סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אננובי לניקס
הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 12:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
כל קבוצה שתציע יותר מבחירה את על לאווין תתקשה אוברפיי מוזר מאוד.
שיקאגו הרבה יותר טובים בלעדיו, אין לו ביקוש כרגע ויש לו חוזה עצום שהוא לא הצדיק בכלל לאחרונה.

מיטצ׳ל דווקא עשוי להיות זמין - מסיים חוזה, שמועות שהוא לא ימשיך בקליבלנד והקאבס די מג׳עג׳עים.

אני מהמר שזה לא יהיה מיטצ'ל
מיטצ'ל סימן את עצמו כצ'וקר פלייאוף, פלייאוף שלישי שהוא נכשל באופן אישי יחד עם הקבוצה
עכשיו, אם אתה קבוצה צעירה שרוצה לצבור ניצחונות להגיע לפלייאוף ולא נורא להפסיד העיקר לפתח את הסגל הצעיר תוך שהם משחקים בקבוצה תחרותית. מיטצ'ל קלאסי לג'וב, עשה עבודה מדהימה עם הקאבס בעונה הקודמת
בזכותו לגרלנד ומובילי יש מושג מה זה פלייאוף וכמה זה סיפור אחר לגמרי
הניקס לא צריכים להגיע, הם צריכים לעבור שני שלבים, במקום אחד
בשביל שמיטצ'ל יתאים למסלול של הניקס הוא יצטרך לקבל תפקיד של קטצ' אנד שוט
ואולי להוביל את הספסל בדקות שבהם ברנסון על הספסל
גם אם ורבלית הוא יגיד כן, בשיחה עם ת'יבודו לא בטוח שהDNA שלו יאפשר את זה
סגס יהיה נהדר בשבילם, אבל המג'יק לא יוותרו עליו בקלות
עוד משהו על הניקס. בשלושת העונות האחרונות היה להם Money for nothing על פורנייה, זהו זה נגמר 18 מיליון מתפנים.
שיחפשו מתחת לרדאר את הנאז' ריד שלהם
עכשיו סיימתי לראות את מיני/לייקרס ואני מאוהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 1:31 pm 
Senior

לא יודע אם סאגס עוזר להם לעשות את הצעד הבא (למרות שת׳יבודו ימות עליו).

מה עם דז׳ונטה מארי? גארד קצת יותר גדול ממיטצ׳ל למשל, שומר טוב ואמור לתת להם ביחד עם ברנסון מספיק סקורינג ופליימייקינג מהקו האחורי כדי להיות מסוכנים באמת גם בפלייאוף.
מניח שאטלנטה תהיה מוכנה להיפרד ממנו אחרי שזה לא באמת הלך עם טריי יאנג.
(ומנגד גם אפשר להגיד שחשבנו שההתאמה עם טריי יאנג תהיה מוצלחת יותר בגלל אותן תכונות שציינתי אצל מארי, אבל בפועל זה לא קרה.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 1:33 pm 
Hall of Famer

ומה אטלנטה יקבלו במקום? אני לא חושב שההוקס עם טרה יאנג הולכים לוותר על כישרון בשביל בחירות דראפט, שדרך אגב, רק של הניקס, או של קבוצת תחתית?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 1:49 pm 
Senior

אלו הבחירות סיבוב ראשון של הניקס:
- Own; DAL 11-30; DET 19-30 (via HOU to OKC); WAS 13-30 (via HOU to OKC)

2025 - Own; DAL 11-30 if not already settled; DET 14-30 (via HOU to OKC) if not already settled; WAS 11-30 (via HOU to OKC) if not already settled; MIL 5-30 (via NOP to POR to DET)

2026 - Own; DET 12-30 (via HOU to OKC) if not already settled; WAS 9-30 (via HOU to OKC) if not already settled

2027 - Own; DET 10-30 (via HOU to OKC) if not already settled

2028 - Own

2029 - Own

2030 - Own

כלומר, חוץ מכל הבחירות שלהם, יש שם בחירה של דאלאס לשנה הקרובה ועוד 2 (עם סיכוי מסוים לא להתממש) של דטרויט ו-וושינגטון.

לאן אטלנטה הולכים לדעתך? אני לא כל-כך רואה את עצמם מייצרים איזשהו שיפור בקרוב. לא שאני שולח אותם ישר לכפור של הבנייה מחדש, אבל מה שיש כרגע לא עובד - ובין אם הם ירצו לבנות מחדש או להביא שחקני win now, אני חושב שיהיה להם קל יותר עם בחירות דראפט שיקבלו מהניקס מאשר עם מארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 2:09 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
לא יודע אם סאגס עוזר להם לעשות את הצעד הבא (למרות שת׳יבודו ימות עליו).

מה עם דז׳ונטה מארי? גארד קצת יותר גדול ממיטצ׳ל למשל, שומר טוב ואמור לתת להם ביחד עם ברנסון מספיק סקורינג ופליימייקינג מהקו האחורי כדי להיות מסוכנים באמת גם בפלייאוף.
מניח שאטלנטה תהיה מוכנה להיפרד ממנו אחרי שזה לא באמת הלך עם טריי יאנג.
(ומנגד גם אפשר להגיד שחשבנו שההתאמה עם טריי יאנג תהיה מוצלחת יותר בגלל אותן תכונות שציינתי אצל מארי, אבל בפועל זה לא קרה.)

דז'ונטה. נכון. באסה שלא חשבתי על זה לבד
גם יותר מתאים וגם יותר ריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 3:52 pm 
Sophomore

דז'ונטה הוא מעולה אבל אני חושב שהצורך של הניקס הוא יותר קלעי טהור בסגנון דאנקן רובינסון, נורמן פאוול או גארי טרנט ג'וניור או בקיצור מחליף לפורנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 4:55 pm 
Freshman

לגמרי איתך. דז'ונטה שחקן מצוין אבל כנראה פחות מתאים לניקס, לפחות איך שאני רואה את זה. ברונסון מחזיק בכדור לא מעט וזה לא המשחק של דז'ונטה לשחק ליד שחקן כזה, הוא פורח כשהוא מקבל את ההחלטות.

מעניין באמת מה ישפר אותם עכשיו, אחרי אננובי אתה מקבל הגנה, קליעה ומה לא, אבל לא ניהול משחק. שחקן שהייתי חושב שהכי יתאים בסיטואציה כזו הוא גארד צעיר שיכול לעשות קצת מהכל, גם קצת ליצור, גם לקלוע וגם לעשות הגנה, וכמובן שיהיה לו סייז. נגיד דווין וואסל כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 5:01 pm 
Sophomore

בדיוק, וגם רנדל צריך את הכדור חלק מהזמן
הכי טוב היה הירו אבל לא נראה לי שהוא פנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 5:10 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
stavs כתב:
כל קבוצה שתציע יותר מבחירה את על לאווין תתקשה אוברפיי מוזר מאוד.
שיקאגו הרבה יותר טובים בלעדיו, אין לו ביקוש כרגע ויש לו חוזה עצום שהוא לא הצדיק בכלל לאחרונה.

מיטצ׳ל דווקא עשוי להיות זמין - מסיים חוזה, שמועות שהוא לא ימשיך בקליבלנד והקאבס די מג׳עג׳עים.

אני מהמר שזה לא יהיה מיטצ'ל
מיטצ'ל סימן את עצמו כצ'וקר פלייאוף, פלייאוף שלישי שהוא נכשל באופן אישי יחד עם הקבוצה
עכשיו, אם אתה קבוצה צעירה שרוצה לצבור ניצחונות להגיע לפלייאוף ולא נורא להפסיד העיקר לפתח את הסגל הצעיר תוך שהם משחקים בקבוצה תחרותית. מיטצ'ל קלאסי לג'וב, עשה עבודה מדהימה עם הקאבס בעונה הקודמת
בזכותו לגרלנד ומובילי יש מושג מה זה פלייאוף וכמה זה סיפור אחר לגמרי
הניקס לא צריכים להגיע, הם צריכים לעבור שני שלבים, במקום אחד
בשביל שמיטצ'ל יתאים למסלול של הניקס הוא יצטרך לקבל תפקיד של קטצ' אנד שוט
ואולי להוביל את הספסל בדקות שבהם ברנסון על הספסל
גם אם ורבלית הוא יגיד כן, בשיחה עם ת'יבודו לא בטוח שהDNA שלו יאפשר את זה
סגס יהיה נהדר בשבילם, אבל המג'יק לא יוותרו עליו בקלות
עוד משהו על הניקס. בשלושת העונות האחרונות היה להם Money for nothing על פורנייה, זהו זה נגמר 18 מיליון מתפנים.
שיחפשו מתחת לרדאר את הנאז' ריד שלהם
עכשיו סיימתי לראות את מיני/לייקרס ואני מאוהב

מה ההתרשמות שלך ממיני? איך הכימיה בין גובר לקאט ואנט? ובכלל איך שיתוף הפעולה שם בין השחקנים? משדרים על אותו גל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 5:14 pm 
מנהל פורום

שום סרט שת'יבודו חי בשלום עם גארד בלי הגנה כמו הירו או רובינסון לא יודע איך ההגנה של פאול או טרנט אבל זה יקבע אם הם ילקחו בחשבון או לא.
דיז'ונטה מתאים למרות שהוא צריך הכדור ביד בחלק מהמקרים
הניקס זאת קבוצה שהעלתה את התקפת הבידודים למדרגת אומנות כל אחד בתורו פעם ברנסון ופעם רנדל קיבלו את הבידוד האופטימלי אחרי סוויץ פיק או סקרין והם תוקפים את הסל אחרי שהגיעו למיסמאצ' שהם רצו
בארט לא השתלב לזה, דיז'ונטה יכול גם להכנס לרוטציית הבידודים ולחפות על תקופות רעות של רנדל וגם לחכות בפינה לזריקות משלוש.
אין, הוא הפיתרון המושלם ויפה שעה אחת קודם. הוא כל כך מתבזבז באטלנטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 5:31 pm 
Junior

מה שמבדיל את קוויקלי מסקוררים דומים בתבנית שלו (קרופורד, סוויט לו) זה שהוא יופי של שומר.
לא בטוח שטורונטו הולכת לבנייה מחדש מלאה וגם אם כן, זה יכול לקחת כמה שנים רצופות של בחירות לוטרי בשביל ליפול על "רכז העתיד" ואז עוד כמה שנים בדר"כ בשביל שיבשיל.

אז מה שקוויקלי נותן להם במידי זה פוינט גארד שאומנם אינו פליימייקר טהור, אבל יוכל להתאים יופי לצד בארנס, שיהיה הפליימייקר דה-פקטו.
היום הדד ליין להאריך חוזה לסיאקם, כך שאלא אם שני הצדדים יפתיעו, סביר להניח שנראה את סיאקם ואולי גם את טרנט ג'וניור מועברים במהלך חמשת השבועות הקרובים.

לגבי הניקס, אני אוהב את הטרייד הזה עבורם בין היתר כי אנאנובי יוכל לשחק 4 בהרכבי קראנץ'-טיים, לצד ברונסון שניים מבין דיוינצ'נזו/הארט/גריימס וסנטר (אולי אצ'ואה אם תיבודו יעוף עליו ויצליח להוציא ממנו את המיטב), על חשבון רנדל.

מבחינת טרייד המשך, הם יצטרכו לשדך את החוזה המסתיים של פורנייה עם אחד מבין רנדל/רובינסון בשביל להשיג מישהו מעניין באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 8:31 pm 
Junior

Gilsh כתב:
מה ההתרשמות שלך ממיני? איך הכימיה בין גובר לקאט ואנט? ובכלל איך שיתוף הפעולה שם בין השחקנים? משדרים על אותו גל?

לא הופנה אלי אבל אגיד שאני ראיתי פעם ראשונה את מיני העונה ואנט שחקן מאוד מרשים... חודר מצוין עם שליטה טובה בכדור וקליעה די טובה...
גובר היה בינוני פלוס עם הגנה די טובה על הטבעת, טאונס היה מאוד אנמי עם 7 זריקות רק (ומינוס 23 ב29 דקות במשחק שניצחו ב2, אאוץ').
ריד מאוד הרשים אותי... אולי זה קצת דל"פ אבל עם איך שריד וטאונס נראים העונה אולי שווה לשלוח את טאונס בטרייד כל עוד הערך שלו גבוה, כי אני לא בטוח כמה גבוה הוא יישאר בסוף העונה.

בעשרת המשחקים האחרונים ריד עם 13.5 נק' (52.2% מהשדה, 47.3% מהשלוש) עם 4.5 ריב' ב22.8 דקות בעוד טאונס עם 19.9 נק' (50% מהשדה, 35.1% מהשלוש) עם 9.8 ריב' ב31.6 דק' למשחק.

כרגע אין ספק שטאונס שחקן טוב מריד, אבל בהינתן זה שלטאונס יש ערך טרייד גבוה וריד נראה מצוין לאחרונה אולי שווה לראות מה אפשר להוציא מטרייד כזה...

( מצד שני הקבוצה עם המאזן השני בליגה, אולי עדיף לא לגעת?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 134 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה