סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 10, 2025 11:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 15, 2025 12:53 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
העונה של דאלאס נראית כמו תאונת עבודה.
ועדיין יש לה יותר מדי נצחונות בשביל לעשות טנקינג שיביא אותה למקום גבוה בסיכוי לזכות בלוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 15, 2025 2:01 pm 
מנהל פורום

כן, אבל כבר ראינו בחירות סוף לוטרי מדהימות
ואם לשפוט לפי הבחירה בלייבלי, אז הם יודעים לבחור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 15, 2025 5:05 pm 
Sophomore

אגב, פתיחות עונה חלשות זה משהו שמאפיין את מרי לאורך כל הקריירה שלו. זו גם הסיבה העיקרית שהוא אף פעם לא נבחר לאולסטאר. השנה בחצי השני של העונה:

24.5 נקודות ו-6 אסיסטים למשחק ב-51% מהשדה, 43% מהשלוש ו-93% מהעונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 15, 2025 5:11 pm 
מנהל פורום

יש לך דרך להגיע לחצי השני של שתי העונות הקודמות ביחס לחצאי העונה הראשונים?
מסקרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 15, 2025 11:43 pm 
מנהל פורום

ראיתי את המשחק של קליבלנד בממפיס
הקאבס היו בלי מיטצ'ל, ממפיס חסרה רק את אלדמה
היה פייט, זה היה חד צדדי, אבל היתרון של הקאבס היה עקבי והמהלכים שלהם היו הרבה יותר קבוצתיים
למעשה לא היה הירו בול אחד שאני זוכר
בממפיס, הלכו על ביין או מורנט נגד שאר העולם
ניצחון 16 רצוף של הקאבס והגיבור האמיתי של הקבוצה הזו הוא צוות האימון שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 15, 2025 11:54 pm 
מנהל פורום

היום כמה משחקים בין קבוצות פליי אוף/אין אדרג אותם לפי סדר החשיבות
1. ניקס בסן פרנסיסקו, למרות שהניקס בלי ברנסון, הם עדיין קבוצה מצוינת, מבחן כוח חשוב לגולדן סטייט החדשה. קומינגה חזר מפציעה ארוכה מאוד, ונראה מעולה במשחק האחד שהספיק לשחק
2. OKC בדטרויט. דטרויט מספיק טובה בשביל לאתגר את OKC
3. אינדיאנה במילווקי. המשחק הקודם בינהם הסתיים בסל הגדול ביותר של העונה, בין הקבוצות התפתחה יריבות מגניבה ובנוסף מדובר במאבק מיקום ישיר בין הקבוצות
4. מיאמי בממפיס, שתי הקבוצות ב B2B היתרון של ממפיס ברור, מיאמי עשתה צרות לבוסטון אתמול והובילה רוב הרבע השלישי. אז אולי גם תטריד את ממפיס
התלבטתי האם לדרג את מילווקי/אינדיאנה מעל דטרויט/אוקלהומה
אבל לאוקלהומה מהיותה קונטנדרית מובילה מסקרנת יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 12:00 am 
מנהל פורום

בשאר המשחקים מעורבות קבוצת לוטרי
וזה אולי מעניין את ספקולציות הדראפט לא צופי כדורסל
נטס/סלטיקס
רוקטס/בולס למרות שטכנית הבולס בפלייאין וכנראה ישארו בפלייאין אבל אין להם שום עניין לנצח יותר העונה
ספרס/ניו אורלינס הקבוצה שתנצח למעשה תפסיד. איך אפשר לקרוא לזה כדורסל
דנבר/וושינגטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 3:14 am 
מנהל פורום

אכן, הפיסטונס מצליחים להיות במשחק ואפילו להוביל חלק גדול מהמחצית, 55:54 לOKC במחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 4:13 am 
Hall of Famer

הת'אנדר מצליחים להשתלט על המשחק ברבע ה-3, כמעט כרגיל אפשר לומר.
דטרויט מאבדים את העשתונות, סופגים שלוש טכניות ברציפות, קייד מורחק וזה 14 הפרש בדרך לרבע הרביעי.
שיי עם 37 נק' אחרי שלושה רבעים בלבד מוביל חבורה מוגבלת מאוד של הת'אנדר, ללא ג'יי-דאב, צ'אט ו-וויגינס.
בהנחה שלא יהיה קאמבק (מה שאי אפשר להוציא מכלל אפשרות. הקהל של הפיסטונס בעניינים והקבוצה מאוד רוצה לנצח),
מה שמעניין במשחק הזה, לצערי, זה שדורט נפצע במפשעה. זה לא נראה משהו. מקווה שזה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 4:54 am 
Hall of Famer

שיי עם 48 נק' סוגר עניין
והארטנשטיין הבינוני חוסם את תומפסון
ומשלים תרגיל יפה של הת'אנדר בהוצאת החוץ
הת'אנדר משיגים ניצחון חוץ קשה,
לא תודות לקארוסו שמצליח לסיים 20+ דקות משחק בהרכב חסר עם 3 נק' בלבד, כולן מהעונשין.
גידי אולי לא כל כך התאים אבל אני לוקח אותו בחזרה אם הייתי יכול.
בצד החיובי, קייסון וואלאס עם 20 נק' (אחרי משחק מצוין מול הסלטיקס) מחזק את המעמד שלו.
השיפור ההתקפי המסוים שלו ייבחן בפלייאוף ויהיה מאוד משמעותי.
עד כה, נראה שהוא קר רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 6:30 am 
Sophomore

הוויזארדס משלימים סוויפ עונתי על הנאגטס עם ניצחון בדנבר אחרי שלשה מהלוגו של ג'ורדן פול. ההגנה הרעועה של הנאגטס שוב (לא) הופיעה ואפשרה לרוקיז של הוויזארדס, סאר וג'ורג' 53 נקודות משותפות ו-11 שלשות. 40 של יוקיץ', 24 של מרי, 22 של ווסטברוק ו-20 של פורטר לא הספיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 9:04 am 
Hall of Famer

https://www.youtube.com/watch?v=Dunt629idO0
מעניין
סרטון מלפני כמה ימים
ניתוח של "טריק" של מאמן אוקלהומה, שניסה לעצור את חידוש המשחק המהיר והמסירות הארוכות של יוקיץ', בעזרת לכאורה הושבת שחקן באופן קבוע בעמדת החילוף לצד המזכירות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 9:27 am 
Senior

שג"א מדהים, היה די בלתי עציר במחצית השנייה, עם לדעתי 9/10 מהשדה, ובאמת מגוון עצום של דרכים לעשות נקודות.
הבינג דאט סייד, הוא הפך עם השנים לפלופר מהסוג הגרוע ביותר שיש והשריקות שהוא מקבל פשוט מקוממות. ביקרסטאף הצליח לבטל שתי עבירות שהוא סחט עם צ׳אלנג׳ (השנייה הייתה הצ׳אלנג׳הכי קל שראיתי בחיים), והוא בכיף יכול היה לקחת לו את 10 העונשין האחרות, אם לא היה מלאי בלתי מוגבל של צ׳אלנג׳ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 12:39 pm 
מנהל פורום

אפרופו צ'לאנג'ים ובעיות שיפוט
קייד ויחד איתו שרודר הורחקו
שילוב של תסכול מרבע רע במיוחד של הפיסטונס בכלל וקייד בפרט לשריקות רעות, רעות מעבר לסביר של השופטים
קייד סיים את המשחק עם מספר הנקודות הכי נמוך העונה
עדיין לא סיימתי לראות את המשחק, אבל זה המשחק השלישי בשבועיים האחרונים של דטרויט שאני רואה ובתחושה שלי ששיתוף הפעולה בין קייד לדורן קפץ מדרגה, קייד מכדרר ויש עליו דאבל אפ או טריפל אפ ובחסות הדאבל אפ דורן מתגנב ומנחית אלי אופים יפים ויעילים
אהבתי

זו העונה הרגילה, אבל הרמה של OKC וקליבלנד כל כך הרבה מעל שאר הליגה שאני חושב שזה עשוי לגלוש גם לפלייאוף :))))))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 4:18 pm 
מנהל פורום

לא חשבתם שהעונה של פריטצ'רד תסתיים בלי אף שיא נכון?
אז הוא קלע הכי הרבה שלשות מהספסל בהיסטוריה של הליגה
זה לא כזה שיא אזוטרי
219 ואנחנו עדיין סופרים
אם הוא לא כזה היסטורי מהספסל הייתי מנסה אותו בחמישיה במקום ג'רו הולידיי והופך את ג'רו למנהיג החמישיה השנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 4:49 pm 
Sophomore

stavs כתב:
שג"א מדהים, היה די בלתי עציר במחצית השנייה, עם לדעתי 9/10 מהשדה, ובאמת מגוון עצום של דרכים לעשות נקודות.
הבינג דאט סייד, הוא הפך עם השנים לפלופר מהסוג הגרוע ביותר שיש והשריקות שהוא מקבל פשוט מקוממות. ביקרסטאף הצליח לבטל שתי עבירות שהוא סחט עם צ׳אלנג׳ (השנייה הייתה הצ׳אלנג׳הכי קל שראיתי בחיים), והוא בכיף יכול היה לקחת לו את 10 העונשין האחרות, אם לא היה מלאי בלתי מוגבל של צ׳אלנג׳ים.

