אורן כתב:
ואם פרקינס לא היה נפצע, גומר את העונה כמו שהוא התחיל אותה, ומקבל מריאל מדריד חוזה של שני מיליון אירו לעונה? היה בזה משהו לא מוסרי כלפי מכבי?
זה המשחק, וכל עוד אף אחד מהצדדים לא מנצל בו יתרון לא הוגן שיש לו בכוח מיקוח (אם כבר, בשוק הזה מי שמנצלים עמדת מיקוח עדיפה אלה השחקנים בד"כ), אין פה בעיה מוסרית בעיני. זה לא שפרקינס הולך לקבל חוזה טוב יותר במקום אחר, ובכדורסל לא משלמים על מה שעשית בעבר, אלא על מה שאתה מפוי לעשות בעתיד.
שוב, ההתייחסות שלי היא לא להתנהלות של מכבי או פרקינס (הרי אף אחד לא מכריח אותו לחתום אם הוא לא רוצה) אלא לאוהדים ששמחים כאשר שחקן מקבל חוזה נמוך יותר משהם חושבים שמגיע לו. הנושא התחיל בלדבר על כמה חבל שמכבי החתימו על ג'יימס לעונה אחת בלבד, כי הרי בטוח שבשנה הבאה הוא כבר ידרוש יותר כסף. אז כן, אני מבין את החשיבה הזאת, אבל היא בדיוק החשיבה שמובילה לאותה "שכירות חרב". כי הרי זה קצת מצחיק לדבר על בגידה של שחקן במועדון, כשלמועדון אין שום מחויובות לשחקן....מבחינתי כאוהד, אני שמח כששחקן מצליח ומוכיח את עצמו ומקבל חוזה שמגיע לו. למשל, פרקינס אחרי העונה האחרונה שלו צריך לקבל משכורת יפה.
ראי שעל הקיר כתב:
גם אני לא מבין אותך מאקו. בוא והאר את עינינו מהי האלטרנטיבה המוסרית במקרה פרקינס, הראה לנו את הדרך ואת הדבר הנכון לעשות.
מבחינתי ? לתת לו חוזה לשנה אחת על משכורת נמוכה יחסית עם אופציה של הקבוצה להארכה בשתי עונות נוספות במשכורת מכובדת. ככה אתה לא מסנדל אותו בחוזה נמוך ארוך טווח שמשחק על הפחד שלו מהעתיד. אבל שוב, אני לא מאשים את מכבי תל אביב שמנסה למקסם את הסיטואציה. אני רק חושב שבתור אוהד של הקבוצה הייתי רוצה לראות שחקן שמגיע לו, מקבל את מה שמגיע לו וגם מקבל כבוד ויחס חיובי מהקבוצה שבשרותה הוא נפצע.
התותח המפוברק כתב:
1. מצטער להיות זה שמבשר לך, אבל סנטה קלאוס לא באמת קיים.
2. כדורסל זה ביזנס. בגלל זה חוזה של שחקן באירופה הוא אף פעם לא חקוק בסלע, אלא תמיד ניתן למו"מ, על אחת כמה וכמה אם איזו צסק"א, פנתינאיקוס או אפס פילזן מעוניינת בשחקן.
1. אני מפנה אותך לתשובתו של סטואי גריפין לסוגיה הזאת
2. טוב. אז בפעם החמישית. אני לא מדבר על הקבוצה או השחקן שבשבילם זה ביזנס. אני מדבר על האוהדים שלדעתי בשבילם זה לא רק ביזנס.