uriel17 כתב:
picknroll כתב:
גם ראיתי במקוטע את המשחק. ראיתי את הלייקרס מאוד אגרסיביים (לברון דופק מרפק להרטנשטיין) ואוקייסי זורמים סך הכל.
השופטים זרמו גם עם המשחק וזה היה מאוד נוח לקבוצה האגרסיבית.
כן, ראיתי עד תחילת הרבע הרביעי ונשברתי, התחיל לחזור על עצמו
לייקרס אגרסיביים, OKC לא שומרים בתוך החולצה של המוביל כדור, וזה כמובן הוביל לאחוזי קליעה טובים של הלייקרס
זו לא ההגנה שנראה מOKC בפלייאוף, אני בטוח
באשר לנחיתות בסייז מול לברון ולוקה, שמירה קרובה מאוד אומנם מכניסה לבעיית עבירות אבל היא המפתרון המקובל לבעיית סייז
במשחק הזה לפחות, OKC לא השתמשו בשמירה "בתוך החולצה"
מובן אבל הפתרון המקובל לאו דווקא מתאים באותה מידה לשני גאוני משחק ומסירה כמו לוקה ולברון...
הם אולי יעצרו אחד, וגם יכולים להשקיע אנרגיה בלעצור את שניהם, אבל שניהם עדיין יוכלו למסור מעל הראש של השומר שלהם, וגם להתיש את השומרים בפיזיות.
מול אוקייסי בשיא הפורמה ההגנתית, אני מניח שהם עדיין ימצאו את האיש החופשי לקליעה (אם יקלעו או לא זה שאלה אחרת), ויתנו עוד אחריות לאוסטין ליצור מכדרור על שומר יותר נוח.
לא יודע אם זה יספיק בהתחשב שיהיו לאוק׳ עוד נקודות תורפה לנצל, וכמובן שעוד לא ראינו את זה בפלייאוף אבל הם גם יכולים להראות שם את אותה יעילות התקפית מהעונה הרגילה.
מה שבטוח זה שזה מאצ׳אפ ייחודי.
אגב בלי קשר ואני לא אומר את זה כי אני חושב שאוק׳ לא הוכיחו שהם ה-קבוצה במערב, אבל שווה לזכור:
חוץ מהלייקרס (כרגע) גם דנבר, מיני ויוסטון בשוויון במשחקי העונה מולם, גולדן אפילו ניצחו את הסדרה מולם, ומצד שני יש להם סוויפ על הקליפרס וממפיס.
אני יכול לנתח את זה בכל מיני צורות, אבל מעבר לניסיון, איכות הקבוצות בכללי וכמובן עוד משתנים, אני חושב שאפשר לייחס את זה גם לסייז, ולא מפתיע אותי שדווקא את המאצ׳אפים מול הקליפרס וממפיס הם יכלו לנצל באופטיצליות. לשמור בתוך החולצה זו פונקציה של תרבות מועדון ומאמץ מעבר לפילוסופית כדורסל, אבל אי אפשר להתעלם העובדה שיש מאצ׳אפים שיכולים לנטרל את זה לפחות במידה מסויימת.