Bluey כתב:
איגור דמין - byu, שחקן מעניין.
רכז/ווינג גבוה אתלט, קלעי טוב. על פי מדגם של משחק אחד.
גבעוני אומר באי.אס.פי.אן שחמשת הראשונים השנה (פלאג, אדג׳קומף, ביילי, טראורה, הארפר) הם חמישייית הפרוספקטים הכי טובה
שהיתה בכל 20 השנים שהוא מסקר את הדראפט.
הלילה ראטגרס ויוקון בהופעות בכורה.
יצא לי לצפות באיגור דמין אתמול (מסוקרן מאוד השנה מהפרוספקטים בגלל הזווית של שרף). אוהב אותו. יש לו אתלטיות שעוברת את מבחן העין, סייז מצויין, גם הכדרור נראה אחלה לשחקן בגובה שלו, ועד שלב מסויים היה לו אתמול יחס אסיסטים איבודים של 10 אס' בלי אף איבוד. הבעיה שלי היא שאין לי מושג כמה היריבה שהוא פגש אתמול היא מדד למשהו. הם נראו חלשים להחריד. הרבה מהאסיסטים של דמין הגיעו כתוצאה ממשחק הגנה ברמה מאוד נמוכה של היריבה שהשאירה כל הזמן קלעי חופשי, ולא ראיתי את היריבה מנסה לאתגר את הובלת הכדור שלו, משהו שיכל קצת לגרום לו לאבד ביטחון. אבל ממה שאני רואה ברשתות הופעת הבכורה שלו מחזקת את מניית הדראפט שלו.
גם בוי ג'יי אג'קומב יצא לי לצפות מול גונזגה, ואני חייב להגיד שממנו הכי פחות התרשמתי עד עכשיו מבין הפרוספקטים המובילים. היה לו את הדאנק המדהים ההוא שנכנס להיילייטס אבל זה נראה שכל המשחק שלו מתבסס על לנתר לאיזור הצבע ואז לקפוץ ולנסות לאלתר משהו אקרובטי שאיכשהו יסתיים בסל. כאילו שהוא שחקן כדורעף שנקלע בטעות לפרקט כדורסל, גם הכדרור מאוד לא מהודק. הוא נראה סופר בוסרי. אולי זו התרגשות של משחק ראשון עם הציפיות עליו, אבל לא התרשמתי מיכולות הכדורסל שלו שם. מצד שני האתלטיות כל כך מיוחדת שאי אפשר לא להמשיך לעקוב.
מהתקציר היה נראה קלעי טוב אבל מדגם קטן ויריבה חלשה כמו שכתבת, כנ״ל האסיסטים.
טראורה שהתחיל בטופ 5, מתחיל לרדת לתחושתי.