סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 9:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בוא נגיד שביום שישי לא תהיה לא ברירה (אלא אם הוא יעשה את השטות הרגילה האחרת שלו , להכניס את ברוזויץ' במקומם....וגם את זה יהיה לו קשה בגלל החוק הרוסי). לפחות אחד מהם ישחק הרבה דקות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 9:36 pm 
מנהל פורום

בכל פרמטר העונה הזאת עולה בהרבה על העונות הקודמות
איכות הכדורסל, הרבה משחקים באיכות שלא נראתה בשנים האחרונות בשבילי זה באותו סדר עדיפות עם השגים
קבוצה בלי אגו ובלי מאבקי מאמן שחקנים
רבע גמר יורוקאפ זה אחלה הישג (קוף, הספקולציה לגבי מה היה קורה אם המפעל לא היה מורחב שווה בערך לספקולציה מה היה קורה אם פרחוסקי לא היה נפצע)
מקום שני בליגה הסדירה בצמידות למקום הראשון ובמרחק יפה מהמקום השלישי
והכי חשוב קיץ בלי פאניקה עם מנהלים שעשו עבודה נהדרת גם בקיץ האחרון וגם לאורך העונה

אם וכאשר חיפה תעבור אותנו אחזיק לה אצבעות לא משנה מי ישחק מולה בגמר, קבוצה נהדרת, אם לא הייתי אוהד הפועל הייתי מאוד נהנה מהביקור אתמול ברוממה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 9:36 pm 
Freshman

נכון. ובגלל זה אני חושב שהסיכוי לשלוש אפס גבוה מאוד
בכל רגע נתון לחיפה תהייה על המגרש חמישיה טובה יותר משל ירושלים.
ואם איכשהו ביום מיוחד ירושלים תעשה 2-1 אני לא רואה אותה בסגל הזה מנצחת את חיפה פעמיים רצוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 9:38 pm 
Hall of Famer

עונה טובה יותר מהעונות האחרונות זו מחמאה מפוקפקת משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 9:44 pm 
Hall of Famer

alma כתב:
נכון. ובגלל זה אני חושב שהסיכוי לשלוש אפס גבוה מאוד
בכל רגע נתון לחיפה תהייה על המגרש חמישיה טובה יותר משל ירושלים.
ואם איכשהו ביום מיוחד ירושלים תעשה 2-1 אני לא רואה אותה בסגל הזה מנצחת את חיפה פעמיים רצוף

לא חושב שיש לך ויכוח עם יותר מדי אנשים כאן על המסקנות האלה....... אולי חוץ מהעניין עם הכל רגע נתון וזה. אבל סה"כ ברור שרוב הסיכויים שחיפה מנצחת מחרתיים , ואם לא ודאי שהיא תנצח ברביעי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 10:12 pm 
Sophomore

alma כתב:
דופרי 4 זה ודנקן חמש זה אומר שאריאל או מנקו על המגרש
עד עכשיו גרינברג לא ממש ספר אותם

ואם ישחקו, גם דונטה סמית' לא ממש יספור.
דרך אגב, מה עם הזר/גארד הכי טוב בליגה? איך הוא בסדרה, מפגיז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 10:33 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
שטויות , התקציב של חיפה העונה לא רחוק מהתקציב של הפועל (ושלא נדבר עוד על החוזים הכפולים שם.......). מבחינת הליגה , כבר מזמן מזמן הפועל לא הייתה צמודה כל כך למקום הראשון, והעונה באירופה הייתה באמת עונה יפה. מבחינת תוצאות העונה לא הייתה מוצלחת במיוחד, אבל לאורך הדרך העונה הייתה סה"כ יפה.

התקציב של חיפה רחוק שנות אומר מזה של ירושלים. 20-22 מיליון שקל לעומת 10-12 מיליון שקל. כמעט פי 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 10:35 pm 
Senior

uriel17 כתב:
איכות הכדורסל, הרבה משחקים באיכות שלא נראתה בשנים האחרונות בשבילי זה באותו סדר עדיפות עם השגים
רבע גמר יורוקאפ זה אחלה הישג (קוף, הספקולציה לגבי מה היה קורה אם המפעל לא היה מורחב שווה בערך לספקולציה מה היה קורה אם פרחוסקי לא היה נפצע)
והכי חשוב קיץ בלי פאניקה עם מנהלים שעשו עבודה נהדרת גם בקיץ האחרון וגם לאורך העונה

אם וכאשר חיפה תעבור אותנו אחזיק לה אצבעות לא משנה מי ישחק מולה בגמר, קבוצה נהדרת, אם לא הייתי אוהד הפועל הייתי מאוד נהנה מהביקור אתמול ברוממה

דווקא בגלל כל הדברים שציינת העונה מבחינה מקצועית היא כישלון אולי אפילו יותר גדול.
דווקא בגלל שהייתה הנהלה טובה, לא היה לחץ, לא היה פניקה. היו השקעות נכונות במהלך העונה.
דווקא בגלל שלא היה אגו והיה "אנשים טובים" גם בהנהלה וגם בשחקנים.
דווקא בגלל כל הדברים האלה כשהקבוצה שלך מסיימת בערך באותו המקום כמו הקבוצות הקודמות שכן היו בהם כל הבעיות האלה, דווקא בגלל זה זה אמור להיות יותר מאכזב ויותר "כישלון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 10:36 pm 
Sophomore

אם יש יתרון אחד בודד בלהיות אוהד הפועל ירושלים זה העובדה שממש לא מעניין אותי איך מגדירים את העונה אנשים מבחוץ. תמשיכו לקרוא לזה כישלון, זה לא באמת ישנה למישהו ולשם שינוי אני לא מאמין שזה יהיה הגורם המשפיע ביותר על קבלת ההחלטות בבניית הקבוצה בקיץ.

האם זו הצלחה אדירה? לא, הפיניש בכל המסגרות היה מבאס למדי, אבל היה כיף אמיתי לבוא לכל משחק השנה ולהחזיר את החיוך לפרצופים במלחה זה כבר חתיכת הישג אחרי 5.5 שנים סופר-חמוצות. לא הייתה קבוצה של הפועל שגרמה לי לגמוא כ"כ הרבה קילומטרים בשמחה כמו הפועל 2013/14, והתחושה שיש גב חזק מאחורה שלא הופך כל אכזבה מקצועית למלחמה כוללת ומסתכל קדימה לעונת מעבר לארנה נותנת בעיקר טעם של עוד וציפייה לעונה הבאה.

מגיע לחיפה כל הכבוד. עשו לנו בית ספר לפלייאוף, ואני מודה שפרנקו האכיל אותי בחתיכת כובע אחרי שטענתי בקיץ שהוא לא יצליח בחיפה כשהוא לא מגיע מעמדת האנדרדוג ומוכרח להוציא 150% מסגל בינוני. עכשיו נראה אם רמת האגרסיביות הזאת תחזיק מול מכבי בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 10:49 pm 
Freshman

[quote="Avishai"]אם יש יתרון אחד בודד בלהיות אוהד הפועל ירושלים זה העובדה שממש לא מעניין אותי איך מגדירים את העונה אנשים מבחוץ. תמשיכו לקרוא לזה כישלון, זה לא באמת ישנה למישהו ולשם שינוי אני לא מאמין שזה יהיה הגורם המשפיע ביותר על קבלת ההחלטות בבניית הקבוצה בקיץ.

המשפט הראשון שלך כלכך נכון. גם אותי ואני לא אוהד ירושלים לא מעניין מה אומרים אחרים. מעניין אותי קודם כל שנהניתי ואחרי זה עם הקבוצה עמדה בציפיות שלי ממנה לאורך העונה.
לגבי החלק השני זה לדעתי עכשיו סימן השאלה הגדול. אם ירושלים יסתכלו על העונה הסדירה וישפרו את הקבוצה פה ושם או שהם יחליפו מאמן ויתחילו להפוך את הסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 28, 2014 11:11 pm 
Freshman

נשמח שירושלים יגדירו את העונה כהצלחה, אני מקווה שימשיכו את ההצלחה הזו גם בעונות הבאות...

שאלה - מי מתחיל לזהות בועות באמבטיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 12:41 am 
Sophomore

אני לא חושב שנכון לנקז את כל העונה לתוך פלייאוף-גביע-אירופה, כשלמעשה חלק גדול מהעונה שאותו לא ממש ספרתם מורכב מהליגה הסדירה שבה ירושלים נתנה את הקמפיין הכי טוב שלה לפחות בחמש השנים האחרונות, ראש בראש עם מכבי על המקום הראשון לאורך כל העונה כולל שני ניצחונות עליה. אז נכון שבסוף זה לא ממש נספר והעונה הסדירה היא בעצם מוקדמות לפלייאוף שהוא בהחלט כישלון, אבל זה בהחלט נותן את ה"טון" לעונה, ואם ירושלים היו מסיימים רביעי-חמישי או אפילו מתחלפים עם חיפה העונה הזאת הייתה נחשבת כישלון.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 1:25 am 
Senior

מצד שני ירושלים בשנים של גודס סיימה שנייה ונתנה עונות טובות יחסית, גם באירופה אבל הוא סולק ונחשב כישלון דיי גדול בסופו של דבר בגלל שהוא נפל בפיינל פור פעמיים ברציפות.

אתה מצפה מירושלים שהעליונות שלה אמורה להיות גדולה על הליגה שמתחת למכבי שתגיע למינימום גמר בשנה.

ברור שביחס לשנים קודמות הייתה להם עונה סה"כ בסדר גם אם תגמר בהדחה. אבל דווקא בגלל שכל הדברים לכאורה היו לטובתם, ניהול, שקט וכדומה הכישלון המקצועי נטו יותר בולט.

וזה גם יהיה המבחן לדעתי. האם הכישלון הזה יוביל למה שהיה בשנים קודמות, החלפת מאמן, החלפת שחקנים, זריקת חזון הצעירים והמקומיים לפח תמורת ישראלים וותיקים יותר אבל שיביאו תוצאות וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 4:41 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
עופר האדום כתב:
שטויות , התקציב של חיפה העונה לא רחוק מהתקציב של הפועל (ושלא נדבר עוד על החוזים הכפולים שם.......). מבחינת הליגה , כבר מזמן מזמן הפועל לא הייתה צמודה כל כך למקום הראשון, והעונה באירופה הייתה באמת עונה יפה. מבחינת תוצאות העונה לא הייתה מוצלחת במיוחד, אבל לאורך הדרך העונה הייתה סה"כ יפה.

התקציב של חיפה רחוק שנות אומר מזה של ירושלים. 20-22 מיליון שקל לעומת 10-12 מיליון שקל. כמעט פי 2.

מצטער, לא קונה. בוא תראה לי איך זה מתבטא בתקציב שחקנים אחד מל השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 8:58 am 
Junior

Avishai כתב:
מגיע לחיפה כל הכבוד. עשו לנו בית ספר לפלייאוף, ואני מודה שפרנקו האכיל אותי בחתיכת כובע אחרי שטענתי בקיץ שהוא לא יצליח בחיפה כשהוא לא מגיע מעמדת האנדרדוג ומוכרח להוציא 150% מסגל בינוני. עכשיו נראה אם רמת האגרסיביות הזאת תחזיק מול מכבי בגמר.

דווקא צדקת. לסדרה מול נס ציונה הוא הגיע פייבוריט מוחלט וחיפה נראתה כמו פח, זה שלא שהם ניצחו את הסדרה אלא שנס ציונה הפסידו עם 4 פוזשנים בערך בשניות האחרונות של הזמן החוקי והארכה שהם החטיאו עשו שטויות.
מול מגדל הוא בא אנדרדוג, אולי לא 100% אנדרדוג אבל בטח לא הפייבוריט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 9:20 am 
Junior

לא נורא. יש בסיס טוב בירושלים. שנה הבאה דופרי הולך דונטה בא. גריברג הלך קטש חוזר. אולי בעקיבות זה גם דונטה יבוא וימשיכו להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 9:21 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
קוף ירוק כתב:
עופר האדום כתב:

מצטער, לא קונה. בוא תראה לי איך זה מתבטא בתקציב שחקנים אחד מל השני.

האמת היא שמספרי התקציב לא משנים. הפועל ראתה את עצמה השנה, ובצדק, כקוראת תיגר על מכבי והסגל שלה, לפחות על הנייר, הוא כזה. בראש ובראשונה עם ההחתמות של אליהו והלפרין שרבים יאמרו שהם שני הישראלים המובילים בליגה. אם יש לך שניים כאלה אתה רואה את עצמך בבירור מעל השאר וזה עוד לפני שאני מדבר על זרי יורוליג כמו דאנקן וקיצ'ן או סנטר שלרוב הליגה אין בכלל דרך להתמודד איתו. לחיפה יש סגל מצוין (שמשחק נהדר יחד לאורך חלק ניכר מהשנה) אבל רק סמית' הוא "שובר שוויון" ברמת הליגה שלנו. מהבחינה הזו אי הגעה לגמר הפלייאוף (אם תהיה) שכוללת תבוסה ביתית, ונפילה ברבע גמר הגביע הם אכן כישלון. באירופה הפועל עשתה עונה יפה מאד אבל היתה תחושה שיכלה גם לדגדג חצי גמר ולא התעלתה על עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 9:30 am 
Junior

קורובייב כתב:
לא נורא. יש בסיס טוב בירושלים. שנה הבאה דופרי הולך דונטה בא. גריברג הלך קטש חוזר. אולי בעקיבות זה גם דונטה יבוא וימשיכו להתקדם.

נו באמת...אתה מאמין לזה ?
כל שנה אותו סיפור, רק השמות משתנים. זה מזכיר לי את הדיבורים לפני כל הגרלה שהנה ישראל עולה למונדיאל...
יש להם DNA של לוזרים שהתקבע ב-7 שנים האחרונות, לפחות (ובכל הנוגע לאליפות מאז ומתמיד) ולזה הם עוד הוסיפו את אליהו והלפרין...
לא סתם שרים להם "אף פעם לא תניפו צלחת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 10:03 am 
Freshman

uriel17 כתב:

לדעתי זו אחת הבעיות של הקבוצה,
לפחות במשחק ברוממה, לא היה אף שחקן שהרגיש והראה שהוא בעל הבית או שהוא לוקח אחריות ומושך את האחרים.
דאנקן עוד ניסה להשאיר את הקבוצה במשחק אבל הוא כל כך שקט במשחק שלו שזה לא משפיע.
בקיצור, המשחק של ירושלים היה מאד "יבש" אמוציונלי.
אליהו נראה כמו מישהו שחשב שהוא שווה חצי מיליון/מיליון $ בטופ יורוליג וגילה שהוא מגרד בלחץ 300,000 בירושלים, נראה כמו שחקן הרבה מעבר לשיא, בעיקר מנטלית.

לעומת זאת,תראה את דונטה, מצד אחד רוקד (פשוטו כמשמעו) בהפסקות קצרות, נותן כיפים לאוויר בעונשין ומחייך גם אחרי טעויות/מסירות שעפות ליציע /וכו, אבל מצד שני מאיר/מעיר/צועק ומדרבן את השחקנים שלידו וגם את המאמנים = מנהיג, ושחקן שנהנה מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 10:11 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:

מעבר לכל הירידות אחד על השני , בתור אוהד לאוהד ,אם אוהדי ירושלים מרוצים מהעונה הנוכחית ואני אומר את זה ללא ציניות
שיבושם להם . מן הסתם היו להם הרבה מאוד רגעים יפים , גם רגעים פחות יפים
לצערם הם לא הצליחו לעקור את שורש הלוזריות מהקבוצה (אין לי מושג איך עושים דבר כזה) .
אנחנו דרוכים ומוכנים למחר ,שתהיה שבת שלום לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 10:17 am 
Hall of Famer

אוהדי ירושלים מרוצים מהעונה הזאת קודם כל בגלל שהיא חלק משינוי גדול וחיובי מאוד שעובר על הקבוצה הזאת, לא בגלל מבט אך ורק על העונה עצמה (ושוב - עונה יפה באירופה , עונה אחת מהטובות בהסטוריה בליגה ונפילה בסדרה בסוף). אני לפחות לא רואה בעונה בזאת כישלון צורם , אבל שוב זה כנראה בגלל האווירה מסביב לקבוצה והשדרוג הצפוי (לפי הכוונה של ההנהלה לפחות) בעונה הבאה ובזאת שאחריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 10:22 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
אוהדי ירושלים מרוצים מהעונה הזאת קודם כל בגלל שהיא חלק משינוי גדול וחיובי מאוד שעובר על הקבוצה הזאת, לא בגלל מבט אך ורק על העונה עצמה (ושוב - עונה יפה באירופה , עונה אחת מהטובות בהסטוריה בליגה ונפילה בסדרה בסוף). אני לפחות לא רואה בעונה בזאת כישלון צורם , אבל שוב זה כנראה בגלל האווירה מסביב לקבוצה והשדרוג הצפוי (לפי הכוונה של ההנהלה לפחות) בעונה הבאה ובזאת שאחריה.

שלא לדבר על מה שעבר על חיפה מאז תחילת הפרויקט של ג'ף רוזן...

מקווה שתצליחו להפוך את המועדון למקצועי ורציני יותר, מקווה שחיפה תמשיך כמו שהיא , שהפועל תל אביב ימשיכו להתקדם ושתהיה לנו ליגה טובה ומעניינת, מושכת קהל, אולמות ראויים ושיהיה כיף לקהל לבוא למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 10:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לכן אמרתי שלהכתיר את הפרוייקט כולו ככשלון, כמו שראיתי שעושים בכמה מקומות, זה קישקוש. הפרוייקט רק התחיל, אני לא חושב שנפגעה תחושת ההתחדשות בקבוצה והאווירה שמשהו משתנה, ובכל מקרה זו עונה אחת של מעבר לעידן חדש.
מצד שני, את העונה הנוכחית להגדיר כמשהו אחר מכשלון מבחינה מקצועית, נראה לי בריחה מהמציאות. כמו שכבר אמרו, היו כבר עונות אחרות שנראו נחמד וטוב במהלכן, ונגמרו בערך כמו זו, אף אחד לא הגדיר אותן כמשהו אחר מכשלון, ואין סיבה שזו תסווג אחרת. למעשה אפילו יותר, לאור הסגל שירושלים אספה והתארים שנקשרו על ידי חלק מהאנשים לשחקנים בו.
אבל אני מה'כפת לי...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 12:39 pm 
Hall of Famer

ג'ו קופר כתב:
נשמח שירושלים יגדירו את העונה כהצלחה, אני מקווה שימשיכו את ההצלחה הזו גם בעונות הבאות...

שאלה - מי מתחיל לזהות בועות באמבטיה?

בכירים בבירה צוטטו אתמול שאם הם לא יעפילו לגמר זו תהיה עונה בינונית מאוד. אז נכון שהיתה עונה סדירה טובה מאוד,אבל במאניטיים גרינברג נכשל גם בגביע וגם(כנראה) בחצי גמר הפלייאוף בנוקאאוט. באירופה לעומת זאת היתה עונה טובה פלוס.

המבחן האמיתי של הפועל ירושלים יתחיל בעונה הבאה עם התארגנות של ההנהלה בלי קוצר זמן כמו בקיץ הקודם,ארנה,תקציב משודרג ......................

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 29, 2014 2:48 pm 
Senior

אליהו לדעתי סובל מסינדרום ירושלים. הפעם זה לא נפל על הבעלים כי הוא מחוסן בגלל שהוא נולד בירושלים כנראה אבל נפל על אליהו...

מסכים עם ארז. אליהו נראה כמו מישהו שחשב שהוא שווה 600+ אלף דולר (הרי הוא דחה 500 ממכבי) ופתאום התעורר ומבין שהוא אמור להרוויח במשך 3 שנים מה שהיה אמור להרוויח במשך שנה אחת במכבי. בהתחלה מקום חדש, התלהבות, רצון להוכיח וכו' החזיקו אותו כישראלי שהוא (שזה הישראלי הכי טוב בליגה אחרי בלו) אבל נראה שאחרי ההדחה מאירופה פתאום נפל לו האסימון איפה הוא נמצא ושהוא תקוע שם גם בשנים הבאות וקצת ירד לו החשק להמשיך לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Bing [Bot], Google [Bot], Hacohen, uriel17, פרארי ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: