סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 8:45 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב כבר הרבה זמן (עוד מתקופת יודוקה) שהבעייה העקרית של בוסטון היא הנעת הכדור. מספרי האסיסטים של בראון נמוכים מאד וגם טייטום, שחקן שיכול להגיע לטבעת מתי שהוא רוצה, יכול הרבה יותר לעשות חדירה והוצאה ולהיות עם 8 אסיסטים למשחק במקום 4-5. כשההגנות מתחזקות צריך את האופציה של המסירה, תשאלו את יוקיץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 10, 2023 9:54 pm 
Junior

Att כתב:
זה מעניין מה שאתה כותב כי:
1. הארדי התגלה כמאמן טוב מאוד (יוטה הייתה אחת הקבוצות הכייפיות והמפתיעות לקבוצה בליגה).
2. בראד סטיבנס הוא זה שמקבל החלטות בקבוצה והוא מאמן לשעבר. הוא אמור להיות מסוגל להעריך מאמנים וגם להעריך את חשיבותם להצלחת הקבוצה.

בראד סטיבנס הפתיע אותי בתור GM (חשבתי שהוא יהיה יותר טוב כמאמן) - חיזק יפה מאד את הקבוצה (הוסיף את וויט, הורפורד, ברוגדון ונפטר מקמבה ומשרודר) וגם ההחתמה של יודוקה הייתה לטעמי חכמה מאד, כולל לתת לו את הזמן. אבל ההחלטה לתת למאזולה את המושכות זו החלטה של רעה ממקום של עצלנות. בגלל שעבד עם מאמן רוקי ניתן שוב צ'אנס למאמן רוקי? אני חושב שיש ביניהם הבדל משמעותי, יודוקה גם היה שחקן וגם עבר סטאז' אצל פופ (גם הארדי דרך אגב). זה ממש מרגיש שמאזולה היה ברירת המחדל הקלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 8:15 am 
Sophomore

אני חושב שאפשר להגיד שעונת הפלייאוף השנה היא אחת מהטובות שראינו. בסיבוב השני, כל הסדרות עד עכשיו ב-3-2. שלוש מתוכן המובילות משחקות נגד יתרון ביתיות. רק סדרה אחת הסתיימה בסוויפ בסיבוב הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 8:35 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:
Att כתב:
זה מעניין מה שאתה כותב כי:
1. הארדי התגלה כמאמן טוב מאוד (יוטה הייתה אחת הקבוצות הכייפיות והמפתיעות לקבוצה בליגה).
2. בראד סטיבנס הוא זה שמקבל החלטות בקבוצה והוא מאמן לשעבר. הוא אמור להיות מסוגל להעריך מאמנים וגם להעריך את חשיבותם להצלחת הקבוצה.

בראד סטיבנס הפתיע אותי בתור GM (חשבתי שהוא יהיה יותר טוב כמאמן) - חיזק יפה מאד את הקבוצה (הוסיף את וויט, הורפורד, ברוגדון ונפטר מקמבה ומשרודר) וגם ההחתמה של יודוקה הייתה לטעמי חכמה מאד, כולל לתת לו את הזמן. אבל ההחלטה לתת למאזולה את המושכות זו החלטה של רעה ממקום של עצלנות. בגלל שעבד עם מאמן רוקי ניתן שוב צ'אנס למאמן רוקי? אני חושב שיש ביניהם הבדל משמעותי, יודוקה גם היה שחקן וגם עבר סטאז' אצל פופ (גם הארדי דרך אגב). זה ממש מרגיש שמאזולה היה ברירת המחדל הקלה.

מסכים לגמרי. עד ההחלטה הזו, הקדנציה של סטיבנס כ-GM הייתה מעולה ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 11, 2023 11:15 pm 
Hall of Famer

Bucks Receive Permission To Interview Scott Brooks
אם אני יאניס, אני מתחיל לחשב מסלול מחדש.
עצם זה שהם שוקלים אותו זה מטריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 23, 2023 9:59 am 
מנהל פורום

אז ברור שהשחקנים הכי טובים בפלייאוף הזה הם יוקיץ (הסל שאיתו ניצח את המשחק הרביעי, כמה פשוט ככה גאוני) ובאטלר שגם במשחק 3 שקלע בו 12 נק' היה השחקן הכי חשוב במשחק
עמד בצד ואמר לבוסטון "אם לא תתנהגו יפה, אני אתערב, עדיף לכם להפסיד בלי שאצטרך לבוא בעצמי ולהשפיל אותכם"
הבא אחריהם הוא בוקר, הסאנס מבינים שהוא הסקורר הראשי ודוראנט המשני וזה בגלל שבוקר כל כך טוב לא בגלל שדוראנט גרוע
מי עוד?
AD הבא בתור
מארי כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Bing [Bot] ו 154 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה