סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 3:13 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קסלר מצוין היום, פונטקיו סוס לא קטן, לי נראה שיוטה דווקא בונים עליו שישחק אצלם עוד כמה שנים טובות
באטלר נקע את הקרסול ולא יחזור לשחק
משחק צמוד עם טריליון החלפת הובלות, קהל מעורב, תענוג
לאגבג'י היה גג אחד במחצית הראשונה, שלא ראיתי כבר הרבה זמן
גם ג'ורג' וגם אגבג'י אתלטים בחסד, הבחירת זריקות שלהם לא משהו בכלל
אם מוסיפים לזה את הבחירת זריקות של קלרקסון וסקסטון, מקבלים תמונה עגומה למדי של הקו האחורי שלהם
מזל שיש את אוליניק, שועל בבחירת זריקות, במשחק מצוין היום
משחק לא טוב של חקאז, באם והירו מחזיקים את מיאמי בתמונה
הימור שלי, זה הולך להיות ניצחון של הג'אז

באולם אחר. יש מצב שהפיסטונס יעשו ניצחון היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 4:51 am 
Hall of Famer

דטרויט אכן מנצחים במשחק צמוד.
קייד עם 30 ו-12 אסיסטים ללא איבוד, דורן עם 17 ריבאונדים וניכר שהייתה תרומה די מאוזנת across the board.
סיאקם מוביל עם 35 נק' (כל קבוצות הביניים-פלוס שאינן צעירות צריכות לקפוץ על ההזדמנות להשתדרג) ושרודר עם 30 נק'.
ראיתי פה ושם כמה דקות. אולי עצם זה שהשיא כבר נשבר, הקל קצת על דטרויט, שנראו טוב יותר.
אולי זה שטורונטו במעין ימי מעבר אחרי הטרייד של אנונובי ואולי טרייד מתקרב של סיאקם.
למרבה המזל מבחינתי, סטויארט (אחד השחקנים שאני פחות מחבב בליגה) לא שיחק בדטרויט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:13 am 
Junior

מה אתם אומרים, דרך או לא דרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:20 am 
Hall of Famer

לי נראה שדרך, אבל בכל זאת 2 דברים.
אם השריקה של השופטים הייתה בהתחלה לשלשה ולא ל-2 נק', אז נראה לי שההחלטה ברוויו לא הייתה משתנה והלייקרס היו משווים, כי השופטים צריכים הוכחה חותכת בשביל להפוך את הקריאה ואיך שלא תסתכל על התמונה הזאת, זה גבולי לחלוטין.
ואיזה רמת ביצוע של לברון ג'יימס. מדהים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:37 am 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
לי נראה שדרך, אבל בכל זאת 2 דברים.
אם השריקה של השופטים הייתה בהתחלה לשלשה ולא ל-2 נק', אז נראה לי שההחלטה ברוויו לא הייתה משתנה והלייקרס היו משווים, כי השופטים צריכים הוכחה חותכת בשביל להפוך את הקריאה ואיך שלא תסתכל על התמונה הזאת, זה גבולי לחלוטין.
ואיזה רמת ביצוע של לברון ג'יימס. מדהים.

בדיוק באתי לכתוב את אותו הדבר.
מאוד מאוד גבולי ואם לא היה את ההחלטה שזה 2 אז בוודאות היו מאשרים שלשה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:43 am 
Senior

דרך, דרך. הכי בקטנה שיש, אבל הנעל שלו נגעה בקו בדיוק כשהוא עזב את הקרקע. מסכים עם עמוס שכנראה לא היו משנים את זה ל2 אם השריקה הראשונית הייתה ל3, אבל זו אם כבר הייתה טעות.

Att כתב:
קייד עם 30 ו-12 אסיסטים ללא איבוד, דורן עם 17 ריבאונדים וניכר שהייתה תרומה די מאוזנת across the board.
סיאקם מוביל עם 35 נק' (כל קבוצות הביניים-פלוס שאינן צעירות צריכות לקפוץ על ההזדמנות להשתדרג) ושרודר עם 30 נק'.
ראיתי פה ושם כמה דקות. אולי עצם זה שהשיא כבר נשבר, הקל קצת על דטרויט, שנראו טוב יותר.
אולי זה שטורונטו במעין ימי מעבר אחרי הטרייד של אנונובי ואולי טרייד מתקרב של סיאקם.

דטרויט נראים טוב כבר מהמשחק השני מול ברוקלין.
יש איזה תהליך עם שלבי התמודדות ברצף הפסדים כזה, כמעט קובלר-רוסי.
בהתחלה הקבוצה לא משחקת טוב, ובגלל זה הרצף מתחיל, יש שלב של בלבול, שהמאמן מנסה הכל והשחקנים לא מבינים מה רוצים מהם, ואז שלב שבו הם הופכים לקצת אדישים ונראה שיותר אכפת להם מהסטטיסטיקות של עצמם מאשר מהנצחונות שלא באים, ואז לחץ אמיתי מזה שאתה מרגיש שלא תנצח עוד אף משחק בחיים.
אבל באיזשהו שלב, כשהשיא כבר ממש דפק על הדלת, כל הליגה הסתכלה והפכת לבדיחה של עולם הספורט, שהאינטנסיביות ממש הפכה לכזו של משחק 7.
תראו את ההפסד של דטרויט לבוסטון מיום חמישי - יותר שחקנים של דטרויט השתטחו על הפארקט משל כל הליגה החודש - וגם של בוסטון, קבוצות ממש ממש לא רצו להיות אלו שיפסידו ויקטעו את הרצף.

חלק מהשינוי בא גם מקייד - כל מה שכתבתי עכשיו על הקבוצה נכון כפליים לגביו, והתחושה שלי היא שאם יצא משהו טוב מהרצף הזה, זה שמשהו בו השתנה והוא החליט לקחת את הקבוצה על הכתפיים.
ב6 משחקים האחרונים הוא עומד על 32.5 נק׳, 5.3 ריבאונדים, 8.2 אסיסטים, 55% מהשדה, 50% ל3, 86% מהעונשין, ופלוס-מינוס חיובי של 7 (וזה כשהקבוצה מפסידה 5 משחקים ואז מנצחת את האחרון ב2 נק׳. אני חושב שהם במינוס 40 ומשהו בדקות בלעדיו בזמן הזה).

מייצר קצת תקווה לגבי המועדון הזה, כי אולי יש לו שחקן מוביל לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:51 am 
מנהל פורום

stavs כתב:
דרך, דרך. הכי בקטנה שיש, אבל הנעל שלו נגעה בקו בדיוק כשהוא עזב את הקרקע. מסכים עם עמוס שכנראה לא היו משנים את זה ל2 אם השריקה הראשונית הייתה ל3, אבל זו אם כבר הייתה טעות.

זה אולי נשמע כמו טיעון קצת טיפשי, אבל אם מה שקובע זה איפה הנעל נגעה במגרש, אז צריך גם לקחת בחשבון שנעלי הכדורסל לא שטוחות, אלא הסוליה קצת קמורה מקדימה וכל הס"מ הראשון בדרך כלל לא נוגע בכלל ברצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:55 am 
Senior

גם כשאתה על קצה האצבעות בהתרוממות לזריקה?
Frame-by-frame על זום אין זה נראה שהנקודה האחרונה בנעל שלו שעוזבת את הפארקט נוגעת בקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 12:01 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
גם כשאתה על קצה האצבעות בהתרוממות לזריקה?
Frame-by-frame על זום אין זה נראה שהנקודה האחרונה בנעל שלו שעוזבת את הפארקט נוגעת בקו

יש בזה משהו. מניח שאתה צודק :du_ma_et:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 12:40 pm 
Sophomore

השפיץ של הנעל. גירסת הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 12:44 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:

Att כתב:

דטרויט נראים טוב כבר מהמשחק השני מול ברוקלין.
יש איזה תהליך עם שלבי התמודדות ברצף הפסדים כזה, כמעט קובלר-רוסי.
בהתחלה הקבוצה לא משחקת טוב, ובגלל זה הרצף מתחיל, יש שלב של בלבול, שהמאמן מנסה הכל והשחקנים לא מבינים מה רוצים מהם, ואז שלב שבו הם הופכים לקצת אדישים ונראה שיותר אכפת להם מהסטטיסטיקות של עצמם מאשר מהנצחונות שלא באים, ואז לחץ אמיתי מזה שאתה מרגיש שלא תנצח עוד אף משחק בחיים.
אבל באיזשהו שלב, כשהשיא כבר ממש דפק על הדלת, כל הליגה הסתכלה והפכת לבדיחה של עולם הספורט, שהאינטנסיביות ממש הפכה לכזו של משחק 7.
תראו את ההפסד של דטרויט לבוסטון מיום חמישי - יותר שחקנים של דטרויט השתטחו על הפארקט משל כל הליגה החודש - וגם של בוסטון, קבוצות ממש ממש לא רצו להיות אלו שיפסידו ויקטעו את הרצף.

חלק מהשינוי בא גם מקייד - כל מה שכתבתי עכשיו על הקבוצה נכון כפליים לגביו, והתחושה שלי היא שאם יצא משהו טוב מהרצף הזה, זה שמשהו בו השתנה והוא החליט לקחת את הקבוצה על הכתפיים.
ב6 משחקים האחרונים הוא עומד על 32.5 נק׳, 5.3 ריבאונדים, 8.2 אסיסטים, 55% מהשדה, 50% ל3, 86% מהעונשין, ופלוס-מינוס חיובי של 7 (וזה כשהקבוצה מפסידה 5 משחקים ואז מנצחת את האחרון ב2 נק׳. אני חושב שהם במינוס 40 ומשהו בדקות בלעדיו בזמן הזה).

מייצר קצת תקווה לגבי המועדון הזה, כי אולי יש לו שחקן מוביל לעתיד.

מה ההתרשמות שלך לגבי אייבי, דורן ואוסאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 1:43 pm 
Senior

אייבי עדיין מאוד לא יציב - מניח שקצת התקשה להיכנס לקצב בגלל שוויליאמס התעקש לתת לו פחות דקות מלקיליאן הייז למשך 20 משחקים. מאז שהוא פותח דברים נראים טוב יותר (אני חושב שבקורלציה מלאה עם התקופה הטובה של קייד).
הקליעה בצניחה לעומת העונה שעברה ויהיה מאוד רלוונטי לעקוב אחרי זה, כי לכאורה הוא מביא אתלטיות ודינמיות שמשלימה את קייד מצוין, אבל כל עוד הוא קלעי של 30%, הוא פיט בעייתי לצד שאר השחקנים שציינת (כלומר, נניח שעוד אפשר לחיות גם עם אוסאר וגם עם דורן ביחד על המגרש, אבל זה די מחייב שכל האחרים יקלעו טוב מ3 ולא 30%).
ההגנה הייתה רעה בעונה שעברה ובתחילה של זאת, אבל אני רואה שם קצת שיפור.

דורן נהדר - הוא היה שותף לשני ה׳רצפים׳ של 3 משחקים הטובים יחסית של הקבוצה (3 הראשונים ו3 האחרונים), ובין לבין סבל קצת מפציעות בקרסול וזה מאוד הורגש.
עדיין די בוסרי, בעיקר בהגנה, אבל יש לו קריאות טובות בהתקפה, הוא מסיים הרבה הרבה יותר טוב העונה מאשר בעונה שעברה, והוא בסה״כ בן 20 וחודש עדיין. נדמה לי שהשבוע הוא עלה אצלי למקום השני מבחינת הcore של דטרויט לעתיד.

אוסאר די מגמגם מאז שהוא ירד לספסל. פחות אגרסיבי בהגנה (ממה שאני הבנתי עבר קצת סדרת חינוך ממונטי וויליאמס על זה שהוא עושה עבירות מיותרות), בהתקפה התפקיד שלו קצת רודד יותר מדי ל-לעמוד בפינה ולחכות לכדור.
אני עדיין חושב שיש לו המון פוטנציאל, בעיקר בצד ההגנתי, אבל נראה שזה ייקח קצת יותר זמן משזה היה נראה לפני חודש וחצי.

בעיני דטרויט צריכים להמשיך להתייחס לרביעייה הזו כבסיס שלהם לעתיד, אבל תוך קצת monitoring של הקליעה של קייד, אוסאר ואייבי. אם הם לא מראים שיפור יפה בתחום הזה לאורך העונה-שתיים הבאות, הייתי ממשיך הלאה מלפחות אחד מבין אייבי ואוסאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:21 pm 
מנהל פורום

וושינגטון פותחת בסערה
פול נראה כמו שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:36 pm 
מנהל פורום

וואוו איזה סל של אבדיה בסוף הרבע
יה אלוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 12:07 am 
מנהל פורום

כמה וושינגטון גרועה?
32:18 לאטלנטה בריבאונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 1:25 am 
Sophomore

רק עכשיו אני רואה שג'אלן ג'ונסון של אטלנטה עבר לי לגמרי מתחת לרדאר.
מישהו עוקב אחריו? אם הסטטיסטיקה שלו מספרת סיפור אמתי הוא צריך להתחרות על השחקן המשתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 1:30 am 
מנהל פורום

די נו
אני מזכיר אותו בלי הפסקה, כחדשות הטובות היחידות באטלנטה העונה
הצעתי אותו בתור הטרייד לאוקלהומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 1:33 am 
Sophomore

אז כנראה באמת פספוס אדיר שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 10:52 am 
מנהל פורום

הוא יותר ממה שראית במשחק הזה, הוא קונקטור מצוין. המסירה, החסימה, העזרה בהגנה, לוקח סיכון ומנחש שהמאזן של אטלנטה איתו ובלעדיו יתמוך בזה
בגלל זה אני תופס ממנו בוסטר קלאסי לקונטדרית שמחפש את השחקן ה4 או החמישי באיכות שלו בחמישיה
נגיד גורדון של דנבר, כזה
בגלל זה, חושב שהוא אופציה מעניינת לאוקלהומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 11:19 am 
Hall of Famer

הלייקרס בדעיכה והפסידו הפעם 20 הפרש לנולא.
מה שלא ברור לי זה למה במשחק שהרבע הרביעי שלו החל בפיגור 15 ונגמר ב-20 הפרש לברון ג'יימס צריך לשחק 37 דקות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 3:30 pm 
מנהל פורום

שאלה טובה. אבל כשעושים זום אין למשחק, מתקבלת התמונה הבאה
בתחילת רבע 4 ההפרש הוא 15 לפליקאנס
לברון עולה בחמישיה של תחילת רבע ארבע, כדי להציל את המשחק, אם הפער יפתח בתחילת רבע 4 מ15 ל22 (נניח) המשחק גמור
אז הוא עולה בחמישיה, והיוזג' שלו גבוה, כמעט כל המהלכים דרכו.
8 דקות לסיום הלייקרס מורידים ל11 הפרש, נראה טוב
7 לסיום, עדיין רק 11 הפרש.
עדיין 7 לסיום, המשחק בחיים, לברון מאבד לאלבראדו, האיבוד מניב שלשה של הפליקאנס (אינגרם)
14 הפרש, 6 וחצי לסיום.
דרווין לוקח פסק זמן ממנו לברון לא חזר לשחק
אולי קרו ניסים אבל הסיכון לא שווה את הסיכוי ולברון מתיישב לנוח עד סוף המשחק
לא היה שום שלב במשחק שבו נפתחו איזה 25 הפרש והמשחק מת כבר ברבע השלישי או משו כזה והיה אפשר להשיב אותו
אני יודע שמקובל לצחוק על העונה הסדירה כאילו היא חסרת משמעות ורק הפלייאוף חשוב, אבל אתה לא תהיה בפלייאוף אם לא תסיים ב1-6 או תנצח משחק מכריע ומלחיץ בפלייאין
אז במקרה של הלייקרס, כל משחק חשוב, כל משחק חשוב לקבוע האם יהיו בפלייאין, בפלייאוף או בחוץ
מכאן המאמץ של דרווין לנצח כל משחק

אם כבר אנחנו בענייני המשחק בא לי להגיד משהו על הפליקאנס, דובר פה על הת'אנדרס ועל הצורך בחיזוק מוקדם ככל האפשר כדי שיהיו קונטדרית העונה. עפו הרבה שמות, כולם של שחקנים משלימים ברמה גבוהה (קרטר, ג'י ג'ונסון) או רביעי שיהפוך את השלישיה לרבעיה (מרקונן) לפליקאנס יש בעיה שונה. יש לה הרבה שחקנים ממש טובים ציון, אינגרם, סי ג'י הרב ג'ונס, מרפי,ספסל מעולה, אלבראדו, דייסון דניאל, נאנס ג'וניור. אבל הם במקום ה7 במערב בפאור ראנקין האחרון (מוצדק בעיני) קל להגיד שחסר להם שחקן בקליבר של טייטום או אמביד אפילו על חשבון אינגרם או זאיון כדי להיות איום על האליפות, השאלה ממי לוקחים אותו. למי יש שחקן אול NBA שלא מצליחים לבנות קבוצה טובה סביבו
היה את דיים ואיננו
היו דיבורים על אמביד אבל פילי נראית מעולה
הוא לא יבוא מהדראפט הנוכחי, לא משנה מה יתנו לזו שתבחר ראשונה
אם דלאס (קיירי לא מפסיק להיות פצוע בשריר החשק) תתן עוד עונה רעה כמו בעונה הקודמת, אולי לוקה ידרוש טרייד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 3:54 pm 
Hall of Famer

אם לברון משחק 37 דקות שאינן כוללות את 6.5 הדקות האחרונות - זה אומר שאילו המשחק היה צמוד הוא היה מקבל איזה 43 דקות...
גם לא חגיגה גדולה
זאת בדיוק הבעיה של "הקבוצות הגדולות" שנמצאות עכשיו סביב 50% (פיניקס, לייקרס, גולדן-סטייט, קליפרס עד לא מזמן) - שהם באמת חייבות לשפר מיקום בטבלה, וזה גורר שיתוף יתר של הכוכבים, וסיכון כשירותם בהמשך העונה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 6:23 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
הוא יותר ממה שראית במשחק הזה, הוא קונקטור מצוין. המסירה, החסימה, העזרה בהגנה, לוקח סיכון ומנחש שהמאזן של אטלנטה איתו ובלעדיו יתמוך בזה
בגלל זה אני תופס ממנו בוסטר קלאסי לקונטדרית שמחפש את השחקן ה4 או החמישי באיכות שלו בחמישיה
נגיד גורדון של דנבר, כזה
בגלל זה, חושב שהוא אופציה מעניינת לאוקלהומה

איתו 9:9
בלעדיו 10:4
מ.ש.ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., סאבוניס ו 147 אורחים