דווקא במשחק הספציפי הזה זה לגמרי לא נכון. 5 מ-10 זריקות העונשין של שרגא היו טכניות של דטרויט, שהיו אגב לגמרי מוצדקות, כי הם איבדו את קור הרוח והתחילו להתגרות בשופטים בכוונה. עוד שתיים היו תוצאה של עבירה מכוונת בסיום כשדרטרויט ניסתה לרדוף אחרי הת'אנדר. נשארו שלוש זריקות. אחת תוצאה של סל ועבירה די ברורים. ועוד שריקה שבעיני הייתה מוצדקת. בקיצור, אפס פלופים שהובילו לעונשין בפועל. לגבי שני הצ'אלנג'ים, הראשון לא היה על פלופ אלא בכלל על זה ששחקן אולי הפריע לנחיתה של שיי אחרי הזריקה. לדעתי זה היה גבולי ובסדר שביטלו אבל לא תוצאה של פלופ. בשני הוא תפס לשחקן היריב את היד, אבל אם לא זה, זו אכן הייתה עבירה של המגן.

בקיצור, משחק ממש גרוע לדבר על שיי כפלופר, בעיקר כשהוא קולע 48 נקודות ב-65% מהשדה ומראה שהוא ממש לא צריך לסחור בעונשין כדי להגיע לשם.

באופן כללי, שיי עם 9 זריקות עונשין למשחק (בערך 8 אם מורידים טכניות). זה כמובן חלק חשוב במשחק שלו (בין השאר כי הוא קולע אותן ב-90%) ומדי פעם הוא גם עושה מובים שמכוונים להטעות את המגנים ולסחוט עבירות. אבל בעיני רוב הפאולים הם לגיטימיים ומגיעים מזה שהוא כל כך חלקלק וקשה לעצירה. וזה ממש לא ברמות של הארדן ואמביד עם 12 זריקות למשחק בעונות השיא שלהם. בנוסף, הוא כמעט לא מתבכיין לשופטים נוסח לוקה או לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 4:59 pm 
Senior

ביטלת מהר מאוד את הטענות שלי, אבל זה לא אומר שאתה צודק.
קודם כל, אחת העבירות המכוונות לא הייתה באמת עבירה, אלא שג"א שזנאבד כדור וזורק את עצמו לרצפה.
שנית, הצ׳אלנג׳ הראשון אולי היה על הנחיתה של הארדאווי, אבל זה לא אומר ששג"א לא זרק את עצמו לכל עבר.
בצ׳אלנג׳ השני הוא גם תפס לאוסאר את היד, גם בעט לו בביצים וגם לא עשו עליו פאול.
שלישיית, אני חושב ששתי העבירות שלדעתך היוו מוצדקות היו גבוליות לכל היותר.
ורביעית, עוד לא דיברנו על פלופים שלא נשרקו.
ולבסוף, אולי זה לא המשחק הכי טוב להתלונן על פלופים שלו, אבל לצערנו זה רחוק מלהיות המשחק הראשון שאני רואה. הוא פלופר.
שחקן כדורסל אדיר ואולי ראוי לmvp מול תחרות מטורפת מצד יוקי ץ׳ ועדיין, פלופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 5:03 pm 
Hall of Famer

שיי יודע לסחוט עבירות אבל חושב שקצת מגזימים עם זה. לא מדובר בהארדן.
לגבי המגוון ביצירת הנקודות, זה באמת מדהים. הוא מאוד יצירתי וזה מרגיש שכמעט כל סל שלו הוא שונה (גם אם הכלים הם בגדול די דומים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 6:10 pm 
מנהל פורום

כיוון שבלאו הכי אני רואה את המשחק, רשמתי לעצמי את הפוזשנים ההתקפיים שלו
משהו שעלה בראשי בזמן המשחק, קייד ושגא הם נורא דומים
קייד יותר טוב ממה ששגא היה בשלב שלו בקריירה, אבל אני לא חושב שגם בשיאו הוא יגיע לשגא

16 זריקות של שגא מחצית ראשונה שמונה נכנסו אפס דאבל אפים עליו, שזה קצת לא מובן לי

סלים
שלשה מול האריס, אחרי סוויטצ' השומר המקורי, אסאר
לייאפ עד הטבעת מול דורן בלי סוויטצ'
לייאפ עד הטבעת מול הרדווי שומר מקורי
לייאפ עד הטבעת, מתפרצת, אין שומר חטיפה של שיי
מיד ריינג' מול הרדווי
לייאפ לטבעת +1 מול אסאר
לונג 2 מול קייד
מיד ריינג' מול אסאר

החטאות
גג מביף סטו
מיד ריינג' מול קייד
מיד ריינג' מול קייד
מיד ריינג' מול ביף סטו
לייאפ עד הטבעת מול האריס
לייאפ עד הטבעת מול דורן
שתיים ארוך מול שרודר
שלשה מחצי מגרש בסוף הזמן של הרבע

במחצית השניה כבר איבדתי אתה סבלנות לרשום, אבל הוא היה 9 מ10 מהשדה והיה מוחמד עלי של הכדורסל במחצית השניה
אבל מה שאני לוקח מהמשחק מעבר לזה ששגא הוא סופר הירו

קייד דומה לו ושגא צריך להיות המודל שלו, קייד מוסר טוב ממנו ולדעתי מגן ברמה שלו לפחות
השומרים הכי יעילים שלו הם גדולים ואתלטיים (מפתיע, לא?)
דטרויט לא מביאה עליו דאבל אפ ומחליפה עליו, גם אם זה משאיר שומר נחות מולו
בלי צ'ט, ג'יי דאב ולו דורט שנפצע ויצא והרט במשחק לא טוב. נשאר רק קייסון וולאס כפרטנר ראוי לשגא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 9:34 pm 
Sophomore

stavs כתב:
קודם כל, אחת העבירות המכוונות לא הייתה באמת עבירה, אלא שג"א שזנאבד כדור וזורק את עצמו לרצפה.
שנית, הצ׳אלנג׳ הראשון אולי היה על הנחיתה של הארדאווי, אבל זה לא אומר ששג"א לא זרק את עצמו לכל עבר.
ולבסוף, אולי זה לא המשחק הכי טוב להתלונן על פלופים שלו, אבל לצערנו זה רחוק מלהיות המשחק הראשון שאני רואה. הוא פלופר.
שחקן כדורסל אדיר ואולי ראוי לmvp מול תחרות מטורפת מצד יוקיץ׳ ועדיין, פלופר.

כתבת שאם היו למאמן של דטרויט מספיק צ'לנג'ים, הוא בכיף יכל לקחת לשיי את 10 זריקות העונשין שלו. אבל גם לשיטתך, היו כאן רק 3 "שריקות גבוליות" שהניבו 5 זריקות עונשין (ושבצ'אלנג' היו יכולות אולי להתבטל, אבל אולי גם לא).

בצ'אלנג' הראשון שיי לא זרק את עצמו לכל עבר. הוא נפל אחורה אחרי הנחיתה על הרגל של הארדוויי. השופטים החליטו שזה לא הספיק כדי לשרוק לעבירה. בעיני זה בהחלט היה גבולי, אבל לגיטימי לחשוב שלא.

הצ'אלנג' השני היה לגמרי עבירת תוקף של שיי (למרות שלא ברורה לי הטענה על בעיטה בביצים. מה?). אבל אם הוא לא היה תופס לאסאר את היד, זו דווקא כן הייתה עבירת מגן לדעתי. שוב, אפשר להגיד שזה גבולי, כמו לא מעט שריקות בכל משחק, אבל לא ראיתי שם שום פלופ היסטרי.

בקיצור, המשחק הזה הוא אכן דוגמא גרועה לשיי כפלופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 10:01 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
כיוון שבלאו הכי אני רואה את המשחק, רשמתי לעצמי את הפוזשנים ההתקפיים שלו
משהו שעלה בראשי בזמן המשחק, קייד ושגא הם נורא דומים
קייד יותר טוב ממה ששגא היה בשלב שלו בקריירה, אבל אני לא חושב שגם בשיאו הוא יגיע לשגא

מסכים עם זה. קייד נראה נהדר העונה ולא פחות טוב משרגא בשנה הרביעית שלו. רק ששיי עשה קפיצה אדירה בין השנה הרביעית לחמישית (ואח"כ עוד המשיך להשתפר כל שנה), בעיקר מבחינת הבגרות במשחק, המחוייבות ההגנתית, והיעילות. נראה אם גם קייד יכול. מבחינת הגיל והניסיון זה בהחלט אפשרי, אבל המעבר משחקן עם יעילות מתחת לממוצע והמון איבודים לשחקן עם יעילות טופ-10 בליגה הוא כמובן קשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 10:31 pm 
Senior

סאבוניס כתב:
stavs כתב:
שחקן כדורסל אדיר ואולי ראוי לmvp מול תחרות מטורפת מצד יוקיץ׳ ועדיין, פלופר.

כתבת שאם היו למאמן של דטרויט מספיק צ'לנג'ים, הוא בכיף יכל לקחת לשיי את 10 זריקות העונשין שלו. אבל גם לשיטתך, היו כאן רק 3 "שריקות גבוליות" שהניבו 5 זריקות עונשין (ושבצ'אלנג' היו יכולות אולי להתבטל, אבל אולי גם לא).

בצ'אלנג' הראשון שיי לא זרק את עצמו לכל עבר. הוא נפל אחורה אחרי הנחיתה על הרגל של הארדוויי. השופטים החליטו שזה לא הספיק כדי לשרוק לעבירה. בעיני זה בהחלט היה גבולי, אבל לגיטימי לחשוב שלא.
הצ'אלנג' השני היה לגמרי עבירת תוקף של שיי (למרות שלא ברורה לי הטענה על בעיטה בביצים. מה?). אבל אם הוא לא היה תופס לאסאר את היד, זו דווקא כן הייתה עבירת מגן לדעתי. שוב, אפשר להגיד שזה גבולי, כמו לא מעט שריקות בכל משחק, אבל לא ראיתי שם שום פלופ היסטרי.

בקיצור, המשחק הזה הוא אכן דוגמא גרועה לשיי כפלופר.

לך תראה את ההילוכים החוזרים של הצ׳אלנג׳השני, אני יכול לתת לך טיים סטאמפ מדויק (1:52:21 בשידור של הפיסטונס בליג פאס). תראה שם בעיטה לצפארת בביצים, והיא תראה שחקן מעיף את הרגל בזמן שהוא נופל הצידה אחרי שהוא משך את היד של המגן שלא עשה שום דבר שדומה לעבירה.

ובסדר - יש לנו 5 זריקות עונשין שיא הגיעו לו + 5 טכניות שדטרויט קיבלו כי השופטים זיינו אותם לגמרי ושרקו פאול לדטרויט בכל פעם ששג"א הכשיל את עצמו על רגל של שחקן אחר מהתאנדר או סתם נפל.
צודק, עם צ׳אלנג׳ים ללא הגבלה הוא אולי כן היה זורק פעמיים מהקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 10:50 pm 
Sophomore

עכשיו אתה כבר סתם מתעקש. הטכניות בכלל לא היו קשורות לשיי. הן הגיעו אחרי שדטרויט לא קיבלו בהתקפה שריקות שהם חשבו שהגיעו להם. וזה שלך נראה שה-5 זריקות האחרות לא הגיעו לו, זה לא אומר שזה נכון. בכל משחק יש המון שריקות גבוליות וגם אלו היו. ממש לא פלופים ברורים. באופן כללי, כמו שאוריאל כתב, זה היה משחק נפלא של שיי, שהראה את המגוון העצום שלו. היו לו מלא קליעות בדרגת קושי גבוהה, שבהן הוא לא חיפש את הגוף של המגן וממש לא חיפש ללכת עם הראש בקיר רק כדי להגיע לקו. ואם היו לו עוד "פלופים" שלא נשרקו, כמו שאתה טוען, זה היה אמור להתבטא בהחטאות שנרשמו בסטטיסטיקה. אבל כמו שאוריאל הראה, ההחטאות שלו (ולא היו ממש הרבה מהן במשחק הזה) היו רובן מחצי מרחק או משלוש, בניסיונות זריקה לגיטימיים שהוא לא ניסה לפתות בהם את המגינים לעשות פאול.

בקיצור, זה לגיטימי לחשוב ששיי הוא פלופר. אבל לטעון שדווקא המשחק הזה מראה את זה, זו סתם התעקשות לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 11:08 pm 
Junior

להבנתי זה לא מדוייק.
הטכנית של קייד הייתה אחרי שהוא אמר לשופט שמכיוון והצ'לנג' היה מוצלח מותר לשחקנים של דטרויט לעמוד סביב הצבע בזריקות העונשין. ומשם זה הדרדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 16, 2025 11:23 pm 
Hall of Famer

לטעמי, זה התחיל כשהמאמן של דטרויט קיבל טכנית מוקדם יותר. הוא ניסה להפעיל לחץ על השופטיפ והשחקנים שלו הצטרפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Euro_Basket, Google [Bot], uriel17, סאבוניס, ציפה דריפה אלמדלסי ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: