סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 11, 2025 5:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 18, 2025 9:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
פאקינג 9 בלילה מתחיל, מי שגר בתל אביב יגיע הביתה אחרי חצות, אחרי יום עבודה, מול האחרונה בטבלה
מי יבוא, מי?

איזה מגונה זה המנהג הזה של להתחיל משחקים בשעה 21 כשלמחרת יום עבודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 18, 2025 10:09 am 
Freshman

הרבע האחרון במשחק בין עפולה לרמת גן יכול לשמש כאמצעי עינוי
זה ללא ספק הרבע הכי גרוע שיצא לי לראות בזמן האחרון מצד שתי הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 18, 2025 10:21 am 
Freshman

בהקשרי הקהל, זה מרגיש לי שהמנהלת וערוץ הספורט פשוט עושים עבודה יפה בלחרב מוצר שגם ככה לא היה מדהים כל כך מלכתחילה. בתור אוהד שממש מנסה אקטיבית להגיע לכל המשחקים של הקבוצה שלו, זה קשה מאוד כשהמשחקים משוחקים ללא כל קביעות של ימים או שעות. ואני עוד אחד שבאמת שם את הכדורסל גבוה מאוד בסדרי העדיפויות שלי, הסיכוי למשוך ולהשאיר אוהדים חדשים, בעיקר מחוץ ל-3 הגדולות כל כך מצטמצם בגלל זה.
כמה אנשים כבר צופים בעפולה-רמת גן או בקרית אתא-גליל ב-5 פלוס סטארס שמצדיקים שכל אחד מהמשחקים ישוחק ביום נפרד ושעה נפרדת? קחו 2-3 משחקים מרכזיים של המחזור ותדאגו שכל אחד מהם ישודר ואת שאר המשחקים תעשו ביום קבוע ושעה קבועה ותסתפקו בפריצות או שידור שלהם בערוצים המשונים האלו במקביל.

גם השעות המאוחרות הן כמובן סיוט, חלק משמעותי מהקהל שלנו זה ילדים, המשחק נגד גליל ביום שני הולך להיות השביעי שאנחנו מארחים העונה בשעה 21:00. גם ככה קשה לנו למשוך קהל, אבל בשעות האלו זה קשה פי כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 18, 2025 10:54 am 
מנהל פורום

הדעת נותנת שברגע שהוצאנו את האיגוד מהליגה, והקמנו מנהלת ליגה שמובלת על ידי אנשים שבאים מהמגזר העיסקי הליגה ,תנוהל כדי למקסם חשיפה והכנסות,
בפועל אחרי קופל (שהיה איש עסקים קטן ונכלולי אבל אפקטיבי לליגה באופן יוצא דופן לענף) העיף את העניין בליגה לשמיים, פיינר פור, חסויות, משחקי אולסטאר, כדור צהוב וכל מיני שטיקים אבל תמיד ניסה התעמת עם גופי שידור, עם ההתאחדות
היום מנהלים את העסק יסמנים מטומטמים שמבחינתם no news = good news

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 18, 2025 11:44 am 
Freshman

עוד אחד מסדרת הראיונות הלא מוצלחים של יונתן אלון. אפשר להוסיף לזה את ההערה שכמה אוהדים טוענים שמקל זרק להם בבלגרד (מה אתם מפגרים? זכיתם בלוטו), ואת הפוסט של רועי כהן (אדלסון משקיע בדולרים מה שאחרים השקיעו בשקלים) וניתן להבין שמתן כנראה מתוסכל מחוסר ההערכה של הקהל.
מצד אחד אני מאוד יכול להבין את זה, ומצד שני עוד פעם עושה רושם שזאת הנהלה של ילדים שלא מבינים כלכך בכדורסל וגם ביח"צ. רוצה לקבל אהבה וחיבוק מהקהל? תודיע שאתה מתחיל מו"מ עם הארפר לחוזה חדש, תדליף שבשנה הבאה אתה מחתים את פה שחקני יורוליג. אתה לא תקבל הערכה מהקהל הרחב על זה שהוספת עוד רופא לצוות הרפואי או שהצלחת להוציא את כוכב הכדורסל טאריק פיליפ מהאימפריה של סופוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה