינו, אלא בין שלוש הכי גרועות, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 5:52 am 
מנהל פורום

לא, לא
המשמעות היא שאפילו אם אתה עם המאזן הכי גרוע, עדיין יש לך רק 14% לזכות בבחירה הראשונה
תכפיל את ההסתברות הזו בזה שהבחירה הראשונה לא יהיה השחקן הכי טוב בדראפט וקיבלת תמורה עלובה להתבזות חוזרת ונשנית במשך 82 פעמים, כמה שנים ברציפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 1:04 pm 
Junior

uriel17 כתב:
לא, לא
המשמעות היא שאפילו אם אתה עם המאזן הכי גרוע, עדיין יש לך רק 14% לזכות בבחירה הראשונה
תכפיל את ההסתברות הזו בזה שהבחירה הראשונה לא יהיה השחקן הכי טוב בדראפט וקיבלת תמורה עלובה להתבזות חוזרת ונשנית במשך 82 פעמים, כמה שנים ברציפות

אם הקונטקסט של הדיון הוא טנקינג בעונות ספציפיות מאוד, לקראת דראפטים עם פרוספקטים כמו לברון (ומלו, דארקו בוש) או ויקטור (וסקוט), אז אין שום רלוונטיות לחישוב התוחלת של בחירה מס' 1.

גם הדיבורים על "התבזות חוזרת ונשנית במשך 82 פעמים" לא מתאימים, כי הקונטקסט של הדיון (להבנתי) הוא כמה - ואילו - קבוצות יחליטו לבחור בטנקינג החל משלב כלשהו של העונה, במידה ויפתחו אותה בצורה מאכזבת/יסבלו ממכת פציעות.

מה גם שמדובר ב 14% לזכות בכל אחת מבחירות הטופ 3, וההסתברות שמהן יגיע השחקן הטוב ביותר בכל דראפט נתון כבר גבוהה בהרבה. טנקיסטיות ישתוקקו לזכות בוומביניאמה, אבל הנדרסון נחשב לפרס ניחומים טוב למדי, ואולי במהלך עונת המכללות יצוצו עוד כמה פרוספקטים מבטיחים שבכל מחזור אחר היו נבחרים בטופ 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 1:20 pm 
Hall of Famer

זה נכון שלעיתים בשנה עם פרוספקט מאוד מאוד בולט - חשיבות "התוחלת הכללית" יורדת
אבל כשמזכירים את ויקטור (ולברון) צריך להזכיר גם שחקנים כמו זאיון ודיוויס, הראשון עדיין טעון הוכחה לגבי מידת תרומתו (המקצועית, לא השיווקית) לפרנצ'ייז שבחר בו, השני (חרף שכמובן מדובר בשחקן מצוין) בסופו של יום לא הביא לקבוצה הרבה ביחס להייפ שהיה סביבו לקראת כניסתו לליגה (לא בהכרח רק באשמתו כמובן)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 1:47 pm 
Hall of Famer

וכמובן, קנדי מן, קניון מרטין ואנתוני בנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 2:31 pm 
Hall of Famer

ציינתי בכוונה נבחרי 1 מיוחדים, שלכאורה מראש יודעים שהם "שונים מהתוחלת"
מעצם ההגדרה של תוחלת - יהיו גם כאלו שימשכו אותה למטה, בפרט אלו שציינת...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 2:33 pm 
Junior

נורטון כתב:
וכמובן, קנדי מן, קניון מרטין ואנתוני בנט

שמעולם לא דובר על מחזורי הדראפט שלהם כמצדיקי טנקינג טרום-עונתי, הגם שזה של קנדי מן בהחלט נחשב (והתגלה) כאיכותי ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה