סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סן אנטוניו - ממפיס
הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2013 12:41 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Mook כתב:
אבל ככשרון נטו? הוא אחד הרכזים הכי פחות מוכשרים בליגה.

פףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתה רציני????? הרבה זמן לא ראיתי כזו יציאה מוזרה. ראשית "רכז מוכשר", בדגש על רכז, זה כמעט חסר משמעות, ב20 שנה האחרונות כמעט תמיד הרכז של האלופה הוא לא אחד משלושת שחקני המפתח אלא כל מיני פישר-צ'אלמרס-פקסון-קיד-ג'יי וויל-ההוא מיוסטון. בודדים הרכזים הטהורים שהובילו קבוצה לאליפות, אחד הבודדים שהוביל במובהק אלופה הוא מג'יק ג'ונסון ה2.06, מה לעשות-גובה מנצח ולא רכזים טהורים בגובה 1.85.

אחרי שהגענו לתובנה הזו, פארקר אחד הגארדים המוכשרים בליגה ולא מעניין כמה הוא היה חרא בגיל 20. (אגב גם לא מעניין כמה קובי היה אגו חרא בגיל 20, ופיל מעיד שהמשפט הראשון שהוא אמר לג'ורדן במפגש שג'קסון ארגן ביניהם: "אתה יודע שאני יכול לנצח אותך ב1 על 1 נכון?"). אנשים יותר מדי התקבעו בנוגע לפארקר כשהוא היה צעיר. כבר בגיל 25 MVP גמר ומשם והלאה הוא בין השחקנים הטובים בליגה. השיטה של פופוביץ' לא היתה עובדת ככה עם שחקן אחר. הראיה המוחצת היא העובדה שההתקפה של פופ שודרגה פלאים כשפארקר עבר להיות מרכז הקבוצה במקום דאנקן, שהפך לשחקן 30 דק' למשחק שבפוזשנים רבים התפקיד שלו מסתכם בלרוץ את הפרקט, לחסום לפארקר ולקחת רב'. עוד ראיה מוחצת היא היכולת של פארקר בנבחרת צרפת. המהירות של פארקר, קבלת ההחלטות בפיק&רול והשליטה בכדור והעובדה שאי אפשר ללחוץ אותו כי הוא רץ נון סטופ, הג'אמפ האוטומטי למרות שהוא זורק אותו תוך כדי ספרינט לפעמים, המתפרצות, החדירות הבלתי אפשריות ומעל הכל הסיומת חסרת התקדים בצבע-אין אף גארד כזה. גארד עם כשרון עילאי ואני לא מגזים. אחד מחמשת הגארדים המוכשרים בלי ספק, יש אולי שלושה גארדים שהיו לוקחים את סן אנטוניו הנוכחית לגמר. ווסטברוק למשל לא אחד מהם-פארקר קומבינציה טובה יותר של כשרון וקבלת החלטות מווסטברוק.

ואם אתה חושב שהלייקרס לא יכלו לשחק קבוצתי לפני גאסול אני מציע לצפות בלייקרס-פיניקס 2006. שיחקו קבוצתי ויפה מאוד. אם כבר שחקן שהצילו לו את הקרירה-פאו גאסול הוא האיש, לוזר, רכרוכי, בלי פיל ג'קסון שיכוון אותו וישתמש בו בשלמות, וקובי בראינט שימריץ אותו נון סטופ, פאו לא היה נחשב טוב ממארק (אגב לפי הנימוק שלך לטענה שדאנקן השחקן החשוב בספרס, מארק גאסול היה יכול להחליף אותו בכיף). הטיעון הזה מוכר לי "קובי לא יכול לקחת אליפות בלי שאקיל" הפך ל"קובי לא יכול לקחת אליפות בלי שאקיל או גאסול". ההפך, ביז'ו: לפני שפיל הגיע ולפני שקובי הפך לכוכב על שאקיל הספיק להפסיד בסוויפ לאינדי, ובעוד סוויפ ליוסטון, ובעוד סוויפ לבולס, ובעוד 4-1 ליוטה, ובעוד סוויפ ליוטה, ובעוד סוויפ לספרס. גאסול לפני שהגיע לשחק עם קובי ופיל ג'קסון הפסיד בסוויפ, ובעוד סוויפ, ובעוד סוויפ. קובי היה האיש במאני טיים, כששני אלה היה עדיף שיתרחקו מהכדור בדקות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2013 1:40 pm 
Hall of Famer

א. השאלה שמוק נדרש אליה, אני חושב, וכך גם אני, היא השאלה ההיפותטית "לו לפופ היה בידיים את פרנסיס\ווסטברוק במקום פארקר, האם סן אנטוניו היתה נראית פחות או יותר טוב. אני נוטה למען האמת לחשוב שיותר טוב. תזכור גם שעם הגעתו לליגה, לפארקר לא היתה זריקה בכלל של ממש, זה גם משהו שפופ עבד איתו ולא בא לו בטבעיות.

ב. להגיד שפאו לא היה נחשב טוב ממארק זו הגזמה. פאו היה שחקן של 20+10 שנים בממפיס והיה ללא ספק הפרנצ'ייז שלה (אם כי כן, קבוצה חלשה למדי בתקופתו). מארק? אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2013 2:16 pm 
Junior

הנקודה שכולם שוכחים שפארקר הגיע כילד בן 19, להמון שחקנים אין ג'אמפ אמין בגיל הזה. פופ מוציא את המקס' מפארקר, אני לא קופץ למסקנה שאם לפארקר לא היה את פופ הוא לא היה שחקן טוב במיוחד או שלא היה לו ג'אמפ אוטומטי. פופ לא לימד אותו איך לזרוק, כשאני רואה אותו משחק אני רואה כשרון עילאי.

העובדה שפאו היה פרנצ'ייז פלייר בממפיס, לבדה, לא הופכת אותו לטוב ממארק. פאו רשם בפלייאופים בממפיס 20 +6.5 רב'. מארק בפלייאופים בממפיס- 16 + 9. שניהם מסרו אותו מספר אס'. מארק הוסיף 2.1 חס' והגנה מצוינת, פאו הוסיף 1.5 חס' והגנה רכרוכית ו0 נצחונות. גם אם יש הבדל משמעותי הוא יסגר בשנים הקרובות (אני מדבר רק על הקרירה בממפיס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2013 2:55 pm 
Junior

פופ לא צריך לקבל קרדיט על השיפור בקליעה של פארקר שבא בזכות הרבה התמדה ועבודה קשה של פארקר. בטח לא על יכולת הסיום הנפלאה בצבע ויתר האאסנל הנהדר שלו. הוא בהחלט צריך לקבל קרדיט על העבודה המנטלית הנהדרת שהוא עשה איתו. על מיקסום היכולות שלו בהתקפה ועל החבאת העובדה שהוא מנהל משחק בינוני ומטה, וקונוס לא קטן בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2013 3:04 pm 
Sophomore

פלאש,היכולות של מארק בהתקפה דומות מאוד לאלו של פאו חוץ מזה שפאו עושה הכול פי שלוש יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 31, 2013 3:00 pm 
Junior

אני חושב שסדרת הגמר היא הזדמנות מעולה לפארקר לשדרג את מעמדו ההיסטורי. זה מדהים שאנשים עדיין דבקים לטיעון שהוא לא כישרון טיבעי ורק תוצר של שיטה.

מאנו לא נראה טוב השנה, דאנקן על האדים האחרים. אם הספרס יקחו אליפות פארקר יהיה האיש, גם מקצועית וגם תדמיתית.

נכון שהוא תמיד נהנה מהקבוצה מסביב ומפופ אבל אי אפשר לבקש משחקן לעשות יותר ממה שהוא עשה - שיפר דרסטית את החולשה העיקרית שלו (ג'אמפשוט), מנצל את השיטה עד תום, התפתח לחודר אולי הטוב בליגה, הגארד אולי היעיל בליגה. גם הזדמנויות נוחות ושיטות מוצלחות צריך לדעת לנצל, וטוני פשוט עשה את זה ב110% אחוז. אי אפשר ולא הוגן לבקש יותר.

כמובן שאם יחנקו אותו בגמר והוא יעלם מתחת לטימי אז..

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 2:14 am 
Junior

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 9:09 am 
Hall of Famer

גדול :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 11:47 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפרופו הידיים של טים, פרסום ישן באתר הסאטירי sportspickle:
http://www.sportspickle.com/news/633/ti ... of-his-arm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 10:11 pm 
Sophomore

פופוביץ' כבר לא יכול לשמוע את השאלות האלה...
http://www.nba.com/spurs/video/2013/06/ ... p4-2495540

:bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, רואה שחורות ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: