סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2024 11:22 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אחרי ה-36 נק' בבכורה, סייבן לי קלע הערב 43 נקודות בניצחון של קבוצתו.
10/17 ל-2
3/4 ל-3
14/18 עונשין
4 ריב'
3 אס'
0 איב'
3 חט'
41 מדד
35 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 12:10 pm 
מנהל פורום

אז מניסה כנראה מתמחה בתקוות NBA שנתבדו
אך השאירו תקווה לרמות שמתחת
טרוי בראון בחירה 15
עבר לא מעט קבוצות ובקייצים בנו עליו כמחליף טוב
ופה ושם גם עשה מספרים ורצפים
הוא הולך להגיעה למניסה.
מקווה בשבילם ששמו עליו ביי אאוט גבוה במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 15, 2024 6:52 pm 
Sophomore

יש ליגות שבהן למשחקים הערב יש חשיבות, והאמת שכל המשחקים מעניינים

18:30 רמת-גן - ריגה. משחק קריטי לר"ג, שהיתה בסדר אך הפסידה באתונה. ריגה, שציפינו ממנה להיות נמושת הבית, ניצחה בבית את בון ב-14 הפרש עם 7 שלשות של דאיריס ברטאנס, גם סאנון הרשים כמקבל החלטות והאח הזקן גולביס קלע 13 עבור האח הצעיר על הקווים. ברטאנס פצוע, ר"ג צריכה לנצח.

19:30 קרשיאקה - סן-קנטאן. גם כאן אין חוכמות, קרשיאקה לא יכולה להרשות לעצמה הפסד בית נוסף. סן-קנטאן ניצחה בקלות את רודוס במחזור הראשון אבל התבזתה בליגה מול שולה, תלויה מאוד בנולאן טראורה בן ה-18.

21:00 בון - אא"ק. הלחץ על בון כאמור, אא"ק ניצחה ללא קושי את שני משחקי הליגה הראשונים, פרנטיס האב היה מצוין - מסימני פתיחת העונה. בון ניצחה בליגה את אלבה, הפסידה בגביע לבאיירן. דריוס מגי ממשיך להרשים, חסר שם משהו בעמדה 3.

21:30 דרתונה - מנרסה. דרתונה הגיעה בלתי-מנוצחת למשחק מול טריאסטה, והפסידה. טומי קוזי ממשיך את הקצב מהעונה שעברה. מנרסה נראית מצוין בינתיים, ניצחה את ריאל ודרסה את גראן-קנאריה, ניצחון פה יבסס אותה בראשות הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 16, 2024 12:22 am 
Sophomore

טוב, "מעניינים" זו מילה עדינה, כל הקבוצות שהיו צריכות לנצח ניצחו ודי בקלות.

ברכות לרמת-גן על ניצחון בכורה, קצת הסתבכו ברבע השלישי עם האגרסיביות של הלטבים. ברגע שעברו לחמישה זרים ולחצו את סאנון גבוה יותר נפתרה הבעיה. במקביל בון מנצחת את אא"ק ב-19 למרות שהרבע הרביעי נפתח בשוויון, על מגי כתבתי מספיק, על תומאס קנדי כתבתי? סנטר אתלטי, זריז וטכני, רץ מצד לצד אבל יכול גם לנעול, קצת נמוך בשביל יורוליג. מאוד אוהב. אחלה בית.

דרתונה מפרקת את מנרסה, דווקא במשחק חלש של קוזי. ויטאל, לא חיים, 20 נקודות. אובה בצד השני עם 18, מנרסה כנראה עוד לא בכושר של שני משחקים+טיסה ב-48 שעות. דרתונה בונה את עצמה מעונה לעונה, לא מיהרו לקפוץ לאירופה, שנה שעברה ניסו והתרסקו, אולי למדו לקח? אני לא רואה שם עומק וגם לא כשרון מיוחד, אבל הנה הם מתבססים במקום הראשון. קרשיאקה פתחה חזק נגד סן-קנטאן והסתבכה, ניצחה בסוף אבל הם צריכים עוד זר במקום מקדרמוט שנפצע (וגם ככה לא התאקלם). הבעיה שמתברר שבזמן שאני החמאתי להם על יציבות ארוכת-שנים, יצרנית המזון פינאר, שהיתה הספונסר 25 שנה, חתכה ופתאום הם בצרות גדולות. זה קרה במהלך הקיץ, אחרי שהם כבר החתימו את כל הזרים, ועכשיו אין כסף.

מחר: ארבעה משחקים גרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2024 1:27 am 
Sophomore

משחק מוזר של חולון בסומבטהיי נגד איגוקאה. המון שלשות ברבע הראשון, רבע שני סולידי יותר, ואז משום מה התמוטטות של איגוקאה בתחילת המחצית השניה, היתה שם ריצה של איזה 2-17 או משהו כזה. 16 לזלמנסון זה יפה, 10 הפרש בסיום יכול להיות משמעותי להמשך. מחר וירצבורג בנאנטר, זה משחק שיקבע אם הבית נפתח לגמרי או שהגרמנים בורחים קדימה.

מניסה מנצחת את פריסטרי. מניסה אחרי נטישת לי וליברטי-פרימן נותנת את הכדור להוגו בסון, שיעשה מה שהוא רוצה. מזכיר לי קצת את רביב לימונד בצעירותו - גארד גבוה ואתלטי עם קבלת החלטות שאלוהים ישמור. חוץ מזה יש אכודאס ומתחילים להריץ את טרוי בראון ג'וניור, רק שיש דיווחים שגם הוא תיכף הולך. בקיצור, ב-BCL הם 0-3, בליגה 3-0 (ולא מול יריבות מהצמרת). פריסטרי, לעומתה, 3-0 ב-BCL אבל הליגה היוונית כ"כ פח שבסופ"ש הקרוב הם יהיו 1-3 בליגה. קבוצה לגריטה.

נימבורק שיחקה 11 משחקים בינתיים העונה וניצחה בכולם. מנפנפת מהדרך את פכטה של מרטין שילר שהעונה האירופית שלה נראית אבודה, ונראית רע גם בליגה.

דאריו ג'רג'ה משלים 100 משחקים כמאמן ב-BCL, כולם כמובן באוסטנד, שמנצחת בשצ'צ'ין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2024 8:43 am 
מנהל פורום

תגיד, לא אמרו שמניסה תביא את טרוי בראון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2024 2:03 pm 
Junior

מה הסיפור עם אכודאס? היה דיבור שהוא יכול לקחת אזרחות ישראלית.
במידה וכן, זו חתיכת תוספת כוח לכל קבוצה. בקלות הסנטר הישראלי השני בטיבו אחרי סורקין, ובניגוד לזלמנסון הכבד הוא גם לא מהווה בעיה מבחינה הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2024 2:05 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:

אוי איזה עיוור אני
עכשיו אני רואה שהזכרת אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2024 11:28 pm 
Sophomore

הערב העגום של הישראליות נמשך גם בפאתי פריז - נאנטר מפסידה לוירצבורג, שמתייצבת היטב במקום הראשון. זאק סלייאס מסיים סיבוב ראשון ב-BCL עם 25 נק' ו-7.3 ריב'. האם הפועל חשבה עליו כמחליף אפשרי לליוואי רנדולף? לא, וחבל.

למה עגום? התוצאה הזו הרי מעלה את חולון למקום השני. הבעיה שוירצבורג כנראה הכריעה את המאבק על המקום הראשון, מה שאומר שנשאר להילחם על ביתיות בפליי-אין - וכדי שזה יקרה, חולון תהיה חייבת לנצח את נאנטר, בחוץ. מלאגה כצפוי מפרקת את הבית המקביל, ולמרות שאוסטנד נראית די טוב, סביר להניח שפטקים תסיים לפניה. בסדרת הטוב מ-3 בלי ביתיות נגד פטקים - גם אם למעשה כל המשחקים יהיו באולמות נייטרליים - חולון תהיה אנדרדוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2024 8:38 pm 
Sophomore

דריוס מגי, כוכב הת'רד, עם 16 נקודות ור"ג חוטפת מבון, פיגור 18 באמצע הרבע השני. למעריצי שמוליק ברנר - הקבוצה שלו לא פחות מוכשרת אבל משחקת כדורסל רך ונאיבי, ונופלת בנקודות הצפויות - הקליעה של מגי, הגודל של הפורוורדים, הריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 2:03 am 
Sophomore

חצי דרך בסיבוב הראשון, זמן לבדוק דופק

בית א': וירצבורג 0-3, חולון-נאנטר-איגוקאה 2-1. וירצבורג מחזיקה בשלושה מהקלעים המצטיינים במפעל, ב-MVP עד כה (זאק סלייאס) ומוכיחה שלא צריך ניסיון במפעל כדי להצליח בו. המשחק במחזור האחרון, בין נאנטר לחולון, יקבע כנראה מי תסיים שנייה.

בית ב': מלאגה, בקלות. פטקים כרגע לפני אוסטנד, אבל יש עוד משחק ביניהן בבלגיה. שצ'צ'ין לא רלבנטית.

בית ג': טנריפה, די בקלות. קרשיאקה שניה, עננת המצוקה הכלכלית מעל ראשה, נסמכת רבות על אריק מקולום הקשיש. סן-קנטאן זורמת עם טראורה, תשאף להגיע למחזור האחרון כשיש לה עוד סיכוי לסיים שניה. קולוסוס... לא.

בית ד': נימבורק מפתיעה ומובילה בביטחון, ניצחה בחוץ את גלא שבמקום השני. לא סוף פסוק. פרומיתאס שלישית, הפסידה פעמיים בבית. פכטה מוכיחה שצריך ניסיון במפעל כדי להצליח בו. הם בצרות גם בליגה.

בית ה': בון ואא"ק 1-2, ר"ג וריגה 2-1. אא"ק וריגה יארחו את המשחק המכריע במחזור האחרון נגד יריבתן הישירה.

בית ו': ריטאס, רג'ו-אמיליה וסומבטהיי 1-2, ורוצלאב 3-0. לא הצלחתי להביא את עצמי לצפות במשהו מהבית הזה, רג'ו לא מתחברת, זולטן פרל ממשיך בשלו אצל ההונגרים, ריטאס מובילה את הליגה שלה.

בית ז': דרתונה, מנרסה, קמניץ ובנפיקה, בסדר ניצחונות יורד. דרתונה מצוינת כצפוי. מנרסה אחרי רצף רע, הוציאה עצבים ו-46 הפרש על קמניץ, שמצידה דווקא מתאוששת יפה בליגה. גם כאן יהיה משחק מכריע במחזור האחרון, במנרסה.

בית ח': מניסה ב-0-3 הכי משקר בעולם. זוכרים סייבן לי? לא תאמינו איך הוא נראה היום. בכל אופן, בליגה הם 4-0, בוקה ומבולקה. מורסיה תעקוף אותם במחזור החמישי, אבל למזלם יש את FMP ואת פריסטרי, קבוצות שהן פח הפחים.

חמישיית המפעל בינתיים, שלי לפחות -
C איסמאיל קאמאגאטה (דרתונה)
PF דילן אוסטקאווסקי (מלאגה)
SF זאק סלייאס (וירצבורג)
SG אריק מקולום (קרשיאקה)
PG דריוס מגי (בון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 2:28 am 
מנהל פורום

למה אתה אומר שפכטה בלי ניסיון?
אני זוכר אותם משחקים נגדנו בירושלים
אחלה רוויו
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 8:39 pm 
מנהל פורום

מלאגה מנצחת את פטקימספור ב 52 הפרש
זה שפטקים פשטה רגל והגיעה עם הנוער, היא עם שבעה אמריקאים

חולון איגוקה מתחיל עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 9:26 pm 
מנהל פורום

39:42 לאיגוקה במחצית
בינגהאם 10 בחולון טרל קרטר 12 לאיגוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 9:55 pm 
מנהל פורום

6 לחולון סוף רבע שלוש ג׳יילן אדמאס וזיו התחילו לתפקד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 10:25 pm 
מנהל פורום

חולון מנצחת 86:79
בינגהאם 20 זיו 19 אדאמס 16
קסלמן יסביר בהמשך למה המשחק הזה חשוב
הוא הסביר פעם אחת ושכחתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:46 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
uriel17 כתב:

אוי איזה עיוור אני
עכשיו אני רואה שהזכרת אותו

עדכון: עשה להם מוטלי וחתך הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה