סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' פברואר 21, 2025 1:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 8:03 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מה קרה לבראדלי ביל????
סופרמן
גג על לברון, חדירות, שלשות, האסל
זה לא מי שהכרנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 8:49 pm 
Hall of Famer

שאלה טכנית - לעוד מישהו האיכות בליג פאס לפעמים ממש מחורבנת? האפליקציה רצה על אפל טיוי הכי חדש ואינטרנט סיבים של ג׳יגה ככה שהאינטרנט זו לא הבעיה. אני מדבר גם על משחקים שאני רואה יומיים אחרי, ככה שזה לאו דווקא קורה בלייב.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 8:55 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
שאלה טכנית - לעוד מישהו האיכות בליג פאס לפעמים ממש מחורבנת? האפליקציה רצה על אפל טיוי הכי חדש ואינטרנט סיבים של ג׳יגה ככה שהאינטרנט זו לא הבעיה. אני מדבר גם על משחקים שאני רואה יומיים אחרי, ככה שזה לאו דווקא קורה בלייב.

כן, זה קורה לי כשאני מעביר קדימה או אחורה, משהו נדפק שם ואז האיכות נתקעת על איכות מזעזעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 12:53 am 
Senior

uriel17 כתב:
מדחי אל דחי
ארכאי אבל מתאים לטימברוולבס
הרוקטס עולים ל 0:3 בגביע
יהיה מתוק מצידם לקחת תואר בעודם עפים למעלה (כאילו רוקטס, טילים, עפים..הבנתם?)

לא הבנתי בקיץ את הטרייד של טאונס ועדיין לא מבין אותו. רנדל הוא גרסה פחות טובה של טאונס בהכל חוץ בהגנה ששניהם גרועים. גם ככה השילוב של גובר ורנדל נשמע על הפנים.

אמנם דזונטה נפצע אבל אני חושב שהיה שם טרייד לעשות עם אטלנטה שהיה משפר את שתי הקבוצות בניגוד לטרייד הזה שכנראה החליש את שתיהן, על אף שטאונס אדיר בהתקפה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 1:10 am 
Sophomore

אני חושב שרנדל לא כזה רחוק מטאונס והיתרון שלו זה שהוא יוצר לעצמו יותר ולא צריך שיביאו לו את הכדור. בגדול היו לו סטרצ'ים מאד טובים לפני שתי עונות ועונה שעברה היה בעיקר פצוע, במינסוטה כן צריך עזרה ביצירת מצבים אז זה לא כזה מופרך. בניו יורק פחות צריך עזרה ביצירת מצבים אז על פניו זה טרייד טוב לשני הצדדים. בשורת הסיכום אני חושב שההבדלים לא כאלה גדולים ושתי הקבוצות עוד ישתפרו במהלך העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 2:26 am 
Hall of Famer

כשהטרייד על גובר נעשה, השיח בעדו היה שמקסימום, אם זה לא יסתדר, ישלחו את טאונס בטרייד לאחר מכן. אני טענתי אז שזו תכנית גיבוי גרועה מאוד וטעות נגררת.

בסופו של דבר, מיניסוטה איכשהו גרמו לגובר ולטאונס לעבוד ביחד, עם חלון קצר להצליח, אבל אז פירקו את החבילה היקרה.
רנדל זה פרס לא רע בתמורה (חשבתי שיהיה גרוע יותר) אבל זו עדיין מסתמנת כטעות.

החיבור בין טאונס לבין אדוארדס היה חיבור טוב מאוד. הפרש הגילאים היה סביר. טאונס ידע לזוז הצידה ולתת לאדוארדס את המקום שלו ולפרגן לו.

כרגע הקבוצה היא hot mess. יכול להיות שזה עוד יסתדר, יש עוד מספיק זמן ומספיק כישרון בקבוצה, אבל זה לא נראה משהו, לא חברתית ולא מבחינת ריווח וחיבור. בנוסף, רנדל יהיה שחקן חופשי מה שמוסיף סיבוכיות להכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 4:03 am 
Hall of Famer

רנדל וקאט הם בני אותו גיל. רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 4:38 am 
Senior

כולם מנסים לשכנע אותי אחרת אבל בעיני רנדל תמיד היה בול הוג בלי קליעה. הניקס רק השתפרו כשהוא נפצע ופתח את המגרש לברונסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 4:53 am 
Senior

למלו בול עם 5-25 מהשדה בסוף הרבע השלישי. מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 5:31 am 
Senior

שיא האסיסטים של אלפריד פייטון החזיק רק יומיים. טריי יאנג עם 22 אסיסטים בניצחון חוץ מפתיע של אטלנטה בקליבלנד. 135 נק' בחוץ על אחת מהקבוצות ההגנה הטובות בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 9:36 am 
Senior

עופר האדום כתב:

אצלי רץ ממש ממש מעולה בלייב, עושה לא מעט בעיות בכמה שעות אחרי שהמשחק נגמר (נניח אם אני רואה ב6:30 משחק שהתחיל ב2, אז בטח הסתיים לפני שעתיים בערך), ועובד טוב מאוד החל מ9 בבוקר נניח.
אני חושב שזה בגלל שהם מעלים לאורך היום כמה גרסאות של הסטרים, לאט לאט מתקנים בו באגים או משהו.

זה בוודאות גם קשור לאיזה משחק זה ואיפה שודר - אם המשחקים ששודרו בtnt כמעט אף פעם אין בעיות כאלו, עם השידורים של הצוות של דטרויט בשנה שעברה היו המווון בעיות כאלו אצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 9:46 am 
Senior

Yuval כתב:
כולם מנסים לשכנע אותי אחרת אבל בעיני רנדל תמיד היה בול הוג בלי קליעה. הניקס רק השתפרו כשהוא נפצע ופתח את המגרש לברונסון.

הניקס מאוד השתפרו בעקבות הטרייד על אנונובי, קצת אחריו רנדל סיים את העונה, אבל כל עוד רנדל ואנונובי שיחקו - זה היה הסטרץ׳ הכי טוב של הניקס.

מעבר לרנדל, התרומה הבאת מאכזבת שהוןלבס מקבלים מהטרייד הזה היא מדיווינצ׳נזו, שקולע בפחות מ35% מהשדה וקצת גורם לעונה הקודמת שלו להראות פשוט כמו אנומליה בקריירה בינונית.

גם אדוארדס די רע לאחרונה - זורק המון משלוש ואיכשהו עדיין קולע באחוזים מרשימים מאוד, אבל מפעיל הרבה פחות לחץ על הטבעת ובאופן כללי - עושה יותר מדי דברים מחוץ לשטף הקבוצתי ממה שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 11:35 am 
מנהל פורום

מיניסוטה הפסידה את התאום והשיתוף פעולה בין קאט לגובר ובין קאט לאנט
הייתה לו את היכולת לדבר איתם
רנדל הוא פוץ

מצד שני הניקס אוכלים חרא עם קאט וההגנה המזעזעת שלו
בעוד במיני זה נראה בר תיקון בניקיון, זה פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 11:49 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
מיניסוטה הפסידה את התאום והשיתוף פעולה בין קאט לגובר ובין קאט לאנט
הייתה לו את היכולת לדבר איתם
רנדל הוא פוץ

מצד שני הניקס אוכלים חרא עם קאט וההגנה המזעזעת שלו
בעוד במיני זה נראה בר תיקון בניקיון, זה פחות

הניקס נמצאים במקום די דומה למה שהם היו בשנה שעברה, אז כן, ההגנה שלהם נפגעת בגלל קא"ט, אבל ההתקפה שלהם הרבה-הרבה יותר טובה והם עדיין מקום רביעי במזרח כרגע. הבעיה שלהם בעיני קשורה הרבה יותר לעובדה שהרוטציה שלהם מאוד קצרה והחמישיה משחקת המון דקות, מה שיכול להוביל לשחיקה ופציעות בהמשך, אבל כל עוד כולם בריאים? הם קבוצה לא פחות טובה ממה שהם היו בשנה שעברה לדעתי. אם יהיה להם את רובינסון בריא לפלייאוף, הם גם יוכלו לפרקים להיות קבוצת הגנה מצוינת, כי ברידג'ס-אנונובי-הארט בכנפיים זה ממש טוב מהבחינה הזו ואם רובינסון יחזור ויוכל להחזיק את הצבע לאיזה 15 דקות לערב, זה כבר שיפור גדול על כל מיני אילתורים כמו ג'ריקו סימס ואריאל האקפורטי שמקבלים אצלם דקות עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 12:02 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
עופר האדום כתב:

אצלי רץ ממש ממש מעולה בלייב, עושה לא מעט בעיות בכמה שעות אחרי שהמשחק נגמר (נניח אם אני רואה ב6:30 משחק שהתחיל ב2, אז בטח הסתיים לפני שעתיים בערך), ועובד טוב מאוד החל מ9 בבוקר נניח.
אני חושב שזה בגלל שהם מעלים לאורך היום כמה גרסאות של הסטרים, לאט לאט מתקנים בו באגים או משהו.

זה בוודאות גם קשור לאיזה משחק זה ואיפה שודר - אם המשחקים ששודרו בtnt כמעט אף פעם אין בעיות כאלו, עם השידורים של הצוות של דטרויט בשנה שעברה היו המווון בעיות כאלו אצלי.

באיזה פלטפורמה אתה משתמש? כי יש מצב שלפחות אצלי באפל טיוי יש הכי הרבה בעיות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 12:19 pm 
Senior

לרוב במחשב, דרך האתר של nba.com.
אני חושב שהאפליקציה בטלויזיה עושה גם לי יותר בעיות (אבל זה לא apple tv).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 12:29 pm 
מנהל פורום

ראיתי את הרבע האחרון של הווריורס/אוקלהומה
בואנה איזה הגנה של ישעיהו ולו דורט
מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 12:32 pm 
מנהל פורום

רוני
ממש לא מסכים לגבי הניקס
הם מאוד מודאגים ומאוכזבים
אתה שוכח שברידג׳ס שעבורו לא שילמו באף שחקן פעיל עבר לניקס בקול תרועה רמה
ואננובי לא היה שם בתקופה המקבילה
אם אני אוהד הניקס
אני מאוד מודאג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 4:43 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
רנדל וקאט הם בני אותו גיל. רק אומר.

לא ניסיתי להגיד שהחיבור לרנדל הוא בעייתי מבחינת הגיל אלא שטאונס ואדוארדס עבדו היטב ביחד ופירטתי מדוע החיבור ביניהם התאים.

אני לא חושב שצריך לפרק את מה שעובד, בטח לא את ה-core. להוציא את טאונס זה להוציא את השחקן היחיד שהיה שם כשאדוארדס התחיל. הם רצו לגמר המערב ביחד רק שנה שעברה.

צריך לתת לזה זמן, יש שם מאמן איכותי, אבל כרגע זה נראה כמו הרבה חלקי חילוף שלא מסתדרים ביחד. רנדל תוקע את הכדור, הריווח לא מספיק טוב, החיבור הקבוצתי נפגע בצורה משמעותית וההגנה נעשתה גרועה יותר.

ואדוארדס די בוודאות לא בשל להנהיג את כל הבלגאן הזה שנכפה עליו בגילו הצעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 4:50 am 
Hall of Famer

וזה, אגב, תוך כדי שהם קבוצה טובה מאוד עם הרבה כישרון שנמצאת בהרבה משחקים צמודים. לא מקנא בפינץ' אבל צריך לראות אם יצליח גם הפעם לייצב את השורות ולהפוך את הסגל הזה למשהו קוהרנטי ומתפקד, לא רק מבחינת כדורסל אלא גם מבחינת לכידות חברתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Bing [Bot], Google [Bot], Hacohen, shmueliki ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: