נביא בעירו כתב:
"בקושי עבירה" זו הגזמה פרועה, לא פחות מהבלתי ספורטיבית שאכן היתה מוגזמת גם בעיניי. שים לב שפלטין עצמו לא התווכח, בטח שלא עם השריקה לעבירה, אבל ממה שראיתי גם לא ממש עם ההחלטה להפוך לבלתי. הוא קיבל באמפ ממיילס חצי שנייה קודם ורץ לנקום עם באמפ חזק משלו, אבל כשזה על השחקן עם הכדור זה נראה אחרת. שמש זיהה את זה ואני יכול להבין את ההגיון של השריקה, גם אם המגע עצמו לא היה קיצוני.
מה שנביא אמר. ראיתי את העבירה מזווית טובה על המגרש (על המגרש עצמו, בדיוק מולם מהזווית בו פלטין פגע במיילס) וברגע שהשופטים הלכו למוניטור אמרתי שהם הולכים לשדרג לבלתי ספורטיבית כי היא היתה בבירור מכוונת בלי ניסיון לחטוף את הכדור. אני לא אוהב את השריקות האלה, אבל כבר יצא לי לראות בלתי ספורטיביות כאלה העונה, כחלק מהעובדה שכשעבירה נעשית במתכוון מבלי ניסיון לחטוף את הכדור היא נחשבת כבלתי ספורטיבית. אישית אני שונא את זה, ומבחן הרבה יותר רלוונטי צריך להיות אם העבירה אכן גסה ו/או מסכנת את השחקן, ועל זה אין ויכוח שהיא לא היתה. אבל להבנתי זו ההנחיה לשופטים וההגדרה הנוכחית לבלתי ספורטיבית ובהתאם אליה זו החלטה סבירה בעיניי.
מניח גם שיש קשר לכך שהוקיץ׳ אוהד הפועל ורואה את זה כבקושי פאול ושאני כאוהד רמת גן כן חשבתי שבלתי ספורטיבית סבירה כאן. אבל לפי איך שאני מבין את החוק כיום זה די מסתדר. אולי יהיה מגניב אם מישהו שמבין ומכיר אותו יוכל להביע דעתו.