סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 10:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הדובר של קובאן מצוטט ב"ישראל היום":

"יש לנו חוזה עם השחקן לעונה הבאה אחרי שעמדנו בכל התנאים שנדרשנו. אוחיון אמר לנשיא לפני כמה ימים שהוא רוצה לשחק אצלנו, ועכשיו הוא אומר שהוא רוצה לחזור למכבי. זו לא התנהגות מקצוענית. בימים הקרובים נחליט איך לנהוג."

בקיצור, כמו שאמרתי צפו פגיעה בקיץ הבא. יהיה שמח, רק שהפעם מכבי תהייה הצד בלי הקייס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 10:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וגם מהדברים של פדרמן (סיניור) בגל"צ לפני כמה דקות היה ברור שהפינה הזו רחוקה מאוד מלהיות סגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 10:15 am 
Hall of Famer

אפשר לסכם את הנושא בקצרה :

תמונה

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 10:16 am 
Hall of Famer

אגב , לפי מבט קצר על יוגב במסיבת עיתונאים , אפשר לראות את העיניים שלו נוצצות , ושהוא ממש מחכה בכיליון עיניים לפתיחת העונה....

מישהו בספורט 5 בתגובות כתב שה"התנצלות" הזאת מזכירה את טקס ההתנצלות של טלי בחתונה קולומביאנית :lol:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 10:26 am 
Hall of Famer

מה לעשות, מגיע לו הזובור הזה.
אבל הוא יהיה זה שיצחק אחרון. החוזה עם קובאן עדיין תקף לעונה הבאה ויש לי הרגשה שהוא יישאר תקף, הם יחכו לראות אם הוא ממשיך ביכולתו העונה ואז יקחו אותו. החוזה במכבי מעבר לעונה הנוכחית הוא לא באמת חוזה - הוא תעודת ביטוח, fallback למקרה שהיכולת תרד וקובאן לא תרצה אותו.
הפרשה תבוא לסיומה בקיץ 2013 בראיון משותף של שוקיחיזדה ואוחיון עצמו בדירתו המרווחת והמחוממת בקרסנודר, תחת הכותרת "אנחנו לא מאמינים שדני פדרמן המפגר אכל את התרגיל בית ספר הזה", או משהו בדומה לזה. חכו ותראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 10:27 am 
Sophomore

פלטיאל כתב:
מישהו הצליח על מי הפיל יוגב את האשמה בנאום שלו, על האוהדים או על התקשורת? זה היה מאוד לא ברור.
נראה לי שיוגב לא מספיק דביל כדי להאשים את האוהדים, אבל בראיון אחרי הנאום של יוגב ברשת ב' שמעון התעקש שיוגב התכוון בנאום שלו לאוהדים.
משום מה כל האתרים השמיטו את הקטע הזה ממסיבת העיתונאים.

אחרי ששמעתי את זה שוב:
"אתם יצאתם האשמים העיקריים מכל המריבה הזאת במרכאות, הויכוח שהיה בקיץ האחרון..." ואחר כך הוא מתנצל
נראה לי שיוגב סתם התבלבל במילים אשמים במקום נפגעים.

גם לי הקטע היה נשמע מוזר בהתחלה.
אבל זה די ברור מההקשר. אם הוא מתנצל משמע מכך שהוא לוקח את האשמה עליו. וכנראה שהוא התכוון לומר "הנפגעים העיקריים..." כפי שציינת.

ואגב, בשופר 5 הדברים הללו הובאו במלואם.
ציטוט:
נו מילא, הפרענקים האלו לא יודעים עברית...

לא יודע איך אתה היית מתפקד במסיבת העיתונאים, ובטח בכזו אמוציונלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 11:00 am 
Freshman

-adi- כתב:
פלטיאל כתב:
מישהו הצליח על מי הפיל יוגב את האשמה בנאום שלו, על האוהדים או על התקשורת? זה היה מאוד לא ברור.
נראה לי שיוגב לא מספיק דביל כדי להאשים את האוהדים, אבל בראיון אחרי הנאום של יוגב ברשת ב' שמעון התעקש שיוגב התכוון בנאום שלו לאוהדים.
משום מה כל האתרים השמיטו את הקטע הזה ממסיבת העיתונאים.

אחרי ששמעתי את זה שוב:
"אתם יצאתם האשמים העיקריים מכל המריבה הזאת במרכאות, הויכוח שהיה בקיץ האחרון..." ואחר כך הוא מתנצל
נראה לי שיוגב סתם התבלבל במילים אשמים במקום נפגעים.

גם לי הקטע היה נשמע מוזר בהתחלה.
אבל זה די ברור מההקשר. אם הוא מתנצל משמע מכך שהוא לוקח את האשמה עליו. וכנראה שהוא התכוון לומר "הנפגעים העיקריים..." כפי שציינת.

ואגב, בשופר 5 הדברים הללו הובאו במלואם.
ציטוט:
נו מילא, הפרענקים האלו לא יודעים עברית...

לא יודע איך אתה היית מתפקד במסיבת העיתונאים, ובטח בכזו אמוציונלית.

מעליב שאתה חושב שאני באמת חושב שיוגב הוא פרחח מרוקני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 11:18 am 
Freshman

הערה קטנה לגבי החוזה הכפול החדש.. קרי, יש ליוגב חוזה חתום עם קובאן לשנה הבאה וחוזה חדש עם תל אביב ל-3 שנים הקרובות.

אחד מתנאי היסוד לקיום חוזה הוא "תום לב", ולפי הטענות פה, במיוחד של ראי כאילו יש כאן תרגיל מבריק שמכבי תל אביב תאכל ממנו הרבה חצץ לא יחזיק.
אני אסביר - אם אוחיון יבוא בסוף השנה הבאה ויטען שיש לו חוזה עם קובאן והוא יוצא מהחוזה עם מכבי (לפי התנאי בחוזה הראשון, עם הביי אאוט של 200K) וגמרנו, הרי מכבי תל אביב תוכל לתבוע אותו על בסיס החוזה החדש שלמעשה אינו תקף בשל חוסר תום לב, לקחת בחזרה את הפרשי השכר (לפחות, לא כולל פיצויים על נזקים שנגרמו להם כשיוגב חתם איתם על חוזה בחוסר תום לב) ולמעשה לחזור לנקודת ההתחלה - חוזה עם נקודת יציאה בסוף עונת 2012-13 במחיר 200K - כמו שראי רוצה.

כך שלדעתי מבחינה פרקטית, תל אביב עשו מעשה חכם. הם יכלו לוותר מראש עם יוגב לסוף השנה הבאה, תחת החוזה הקיים וגמרנו,
או
לתת לו חוזה חדש לשלוש שנים עם תנאי יציאה מעודכנים (אני משער) ומשופרים ולקבל את השחקן שמבחינה מקצועית מאד רצו במועדון.

די ברור שהנפגע העיקרי מכל הסיפור זה מורן רוט...
והמרוויחה העיקרית אכן צפויה להיות מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 11:25 am 
Hall of Famer

ארז כתב:
הערה קטנה לגבי החוזה הכפול החדש.. קרי, יש ליוגב חוזה חתום עם קובאן לשנה הבאה וחוזה חדש עם תל אביב ל-3 שנים הקרובות.

אחד מתנאי היסוד לקיום חוזה הוא "תום לב", ולפי הטענות פה, במיוחד של ראי כאילו יש כאן תרגיל מבריק שמכבי תל אביב תאכל ממנו הרבה חצץ לא יחזיק.
אני אסביר - אם אוחיון יבוא בסוף השנה הבאה ויטען שיש לו חוזה עם קובאן והוא יוצא מהחוזה עם מכבי (לפי התנאי בחוזה הראשון, עם הביי אאוט של 200K) וגמרנו, הרי מכבי תל אביב תוכל לתבוע אותו על בסיס החוזה החדש שלמעשה אינו תקף בשל חוסר תום לב, לקחת בחזרה את הפרשי השכר (לפחות, לא כולל פיצויים על נזקים שנגרמו להם כשיוגב חתם איתם על חוזה בחוסר תום לב) ולמעשה לחזור לנקודת ההתחלה - חוזה עם נקודת יציאה בסוף עונת 2012-13 במחיר 200K - כמו שראי רוצה.

כך שלדעתי מבחינה פרקטית, תל אביב עשו מעשה חכם. הם יכלו לוותר מראש עם יוגב לסוף השנה הבאה, תחת החוזה הקיים וגמרנו,
או
לתת לו חוזה חדש לשלוש שנים עם תנאי יציאה מעודכנים (אני משער) ומשופרים ולקבל את השחקן שמבחינה מקצועית מאד רצו במועדון.

די ברור שהנפגע העיקרי מכל הסיפור זה מורן רוט...
והמרוויחה העיקרית אכן צפויה להיות מכבי חיפה.

זה נכון.

יש למישהו מושג, אגב, האם החוזה החדש כולל נקודות יציאה כלשהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 11:56 am 
Sophomore

אבל אותו "תום לב" רלוונטי גם למכבי תל אביב שחתמה על אותו החוזה עם אותה הידיעה שאת 200 האלף דולר היא הפקידה בחשבונה ושיוגב מחזיק בחוזה חותם ובשחרור על פי החוזה הקודם שלו.

זה לא כאילו יוגב הטעה את מכבי תל אביב במקרה הזה...העובדות ידועות לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 11:57 am 
Junior

תמונה

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 12:16 pm 
Hall of Famer

ואם היא לא הפקידה את המאתיים אלף בחשבונה, וקובאן תשלח אותם מחדש בקיץ הבא?

העובדות ידועות. מה שלא ידוע אלה הכוונות. כשחותמים על חוזה כזה (החוזה החדש), מניחים שהוא מבטל מה שהיה קודם (מסתמא הוא כולל גם סעיף שאומר את זה במילים האלה). כך שלבוא בעוד שנה ולומר "רגע, רגע, יש לנו חודה קודם תקף" זו דוגמא קלאסית לחוסר תום לב. כמובן, אם החוזה החדש כולל סעיף יציאה, הדיון בשאלה הזו מתייתר (ולהבנתי, אם הפעם יוגב לא הותיר לעצמו סעיף יציאה נורמלי הוא חתיכת אידיוט. בלי קשר לארץ הולדת הסבא שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 12:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זו דוגמה לחוסר תום לב של אוחיון, אבל ההנחה היא שקובאן תדרוש את מימוש החוזה ממכבי ומאוחיון (אולי היא גם תשלח מכתב לפיב"א שבו היא תתלונן שהשחקן הוכיח שהוא מפר חוזים סדרתי...), ולא ראיתי שום חוסר תום לב מצד קובאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 12:36 pm 
Hall of Famer

מי בדיוק מניח שהוא מבטל חוזה קודם? למכבי אין יכולת לבטל שום חוזה קודם. גם אם כתוב בחוזה החדש שהוא מבטל חוזה קודם - כל עוד קובאן לא מסכימה, החוזה שלה מקבל קדימות בפיב"א. קובאן יודעת את זה, אוחיון יודע את זה, וגם מכבי יודעת את זה.
יש לקובאן חוזה ביד לשנה הבאה, חוזה שקיבל את חסותו ואישורו של מזכ"ל פיב"א. מכבי יודעת את זה, היא קיבלה את מכתב מזכ"ל פיב"א בדיוק כמו קובאן וכמו אוחיון. היא גם הודתה בזה במסיבת העיתונאים.
כך שהחוזה של אוחיון עם קובאן בשנה הבאה הוא תקף, שריר וקיים ומוכר על ידי פיב"א. מכבי חתמה על החוזה החדש עם אוחיון תוך כדי שהיא יודעת מצוין שיש לו חוזה תקף עם קובאן לעונה הבאה, ושהיא תצטרך שקובאן תבטל את החוזה שלה עם אוחיון כדי שהחוזה החדש שלה יהיה תקף בקיץ הבא. היא מודה בזה בעצמה. אף אחד לא הסתיר ממנה דבר ואין שום נסיבות שלא ידועות לה, אז היא לא תוכל לטעון "חוסר תום לב" נגד אף אחד, גם לא נגד אוחיון במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 12:47 pm 
Junior

אבל אוחיון מרוקאי, איך הוא יכול לטעון לתום לב?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 12:57 pm 
Hall of Famer

סתם שאלה, כדי שהחוזה של אוחיון בקובאן יהיה תקף, חוץ מדמי השיחרור, צריך גם הסכמה של השחקן כמובן, השאלה היא האם לאור תוצאת הבוררות אוחיון יכול (תיאורטית, אני לא אומר שזה קרה או יקרה) לחזור בו מהבקשה שלו להשתחרר ובכך להפוך את החוזה שלו בקובאן ללא תקף? ואם כן, האם יכול להיות שהתנאי של מכבי לחוזה החדש שלו יהיה שהוא יחזור בו מהבקשה לשיחרור בשנה הבאה ואז יחד עם ההחזרה של הכסף ממכבי לקובאן גורם לקייס של קובאן לגבי שיחרור של אוחיון בשנה הבאה להעלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:00 pm 
Hall of Famer

איך בדיוק הוא יכול לחזור בו מחוזה שהוא חתם עליו, ושקיבל תוקף וחסות של פיב"א, ללא הסכמתה של קובאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:11 pm 
Hall of Famer

שאלת חוסר תום הלב של קובאן, כן או לא (במידה מסוימת, וודאי שכן. קשה לטעון שהם לא היו מודעים מראש לסיבוך החוזי בין יוגב למכבי, עוד בהתייחס לחוזה הקודם, ולכן כל ההתנהלות שלהם לא הייתה תמימה לגמרי), מעניינת פחות. לכל היותר זה מצב אותם בעמדת טענה מול יוגב. עיקר הטענה תהיה במישור שבין מכבי לבין יוגב.

וכשדיברתי על חוזה שבוטל, התכוונתי לחוזה הקודם שבין יוגב לבין מכבי. זה שמאפשר לו לצאת בקיץ הבא תמורת אותם 200,000 $.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:11 pm 
Hall of Famer

שוב, תיאורטית לגמרי הוא יכול להגיד שהוא חתם על החוזה עם קובאן מתוך הבנה שהוא יכול להשתחרר ב-2012 ושברגע שהתברר בבוררות שהוא יכול להשתחרר רק ב-2013 אז הבקשה שלו לשיחרור לא תקפה, השאלה שלי היא האם טיעון כזה יכול להיות תקף משפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:17 pm 
Hall of Famer

בעיני, רוני, זה בדיוק המצב. לא רואה איך מבטלים את החוזה עם קובאן באופן חלקי בלבד. מישהו יכול לתת כאן את הציטוט המדויק מההחלטה של פיב"א? זה שנוגע לתוקף ההתקשרות בין אוחיון לבין קובאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:18 pm 
Hall of Famer

אורן כתב:
שאלת חוסר תום הלב של קובאן, כן או לא (במידה מסוימת, וודאי שכן. קשה לטעון שהם לא היו מודעים מראש לסיבוך החוזי בין יוגב למכבי, עוד בהתייחס לחוזה הקודם, ולכן כל ההתנהלות שלהם לא הייתה תמימה לגמרי), מעניינת פחות. לכל היותר זה מצב אותם בעמדת טענה מול יוגב. עיקר הטענה תהיה במישור שבין מכבי לבין יוגב.

וכשדיברתי על חוזה שבוטל, התכוונתי לחוזה הקודם שבין יוגב לבין מכבי. זה שמאפשר לו לצאת בקיץ הבא תמורת אותם 200,000 $.

השאלה הזו כבר הוכרעה. יש את מכתב מזכ"ל פיב"א, והוא קבע במפורש שסעיף היציאה מהחוזה הקודם תקף, קובאן מילאה אותו במלואו, ושהחוזה שלה תקף בעונה הבאה. המכתב הזה הגיע לכל הצדדים וכולם מודעים לתוכנו ולהשלכותיו.
הטענה של קובאן, אם זה יגיע לזה, תהייה לא רק נגד יוגב אלא גם נגד מכבי, שחתמה איתו על חוזה תוך ידיעה שיש לו כבר חוזה לעונה הבאה. למכבי לא תוכל להיות טענה נגדית לאף אחד, גם לא ליוגב, זה לא שהיא לא ידעה שהוא חתום כבר. היא חתמה איתו למרות זאת, בהכרה ובידיעה מלאה, וחושבת שתוכל להתמודד עם זה בגזרת קובאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:20 pm 
Hall of Famer

לפי זה, קובאן יכולה וצריכה לבוא בטענות כבר עכשיו (ואולי לזה רומז פדרמן). יש לך את לשון ההחלטה של פיב"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:31 pm 
Hall of Famer

יש את המאמר של גרינוולד שמצטט את מכתב מזכ"ל פיב"א בשם כותבו. אני מתאר לעצמי שהוא לא המציא אותו.
יתרה מזו, מכבי עצמה הודתה במסיבת העיתונאים אתמול שהיא תלויה בהסכמה של קובאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:47 pm 
Hall of Famer

נו, קראתי את הפוסט הרלבנטי של גרינוולד. מה שאני רואה שם, בנוגע לנושא הזה, זו פרשנות שלו. לא ציטוט של קביעה פוזיטיבית של באומן. אבל אשמח מאוד להכריז שטעיתי ושאתה, גרינוולד והחוזה עם קובאן צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2012 1:48 pm 
Freshman

בקיצור, הבלאגן לא רק שלא נגמר,
הוא אף התעצם והסתבך.

לא מתאים לעו"ד מזרחי להיכנס לבור כזה (ואני משליך לגביו את הפתגם על החכם והפיקח...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: