סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אפריל 15, 2025 9:18 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA החל מה 25 לפברואר
הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 10:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
ממה שהוא אומר פה (פיזיותרפיסט ספורט שמפרסם הרבה מידע על פציעות ושחקנים), אמביד למעשה סיים את הקריירה וגם אם יחזור לשחק, יהיה כנראה שחקן שולי בליגה.
https://youtu.be/h7skSJdJdgc?si=XuE6I0EBoEUZMnr0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 10:10 pm 
Junior

הקאבס אחרי קיירי עדיין עשו גמר ליגה (כמו ב2017 עם קיירי) ועדיין לא היו תחרות ממש לGSW כמו עם קיירי.

באיזה מובן בלי קיירי הם לא היו לוקחים אליפות? אם היה שם שחקן אחרי של 25 למשחק בפלייאוף? אם פשוט לא היה את קיירי?

זו שאלה שאפשר לשאול על המון אלופות... דנבר הייתה אלופה בלי מארי? מילווקי בלי מידלטון? טורונטו בלי סיאקם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 10:51 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
הנווט כתב:
בפריזמה הזו אני מרחיב את על העמדה על קיירי שלדעתי כמו שהראה שיכול ליהיות מספר שתיים מושלם עם לברון

אני לא מסכים שקיירי הראה שהוא יכול להיות מספר 2 מושלם עם לברון. בעונה האחרונה שלהם ביחד למשל הסטט' הכי מדהימה של לברון הייתה הפלוס/מינוס של הקאבס כשהוא היה על המגרש וכשהוא לא היה המגרש. זה היה נתון היסטורי, נראה לי יותר משמעותי מזה של יוקיץ' השנה. כמובן שחלק מהדקות שלברון היה על הספסל, הוא ראה את קיירי לא מצליח להוביל את הקאבס לשום דבר. חלק מלהיות מספר 2 מושלם זה לדעת להוביל את החמישיה השניה כשהכוכב הגדול נח. לפרטים אפשר לפנות לאחד סקוטי פיפן.
וכמובן יש את הסיפור הקטנטן הזה למה קיירי נטש את הקאבס. רמז? זה קשור לזה שהוא לא היה מוכן להיות מספר 2, בטח לא המושלם.

בשלב הזה האגו בהחלט ניהל אותו והוא הודה בזה בדיעבד, אני התייחסתי יותר להתאמה מקצועית.
לגבי הטענה ששחקן אחר של 25 נק יכל לשחק אותו תפקיד זה בהחלט אפשרי אבל כבר לגמרי ספקולטיבי, מה גם שאם נשארים על הקבלה אחד לאחד הוא גם היה צריך ליהיות שחקן קלאץ׳ יעיל, ובוא הם לא בדיוק גדלים על עצים.
אבל כן מקבל את הנקודה.

בחזרה לימנו, יהיה מרתק לראות אם לוקה יהפוך לשותף המושלם של לברון בזקנתו, כמה משחקים פנימה ואני רואה את לברון נח תוך כדי משחק (ולא בהגנה!) ומתאפשר לו לבחור מתי להעביר הילוך והוא מגיע רענן לרבעים אחרונים- חלום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 1:12 am 
מנהל פורום

משחקים מעניינים היום?
בוסטון בדטרויט, לכאורה, בוסטון קל, אבל הפיסטונס, בטירוף לאחרונה, אז לך תדע
בכל שאר המשחקים, אין התמודדות בין שתי קבוצות ששניהם מעל 50%
נו טוף אולי אטלנטה/מיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 7:36 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
משחקים מעניינים היום?
בוסטון בדטרויט, לכאורה, בוסטון קל, אבל הפיסטונס, בטירוף לאחרונה, אז לך תדע
בכל שאר המ

מה זה טירוף? 20 הפרש על הראש של בוסטון

מה?
האריס יותר טוב מפול ג'ורג'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 9:45 am 
Senior

בוסטון כשכל השחקנים שלה לא מסוגלים להחטיא מ3 למשך שלושה רבעים < מאליק ביסלי כשהוא לא מסוגל להחטיא מ3 במשך משחק שלם.

דטרויט בתקופה מרשימה לאללה. זה לא רק ה8 נצחונות הרצופים, אלא גם 22 נצחונות ב31 המשחקים האחרונים ואחת ההגנות הטובות בליגה מאז שתומפסון חזר, והם עושים את הרוב בלי אייבי שהיה מצוין עד שנפצע.

אני בשוק שאני אומר את זה, אבל אני חושב שהם יכולים אפילו לעשות דברים בפלייאוף, לא ברמה של גמר או איזה משהו מופרך כזה, אבל אם אני הניקס במקום השלישי, אני לא לוקח כמובן מאליו נצחון בסיבוב הראשון מול דטרויט (שדרך אגב, בכלל כרגע מאיימים על המקום הרביעי וביתיות בסיבוב הראשון!).

וכן, אוריאל, חוששני שכיום האריס יותר טוב מפול ג׳ורג׳...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 11:12 am 
מנהל פורום

אם יש הגדרה למושג "מלח על הפצעים"
אז ההצלחה של האריס בדטרויט
היא מלח מהאטלנטי על השריטות של דרל מורי

אני דווקא חושב שיש מצב שהפציעה של אייבי פתחה צ'אקרה
דיברנו על זה בלייב, השורה התחתונה של שיתוף הפעולה בין אייבי לקייד הייתה חיובית, אבל במשחקים שראיתי, ראיתי את אייב סקנד גארד שאפילו לא רץ על החסימות אלא מתמקם על קשת השלוש ומקבל מבטיים פנויים כי השחקן שלו רץ לעזור על קייד
בשביל זה, ביזלי עדיף, אפילו האריס
אם רוצים להפיק את המקסימום מאייבי צריך לתת לו להיות פוינט בסקנד יוניט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 12:01 pm 
Hall of Famer

ההצלחה של האריס בדטרויט? זו כנראה העונה הכי גרועה בקריירה של האריס, לפחות מאז העונה השנייה שלו, ורק בשבועות האחרונים הוא מראה קצת סימני חיים, אבל עדיין לא מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 12:16 pm 
מנהל פורום

באופן אישי, הוא לא מעמיד סטט טובות אבל הוא חלק מקבוצה מצליחה וכן לאחרונה גם המספרים עלו יפה.
ההשוואה מתייחסת לכושר הנוכחי
חודש פברואר למשל
אבל זה לא הסיפור, הסיפור הוא שפול ג'ורג' על המשבצת של האריס מבחינת שכר והרבה מעליו מבחינת ההיררכיה
והתוצאות בפועל כל כך רחוקות מהתחזיות עד שהשאלה מי שחקן יותר טוב נכון לעכשיו, היא לא אוטומטית
בקיצור זו אנקדוטה לא צריך להתקטנן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 2:32 pm 
Hall of Famer

משחק גרוע של הת'אנדר
הובילו לראשונה ברבע הרביעי, אחרי עוד קווץ' הגנתי
וניצחו את ברוקלין נטס, שעם הרכב מחליפים, מצליחה לעורר בעיות.

חלק מהבעיות נובעות מאתגרים פנימיים של הת'אנדר.
הרכב שני הגבוהים הוא לא הרכב טוב בעיניי
+ תגובה לא מדהימה לבליצים על שיי
+ אינטנסיביות הגנתית נמוכה מהרגיל בחצי הראשון

חלק מהבעיות נבעו מזה שברוקלין מאומנת היטב.
ג'ורדי פרננדז עושה עבודה יפה.

כשהת'אנדר משחקים עם גבוה אחד, הם נראים הרבה יותר טוב.
כמובן שאז חוזרות הבעיות בריבאונד עם צ'ט + ג'יי-דאב.
צ'ט עצמו היה מצוין עם שורה סטט' של 22-17-4-2-3.
עוד בצד החיובי וויגינס ותרומתו בצד ההתקפי וקייסון וואלאס עם 3 חטיפות, 2 מהן בחצי של ברוקלין שהפכו לסלים קלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 3:33 pm 
מנהל פורום

אנחנו צוחקים על התקשורת הישראלית והאובססיה שלה להפוך את אבדיה לשחקן שסביבו ה NBA מסתובב
אבל בשידור של המשחק בין הבלייזרס לוויזארדס, הרבו לעסוק בו, בהצלחה שלו בפורטלנד, בחזרה שלו לקבוצה בה שיחק 4 שנים
והפרשנים היו עסוקים לנתח את הסט סקילס שלו
צריך רק לסייג שמדובר בצוות השידור של הבלייזרס
הצצה לאותם דקות בשידור של הוויזארדס, הוא מאוזכר בקצרה בחיבה בלי להחזיק ממנו כדורסלן טוב במיוחד
בכל מקרה הוא נפצע, התעקש להשאר על המגרש ואחר שלוש דקות, הכאבים ברגל הרגו אותו אל הכאבים ברגל הצטרפה מכה חזקה בכתף
איחלנו לשחקן בהחלמה
למשחק עצמו, הבלייזרס מיקמה את ווצמה לדרג שבו היא מנצחת את כל קבוצות הלוטרי ולא תחרותית מול קבוצות פלייאוף מובהקות
הפסידה לאחרונה ללייקרס ולדנבר המחק הבא שלה הוא נגד קליבלנד, שהיא לגמרי בקטגוריה של הלייקרס ודנבר ואולי אפילו טובה יותר
במשחק עצמו, הבלייזרס מנצחים ומראה משהו שכמה יוזרים כתבו כאן בפורום
שארפ הוא הפוטנציאל הכי גדול בבלייזרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 4:01 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
באופן אישי, הוא לא מעמיד סטט טובות אבל הוא חלק מקבוצה מצליחה וכן לאחרונה גם המספרים עלו יפה.
ההשוואה מתייחסת לכושר הנוכחי
חודש פברואר למשל
אבל זה לא הסיפור, הסיפור הוא שפול ג'ורג' על המשבצת של האריס מבחינת שכר והרבה מעליו מבחינת ההיררכיה
והתוצאות בפועל כל כך רחוקות מהתחזיות עד שהשאלה מי שחקן יותר טוב נכון לעכשיו, היא לא אוטומטית
בקיצור זו אנקדוטה לא צריך להתקטנן

רק לציין שהוא מרוויח חצי מג׳ורג׳ אבל זה באמת סיטואציות כ״כ שונות שלא ברורה מה תכלית ההשוואה.
אגב ג׳ורג׳, שחקן שאף פעם לא חיבבתי במיוחד אבל אני לא מבין את כל ההייט סביבו, פציעות בצד מבחינת יכולת נטו כמעט ציד סיפק את הסחורה ןלא היה הבעיה בקליפרס (ועם כל הפציעות היה זמין יותר מקוואי).
הסיטואציה בפילי זה פשוט אסון כללי ויצא שגם הוא בעונת נפל, מאמין שיש לו עוד מה לתת (לא שווה 50 מיליון כמובן) בקבוצה מתפקדת, כמספר 3 בהיררכיה.
יותר מעניין זה מה שקורה בדטרויט בכללי, אני ממש אוהב את מה שמתפתח שם ובהקשר הזה האריס ממלא משבצת של ווטרן בהצלחה, המספרים האישיים שלו פחות משנים.
מאוד מעניין איזה פווארד הם יוכלו לצרף ואם יוכלו באמת להפוך לאיום בשנים הקרובות, אני כאמור חזק על המנייה של קייד.

אגב בלייזרס שווה לבדוק אבל אני חושב שיש לה רקורד לא רע מול קבוצות פלייאוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 4:15 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אנחנו צוחקים על התקשורת הישראלית והאובססיה שלה להפוך את אבדיה לשחקן שסביבו ה NBA מסתובב
אבל בשידור של המשחק בין הבלייזרס לוויזארדס, הרבו לעסוק בו, בהצלחה שלו בפורטלנד, בחזרה שלו לקבוצה בה שיחק 4 שנים
והפרשנים היו עסוקים לנתח את הסט סקילס שלו
צריך רק לסייג שמדובר בצוות השידור של הבלייזרס

טוב, הוא אחד השחקנים הכי חשובים בקבוצה והסיפור של החזרה שלו לוושינגטון היה הסיפור המוביל במשחק העגום הזה. לפחות עד ששיידון שארפ התפוצץ.

אבדיה מקבל לא מעט אהדה ותשומת לב בזמן האחרון כי הוא מצוין. הוא אחד מ-100 השחקנים הטובים בעולם (גם אם דה רינגר עוד לא מסכימים), עם פוטנציאל לשיפור נוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 5:23 pm 
Junior

הסרטון של סם וסיני שהוזכר בשרשור הייעודי היה מאוד מוצלח בהקשר הזה. רואים את הגדילה שהוא עשה.
הייתי מעדיף שיגוון עוד קצת את ההתקפה שלו, וטיפה ישפר את קבלת ההחלטות כאשר הוא לא הולך עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 5:26 pm 
Senior

הכיף הכי גדול בליגה כרגע זה לראות את תאומי תומפסון. הם הדבר הכי קרוב להגנה של דניס רודמן רק עם משחק התקפי (לא מדהים אבל פוטנציאלי). היו כמה מהלכים הגנתיים של אוסור אתמול שפשוט לא אמורים להיות אפשריים פיזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 5:40 pm 
Senior

uriel17 כתב:
אם יש הגדרה למושג "מלח על הפצעים"
אז ההצלחה של האריס בדטרויט
היא מלח מהאטלנטי על השריטות של דרל מורי

אני דווקא חושב שיש מצב שהפציעה של אייבי פתחה צ'אקרה
דיברנו על זה בלייב, השורה התחתונה של שיתוף הפעולה בין אייבי לקייד הייתה חיובית, אבל במשחקים שראיתי, ראיתי את אייב סקנד גארד שאפילו לא רץ על החסימות אלא מתמקם על קשת השלוש ומקבל מבטיים פנויים כי השחקן שלו רץ לעזור על קייד
בשביל זה, ביזלי עדיף, אפילו האריס
אם רוצים להפיק את המקסימום מאייבי צריך לתת לו להיות פוינט בסקנד יוניט

אבל זה כן מה שהיה קורה בפועל, אוריאל.
אייבי קיבל הרבה מאוד דקות עם הסקנד יוניט כרכז הבודד על המגרש, וזה אכן עבד טוב. כמעט ולא היו דקות שבהן גם הוא וגם קייד לא היו על המגרש.
ויחד עם זאת, הם גם פתחו וסגרו ביחד לרוב, וזה גם עבד לא רע. אני כן רואה את ההתאמה שם, בעיקר על עוד הקליעה של אייבי נכנסת כמו שנכנסה בתחילת העונה.
אין ספק שהיותר דקות שביזלי מקבל לצד קייד עשו טוב לו ולקבוצה, אבל גם בלי אייבי - הוא עדיין עולה מהספסל ומשחק בעיקר עם הסקנד יוניט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 5:46 pm 
Senior

Yuval כתב:
הכיף הכי גדול בליגה כרגע זה לראות את תאומי תומפסון. הם הדבר הכי קרוב להגנה של דניס רודמן רק עם משחק התקפי (לא מדהים אבל פוטנציאלי). היו כמה מהלכים הגנתיים של אוסור אתמול שפשוט לא אמורים להיות אפשריים פיזית.

וגם קרוסאןבר די מדהים על טייטום, אם כבר משחק התקפי:
https://x.com/ClutchPoints/status/1894928622516940902

באופן מעניין, אוסאר הפסיק לזרוק לגמרי ל3, אבל תורם התקפית הרבה יותר מבעבר - יותר חיתוכים לסל, יותר יצירה מכדרור (עדיין לא מספיק מהודק, אבל כמו שרואים בסרטון - כשהוא מצליח לכדרר במהירות שבה הוא משנה כיוון, קשה להישאר לפניו), משחק הרבה יותר כמו אח שלו ביוסטון.
ההגנה של שניהם פשוט תענוג, אבל יש מצב שבצד הזה אוסאר אפילו עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 6:24 pm 
מנהל פורום

צריך גם להגיד שבוסטון הייתה ב B2B ואני מניח שזה הקל על הפיסטונס
שאר המשחקים
אינדי 111 טורנטו 91 שובו של האלי, 33 נק' 11 אסיסטים 3 חטיפות על איבוד אחד. בשלושת המשחקים האחרונים הוא 38 אסיסטים על 3 איבודים. יחס אסיסטים לאיבודים לא רע בכלל.
ניקס 110 פילי 105 ההפרש קצת מטעה, או אולי לא. בכל אופן הניקס פתחו 19 הפרש ואז זה הסתובב סביב ה 11 הפרש עד שפילי צמצמו מאוד בסוף המשחק, שום סימן מצד פילי שהם מתכוונים להיות טובים. אצל הניקס אננובי (לא שחקן בריא במיוחד) 42 דקות מיקל ברידג'ס 41 דקות. בהצלחה עם להשאר בריאים בפלייאוף
וושינגטון פורטלנד: דיברנו
ברוקלין אוקלהומה: אטט דיבר
מיאמי 131 אטלנטה 109 לא ברור מה ההיט מבשלים, אבל הם מאוד לא יציבים. פתחו לאטלנטה את הצורה ברבע הרביעי. הצמד רובינסון הירו חזר לנגן ביחד משל השנה היא 2020. דוויון מיטצ'ל 20 נק' יש מצב שזה שיא קריירה באם קאלל ווויגאנס עם דאבל פיגרס. חקאז הולך ומאבד קרדיט, אגב, מפתיע. 17 דק למשחק בפברואר לעומת 26.5 בינואר למשל
בולס 117 קליפרס 122 כל, אבל כל החמישיה הראשונה של הקליפרס בפלוס מינוס שלילי וכל הספסל בפלוס מינוס חיובי. אז כל הכבוד לאמיר קופי, בן סימונס ז"ל בוגדן בוגדנוביץ, ניקולה באטום ודרו יובנקס. משהו על הבולס? זאק קולניס הקלעי המוביל, אומר הרבה אני חושב
ג'אז 101 קינגס 118 הקינגס בפלייאין, אבל לא נראים קבוצת פלייאוף מערב. בג'אז קסלר מזכיר יותר את עצמו מעונת הרוקי ופחות את העונת הנפל שלו מהעונה שעברה
רוקטס 118 ספרס 106 סטט נדירה בספרס, 0 שחקני חמישיה בדאבל פיגרס. מצד שני ביסמט ביומבו בחמישיה. הספרס קרובים לזכות שנה שניה ברציפות ב ROY והשנה זה הרבה פחות מובן מאליו. ביוסטון, מעמדו של שנגון מדאיג אותי, הוא משחק ביעילות הכי נמוכה בקריירה. אולי בגלל שהוא עובד קשה הרבה יותר בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 27, 2025 7:07 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
Yuval כתב:

וגם קרוסאןבר די מדהים על טייטום, אם כבר משחק התקפי:
https://x.com/ClutchPoints/status/1894928622516940902

באופן מעניין, אוסאר הפסיק לזרוק לגמרי ל3, אבל תורם התקפית הרבה יותר מבעבר - יותר חיתוכים לסל, יותר יצירה מכדרור (עדיין לא מספיק מהודק, אבל כמו שרואים בסרטון - כשהוא מצליח לכדרר במהירות שבה הוא משנה כיוון, קשה להישאר לפניו), משחק הרבה יותר כמו אח שלו ביוסטון.
ההגנה של שניהם פשוט תענוג, אבל יש מצב שבצד הזה אוסאר אפילו עדיף.

וואו, היה צריך לסיים בדאנק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2025 12:43 pm 
Senior

Yuval כתב:

אבל גם וינטאג' סטף קארי זה לא רע בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2025 6:50 pm 
Hall of Famer

אגב, הקלעי השני של הווריירס בנצחון על אורלנדו היה אחד קוינטן פוסט, רוקי הולנדי סבן-פוטר בן 24 שנבחר 52 בדראפט האחרון. התקווה של דני וולף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2025 7:23 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אגב, הקלעי השני של הווריירס בנצחון על אורלנדו היה אחד קוינטן פוסט, רוקי הולנדי סבן-פוטר בן 24 שנבחר 52 בדראפט האחרון. התקווה של דני וולף.

לא בדיוק או בכלל שחקנים דומים. פוסט הוא סטרץ' 5 שמסיים. כמו למשל, ג'יי האף. לא יוצר או מוסר גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2025 7:45 pm 
Hall of Famer

לא באמת משווה ביניהם, בעיקר כי לא ממש ראיתי את פוסט הנ"ל. סתם מכליל להנאתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 01, 2025 12:41 am 
Senior

ואמביד סיים את העונה באופן רשמי. אחד ממופעי החרא הגדולים שזכורים לי העונה הזו של פילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 01, 2025 2:06 am 
Senior

וגם נראה שסאגס לא יחזור העונה עם איזה פציעה שלא שמעתי עליה בברך. פילי גמורים, אורלנדו חלשים, שיקאגו ויתרו כבר. יש סיכוי שברוקלין האומללים אשכרה יגיעו לפלייאין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], picknroll, פרארי ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: