סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 494 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 2:20 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה שכן שמתי לב במשחקים של הספרס, לפחות לעיניים הלא מחייבות שלי, זה שאין שום כימיה במשחק בין וואסל לוומבי. אין לי כח לחפש את מספרי האסיסטים אבל לא יפתיע אם הם יראו שהם משחקים שני סטים שונים של התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 2:28 pm 
Hall of Famer

יש הבדל ניכר בין מוטיבטור/חצי מאמן כמו פטריק בברלי לבין מה שמדובר כאן בת'רד. זה לא אימפקט שת'יוס ג'ונס מביא איתו, כמו שאפשר לראות בוושינגטון.

אתה רוצה להביא ווטרן שישחק 10 דקות וילמד את החבר'ה הצעירים (רק וומבי תכל'ס) איך להיות מקצוען - גו פור איט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 2:32 pm 
Senior

אני מסכים. זה יותר הערה כללית לגבי הדיון. לא מוצא עניין בהצעה ההיא.

וומבי זה לא סטף קארי, הוא יצטרך שילמדו אותו כדורסל ואי אפשר ללמוד רק באימונים. מה יקדם אותו כשחקן (על כל גווני המשחק) צריך להיות המטרה העיקרית של הספרס. ההחלטות החשובות שהספרס צריכים לעשות הם לגבי קלדון ו-וואסל קודם כל. לשניהם יש ערך בשוק.

אני אגב לא מבין בשום צורה בפרוספקטים מהדראפט וכו' אבל במקום הספרס אני בוחר רכז בדראפט לא משנה מה. אפילו שניים. כבר עכשיו. ואם יש הזדמנות להביא רכז צעיר מעניין במקום קלדון ו/או וואסל הייתי הולך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 2:42 pm 
Hall of Famer

מסכים בגדול.

אני חושב שהשיפור הפנימי של וומבי הוא משמעותי אבל הוא יתרחש בכל מקרה.
הצוות המקצועי של הספרס (שלפחות פעם היה איכותי) על זה
וומבי עצמו מעוניין ללמוד ולהשתפר.
למעט פציעות חלילה, לא רואה סיבה שהוא לא ימשיך להתקדם ממשחק למשחק, מעונה לעונה.

(מה שכן, כיוון שיש סימן שאלה לגבי העמדה שלו, לא הייתי "תופס" לו את עמדת הסנטר)

החלק המורכב יותר הוא לשפר את הקבוצה סביבו.
אני מסכים איתך שהם צריכים לקבל החלטה לגבי קלדון ו-וואסל,
האם הם חלק מהעתיד של הקבוצה או שצריך להמיר אותם לנכסים
ולהימנע מטעויות.
כמו שרואים בת'רד כאן, זה לא פשוט כמו שזה נשמע.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' ינואר 13, 2024 2:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 2:43 pm 
Sophomore

Att כתב:
לנקות קאפ ספייס
להשכיר אותו אם יש הזדמנות
להפסיד כמה שאפשר,
עד שוומבי והבחירות שיגיעו יסחפו אותך לניצחונות
ואם יש אפשרות נדירה לאסוף כוכב צעיר - ללכת עליה

הכי חשוב מבחינת הספרס - לא לעשות טעויות.
לא לעשות את מה שקליבלנד עשתה במשך שנים עם לברון עד שהפסידה אותו (וניו אורלינס שיחזרה עם AD). לא לנסות לנצח כרגע עם ווטרנים בינוניים להחריד. לחכות ולנשום עמוק.

נראה לי שהאידיאולוגיה שלך היא יותר דת ממדע וזה בסדר כמובן.

אבל לפני כדאי לבדוק אלטרנטיבות לפני שמכריזים על פעולה ככישלון,
לגבי קליבלנד עם לברון, היה שם לפחות פספוס דראפט אחד, שנינו לא יודעים בדיוק מי היה בשוק ומי לברון פסל כי רצה להיות האלפא.
אבל בסהכ מהר מאוד הקבוצה הפכה למנצחת ונתנה פליאופים יפים כולל גמר.

ההחלטה לעבור קבוצה לא היתה יכולה לקרות גם אם היו לוקחים אליפות כמו שראינו שלברון עשה פעמיים.
נניח שהיו כופים על לברון שנים שחונות בתחתית הליגה, אתה יכול לערוב לאליפות? אולי אחרי כמה שנות נפל היית תקוע עם דטרויט של היום ולברון במקום קייד.

לגבי ניו אורלינס, דייויס איכזב ולא הראה יכולת להוביל בגיל צעיר, אחרת היתה שם הצלחה יותר גדולה, צריך להכיר בעובדה שבשביל חלק מהשחקנים גם הכשרונות הגדולים מודל ההתפתחות העדיף הוא למידה ממישהו מנוסה והתפתחות הדרגתית ולא להיזרק למים ולנסות לשחות, אולי חמש שנים של השפלה היו מיצרים קבוצת על ואולי היית מקבל את דטרויט עם דייויס במקום קייד.

ראיתי שבוע שעבר את הכי טוב שיש אז בהשראת הסרט, יש כל מני רצונות ונסיונות אבל לפעמים קבוצת אמצע הטבלה זה הכי טוב שתקבל וזה גם בסדר. להופיע כמה שנים בפלייאוף לעבור סיבוב או שניים זה מצב לא רע בסה״כ.
גם לך ברור שלא כולם יזכו באליפויות או יגיעו לגמר, עדיין חייבים קבוצות שיפסידו למרות שינסו לנצח אחרת כל המודל של הספורט יהרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 2:49 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
Att כתב:
לנקות קאפ ספייס
להפסיד כמה שאפשר,

לא לעשות את מה שקליבלנד עשתה במשך שנים עם לברון עד שהפסידה אותו (וניו אורלינס שיחזרה עם AD). לא לנסות לנצח כרגע עם ווטרנים בינוניים להחריד. לחכות ולנשום עמוק.

ראיתי שבוע שעבר את הכי טוב שיש אז בהשראת הסרט, יש כל מני רצונות ונסיונות אבל לפעמים קבוצת אמצע הטבלה זה הכי טוב שתקבל וזה גם בסדר. להופיע כמה שנים בפלייאוף לעבור סיבוב או שניים זה מצב לא רע בסה״כ

זה מצב רע מאוד כשיש לך את וומבי ביד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 2:51 pm 
Senior

לא כזה מפריע לי טיוס ג׳ונס והרטנשטיין, אם אפשר להביא אותם במחיר טוב, אבל אני מסכים עם אטט שהם לא צריכים להיות המטרות של הספרס.
מילת המפתח בשבילם צריכה להיות סבלנות (וכמובן לא לעשות טעויות, איך שכחתי), גם ככה לא יהיו להם עוד המון הזדמנויות לבחירה גבוהה מאוד בלוטרי, אז כל עוד בעונה הקרובה זה יהיה עדיין ריאלי ( ואני חושב שגם אם וומבי יהיה בדיון על all nba הם עדיין עשויים לסיים 13-15 במערב העונה הבאה), לא הייתי ממהר לברוח משם.

אני חושב שכן חשוב לנער את אווירת ההפסדים מהמועדון בהדרגה ולא לייצר הרגלים רעים מידי מהבחינה הזו, אבל זה לא שלעשות פלייאוף כשהכוכב שלך חוגג 21 צריכה להיות המטרה שלך.

הספרס יצטרכו להסתכל על השוק החופשי כמקום שבו הם מחפשים הזדמנויות טובות ולא כמקום שבו הם חייבים לעשות מהלכים, בקיץ הבא.

אני כופר בגישת ה'להשיג כוכב שני בכל מחיר', אבל כן חושב שלהשיג running mates לויקטור (גם אם הם במקרה הכי הכי טוב מידלטון) צריכה להיות כרגע המטרה של הספרס יותר מאשר לתת לו ניסיון פלייאוף. יש לזה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 2:56 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
Att כתב:
לנקות קאפ ספייס
להפסיד כמה שאפשר,

נראה לי שהאידיאולוגיה שלך היא יותר דת ממדע וזה בסדר כמובן.

אבל לפני כדאי לבדוק אלטרנטיבות לפני שמכריזים על פעולה ככישלון,
לגבי קליבלנד עם לברון, היה שם לפחות פספוס דראפט אחד, שנינו לא יודעים בדיוק מי היה בשוק ומי לברון פסל כי רצה להיות האלפא.
אבל בסהכ מהר מאוד הקבוצה הפכה למנצחת ונתנה פליאופים יפים כולל גמר.

קליבלנד של אותן שנים נכשלה ובגדול.

מה שאתה מתאר הוא הישגים שקרו למרות הניהול הכושל של קליבלנד ולא בגללו.
זה פחות או יותר המינימום שאתה יכול להשיג כשאתה בוחר את לברון בדראפט.

היה לה את אחד השחקנים הטובים ביותר אי-פעם במשך 7 עונות, הם לא הצליחו לזכות באליפות ואיבדו אותו.

הנה כתבה על חמשת השחקנים הטובים ביותר ששיחקו עם לברון בקדנציה הראשונה שלו בקליבלנד:
https://factoryofsadness.co/2022/08/23/ ... cavaliers/
דניאל גיבסון מופיע שם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 3:13 pm 
Senior

ועוד שרשור הפך לאטט נגד העולם.

גם העובדה שאין שמות ברשימה שנתת עובדת נגד הטענה שלך. קליבלנד לא נלחצו והחתימו שחקנים בינוניים. הם פשוט לא החתימו אף אחד משמעותי.אילגאוסקס היה שם כשלברון הגיע. דרו גודן היה בן 23 בעונה השלישית שלו והגיע עם עוד שחקן רוטציה צעיר (אנדרסון ורז'או) בשביל שחקן מבוגר (טוני באטי). בדיוק מה שאתה מציע לעשות. לארי יוז היה השחקן המשמעותי היחיד שהם החתימו ומיד הגיעו לגמר. אם לא היו מקשיבים לך ומחתימים שחקנים מיד אולי הם היו לוקחים אליפות.

אני גם בספק גדול אם אטט של 2004 היה תומך בלהתחייב לחוזה ענק לקרלוס בוזר (מה שיוטה הציעו לו). ואם אתה לא זוכר, קליבלנד חשבו שהם יחתימו אותו על חוזה נמוך בהרבה ולכן שיחררו אותו מהעונה האחרונה שלו בחוזה רוקי.

אין ספק שקליבלנד של תקופת לברון הראשונה היו מועדון כושל ניהולית, אבל לא מהסיבות שאתה רוצה כי הן מתאימות לך לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 3:41 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לנקות קאפ ספייס
להפסיד כמה שאפשר,

הכי חשוב לא לעשות טעויות, לעשות דברים טובים, לא לעשות רע, להשתדל לעשות טוב.

החרטט של אטט בתפארתו, לרבות התיאור שחור-לבן "עד שוומבי והבחירות שיגיעו יסחפו אותך לנצחונות", כאילו אלה שני המצבים היחידים שיכולים להתקיים: נמושה שמפסידה עד הבחירות האטרקטיביות, וקבוצה מנצחת אחריהן. כמה מעייף להתווכח עם מי שמתעקש לא ללמוד כלום, או שאין לו יכולת ללמוד.

אבל אני מגיב לא בשביל האובייס של החרטט, אלא למען התיאור הנאמן של המציאות לגבי קליבלנד ולברון.

לברון נבחר ראשון ב2003 לקבוצה איומה שסיימה במאזן הגרוע בליגה עונה לפני כן (יחד עם דנבר, שהשיגה את כרמלו באותו דראפט), אבל גם כזו הצליחה לגנוב בדראפט שלפני כן את קרלוס בוזר, אולסטאר לעתיד, בסיבוב השני. זאת אומרת שעם ההגעה של לברון היו בקבוצה סופרסטאר ואולסטאר עתידיים צעירים, וכן את אילגאוסקאס שהיה בשיאו (נבחר לאולסטאר לראשונה ב2003, וייבחר שוב ב2005) ועוד לא ממש מבוגר (היה בן 28 כשלברון הגיע, ועד עונת 2009 עוד קלע בדאבל-פיגרז כולל בפלייאוף). סופרסטאר ושני אולסטארים, תוך כמה עונות אמורים להגיע על פי "תכנון" למאבק על אליפות?

צריך לזכור שהקאבס בנו הרבה על הבחירה הבכירה שלהם בדראפט 2002, דג'ואן ואגנר, שיככב בקו האחורי. אחרי עונת רוקי של 13.4 נקודות והרבה היעדרויות, ואגנר החל להכנע לפציעות ואח"כ למחלת הקוליטיס, ולמעשה נמוג מהליגה כבר בגיל 21.

הדרמה העיקרית וכמובן הטעות הגדולה של הקאבס קרתה בקיץ 2004, כשלברון חובק בגאון את תואר רוקי השנה של אחד המחזורים המוצלחים בהסטוריה. המועדון הסכים להתיר לקרלוס בוזר את חוזה הרוקי כדי לתגמל אותו בחוזה מפנק יותר בדרך לבניית קבוצה שתתמודד תוך מספר שנים מועט על אליפות, ובוזר בתמורה דפק ברז וברח ליוטה. הקאבס צירפו באותו קיץ PF לא רע אחר, דרו גודן, לא שחקן ברמה של בוזר אבל בן גילו ובהחלט בעל פוטנציאל (חמישיית הרוקיז של העונה ב2003, שחקן מכללות מצטיין, בחירה רביעית בדראפט 2002) ובאותו טרייד עם המג'יק על טוני באטי השיגו גם את אנדרסון ורז'או הצעיר והאלמוני שעוד ישרת את הקאבס שנים רבות קדימה. גם אריק סנואו הוטרן בקו האחורי צורף באותו קיץ, והקבוצה סיימה במקום התשיעי הסולידי במזרח.

בקיץ 2005 הקבוצה צירפה לקו האחורי את לארי יוז, בן 26 בסך הכל ואחרי עונת שיא בוושינגטון אותה סיים כמלך החטיפות של הליגה, נבחר לחמישיית ההגנה של העונה וגם קלע כמעט 23 נקודות למשחק בסדירה ועוד כמעט 21 למשחק בפלייאוף, ואת דוני מארשל כוטרן חביב מטורונטו. את עונת 2005/6 לברון סיים עם ממוצע הנקודות הגבוה בקריירה שלו, 31.4, והקבוצה הגיעה לראשונה בתקופתו לפלייאוף ועם יתרון ביתיות מהמקום הרביעי, כשהיא מגיעה למשחק 7 מול דטרויט שסיימה ראשונה את המזרח. בהבנה שלברון אכן מתפתח להיות כוכב עצום, ושהקבוצה כבר חזקה למדי, הקאבס עשו בקיץ 2006 נסיונות חיזוק נוספים עם וטרנים כשהחחתמה העיקרית היתה של דיוויד ווסלי שעונה קודם לכן עוד היה שחקן חמישייה משמעותי ביוסטון. כמו כן הקאבס השיגו בסיבוב השני בדראפט את דניאל "בובי" גיבסון שהתגלה כקלע מחונן, והיה שחקן משמעותי בריצה של הקאבס עד גמר הליגה באותה עונה. עם ההבנה שיש כאן קונטנדרית, הקאבס עשו במהלך עונת 2008 את המהלך המשמעותי ביותר שלהם בשוק הטריידים: שלחו את שני ה"עוזרים הבכירים" של לברון, יוז וגודן, לשיקגו בולס במסגרת טרייד משולש עם הסוניקס, והשיגו את הוטרנים בן וואלאס, ג'ו סמית' ו-וולי שצ'רביאק יחד עם דלונטה ווסט. זה עדיין לא היה מספיק כשרון סביב לברון, אבל כדי לשפוט האם היו אפשרויות טובות יותר צריך לדעת מה היה על השולחן באותה עת.

בכל אופן ברור לגמרי שהמשפט "לנסות לנצח עם וטראנים בינוניים להחריד" הוא חרטט מובהק, לברון היה טוב מכדי להחביא אותו ולהפסיד בכוונה, לקבוצה היה קו קדמי מעולה עם בוזר ואילגאוסקואס וטוב מספיק בלי בוזר אבל עם גודן ו-ורז'או, והבעיות היו בקו האחורי כשואגנר התגלה כלא-שחקן ולארי יוז כאכזבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 3:45 pm 
Senior

קליבלנד -לא ניסו- לנצח עם וטרנים בינוניים. להיפך. הם ניסו להחתים כוכב בכוח. לארי יוז נחשב באופן מוחלט לכוכב ומתאים לגיל של לברון (בניגוד לריי אלן שגם השתחרר מחוזה והיה מבוגר בהרבה).

לא יודע אם קרלוס בוזר היה הטעות הגדולה. אם היו מחתימים אותו סביר שהיו מסיימים בדיוק עם אותו רזומה (גמר אחד או שנים ולאבד את לברון לסופרטים במיאמי) ואטט היה כותב איך החוזה העצום של קרלוס בוזר שהוא לא כוכב הם דוגמא לטעות של קליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 3:53 pm 
Hall of Famer

יובל, מסכים איתך לגמרי וזה ברור ממה שתיארתי. הבסיס של הקאבס היה לברון-אילגאוסקאס-יוז-גודן, רמת כשרון סבירה לגמרי לשעתו, הוטרנים התווספו בעיקר כשהיה ברור שלברון מגשים את כל ההבטחות וצריך לעבות את הסגל בכמה שיותר נסיון.

לא יודע מה היה החרטט של אטט אם בוזר היה מוחתם, עובדתית שנות השיא של בוזר היא 2007 ו2008 ואלה השנים שלברון התמודד על אליפות עם הקאבס, סביר לטעון שמצבם יכל להיות משופר עם בוזר בחמישייה אבל כמובן אין שום הבטחה שזה היה מביא תואר (ב2007 הספרס היו בשיאם, ב2008 נבנה המשולש האגדי של הסלטיקס עם פירס-גארנט-אלן).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 3:59 pm 
Senior

אני לא מתווכח איתך. רק מנסה לתאר שזה לא שקליבלנד עשו עבודה טובה, אלא שהכשלון (והצלחה) הם לא פורמולה בסיסית שרק אטט מחזיק ומשום מה אף אחד בעולם בכל ההיסטוריה המפוארת של הענף לא הצליח ליישם. יש הרבה סיבות לכשלונות וחלקם, כמו עם קליבלנד, זה להקשיב לאטט.

אני לא יודע אם מה שתיארת זו רמת כשרון סבירה. אני חושב שקליבלנד נזהרו בשתי העונות הראשונות לא לבזבז כסף אלא לרוץ עם הכשרון הקיים (מתאים לפילוסופיית אטט המפורסמת). אחרי שנתיים שברור שבחירות דראפט לא יגיעו כי קליבלנד כבר קבוצת פלייאוף הם הלכו לשוק החופשי וחיפשו את הכוכב הצעיר הכי טוב שיש.

הם לא הצליחו. יוז היה בינוני בקליבלנד ובמטריקות מודרניות אולי לא היה נחשב לכוכב מלכתחילה. יכול להיות שמייקל רד (אופציה נוספת בשוק אז) הייתה הרבה יותר מתאימה כמספר 2 של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 4:08 pm 
Hall of Famer

גם אני לא חושב שקליבלנד עשו עבודה טובה. אני פשוט לא מוצא את הטעות הפונדמנטלית שהם כן עשו שמצדיקה את החרטט "אל תעשו כמוהם, אל תנסו לנצח עם וטרנים בינוניים". כמו שאתה אומר, דווקא הגישה של "לא לתת טורבו לנצחונות עכשיו" היא זו שמנעה כנראה חיזוק עד ההגעה של יוז, מה שמגביר עוד יותר את רמת החרטט של אטט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 4:14 pm 
Hall of Famer

וכמובן שכשאני אומר "רמת כשרון סבירה" אני מדבר על מונחי 2005, כשיוז בן 26 אחרי עונת שיא, ביג זי אולסטאר וגודן נחשב שחקן ברמה לא רחוקה מבוזר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 5:03 pm 
Sophomore

Att כתב:
Bluey כתב:
Att כתב:
לנקות קאפ ספייס
להפסיד כמה שאפשר,

ראיתי שבוע שעבר את הכי טוב שיש אז בהשראת הסרט, יש כל מני רצונות ונסיונות אבל לפעמים קבוצת אמצע הטבלה זה הכי טוב שתקבל וזה גם בסדר. להופיע כמה שנים בפלייאוף לעבור סיבוב או שניים זה מצב לא רע בסה״כ

זה ת׳רד על וומבי, אז אתה צודק,
אבל הפסקה האחרונה היתה כללית, יש קבוצות שיתקעו כמרכז טבלה, גם להן יש תפקיד חשוב באקו סיסטם של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 5:22 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
Att כתב:
Bluey כתב:
Att כתב:
לנקות קאפ ספייס
להפסיד כמה שאפשר,

אבל הפסקה האחרונה היתה כללית, יש קבוצות שיתקעו כמרכז טבלה, גם להן יש תפקיד חשוב באקו סיסטם של הליגה.

בהגדרה, תמיד יהיו קבוצות ב"מרכז הטבלה"
לא חושב שיש חשש שלא יהיו כאלה
זו לא צריכה להיות המטרה של סן אנטוניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 5:24 pm 
Hall of Famer

אוי אטט, אתה כזה אלגנטי. איך התעלמת ככה בקלילות מזה שעוד חרטט שלך נמחץ לרצפה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 6:00 pm 
Senior

אם כן חושבים על ״כוכב״ שאפשר להביא, מה לגבי דונובן מיטשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 6:11 pm 
Senior

מיטצ׳ל הוא רעיון מעניין, והאמת שאני מופתע שלא נתקלתי בו עד עכשיו.
בהנחה שהספרס יצטרכו יוצר ברמה גבוהה מהקו האחורי ושוומבי יכול לתת את החיפוי בהגנה שכובר היה נותן למיטצ׳ל בזמנו, יש פה על הנייר פיט די טוב. אני לא בטוח איך מיטצ׳ל ו-ואסל עובדים ביחד ומניח שכמה הספרס מחזיקים מואסל זה חלק מהשיקולים פה, אבל כרגע אצלי התוחלת של מה ואסל יהיה בשיא נמוכה יותר.
טיעון אפשרי נגד הוא שמיטצ׳ל יהיה שחקן חופשי בקיץ 25', ואם לא כזה בא לו על סאן אנטוניו ועל לחכות שוומבי יהיה מספיק טוב כדי להתחרות על האליפות (ואז להיות בעצם הסייד-קיק שלו), זה קצת סיכון בשבילם לעשות מהלך כזה.

אבל זה שילוב מעניין ויש לספרס את הנכסים כדי לעשות דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 6:20 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

אני נמנע באלגנטיות מכל דיון שקשור אליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 6:29 pm 
Hall of Famer

בהקשר אחר רק אציין שפולטל היה לא רע בספרס אבל ההתקפה לא ממש נעה סביבו ושגם פולטל וגם הרטנשטיין הם לא בדיוק דאנקן או גאסול

בקיצור, בתלות בגודל החוזה (13-14 מיליון זה הגבול) , הרטנשטיין חסר משמעות אמיתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 6:37 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

אני נמנע באלגנטיות מכל דיון שקשור אליך

למה לשקר ככה בחוסר אלגנטיות. אתה מגיב כמו שאתה תמיד מגיב כשהחרטט שלך מתרסק: מתעלם ומנסה להמשיך הלאה. הסיבה שאני מתעכב על זה היא לא כי בא לי להמשיך לנגב איתך את הרצפה, אלא כי דרך ההתנהלות שלך היא הפוכה ומנוגדת לאיך שדיון בפורום אמור להתנהל. זו דוגמה אחת מני רבות. אתה טוען משהו, יוזרים אחרים מראים לך מציאות שונה לחלוטין ומעלים סתירות ישירות לתזה שלך, ואתה פשוט מתעלם. אני כמובן יודע שזה בא מחולשה, אבל אני מציין את זה כדי להדגיש כמה דרך ההתדיינות שלך-אם אפשר לקרוא לה ככה-היא בלתי נסבלת.

אגב לא עקבתי, איך עוצרים את שג"א?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 6:43 pm 
Hall of Famer

בדיוק אטט, תלמד מנדב איך צריך להתנהל בדיון אינטרנטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 6:48 pm 
Sophomore

Att כתב:
Bluey כתב:
Att כתב:
Bluey כתב:
Att כתב:
לנקות קאפ ספייס
להפסיד כמה שאפשר,

בהגדרה, תמיד יהיו קבוצות ב"מרכז הטבלה"
לא חושב שיש חשש שלא יהיו כאלה
זו לא צריכה להיות המטרה של סן אנטוניו

מסכים שסאן אנטוניו צריכים לכוון גבוה מהממוצע, נשים את זה בצד רגע,
אם כל קבוצה שהיא לא בטופ 5-6 בליגה, מיד תתפרק מנכסיה ותכנס לחצי עשור של הפסדים, יהיו מלא קבוצות גרועות בליגה, שחלקן יהיו מרכז טבלה,
זא למרות שישחקו גרוע יתקעו מחוץ ללוטורי...
אם בכל שנה נתונה 10 קבוצות ינסו לנצח ו20 ינסו להפסיד רק אחד מכל 9 משחקים יהיה מעניין.
אם תרצה אפשר לתת עוד מספרים, נראה לי שברור שהמודל הזה לא ישים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 494 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 76 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: