סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יוני 15, 2026 1:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 25/26
הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 11:30 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Euro_Basket כתב:
whatNot כתב:
יש לו ניסיון ברמות הגבוהות של המשחק.
קח בחשבון שאני לא מגבש את הדעה שלי עליו לפי כותרות, כמו תווית של שחקן NBA, אלא לפי השחקן שהוא.
לא הבנתי למה חשבת שאני חושב שהוא מתאים רק בגלל הניסיון שלו, בטח כשזו הסיבה שבגללה אתה חושב שהוא לא מתאים.

את נייג'ל הייז-דייויס אני לא מכיר. מעניין.

לא התרשמתי ממנו יותר מדי לא בדנבר ולא בנבחרת.
לא חושב שמכבי ת"א, למשל, הייתה מוותרת על הורד בשביל להחתים אותו. אבל כמובן ייתכן ואני טועה בהערכה שלי.

הוקיץ' כתב:
לנייג'ל הייז דייוויס יש חוזה לעונה הבאה באחת הקבוצות הטובות והעשירות באירופה. הוא שחקן טופ 5 באירופה. להביא אותו ריאלי כמו להביא את קנדריק נאן.
אני בדעה של שמואליקי פה, מונקה צריך להיות מטרת העל של הפועל בכל הנוגע לעמדות בפורוורד.

אתה צודק. לא זכרתי שבקיץ שעבר הם פתחו את החוזה והאריכו לו עד 2026-2027 (3 שנים, 2.2 מיליון דולר לעונה).
החוזה המקורי שהוא חתם בקיץ 2023 היה לשנתיים + אופציה.

ב-2.2 לעונה נראה לי שהייז-דייויס הוא היום אנדרפייד לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 9:15 am 
Sophomore

שורטס קיבל את ההצעה הכספית הגבוהה ביותר מהפועל תא.כנראה במקרה והעסקה אם מיציץ לא תצא לפועל או שרוצים את שניהם ביחד בקבוצה?
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=504934

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 05, 2025 12:25 pm 
Sophomore

הפור' סנטר של אנדולו אטורושיהיה שחקן חופשי בקיץ בדרך להפועל ת''א ?

https://search.app/Fs7Hs

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 10:50 am 
Sophomore

בספורט 5 פורסם שהפועל תל אביב החליטה שמ3 שחקני החיזוק הזרים שתחתים בקיץ 2 יהיו בקו האחורי שמיציץ וז’אן מונטארו מולנסיה שינאי מוכן לשלם 750 אלף יורו בייאאוט עליו.מה שאומר שמדר יהיה שחקן פחות מרכזי לפחות ביורוליג .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 1:25 pm 
Sophomore

ליורוליג צריך עומק בעמדות וצריך לשחק עם שני מוליכי כדור כל הזמן (לא רק ביורוליג. זה הכדורסל היום).
זה שרוצים להביא את מונטרו לא אומר שמדר יהיה פחות מרכזי. זה אומר שכל שחקן ישחק פחות דקות בגלל עומס המשחקים.
גם אם לא יצליחו להביא את מונטרו או מיציץ' או שניהם, ירצו בכל מקרה להביא שני גארדים שאחד יותר רכז ועוד אחד שיכול לעזור בהובלת הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 2:13 pm 
Sophomore

ינאי בריאיון התקציב הכולל יוכפל ל160 מיליון שקל והוא מתכוון להכניס עוד שותף בקיץ
https://search.app/cRQ39

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 12:35 am 
Junior

הקשבתי לכל השעה של עופר ינאי בפודקאסט המדובר. אני לא מבין כלום בבנייה של סטארטאפים ועוד פחות מזה בסטארטאפים של אנרגיה מתחדשת, אבל ההתרשמות שלי היא שהאיש חד בקטע מבהיל. אין לי ספק שאם מדובר ביכולת אסטרטגית-עסקית נטו הוא מסוגל לפצח את הכדורסל האירופי בתוך שלוש שנים ולהפוך למועדון הכי גדול באירופה. כמו התשובה ההיא של פיני גרשון כששאלו אותו על קרב המוחות מול צביקה שרף, אני לא רואה שום מתחרה שבכלל יכול לאתגר אותו. הסיכוי היחיד שאני רואה לכך שהוא ייכשל, זה אם מספיק קבוצות ביורוליג יזהו את האיום הזה ויתאחדו כדי לבלום אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 1:05 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
הקשבתי לכל השעה של עופר ינאי בפודקאסט המדובר. אני לא מבין כלום בבנייה של סטארטאפים ועוד פחות מזה בסטארטאפים של אנרגיה מתחדשת, אבל ההתרשמות שלי היא שהאיש חד בקטע מבהיל. אין לי ספק שאם מדובר ביכולת אסטרטגית-עסקית נטו הוא מסוגל לפצח את הכדורסל האירופי בתוך שלוש שנים ולהפוך למועדון הכי גדול באירופה. כמו התשובה ההיא של פיני גרשון כששאלו אותו על קרב המוחות מול צביקה שרף, אני לא רואה שום מתחרה שבכלל יכול לאתגר אותו. הסיכוי היחיד שאני רואה לכך שהוא ייכשל, זה אם מספיק קבוצות ביורוליג יזהו את האיום הזה ויתאחדו כדי לבלום אותו.

מה הוא יכול לעשות?
ישפוך מיליונים וישלם לשחקנים בעשרות (או מאות) אחוזים מעל מחיר השוק?

כדורסל אירופאי זה לא כדורגל אירופאי.
אין הרבה מקום לרווח, בטח לא בסכומים כאלה.
אני לא פוסל את זה שהוא יכול להיות מונאקו ועם הרבה כסף להיות חבר קבוע בטופ האירופאי אבל להפוך למועדון הגדול באירופה זה רק אם הוא ישכיב סכומים בשביל ההובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 1:36 am 
Sophomore

השאלה היא כמה מתוך 160 מיליון זה תקציב השחקנים?
תקציב השחקנים של מכבי למשל הוא בערך 34% מתקציב הברוטו.

אם הפרופורציה תהיה זהה אז תקציב השחקנים של הפועל יהיה בערך כמו של מונאקו, שהוא אמנם רק התשיעי ביורוליג אבל בכל זאת הספיק להם לפיינל פור.
לעומת זאת ריאל מדריד העמידה את תקציב השחקנים הכי גבוה במפעל וזה בקושי הספיק לה לפליי-אין ולהדחה ב1-3 בסדרה מול אולימפיאקוס.

נערך לאחרונה על ידי Euro_Basket בתאריך ו' מאי 09, 2025 8:43 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 8:38 am 
Junior

אני לא יודע מה המודל הכלכלי של קבוצות היורוליג ומה ההכנסות שלהן. ספציפית לגבי ההשוואה למונאקו - יש שם אולם של 4,500 איש שנראה שמלא באנשים שלא ממש חשוב להם להיות שם. להפועל תל אביב, כשתארח בבית, יש פוטנציאל ל-10k מנויים + כמה משחקים בשנה שבהם היא היתה יכולה למכור גם 20 אלף כרטיסים ובמחירים גבוהים מאוד. באמת שאין לי מושג, אבל אחרי ששמעתי את האיש מדבר על עסקים, אין לי ספק שהוא יצליח לעשות את זה אם הוא רק ינסה. יכנס ל-nba, יהפוך את הפועל תל אביב לחשמל סולארי, יבנה אפליקציה - אם הוא ירצה הוא יעשה את זה. ליגה אחרת, מה שנקרא. הדרך היחידה לעצור אותו, כאמור, זה אם כל היורוליג יתאחד נגדו ו/או יקרה משהו נוסף שיוציא לו את החשק (אולטרס הפועל, אני מדבר אליכם! מתי מגיעים כבר לשלב הרימון הלם על הבית?)…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 9:36 am 
Sophomore

אם ינאי רוצה לשפוך כסף, אני לא רואה סיבה שקבוצות היורוליג ינסו לעצור בעדו.
גם להנהלת היורוליג יש אינטרס שהליגה תהיה אטרקטיבית, ואולי זה יעודד בעלים אחרים של קבוצות אחרות להגדיל את ההשקעה או לצרף משקיעים.

זוכר את קבוצת הכוכבים של אולימפיאקוס לפני 17 שנה? עם ג'וש צ'ילדרס שקיבל חוזה של 20 מיליון דולר ל-3 שנים.
זה הספיק לפיינל פור אבל לא לזכייה ביורוליג.
מאז המשכורות ב-NBA גדלו והיום שחקנים בני 25-26 ברמה של צ'ילדרס לא יבואו בפחות מ-10 מיליון דולר לעונה (מיטשל רובינסון למשל הרוויח השנה מעל 14 מיליון דולר).
גם אז זה לא יבטיח כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 1:15 pm 
Junior

Euro_Basket כתב:
אם ינאי רוצה לשפוך כסף, אני לא רואה סיבה שקבוצות היורוליג ינסו לעצור בעדו.
גם להנהלת היורוליג יש אינטרס שהליגה תהיה אטרקטיבית, ואולי זה יעודד בעלים אחרים של קבוצות אחרות להגדיל את ההשקעה או לצרף משקיעים.

זוכר את קבוצת הכוכבים של אולימפיאקוס לפני 17 שנה? עם ג'וש צ'ילדרס שקיבל חוזה של 20 מיליון דולר ל-3 שנים.
זה הספיק לפיינל פור אבל לא לזכייה ביורוליג.
מאז המשכורות ב-NBA גדלו והיום שחקנים בני 25-26 ברמה של צ'ילדרס לא יבואו בפחות מ-10 מיליון דולר לעונה (מיטשל רובינסון למשל הרוויח השנה מעל 14 מיליון דולר).
גם אז זה לא יבטיח כלום.

צריך לציין שב-NBA הסכומים הם תמיד בברוטו בעוד באירופה זה בנטו. כלומר ה-10 מיליון האלה הם בעצם יותר כמו 5, שזה דומה למשכורות של וזנקוב ונאן.

לגבי עופר, אין ספק שהאיש חד ברמות וגם יש לו חושים עסקיים יוצאי דופן, אבל זה לא אומר שכל מילה שיוצאת לו מהפה זו עובדה חקוקה בסלע. גם איש עסקים מצוין כמוהו יכול לפספס ולא בטוח שהסכומים שהוא מדמיין הם ריאליים.
יחד עם זאת, נראה לי שהיום כבר אף אחד לא מזלזל בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 1:35 pm 
מנהל פורום

מסכים עם השורה התחתונה של הוקיץ
למדנו לא לזלזל בו
אבל סימני השאלה סביב המודל הכלכלי שלו שרירים וקיימים
נזכיר שהוא כבר פשט רגל פעם אחת
הוא גם העיד על עצמו שהוא במהותו איש מכירות לכן כושר השכנוע שלו לא מפתיע
צריך להגיד גם שהוא "מערכת לומדת" משפר את השיטה וקבלת ההחלטות תוך כדי תנועה ולא ננעל על קונספט ולא מרפה עד הכישלון או הצלחה
תואר אחד כבר רשום על שמו בהיסטוריה של הספורט הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 1:46 pm 
Freshman

פעם ראשונה שאני שומע על כך שהוא פשט רגל בעבר ואין לזה אזכור ברשת.
בראיון איתו בפודקאסט שדובר פה הוא ממש לא העיד על עצמו כאיש מכירות, אלא אמר שהוא כל השנים האמין שהוא לא יודע למכור, ובשנים האחרונות בעקבות פידבקים מהסביבה הבין את ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 2:04 pm 
מנהל פורום

נופר אנרגיה בגלגול הראשון שלה, הפסידה, מאות אלפי שקלים מההון העצמי של ינאי לפני שהיה עשיר
נסגרה.
ורק כשנפתחה בגלגול השני בשותפות עם הקיבוצים התחילה ההצלחה

המסר שלי, שהאיש לוקח סיכונים וגם נכשל כישלונות מהסוג שסוגרים חברות בגללם

לגבי איש מכירות
https://sports.walla.co.il/item/3697540
לקראת סוף הכתבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 2:26 pm 
Sophomore

עופר ינאי פשוט מאד מאד כריזמטי. וזה מבלבל...
יצא לי לשהות ליד אנשים כאלו בחיי המקצועיים. בדיעבד לרוב לא הגשימו את הבטחותיהם. לעיתים כן. אבל ב-100% מהמקרים בזמן אמת כשאותו אדם דיבר אני האמנתי שהוא יודע ויכול לעשות בדיוק את מה שהוא מתאר שיעשה ושכל רעשי הרקע והחישובים והלוגיקות יתכופפו מולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 2:26 pm 
Freshman

עופר ינאי כבר נכנס לספרי ההיסטוריה של הספורט הישראלי. מעבר להצלחה המקצועית, הוא אשכרה בדרך לשבור את המונופול של מכבי שנבנה במשך עשרות שנים, היו כאלו לפניו שניסו אבל אף אחד לא הגיע כל-כך קרוב.
ועדיין כמו כל יזם הוא מוכר פנטזיות שחלק גדול מהן הן חרטא.
טוען שאם יכנסו לNBA אירופה, הפועל ת"א תהיה שווה 3-4 מיליארד דולר שזה יותר משווי ממוצע של קבוצת NBA בארה"ב ושווה למועדוני כדורגל כמו טוטנהאם שמשחקת בליגת הכדורגל הפופולארית בעולם עם הסכם שידורים מטורף ויש לה אצטדיון בבעלותה שמכיל 62,000 מקומות ומלא ב-90% מהמשחקים.
להזכירכם הפועל ת"א בעונה הכי טובה שלה בעשרות השנים האחרונות ואולי בכל ההיסטוריה שלה, מצליחה להביא ממוצע של 4,500 צופים וזה עוד כשהם מוכרים כרטיסים מאוד בזול.
מצד שני, אני בהחלט מאמין לו שהוא מתכוון להעמיד תקציב של 160 מיליון שקל כי הוא כבר הוכיח שאין לו בעיה להכניס את היד לכיס, מקסימום יעשה זאת שוב ושוב. השאלה עד מתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 2:58 pm 
Sophomore

בינתיים הוא הוכיח את היכולת שלו להביא כסף מהבית (לא חוכמה גדולה) ולייצר הייפ עצום ואמונה בקרב הקהל (יותר קשה).

מה שהוא עוד לא עשה, וגם לא ריאלי לצפות שיעשה בתוך שנה, זה לבנות בסיס של הכנסות אורגניות גבוהות מהקהל כמו של מכבי. וזה תהליך שייקח לו הרבה יותר זמן גם אם יצליח ביורוליג.

הוא כרגע משחק על זה שמכבי לא שמים שקל מכיסם ואז את ההכנסות האדירות שהם מייצרים מאזן בהזרמות שלו. אבל האמת היא שהדוב האמיתי שעוד לא התעורר פה זה מכבי.
הקהל שלהם לא יקבל את המצב הזה לאורך זמן שמריצים עליהם דאחקות כאלו. הם לא רגילים לזה...
מבחינת מותג ומעמד מכבי בכדורסל זה טופ 4-5 מועדונים באירופה ובוודאות מועדון הספורט הכי אטרקטיבי לרכישה לכל מיליארד ישראלי/יהודי. יש להם את בסיס האוהדים הגדול בארץ גם בכדורגל ובנוסף 80-90% מאוהדי הכורסא בארץ אוהדים אותם וזה לא ישתנה כל כך מהר. ולכן אני משוכנע שברגע שהפדרמנים יהיו מוכנים למכור יהיה תור של אנשים שמוכנים לקנות ולהשקיע מכיסם לפחות כמו ינאי (מה שביחד עם הבסיס הכנסות שלהם יהפוך את מכבי לתקציב טופ 1-2 ביורוליג).

כשזה יקרה הכל ישתנה. הצמיחה המואצת של הפועל ת"א תהפוך במקרה הטוב להתליך איטי של בנייה ובמקרה הפחות טוב תתחיל ללכת אחורה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 4:57 pm 
Junior

לחשוב שהפועל תל אביב תהיה שווה כמה מיליארדי דולרים זה אפילו לא בדיחה ואם ינאי חושב שהוא אי פעם יצליח לעשות כסף ממכירת אחוזים מהקבוצה בסכומים שמדגדגים את הסכומים האלה הוא פשוט הוזה. קבוצות NBA מכניסות בממוצע בשנה בסביבות 400 מיליון דולר ומיצרות רווח ממוצע של בסביבות 80 מיליון דולר בשנה (לפני מס). לא נראה לי שיש היום קבוצה אירופאית שמצליחה לעשות 10 אחוזים מזה בהכנסות ועוד הרבה מזה, אם בכלל ברווח. ריאל מדריד למשל מכניסה בשנה בסביבות 25 מיליון דולר ומוציאה הרבה יותר. אז כרגע המודל הכלכלי של הפועל תל אביב הוא שהבעלים מוציא מהכיס עשרות מיליוני שקלים ובשנה הבאה כבר קרוב למאה מיליון שקלים. זה אולי יהפוך את הקבוצה למצליחה, אבל כסף הוא ממש לא יראה מזה, אלא ההיפך הגמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 3:34 am 
Sophomore

בינתיים מאבק משולש בין התל אביביות והפועל ירושלים על גור לביא
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/17760794

הביי-אאוט שגלבוע/גליל תקבל עומד על 100 אלף דולר.

השחקן מחזיק גם בהצעות מהליגה הצרפתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 8:45 am 
Freshman

די מרתק לעקוב אחרי קבלת החלטות של ינאי ואיטודיס, במהלך העונה והיו לרוב החלטות מצוינות, לדוגמא כמה מהן שגרמו לזכיה ביורוקאפ:
- השארה של מוטלי
- שחרור של בברלי
- הכנסה של בלייקני לעניינים, ע"י התעקשות ששהוא ישחק בכל המשחקים לפני השלב המכריע ביורוקאפ, לא משנה איך שהוא נראה על המגרש, כשהרוב לא הבינו למה הוא בככל משחק.

יחד עם זאת יש החלטה, שהיא פחות ברורה וכנראה תעלה להפועל באליפות - אי הבאת רכז לפני סגירת מועד העברות:
- אחרי כל התקציבים שהושקעו העונה, לחסוךבמקסימום עוד 200-300 k , שכנראה יעלו באליפות, נשמע תמוה.
- להסתמך לגמרי על נתיב של ג'קוביאן,בלי שיהיו חלופות נוספות, גם נשמע לא מתאים למעורבים בדבר.
- לפגוע בסיכוי אליפות, בשביל משחקי אגו מול עפולה (לא להיכנע לסחיטה)
- וזאת בלי להתייחס לסיפר של רגלנד, אם הוא אכן כשיר, איך הוא לא היה בסגל בשלב שהכי מתאים לזה רבע הגמר? אם לא רוצים אותו והוא לא הולך לשחק, אז למה המשימה העיקרית לא היתה למצוא מחליף לפני סגירת מועד העברות?
- לגבי ים מדר, מה שעבד פעם אחת (שילוב של רומנטיקה והרפתקנות שיכל לגמור לו את הקריירה), לא צריך בשום אופן לחזור על עצמו. גם האינטרס של הקבוצה שהוא יהיה כשיר באופן מלא לעונה הבאה, לכן נראה שהוא לא צריך לשחק עד אז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 11:37 am 
Junior

כנראה שאליפות זו לא מטרה עליונה.
אני לגמרי מבין את הרעיון הזה. זכייה ביורוקאפ יותר חשובה.
גם ההתנהלות מול קבוצות אחרות יותר חשובה לטווח ארוך מאליפות בודדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 1:12 pm 
Freshman

מה שכן, יש אפשרות שאיטודיס מנסה לעשות בלייקני2.
הפעם עם נעם יעקב.
אז היו מס' משחקים שאף אחד לא הבין למה איטודיס מתעקש לרשום את בלייקני, את התוצאה כולם יודעים.
יתכן שגם עכשיו הכוונה לתת לו להיחשל ולהרגיש אחריות בסדרה הפחות חשובה, נראה אם יצא מזה משהו בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 1:57 pm 
Freshman

d.k. כתב:
די מרתק לעקוב אחרי קבלת החלטות של ינאי ואיטודיס, במהלך העונה והיו לרוב החלטות מצוינות, לדוגמא כמה מהן שגרמו לזכיה ביורוקאפ:
- השארה של מוטלי
- שחרור של בברלי
- הכנסה של בלייקני לעניינים, ע"י התעקשות ששהוא ישחק בכל המשחקים לפני השלב המכריע ביורוקאפ, לא משנה איך שהוא נראה על המגרש, כשהרוב לא הבינו למה הוא בככל משחק.

יחד עם זאת יש החלטה, שהיא פחות ברורה וכנראה תעלה להפועל באליפות - אי הבאת רכז לפני סגירת מועד העברות:
- אחרי כל התקציבים שהושקעו העונה, לחסוךבמקסימום עוד 200-300 k , שכנראה יעלו באליפות, נשמע תמוה.
- להסתמך לגמרי על נתיב של ג'קוביאן,בלי שיהיו חלופות נוספות, גם נשמע לא מתאים למעורבים בדבר.
- לפגוע בסיכוי אליפות, בשביל משחקי אגו מול עפולה (לא להיכנע לסחיטה)
- וזאת בלי להתייחס לסיפר של רגלנד, אם הוא אכן כשיר, איך הוא לא היה בסגל בשלב שהכי מתאים לזה רבע הגמר? אם לא רוצים אותו והוא לא הולך לשחק, אז למה המשימה העיקרית לא היתה למצוא מחליף לפני סגירת מועד העברות?
- לגבי ים מדר, מה שעבד פעם אחת (שילוב של רומנטיקה והרפתקנות שיכל לגמור לו את הקריירה), לא צריך בשום אופן לחזור על עצמו. גם האינטרס של הקבוצה שהוא יהיה כשיר באופן מלא לעונה הבאה, לכן נראה שהוא לא צריך לשחק עד אז...

כנראה יעלו באליפות? הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה, טובה הרבה יותר ממכבי ומהפועל ירושלים. אני אופתע מאוד אם הם יאבדו אפילו משחק אחד בפלייאוף הזה. הפער האיכותי שלהם מזכיר את השנים שמכבי עשתה סוויפ כל שנה בפלייאוף. מוטלי הוא שחקן בליגה אחרת מכל שחקן אחר, ואיטודיס יודע להפעיל אותו, והיכולת שלו בצבע גורמת גם לזריקות פנויות משלוש של בלייקני והאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 2:56 pm 
Freshman

הייתי אומר שהפועל ת"א פייבוריטית במידה שהיה להם את ים מדר כשיר או כל רכז לגיטימי אחר.
כל עוד המשבצת הזאת חסרה, יש סיכוי לא מבוטל, שלא יעברו את ירושלים בחצי הגמר.
יתכן שבסוף, ים מדר ישחק/רגלנד יוחזר/נעם יעקב יעשה קפיצת מדרגה, אבל בינתיים זה לא המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: