דרך, דרך. הכי בקטנה שיש, אבל הנעל שלו נגעה בקו בדיוק כשהוא עזב את הקרקע. מסכים עם עמוס שכנראה לא היו משנים את זה ל2 אם השריקה הראשונית הייתה ל3, אבל זו אם כבר הייתה טעות.
Att כתב:
דטרויט אכן מנצחים במשחק צמוד.
קייד עם 30 ו-12 אסיסטים ללא איבוד, דורן עם 17 ריבאונדים וניכר שהייתה תרומה די מאוזנת across the board.
סיאקם מוביל עם 35 נק' (כל קבוצות הביניים-פלוס שאינן צעירות צריכות לקפוץ על ההזדמנות להשתדרג) ושרודר עם 30 נק'.
ראיתי פה ושם כמה דקות. אולי עצם זה שהשיא כבר נשבר, הקל קצת על דטרויט, שנראו טוב יותר.
אולי זה שטורונטו במעין ימי מעבר אחרי הטרייד של אנונובי ואולי טרייד מתקרב של סיאקם.
למרבה המזל מבחינתי, סטויארט (אחד השחקנים שאני פחות מחבב בליגה) לא שיחק בדטרויט.
דטרויט נראים טוב כבר מהמשחק השני מול ברוקלין.
יש איזה תהליך עם שלבי התמודדות ברצף הפסדים כזה, כמעט קובלר-רוסי.
בהתחלה הקבוצה לא משחקת טוב, ובגלל זה הרצף מתחיל, יש שלב של בלבול, שהמאמן מנסה הכל והשחקנים לא מבינים מה רוצים מהם, ואז שלב שבו הם הופכים לקצת אדישים ונראה שיותר אכפת להם מהסטטיסטיקות של עצמם מאשר מהנצחונות שלא באים, ואז לחץ אמיתי מזה שאתה מרגיש שלא תנצח עוד אף משחק בחיים.
אבל באיזשהו שלב, כשהשיא כבר ממש דפק על הדלת, כל הליגה הסתכלה והפכת לבדיחה של עולם הספורט, שהאינטנסיביות ממש הפכה לכזו של משחק 7.
תראו את ההפסד של דטרויט לבוסטון מיום חמישי - יותר שחקנים של דטרויט השתטחו על הפארקט משל כל הליגה החודש - וגם של בוסטון, קבוצות ממש ממש לא רצו להיות אלו שיפסידו ויקטעו את הרצף.
חלק מהשינוי בא גם מקייד - כל מה שכתבתי עכשיו על הקבוצה נכון כפליים לגביו, והתחושה שלי היא שאם יצא משהו טוב מהרצף הזה, זה שמשהו בו השתנה והוא החליט לקחת את הקבוצה על הכתפיים.
ב6 משחקים האחרונים הוא עומד על 32.5 נק׳, 5.3 ריבאונדים, 8.2 אסיסטים, 55% מהשדה, 50% ל3, 86% מהעונשין, ופלוס-מינוס חיובי של 7 (וזה כשהקבוצה מפסידה 5 משחקים ואז מנצחת את האחרון ב2 נק׳. אני חושב שהם במינוס 40 ומשהו בדקות בלעדיו בזמן הזה).
מייצר קצת תקווה לגבי המועדון הזה, כי אולי יש לו שחקן מוביל לעתיד.