סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקיץ של בוסטון
הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 11:45 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מן הסתם אוהב מאוד את הבחירה של הסלטיקס בשאיירמן, להערכתי יהיה אחת מגניבות הדראפט. הרבה יותר מוכשר ומגוון מהאוזר החביב.
רוני, מה לדעתך ניתן להשיג על פורזינגיס? נותרו לו 60 מיליון לשנתיים הקרובות, למה שקבוצה כלשהי תיתן עליו משהו? אני אפילו לא מדבר בתור רכישת ואליו מצדה של הקבוצה שפורזינגיס אמור לעבור אליה, גם כחוזה קצר יחסית שניתן להעביר כנגדו חוזה אחר, זה פשוט לא עובד. כאילו, מניח שהוויזארדס יסכימו לקבל אותו בחזרה בשביל להיפטר מפול, אבל מניח שלא זה הכיוון שלך...

הסלטיקס בוחרים הלילה שוב, בחירה 54. אפשר למצוא ערך גם במקומות האלה, ע"ע טרייס ג'קסון-דייויס מלפני שנה. סנטר הרבה יותר אנדרסייזד ממנו, שעשוי להיות זמין בבחירה הזאת, הוא אוסו איגודארו ממרקט, אתלט עם ראיית משחק נהדרת. אבל מעבר לבעיית הסייז, גם אין לו קליעה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 1:01 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע מה הערך של פורזינגיס, ואני מניח שכדי להעביר אותו וגם לקבל גבוה יותר יציב ופחות פציע בוסטון תצטרך לוותר על נכסים (בחירות דראפט? פריצ'ארד? לא בטוח) ובסבירות לא נמוכה, וזו כנראה תצטרך להיות עסקה יחסית מורכבת.

אני כן חושב שפורזינגיס הוא כן רכישה הגיונית לקבוצה שקודם כל, רוצה לנצח עכשיו, ושנית, חושבת שחסר לה הגרוש ללירה כדי להפוך מקבוצת פלייאוף לקונטנדרית אמיתית, או לחילופין, לקבוצה תחתית שתהיה מוכנה לקלוט אותו תמורת פיצוי של בחירות דראפט עתידיות. סתם לדוגמה-מילווקי שמחפשת טרייד על ברוק לופז יכולה להחליט שהוא הגרוש ללירה שחסר לה. לופז אמנם כבר לא צעיר, ופחות טוב ממה שהיה פעם, אבל עדיין שיחק מעל 70 משחקים בשתי העונות האחרונות ויכול להיות נוכחות יציבה מתחת לסל בהגנה, ועדיין לספק ריווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 1:12 pm 
Junior

סורי, אבל לא מוצא היגיון במה שאתה כותב כאן.
הסלטיקס ידעו שהם מביאים שחקן פציע כשעשו את הטרייד לפני שנה, ואז עוד האריכו לו חוזה בעונה. במבחן התוצאה, לקחו אליפות איתו.
לא מבין למה שמצד אחד הם ייפרדו ממנו דווקא עכשיו - כאילו שאין שום משמעות לכימיה קבוצתית ולתרבות ארגונית - ולמה, מצד שני, שקבוצות כמו אלו שהזכרת יצרפו אותו.

לופז מרוויח פחות מפורזינגיס והבאקס הם קבוצת 2nd apron, לא יקרה. מה גם שמדווח על רצון שלהם לשנות סכמה הגנתית, ועם פורזינגיס הם יצטרכו לשחק בדיוק אותו drop coverage שמשחקים עד כה.
מציע לוותר על החלומות באפסמיה. טרייד על פורזינגיס יגיע בעוד כשנה מעכשיו, כשהוא יהיה בסטטוס של חוזה מסתיים (ואז גם יצטברו יותר חוזים גבוהים בליגה שקבוצות ירצו לפרוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 1:39 pm 
Hall of Famer

כמו שכתבתי כבר כמה פעמים, זה לא שאני בטוח שהסלטיקס יצליחו להשיג טרייד על פורזינגיס ואני מסכים לגמרי שאם הם יצליחו זה בכלל לא יהיה פשוט, אבל אני כן חושב שבין ההיעדרות שלו מהפלייאוף, העובדה שהוא בכלל לא צפוי להתחיל את העונה הבאה בזמן, העובדה שהלכו על סווינגמן בדראפט והעובדה שהאופציות שלהם בשוק החופשי או בטריידים (שלא כוללים אותו) מאוד מאוד מוגבלות כי אין להם מקום מתחת לתקרה או חוזים סחירים שהם לא חלק מהליבה, כל זה גורם לי לחשוב שהם לפחות יבדקו את השוק בניסיון להשיג במקומו סנטר שיותר אפשר לסמוך עליו. כל הנושא של כימיה קבוצתית פחות משמעותי לדעתי, זה לא שפורזינגיס (או הולידיי לצורך העניין) נמצאים בבוסטון כבר 5 שנים ויש כאן איזושהי קבוצה מאוד מגובשת שרצה המון ביחד.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ה' יוני 27, 2024 2:09 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 1:47 pm 
Junior

יש לכם חריגת טריידים בסך 3.9 מהקיץ שעבר, אפשר להביא באמצעותה איזה צ'ארלס באסי, ברונדו פרננדו או תומאס בריאנט. עקרונית גם ווקר קסלר נכנס בתוכה, השאלה אם הנכסים שתוכלו להציע יספיקו עבור איינג': בחירה בלתי מוגנת בדראפט 2026 ו/או בדראפט 2031, אופציה להחלפת בחירות בדראפט 2030.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 2:14 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
יש לכם חריגת טריידים בסך 3.9 מהקיץ שעבר, אפשר להביא באמצעותה איזה צ'ארלס באסי, ברונדו פרננדו או תומאס בריאנט. עקרונית גם ווקר קסלר נכנס בתוכה, השאלה אם הנכסים שתוכלו להציע יספיקו עבור איינג': בחירה בלתי מוגנת בדראפט 2026 ו/או בדראפט 2031, אופציה להחלפת בחירות בדראפט 2030.

צ'רלס באסי, פרננדו ותומאס ברייאנט אלו לא ממש פתרונות למפגש אפשרי עם יוקיץ', יאניס או אמביד, אני אפילו לא בטוח לגמרי שהם עדיפים על איזשהו גבוה שאפשר לדלות מהסיבוב השני בדראפט או מישהו שאפשר להביא על הוטרנס מינימום, כבר עדיף לקחת את הסיכונים עם פורזינגיס.

ווקר קסלר זו אופציה מעניינת, לא חושב שהוא בכלל יהיה על השולחן בשביל המעט שלסלטיקס יש להציע, אבל אם כן אז זה אופציה מעולה כי הוא יבוא בנוסף לפורזינגיס ולא במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 2:48 pm 
Junior

יש לכם מה להציע עליו, כמו שהראיתי בפירוט. אני לא חושב שקסלר שווה יותר מזה, אלא אם המטרה של יוטה היא להשיג שחקן אחר עליו, בין אם צעיר כמוהו, או להצמיד אותו לסקסטון נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 3:18 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
יש לכם מה להציע עליו, כמו שהראיתי בפירוט. אני לא חושב שקסלר שווה יותר מזה, אלא אם המטרה של יוטה היא להשיג שחקן אחר עליו, בין אם צעיר כמוהו, או להצמיד אותו לסקסטון נניח.

אני חושב שקסלר שווה יותר, בטח לקבוצה שתדע להשתמש בו, ילד בן 22 שהוא כבר אחד הרים-פרוטקטור הכי טובים בליגה, ריבאונדר מצוין ופינישר נהדר קרוב לסל? וכל זה על חוזה רוקי מאוד נוח לעוד 2-3 עונות?

אז כן, הוא לקח צעד אחורה בעונה השנייה שלו, וכן הוא די רע מהעונשין (למרות שעלה מ-51% בעונת הרוקי שלו ל-60% בעונה שעברה) ולא מרווח את המשחק (5 שלשות באחוז גרוע ב-2 עונות), ועדיין, אני חושב שהוא שווה יותר מטרייד אקספשן ובחירה או שתיים איפשהו בסוב הסיבוב הראשון סביב 2030.

בוא נגיד שאם הוא זמין בשביל החבילה שהצעת אז אם אני בוסטון אני חוטף את זה ובורח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 4:02 pm 
Junior

הילד הזה ירד לספסל בעונה האחרונה, הרייטינג ההגנתי של הג'אז נראה לא טוב גם איתו על הפרקט, וצפו עכשיו דיווחים על רצון שלהם בטרייד אפ בשביל לבחור בקלינגן. למה ששחקן כזה יהיה שווה יותר מבחירה בלתי מוגנת ואופציה להחלפת בחירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 4:50 pm 
Hall of Famer

כתבתי את הסיבות, אתה לא חייב להסכים איתי. ושוב אני אגיד, אם עסקה כזו נמצאת על השולחן מצד יוטה, אני במקום בוסטון חוטף אותה ובורח. נכון שב-NBA קשה לתכנן לטווח מאוד ארוך, אבל נראה לי די סביר להניח שעם טייטום ובראון בסביבה, הסלטיקס יהיו בצמרת גם כשהבחירות שאתה מדבר עליהן יבשילו, אלו לא בחירות שהייתי בונה עליהן שיהיו בלוטרי או אפילו טופ-20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2024 6:51 am 
Hall of Famer

אז בוסטון מחתימה מחדש את קייטה וקורנט על תחילת הפרי אייג׳נסי, עושה רושם שסטיבנס בונה על הבריאות של פורזינגיס ועל היכולת של הורפורד לא להתדרר עם הגיל יותר ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2024 8:18 pm 
Hall of Famer

בוסטון מאריכה חוזה לדריק ווייט, 125 מיליון ל-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2024 8:24 pm 
Hall of Famer

ובעוד חדשות, ווג׳ מדווח שקבוצת הבעלים של הסלטיקס בראשות וויק גרוסבק מתכננת להעמיד את הקבוצה למכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2024 8:53 am 
Sophomore

בוסטון עשו מה שהיו צריכים לעשות עם קבוצה אלופה. אבל בשנה הבאה הם יהפכו לקבוצה הראשונה בתולדות הליגה עם 5 שחקנים שכולם מרווחים 30 מיליון פלוס. שניים מהם גם יקבלו יותר מ-50. ביחד, זה 200 מיליון דולר לחמישייה (ועוד 7 מיליון לפריצ'ארד), מעל האייפרון השני, מה שיגביל אותם מאוד בכל ניסיון לשמור על שחקני ספסל כמו הורפורד (אם עדיין יהיה רלוונטי) או האוזר או להחתים חיזוק סביר לספסל במקומם. כשמביאים בחשבון שהולידיי יהיה אז בן 36 (37 כשיגיע הפלייאוף) ופורזינגיס לא השחקן הכי עמיד בעולם, יש כאן פוטנציאל לנפילה משמעותית. כמו דנבר, זו לא נראית כמו קבוצה שבנוייה לדומיננטיות של 4-5 שנים. ואולי זה ה-נבא החדש וכבר לא נראה קבוצות כמו גולדן סטייט יותר (למרות שאוקייסי יכולים אולי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2024 9:03 am 
Hall of Famer

אני חושב שלבוסטון בסגל הנוכחי יש במינימום עוד ריצת פלייאוף אחת איכותית וכנראה עוד שתיים או שלוש, אבל זה תלוי בעיקר ביכולת שלהם לייצב את הקו הקדמי. זה יצטרך לקרות או עם שיפור בבריאות של פורזינגיס (לא הייתי בונה על זה), או עם פריצה של מישהו כמו קייטה נניח (אפשרי, לא סביר) או עם טרייד על פורזינגיס ו/או הורפורד (אפשרי), או עם איזה גניבה מהדראפט (לא קרה השנה ולא סביר שיקרה בעונה-שתיים הבאות). אני כן חושב שאם הם מצליחים למצוא עוגן לקו הקדמי שיחליף את הורפורד אז זו לגמרי קבוצה שבנויה לדומיננטיות של 4-5 שנים, טייטום-בראון-ווייט-פריצ'ארד-האוזר זה שלד שבקלות יש לו עוד 4-5 עונות טובות אם לא יותר, להולידיי בטח יש עוד איזה 2-3 עונות ברמה גבוהה, נשאר רק לפתור את בעיית הגבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2024 10:23 am 
Junior

בהחלט עשו מה שהיו צריכים, ולדעתי זה צעד די מרשים של ההנהלה.
ברור שהם צריכים לפתור את הבעייה בסנטר, הם עדיין לא החתימו את טילמן שיכול להיות פתרון לשנים הקרובות.
החלטה משמעותית היא לגבי פורזינגיס, הוא גיים 'ציינג'ר כשהוא כשיר, אבל זה נדיר כמו חד קרן. השאלה אם אפשר לשקול עליו טרייד על מישהו שיהיה יותר סולידי אבל יותר אמין, נגיד בסגנון ולנצי'ונאס.
צריך גם לזכור שבסוף זו קודם כל הקבוצה של טייטום ושל בראון (או של בראון וטייטום), טייטום בן 26 ובראון בן 27. לשניהם יש תיאורטית עוד מדרגה או שתיים לעלות ברמה, ומאד יכול להיות שהלחץ שירד מהם עכשיו שהם זכו באליפות יאפשר את קפיצת המדרגה הזו.
בכל מקרה, צריך לזכור שזו קבוצה שזכתה באליפות די בקלות על הבסיס של טייטום בראון ושני שחקנים משלימים כמעט אידיאליים, וכל הארבעה האלו פה לשלוש שנים נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2024 11:25 am 
Junior

אני מעריך שהטרייד על פורזינגיס יקרה בעוד שנה מעכשיו, כשתישאר לו שנה אחת בחוזה. הסלטיקס שולטים ברוב הבחירות שלהם כרגע, למעט אלו של 2028 (לספרס יש אופציה להחליף מולם, אלא אם הסלטיקס זוכים בבחירה הראשונה) ו- 2029 (הולכת לפורטלנד, בלתי מוגנת). אולי יצטרכו להציע בחירה אחת, או אופציית החלפה, או משהו כמו שלוש בחירות סיבוב שני, כי זו משכורת בלתי מבוטלת לספוג, אפילו לשנה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 12:24 am 
Freshman

דניאל כתב:
ברור שהם צריכים לפתור את הבעייה בסנטר, הם עדיין לא החתימו את טילמן שיכול להיות פתרון לשנים הקרובות.

החזירו גם אותו, חתם לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 5:37 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
אני מעריך שהטרייד על פורזינגיס יקרה בעוד שנה מעכשיו, כשתישאר לו שנה אחת בחוזה.

אולי פספסתי משהו אבל...
למה שהסלטיקס ישלחו את פורזינגיס בטרייד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 10:18 am 
Junior

א. למה לשלם לו 30.7 מיליון בשביל שישחק 50% מהעונה הסדירה, ויהיה בספק תמידי לפלייאוף?

ב. בקיץ הבא יסתיים החוזה של הורפורד, כשמנגד הארכות החוזה של ווייט וטייטום יתחילו ויצטרפו לאלו שבראון והולידיי כבר קיבלו. הרביעייה הזאת תרוויח מעל 167 מיליון שזה אומנם המון, אבל עדיין במרחק מה מהאפרון הראשון (196 מיליון) והשני (208 מיליון), כפי שמשוער שיהיו נכון לעכשיו. אליהם אפשר להוסיף את פריצ'ארד, טילמן ושאיירמן שירוויחו יחד 12 מיליון. אז הגענו לשישה שחקנים שביחד נמצאים במרחק של 17 מיליון מהאפרון הראשון, 29 מיליון מהשני. זה לא המון, אבל זה עדיין מרווח נשימה מסוים שיאפשר לסלטיקס לעשות שימוש ב MLE, לשלב משכורות בטרייד ועוד.

ג. אופציה חלופית למה שהצעתי בסעיף הקודם (כלומר, פשוט לפרוק את המשכורת של פורזינגיס במלואה על קבוצה עם מספיק קאפ ספייס), היא להשיג 2-3 שחקנים תמורת פורזינגיס וכך לעבות את הסגל.

אני מדבר בעוד שנה, כן? העונה אני מאמין שבוסטון צריכה to dial it back, לתת לרוטציה שלקחה אליפות הזדמנות לעשות ריפיט. אבל קשה לי לראות איך מתחרים על אליפות עם שחקן פציע כמו פורזינגיס שלוש שנים ברציפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 11:02 am 
Freshman

כשפרוזינגיס בריא הם רמה מעל הליגה אבל סלטיקס כבר הוכיחו העונה שיכולים להסתדר מצוין גם בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 11:22 am 
מנהל פורום

כן, ה second Apron הוא צרה צרורה
הוא השחקן הראשי בעונת ההחתמות הנוכחית והנוכחות שלו רק תלך ותגבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 11:26 am 
Hall of Famer

Rondo כתב:
כשפרוזינגיס בריא הם רמה מעל הליגה אבל סלטיקס כבר הוכיחו העונה שיכולים להסתדר מצוין גם בלעדיו.

זה נכון, אבל הורפורד מבוגר בשנה ואני מניח שיצטרכו להוריד ממנו עומס במידה מסוימת, בשנה שעברה הוא שיחק 65 משחקים, 26 דקות לערב, ופלייאוף שיחק בכל 19 המשחקים, מעל 30 דקות לערב.

השאלה היא האם טילמן, קייטה או קורנט יצליחו להשלים מספיק טוב בזמן שפורזינגיס פצוע (וכמובן-כמה פורזינגיס יהיה פצוע, ובעיקר בפלייאוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 11:56 am 
Freshman

בעונה הרגילה בטוח יצליחו (כמו שראינו) ואין צורך לשחוק את הורפורד גם כשהלטבי פצוע. אפשר להוריד אותו מ-26 דקות בעונה רגילה לסביב ה-20 עד הפלייאוף.
אני גם מאמין בקייטה, יש שם עם מה לעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2024 12:04 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
והנה המהלך הכי גדול של הסלטיקס בקיץ: כל הקבוצה עומדת למכירה. מבחינה עסקית, מהלך מבריק לחלוטין, ישר אחרי אליפות ועם עתיד שלפחות נתפס כמבטיח, ובקיץ של מומ זכויות מדיה שכנראה יהיה הבוחטה הגדולה האחרונה שהליגה תקבל לפני שאפוקליפסת הקורד-קאטינג תבוא.

דאלאס לאחרונה נמכרה ב3.5 מיליארד, אני לא אתפלא אם הסלטיקס ימכרו בכפול מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה