סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' אפריל 10, 2025 11:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 25, 2025 3:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כן, אבל הם עלו עם החמישייה הזאת מול אוקלהומה...במהלך השבוע ובזמן האחרון הם השביתו פה ושם את סקסטון, בתואנה של "מנוחה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 25, 2025 3:41 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
אני מזכיר שהביטוי הזה עבר שינוי מוזר כאן בפורום, במקור מדובר על הפסדים בכוונה-בדרך בכלל בשלב מתקדם של העונה-באמצעות העלאת שחקנים חלשים ופיברוק פציעות וסיבות להיעדרות של המובילים.

אני לא חושב שזו ההגדרה היחידה לטנקינג. בנוסף למה שכתבת על טנקינג שמתבטא לרוב בשלבים המתקדמים של העונה, יש גם את הטנקינג שמתבטא בקיץ ומשליך על כל העונה - טנקינג בבניית הקבוצה, להרכיב ביודעין סגל חלש יותר מזה שיכולת לבנות, סגל שבסבירות גבוהה יסיים בחלק התחתון של הטבלה, גם בלי צורך בפברוק פציעות. בוא נגיד שאם היו מחליטים פתאום בקיץ על ירידות ליגה בנבא, או שקבוצות הפליי-אין היו מקבלות את הבחירות הראשונות בדראפט, סביר להניח שיוטה הייתה בונה הקיץ סגל איכותי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 25, 2025 3:59 pm 
מנהל פורום

לא חושב שיש הגדרה מילונית למושג
זה מושג שצמח ב NBA תוך כדי תנועה
אבל הכוונה של נדב ושל המשיבים ברורה אני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 25, 2025 5:04 pm 
Hall of Famer

אני מסכים שיש בנייה מלכתחילה של קבוצה חלשה, בתקווה לזכות בבחירות נכספות. זה פשוט לא המקרה של יוטה. זה אותו סגל פחות או יותר שסיים 12 במערב בשתי העונות הקודמות. הם לא משחקים עם חמישיות יורוליג או ג'יליג. הם פשוט לא טובים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 25, 2025 6:30 pm 
Junior

זו אמירה מופרכת שלא מחוברת למציאות.
יוטה היא קבוצה שמנסה להפסיד משחקים.
לא השחקנים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 25, 2025 6:38 pm 
Hall of Famer

איזה חלק מהאמירה שלי היא מופרכת ולא קשורה למציאות? שזה סגל דומה לזה שסיים 12 בשתי העונות הקודמות? שהחמישייה מורכבת משחקני ליגה לגיטימיים ולא אסופת ג'יליג?

אגב, אני מניח שהתכוונת "מועדון שמנסה להפסיד" ולא "קבוצה", כי הקבוצה זה השחקנים על המגרש.

אז בוא תאר לנו בדרכך הקשורה למציאות מה מועדון יוטה ג'אז עושה העונה שונה מאשר שתי העונות הקודמות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2025 2:39 am 
Junior

יוטה השנה הרבה יותר חכמה בניהול הזמן של השחקנים. מול קבוצות חלשות היא דואגת שהרבה יותר שחקנים טובים ינוחו. עוד דבר שהיא עושה השנה יותר משנה שעברה זה לוותר על משחקים ברבע האחרון. הביצועים שלה השנה בקלאץ' חלשים מאוד. שנה שעברה היא סיימה עם מאזן 16-17 במשחקים שהיו צמודים. היא השנה על 4-13. יש לה את הnet rating הכי גרוע בליגה בקלאץ'. בין היתר היא מצליחה להשיג את זה בזכות זה שמי שמוביל את היוסג של הקבוצה בקלאץ זה קיונטה גורג. השני זה קלארסון והשלישי זה אייזיאה קולייר. מרקאנן חמישי אחרי סקסטון. מרקאנן גם שמיני בקבוצה בדקות קלאץ' אחרי רוב הרוקים והסופמורס.
לדוגמא החמישיה נגד אוקייסי: מרקאנן, קיונטה, קולינס, סקסטון וקסלר.
החמישיה נגד הפליקנס יומיים לפני: סבי מיכאליוק, קודי ויליאמס, קיונטה, קסלר ואייזיאה קולייר. עם פאטי מילס ודרו יובנקס שמשחקים עשרים דקות.
החמישיה במשחק נגד הפליקנס יומיים לפני זה: יובנקס, סבי, קיונטה, סקסטון וקודי ויליאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 26, 2025 7:39 am 
Hall of Famer

אם נשתמש בת'רד הזה כדי לדבר על הטריידדליין, מעניין אותי איפה ימצא את עצמו ג'ון קולינס. אמור להיות מצרך מבוקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Amos Gueta, Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה