סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 10:17 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
ישראל היום רחוק מלהיות עיתון נורמלי. או מלהיות עיתון.
וזה ממש תענוג, בעלים טראמפיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 11:21 am 
Hall of Famer

בכנות. גם אם יש וויילד קארד ליורוליג מחר בבוקר,לא יודע אם הייתי לוקח.
מבחינת קהל הקבוצה עדיין בשפל שצריך שנה-שנתיים כדי לצאת ממנו.
לא רואה את הפועל ירושלים של היום ממלאת את הארנה למשחקי יורוליג פעמיים בשבוע.
עונה של תבוסות יורוליג מול אולם חצי ריק,עשוי לסגור את הכיוון הזה להרבה הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 12:03 pm 
Hall of Famer

מבחינה כספית הוא לבדו נחשב לאחד ממעשירים בישראל .ההון של המשפחה הוא כ34 מליארד דולר והונו הפרטי אחריי מותו של שלדון לפני שנתיים מוערך בכ4.5 מיליארד.אורי אלון למשל היה עם הון אישי של קצת פחות ממיליארד דולר ככה שאנחנו מדברים כאן על הבעלים הכי עשיר בספורט הישראלי נכון להיום.

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך א' מרץ 19, 2023 2:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 12:11 pm 
Hall of Famer

במחשבה שלישית, אני מאמין שהעובדים יבריחו אותו בתוך חצי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 1:45 pm 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
עונה של תבוסות יורוליג מול אולם חצי ריק,עשוי לסגור את הכיוון הזה להרבה הרבה שנים.

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 2:57 pm 
Hall of Famer

משפחת אדלסון לא מי יודע מה אהודה ביציעים גם ככה.
תגיע תקופה קשה. האוהדים יקטרו יפנו את החיצים לבעלים עד שהוא יגיד "למה אני צריך את זה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 3:47 pm 
Junior

מדברים על התרחבות של היורוליג בעוד שנתיים, אולי על זה הם בונים. למרות שיש הרבה קבוצות נמצאות לפני ירושלים בתור, אז לא הייתי בונה על זה.
בכל מקרה, אני ה-BCL אמנם רחוק מהיורוליג אבל די ביסס את מעמדו בשנים האחרונות כמפעל טוב (למרות השיטה המעצבנת), והוא ללא ספק במומנטום משמעותי ביחס ליורוקאפ. יש קבוצות טובות מירושלים (טנריפה, מלאגה, אאק למשל) שרואות בו את המטרה המרכזית שלהן, והיוקרה שלו עולה בהתאם לתחושתי. הלוואי שהיורוקאפ יחדל מלהתקיים ויהיה מפעל שני אחד וטוב באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 17, 2023 4:01 pm 
מנהל פורום

לא יודע אבימאל, הקהל שלנו מגוון מידי מכדי להגיד דבר כזה
בניגוד לכדורגל שם הקהל הומוגני יותר

בגלל זה אני מחבב את הקהל שלנו יותר משל הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 18, 2023 12:24 pm 
Freshman

לקחתם קצת ברצינות מידי ספקולציה ברורה מאליה שהפכה לכתבה אוטומטית בספורט5, ברור מאליו שבעלים מיליארדר רוצה להגיע ליורוליג אבל זה בעיקר לא תלוי בך אז מה זה משנה.
השאלה היא מה יבנו לאורך זמן, לא מה יקרה בעונה מקרית ביורוליג שברור שאם נשתחל לשם צריך לנסות, כפי שאמרו הצ׳ילי פפרס:
עדיף להתחרט על משהו שעשית מעל משהו שלא עשית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 18, 2023 11:45 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
מדברים על התרחבות של היורוליג בעוד שנתיים, אולי על זה הם בונים. למרות שיש הרבה קבוצות נמצאות לפני ירושלים בתור, אז לא הייתי בונה על זה.

עוד התרחבות? יעברו לשלושה משחקים בשבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 10:39 am 
מנהל פורום

אם מקל יהיה נציג הבעלים, צריך להכריז על יום אבל לאומי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 10:50 am 
Hall of Famer

https://www.israelhayom.co.il/sport/article/13845861

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 11:34 am 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
מנבר
גאידמק
אגיאר
אורי אלון
אדלסון

זה דווקא איכשהו גרף שמראה על מגמת שיפור. לפחות בעומק הכיסים ובשאיפה גם ביציבות הנפשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 11:59 am 
Junior

Shiver כתב:
אבימאל כתב:
מנבר
גאידמק
אגיאר
אורי אלון
אדלסון

זה דווקא איכשהו גרף שמראה על מגמת שיפור. לפחות בעומק הכיסים ובשאיפה גם ביציבות הנפשית.

מבחינת קפיצת המדרגה, יש פה 2 שהביאו לירושלים קפיצת מדרגה משמעותית ברמת התארים - מנבר ואורי אלון.
מנבר הביא איתו מחולון את עדי גורדון (או שגורדון הביא אותו) במהלך שעד היום נשמע מטורף / חלומי / הזוי, יחד עם פיני לוי ודורון שפע ועל בסיס הקבוצה שהייתה פה (פפי, בילי תומפסון) והכסף שהחזיר את קולמן ממכבי ת"א, בנו את התשתית לקבוצה שלקחה את התואר הראשון אי פעם (ומייד אחריו את השני).
גיידאמק הקפיץ מאד את היכולת הכלכלית של הקבוצה ומייד נבנתה פה קבוצה עם זרים שלדעתי לא היו פה מחוץ למכבי (לא כל אחד, אלא השילוב שלהם) - ג'נקינס, אוסטין, טרנס מוריס, רוג'ר מייסון (שעוד הספיק להיות שחקן משמעותי ב-NBA אחרי הקדנציה שלו פה). הקבוצה התבססה כקבוצה מספר 2 אבל שתי בעיות טיימינג קצת פגעו - גיידאמק הגיע שנה באיחור ופספס את הזדמנות היורוליג לאחר הזכייה ביול"ב, שעליה ירושלים ויתרה מסיבות כלכליות. דבר שני, הקבוצה הזו פגשה את מכבי ת"א הגדולה ולכן למרות שני גביעים לא הצליחה לעשות קפיצת מדרגה נוספת.
אגייאר אפילו את זה לא הצליח לעשות.
אורי אלון כמובן הצליח למנף את הקבוצה לשלב הבא עם זכייה בשתי אליפויות, ועוד לפני זה שינה פה סדרי עולם עם החתמות כמו ליאור אליהו ודאנטה סמית'. צריך לזכור שבניגוד לגיידאמק אורי אלון דווקא בא בטיימינג מעולה (ואולי לא מקרי) עם המעבר לארנה
בשביל לקפוץ עוד מדרגה אדלסון צריך לדעתי להפוך את ירושלים לקבוצה מובילה באירופה. אולי לא יורוליג, אבל קבוצת טופ יורוקאפ בסגנון ולנסיה, שאולי משחקת בתפר שבין היורוליג והיורוקאפ, זו תהיה הצלחה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 1:08 pm 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:
https://www.israelhayom.co.il/sport/article/13845861

גל מקל זה הגילה אלמגור של הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 1:52 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
Shiver כתב:
אבימאל כתב:
מנבר
גאידמק
אגיאר
אורי אלון
אדלסון

מבחינת קפיצת המדרגה, יש פה 2 שהביאו לירושלים קפיצת מדרגה משמעותית ברמת התארים - מנבר ואורי אלון.
מנבר הביא איתו מחולון את עדי גורדון (או שגורדון הביא אותו) במהלך שעד היום נשמע מטורף / חלומי / הזוי, יחד עם פיני לוי ודורון שפע ועל בסיס הקבוצה שהייתה פה (פפי, בילי תומפסון) והכסף שהחזיר את קולמן ממכבי ת"א, בנו את התשתית לקבוצה שלקחה את התואר הראשון אי פעם (ומייד אחריו את השני).
גיידאמק הקפיץ מאד את היכולת הכלכלית של הקבוצה ומייד נבנתה פה קבוצה עם זרים שלדעתי לא היו פה מחוץ למכבי (לא כל אחד, אלא השילוב שלהם) - ג'נקינס, אוסטין, טרנס מוריס, רוג'ר מייסון (שעוד הספיק להיות שחקן משמעותי ב-NBA אחרי הקדנציה שלו פה). הקבוצה התבססה כקבוצה מספר 2 אבל שתי בעיות טיימינג קצת פגעו - גיידאמק הגיע שנה באיחור ופספס את הזדמנות היורוליג לאחר הזכייה ביול"ב, שעליה ירושלים ויתרה מסיבות כלכליות. דבר שני, הקבוצה הזו פגשה את מכבי ת"א הגדולה ולכן למרות שני גביעים לא הצליחה לעשות קפיצת מדרגה נוספת.
אגייאר אפילו את זה לא הצליח לעשות.
אורי אלון כמובן הצליח למנף את הקבוצה לשלב הבא עם זכייה בשתי אליפויות, ועוד לפני זה שינה פה סדרי עולם עם החתמות כמו ליאור אליהו ודאנטה סמית'. צריך לזכור שבניגוד לגיידאמק אורי אלון דווקא בא בטיימינג מעולה (ואולי לא מקרי) עם המעבר לארנה
בשביל לקפוץ עוד מדרגה אדלסון צריך לדעתי להפוך את ירושלים לקבוצה מובילה באירופה. אולי לא יורוליג, אבל קבוצת טופ יורוקאפ בסגנון ולנסיה, שאולי משחקת בתפר שבין היורוליג והיורוקאפ, זו תהיה הצלחה משמעותית.

אם נדייק לגבי גאידמק, רק בעונה הראשונה שלו (2006) הוא פגש מכבי ת"א גדולה באמת ובשנתיים שאחרי הוא פגש מכבי חלשה בהרבה (למרות שב-2008 הגיעה לגמר יורוליג) שהפסידה הגביע פעמיים, הפסידה אליפות לחולון והייתה מרחק סמי בכר אחד מלהפסיד אליפות גם לנו. מניח שאם היינו לוקחים את אותו גמר ב-2007 (כי סמי היה מרגיע עם ההימורים, כי ג'נקינס היה מרגיע עם השטויות, כי פניני היה פאקין סוגר לריבאונד) אז הזיכרון של תקופת גאידמק היה אחר לגמרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 2:02 pm 
Hall of Famer

Y.T כתב:
אני מאוד מקווה שחומסקי ישאר כשותף בבעלות, לא שהוא חף מטעויות בשנים האחרונות.
אבל הוא אוהב הפועל אמיתי ויכול גם לאזן את הבעלים החדש שהוא סה"כ בחור צעיר שירש את ההון שלו ולא איזה איש עסקים בעל ניסיון וידע בתחום.
שלא לדבר על זה שכנראה הוא ישאר לאסוף את השברים אחרי שהמיליארדר התורן יעזוב אותנו.

כרגע מתן רכש 72 אחוז מהמניות מדיוויד .28 אחוזים עד להודעה חדשה נשארים אצל אייל.

בשורה התחתונה מדובר באורי אלון משודרג .יש סיכוי סביר שהפועל תעבור ליורוקאפ בקיץ כדי לנסות להגיע ליורוליג ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 2:07 pm 
Junior

קודם כל זה כדורסל, מאד קל להצביע על אירועים שהיו משנים נראטיבים מקצה לקצה - מספיק שלא היו שורקים לשחקן ז'לגיריס על כניסה מוקדמת וכל הקריירה של פיני גרשון לא באמת הייתה ממריאה. עזוב גיידאמק, אם פניני סוגר לריבאונד הקריירה של טפירו נראית אחרת לגמרי.

לגבי גיידאמק, הוא בא ושם המון ז'יטונים על העונה הראשונה, בנה קבוצה בתקציב מפוצץ ושם הוא פגש מכבי שעדיין הייתה מאד חזקה - 4 שחקני חמישייה מהקבוצה הגדולה שזכתה בשני תארים b2b, קבוצה שבעצמה הפסידה רק בגמר היורוליג. ירושלים בנתה קבוצה לכאן ועכשיו והתרסקה מול מכבי בגמר בהפסד של 30 הפרש, עם הרגשה שגם עם כל הכסף של גיידאמק הפער עצום (וזכור המשפט החצוף של פיני גרשון במהלך העונה שזה ניצחון של הרוח על החומר, כאילו התקציב לא היה עדיין פי 4). מכיוון שגיידאמק הוא כנראה איש עם סבלנות קצרה, בעונה שאחרי זה כבר הייתה הורדת ציפיות דראסטית, החתימו מאמן רוקי (דן שמיר) ואני זוכר שהתקציב ירד משמעותית.
בדיעבד ברור שירושלים פספסה את הירידה הגדולה של מכבי ת"א, שהתחילה בעיקר בעונת 2008 ועובדה שחולון, גליל ומכבי חיפה לקחו אליפויות לפני שירושלים הצליחה גם היא לקחת אליפות, אבל רק אחרי שאורי אלון הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 2:11 pm 
Hall of Famer

רק נזכיר בעונת 17-18 בעונתו האחרונה של אורי אלון התקציב של ירושלים היה תקציב שיא של 11 מיליון דולר.מקורבים למתן טוענים שהתקציבים של הפועל בעתיד יהיו גבוהים בהרבה.

בכל מקרה לפחות מבחינת המנויים בקיץ כנראה תהיה קפיצה רצינית.
מעניין אם וכאשר ירושלים תעבור ליורוקאפ האם לישראל יהיו 2 נציגות במפעל ת יחד עם הפועל ת''א .לדעתי סיכוי סביר שזה מה שיקרה כבר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 2:47 pm 
Freshman

האם יש איש כמו גל מקל שהיה מלפפון אצלנו כל כך הרבה זמן ובכל כך הרבה פאזות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 2:49 pm 
Junior

bangalaDesh כתב:
האם יש איש כמו גל מקל שהיה מלפפון אצלנו כל כך הרבה זמן ובכל כך הרבה פאזות?

גור שלף? זוכר שהיה איזה קמפיין נבחרת שדובר עליו כבר כשחקן ירושלים (לפני שהגיע למכבי), וגם אחרי שעזב שם היו דיבורים חזקים.
בכל מקרה, העובדה שמקל העדיף לפרוש ולא לבוא אלינו לא מוסיפה לו נקודות מבחינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 3:35 pm 
Freshman

על שלף אני זוכר דיבור איזה קיץ לפני שהגיע למכבי וזהו. עם מקל אני זוכר שלוש סאגות, אחת מייגעת במיוחד בתקופת אורי אלון ושאיפות הנ.ב.א של היהלום הצעיר
ועכשיו מועמד לנציג בעלים (??). מרגיש לי שהייתה לו יותר אינטראקציה עם המועדון משחקנים שעשו פה שתי עונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 4:27 pm 
Junior

עם מקל היו אפילו 4 סאגות - פעם ראשונה ב-2012 שבה ביקש יציאה לנבא או משהו, בסוף חתם בחיפה ולקח אליפות. פעם שנייה באמת סאגה ארוכה אחרי הנבא ב-2015. פעם שלישית לפני שנה וחצי אחרי שעמיאל מונה למאמן ופעם אחרונה, קצרה יותר, אחרי הפציעה של דברת.

עם שלף אני זוכר בוודאות דיבורים אחרי הקדנציה במכבי, בסוף הלך לבלגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 4:36 pm 
מנהל פורום

בכל מקרה, היה ראיון עם מקל אחרי הסאגה עם אורי אלון והוא הסביר מה הבעיה הייתה בחתימה עם מכבי ואחר כך עם קבוצה אחרת בארץ, הפועל תל אביב נדמה לי ואז הגיע לירושלים ואמר "..אה הפועל ירושלים, הם חמודים.."
אין דרך יותא דוחה ומתנשאת לדבר על מועדון יותר מהדרך הזו
נכריז על יום זעם אם יבוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 19, 2023 7:15 pm 
Freshman

דניאל כתב:

עם שלף אני זוכר בוודאות דיבורים אחרי הקדנציה במכבי, בסוף הלך לבלגיה.

וואלק, אפילו לא זכרתי שהוא לא סיים את הקריירה במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 157 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: