סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 8:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2023 6:53 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
העניין הוא הוקיץ', זה לא מה שווה הארדן בשוק, אלא מה הארדן נתן לפילי בפלייאוף האחרון (תכלס, יש מצב שבלי הלוזריות של דוק ריברס הם היו עוברים את בוסטון)
אתה רואה את בורגדון מנצח את משחק מספר אחד לבד בלי אמביד?
מה יעשה מורי? זאת לא הבעיה של אמביד, הוא אמר בקיץ שזהו, הוא רוצה לשחק בקבוצה מנצחת ולא איכפת לו האם זו תהיה פילי או אחרת
קצת מזכיר את מה שיאניס אמר
יאניס לא אמר למילווקי מה לעשות, הוא רק אמר במצב הזה אני לא מאריך חוזה והם מצאו את הדרך
אותו דבר עם אמביד (אם כי אני מחזיק מאמביד שחקן פחות טוב מיאניס ובטח פחות קריטי לאליפות) הוא אומר תמצאו דרך להפוך את פילי למועמדת לאליפות אם אתם רוצים שאשאר
ויכול להיות באמת שבורגדון זה הכי טוב שאפשר להביא, אבל זה לא ישאיר את אמביד בפילי

עם הלוגיקה הזו אפשר להגיע רחוק. אמביד יכול לבוא למורי ולהגיד לו "תביא לפה את לוקה ודוראנט. איך? לא מעניין אותי".
מישהו פה כתב שאדם סילבר חייב לעשות סוף לסיפור הזה שחוזים היום בליגה הם חד כיווניים ואני מסכים. עם כל הכבוד, מורי הוא לא קוסם והוא לא יכול להפוך את הארדן ליותר ממה שהוא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2023 6:54 pm 
מנהל פורום

אז מישהו כתב ונשאר בחיים
זה לא יקרה
אני מחזיר אותך למקרה ליאניס, האם אתה חושב שמילווקי עשו בשכל כשהגיבו לאיום של יאניס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2023 7:09 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
בהחלט, אם מורי מביא את בורגדון במקום הארדן הוא מאבד את אמביד מיד
בורגדון יכול אולי להיות חלק מהפיתרון אבל לא הפיתרון המלא

גם אני לא הבנתי. הארדן של סוף שנת 2023 הוא שחקן כבד למדי בן 34, שאיבד את האקספלוסיביות שהיתה נשק משמעותי בארסנל שלו, איבד כבר בעונה שעברה את מעמדו כאולסטאר וסיים את הפלייאוף האחרון עם 39% מהשדה. הוא לחלוטין שחקן בחלק היורד של הקריירה, גם אם כמובן עוד לא איבד את מלא הערך שלו. בנוסף מסוכסך עם ההנהלה.

טייריס מקסי, השחקן שתפס את מקומו של הארדן כגארד המוביל בקבוצה, פתח את העונה עם 30 נקודות למשחק, קרוב ל8 הליכות לקו ב91%, כמעט 5 שלשות למשחק ב56%, 6.7 ריבאונדים ו6.3 אסיסטים. הוא בן 23. כנראה שהוא כבר היום שחקן טוב מהארדן, ובקצב הזה יהיה אולסטאר העונה ושחקן שלגמרי ראוי לבנות עליו.

פילי ניקתה את הארדן מהסיסטם, וקיבלה קולקציה של פורוורדים. עם חלקם יש מה לעשות, עם חלקם פחות. אם הם יצליחו לייצר מזה גם הגעה של ברוגדון בלי לוותר על מי שכדאי (בעיקר קניון מרטין ג'ר), הסיבה היחידה שאמביד צריך ללכת למשרד של מורי זה כדי לתת לו נשיקה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2023 7:40 pm 
Junior

פעם שנייה שפילדלפיה מסתבכת בהתנהלות עם שחקן - סימונס ועכשיו הארדן. זה שם אותם בנחיתות במו"מ ולכן בהגדרה היא מקבלת פחות מהערך של השחקן. זה שסימונס לא קולע שלשות או שהארדן בחלק היורד של הקריירה זה נתון, אבל ההתנהלות איתם כנראה עוד יותר הורידה את הערך שלהם.
זו כמובן גם הפעם השלישית (לפחות) שהארדן מסתבך בהתנהלות שלו עם קבוצות. אין לי ספק שזה יוריד את הערך שלו והוא יקבל חוזה יותר נמוך ממה שהיה יכול לקבל אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2023 7:56 pm 
Hall of Famer

הטרייד עצמו הוא טוב
אבל מורי באמת צריך לחולל קסמים
כדי שתצא מזה קונטנדרית
ולכן אמביד צריך לבקש טרייד

אני לא מבין למה דריל הביא את הארדן לפילי.
מתאר לעצמי שהוא ידע היטב עם מי הוא מתעסק ומה הדאונסייד יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2023 8:16 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
uriel17 כתב:
בהחלט, אם מורי מביא את בורגדון במקום הארדן הוא מאבד את אמביד מיד
בורגדון יכול אולי להיות חלק מהפיתרון אבל לא הפיתרון המלא

גם אני לא הבנתי. הארדן של סוף שנת 2023 הוא שחקן כבד למדי בן 34, שאיבד את האקספלוסיביות שהיתה נשק משמעותי בארסנל שלו, איבד כבר בעונה שעברה את מעמדו כאולסטאר וסיים את הפלייאוף האחרון עם 39% מהשדה. הוא לחלוטין שחקן בחלק היורד של הקריירה, גם אם כמובן עוד לא איבד את מלא הערך שלו. בנוסף מסוכסך עם ההנהלה.

טייריס מקסי, השחקן שתפס את מקומו של הארדן כגארד המוביל בקבוצה, פתח את העונה עם 30 נקודות למשחק, קרוב ל8 הליכות לקו ב91%, כמעט 5 שלשות למשחק ב56%, 6.7 ריבאונדים ו6.3 אסיסטים. הוא בן 23. כנראה שהוא כבר היום שחקן טוב מהארדן, ובקצב הזה יהיה אולסטאר העונה ושחקן שלגמרי ראוי לבנות עליו.

פילי ניקתה את הארדן מהסיסטם, וקיבלה קולקציה של פורוורדים. עם חלקם יש מה לעשות, עם חלקם פחות. אם הם יצליחו לייצר מזה גם הגעה של ברוגדון בלי לוותר על מי שכדאי (בעיקר קניון מרטין ג'ר), הסיבה היחידה שאמביד צריך ללכת למשרד של מורי זה כדי לתת לו נשיקה.

אני לא דן איתך או עם הוקיץ האם בורגדון הוא רעיון טוב או לא
אלא האם אמביד יקבל את זה כמענה הולם לדרישה שלו לחזק את הקבוצה
אני אפילו מסכים קצת שאם הטרייד הזה יביא את בורגדון בסוף במקום אחת הבחירות, וישאיר את מרטין ג'וניור בפילי, פילי קבוצה טובה יותר.
זה לא העניין. העניין הוא להשאיר את אמביד
בעוד במקרה של יאניס אפשר להגיד בבירור שמילווקי עמדה בציפיות של יאניס. כאן קשה לי להגיד אותו דבר, גם אם זה יגמר ההצטרפות של בורגדון, כי נראה לי שאמביד מכוון לחיזוק יותר גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2023 8:51 pm 
Sophomore

הכי משוגע יהיה אם מורי ינסה ללכת בהפוך על הפוך על מוראנט.
עוד משוגע, וזה מה שהופך אותו אולי לשחקן הקו האחורי היחיד ברמה גבוהה שבאמת עשוי להיות על המדף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2023 10:13 pm 
Junior

לא רואה סרט בעולם שממפיס עושים טרייד על מוראנט, הם מנסים לבנות קונטנדרית סביבו וסביב jjj וביין, הפרוייקט הזה רחוק כמה שנים מלהחשב לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2023 10:31 pm 
Sophomore

אני לא חושב שהארדן "אחרי השיא" כמו שחלק הסבירו כאן. אני חושב שבשנתיים האחרונות הוא פשוט סוס מת שבכל רגע שהוא על המגרש הוא יותר הורס מאשר תורם לקבוצה שלו. וזה לא שהוא שיחק בקבוצות בינוניות או חלשות שמכוונות ללוטרי שיכולות לתרץ את היכולת החלשה. הוא שיחק ב2 קבוצות שהיו מועמדות ללכת חזק עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:13 pm 
Senior

.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ד' נובמבר 01, 2023 11:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:20 pm 
Sophomore

ממה שאני מתרשם לאוברה יש אפקט אמתי על הקבוצה עד עכשיו.
מפתיע למדי בעיני, תפסתי ממנו סקורר של נק' ריקות ממשמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:22 pm 
Senior

זה לא שיש כזה הרבה מה לעשות עם כסף פנוי בשנים האחרונות, שחקנים מחדשים חוזה ואז דורשים טרייד פשוט.
אני כן חושב שהם לא נפגעו מקצועית יוצא מדי ושהקליפרס שילמו להם ביותר מדי בחירות דראפט. הם יכולים להשיג דרכן שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 02, 2023 8:27 pm 
Sophomore

ההחתמה הכי חשובה פילי כבר עשתה, עם מינויו של ניק נרס כמאמן וזה הופך ליתרון גדול מול שתי היריבות הטבעיות שלה - מילווקי ובוסטון. אמביד ה-MVP, אחד השחקנים הכי טובים בליגה, מקסי אולסטאר לכל דבר גם אם לא קיבל גושפנקא רשמית. הטרייד על הארדן עשה לה טוב. אני מאוד בעד קבוצות עם עומק מאשר 3-4 כוכבים ואוסף של שחקנים על גבול של הג'יליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2023 9:11 am 
Hall of Famer

אוברה ממשיך להיות אקס פקטור משמעותי, הלילה 23 נקודות ב5/6 לשלוש בנצחון של פילי על טורונטו, הסיקסרס כבר 1-3 ונראה שאמביד עוד לא בדרך לדרוש טרייד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2023 9:47 am 
מנהל פורום

נחזור רגע להארדן, פתאום אני קולט שזו הפעם השלישית שהוא הולך לשחק עם ווסטברוק באותה קבוצה
היו דיבורים שהחמישיה של ראס, הזקן, ג'ורג', קאווי וזובץ. ככה אמר הפרשן של המשחק בינם לבין הלייקרס, הפרשן, היה אחד בשם בוב מאיירס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2023 9:53 am 
מנהל פורום

מתוך כתבה בהארץ על הצגת הזקן כשחקן הקליפרס
הוא הבהיר שנותר לו הרבה מה להוכיח - כולל העובדה ש"אני יכול להשתלב בכל קבוצה ולהיות חלק מריצה לאליפות". אך את מירב הכותרות, באופן צפוי לא פחות, תפסה ההתייחסות שלו לתקופתו בקבוצתו הקודמת, פילדלפיה.

"לקחתי 26 מיליון דולר פחות כדי לחתום בקבוצה ולאפשר לה להיות טובה יותר", הסביר הארדן, "שיניתי את התפקוד שלי על המגרש, ניסיתי לשנות את הנראטיב ולעשות הכל כדי שננצח. אבל על זה לא מדברים, רק על הבולשיט האחר". הארדן טען כי תכנן לפרוש במדי פילדלפיה, "אבל להנהלה היו תוכניות אחרות. הם לא רצו אותי. יש הרבה נראטיבים, אנשים חושבים שיש להם דעה.. אבל שום דבר מזה לא נכון".
על המגרש, הארדן סבר כי בפילדלפיה לא סמכו עליו ולא אפשרו לו להיות במיטבו בהתקפה. "החזיקו אותי עם רצועה", טען הגארד שהוביל את הליגה באסיסטים למשחק בעונה שעברה, "אני חושב את המשחק, אני אמור להיות זה שמייצר, אז אני רוצה שיהיה לי קול בהחלטות במהלך משחק. אני לא שחקן שהוא חלק ממערכת, אני מערכת בפני עצמי. אני צריך מאמן שאפשר לקיים איתו דיאלוג".

באותו הלילה שיחקה פילדלפיה בחוץ נגד טורונטו, וכוכב הקבוצה ג'ואל אמביד התבקש להתייחס לטענות של חברו לשעבר. "אני לא חושב (שזה נכון)", אמר כשנשאל על טענות הארדן, "נתנו לו את הכל בכל התקפה, כי הוא שחקן מדהים. נתנו לו לצאת לשם ולעשות את שלו, והוא עשה עבודה טובה. בגלל זה הוא היה מלך האסיסטים בעונה שעברה. אני שמח בשבילו שהמצב נפתר. אני מקווה ששנינו נהיה בגמר, אנחנו בצד המנצח והוא במפסיד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2023 10:09 am 
Hall of Famer

איזה יופי שאין דיוות בקליפרס עכשיו

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2023 10:39 am 
מנהל פורום

אם הייתי מתעקש על הוצא מהקשרו, הייתי מצטט את המשפט "אניצלא שחקן שהוא חלק ממערכת, אני מערכת בפני עצמי" אבל זה באמת הוצא מהקשרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2023 10:57 am 
Hall of Famer

מה יש להוציא פה מההקשר? דיווה מהסרטים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2023 11:01 am 
מנהל פורום

כשהוא אומר שהוא מערכת בפני עצמה, הוא מתכוון (ככה אני מבין מההקשר) שהוא שחקן שצריך לבנות תרגילים ומהלכים סביבו ולא להכריח אותו לשחק מהלכי התקפה שלא נוחים לו. הוא ציין בפירוש שהוא ביקש שיקשיבו גם לו, לא רק לו אלא גם לא.
לא הפכתי לאוהד שלו אחרי הראיון הזה, אבל אני מבין אותו יותר טוב עכשיו
טי לו טוב בלהגיע ללב ולראש של שחקנים גדולים, תראו מה נהיה מראסל. ממש ממתק בקליפרס
אולי יצליח לו גם עם הארדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2023 11:06 am 
Hall of Famer

מאד ברור למה הוא מתכוון כשהוא אומר שהוא מערכת בפני עצמה. אז שיעדכנו את המערכת שהיא בת 34, כבדה, חסרת האלמנטים שאפיינו אותה רוב הקריירה, ושקצת צניעות לא תזיק לה. יופי של תגובה של אמביד דרך אגב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2023 11:10 am 
Hall of Famer

בכל אופן "המערכת" זה כינוי מעולה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה