סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 12:05 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
Rondo כתב:
מקווה שנאשר להם מספיק כח למחר. מה הקטע של כל כך מעט ימי מנוחה? לפחות בשלבי נוק-אוט צריך לפחות יום בין המשחקים.

זה הטורניר. אותם תנאים לכולם וזה מספיק זמן לצעירים בגיל הזה, שהגוף שלהם גם מתאושש הרבה יותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 12:12 am 
Freshman

ודים כתב:
ירון25 כתב:
לא ראיתי נבחברת כזו מחוברת חברתית מימי. כזו מתואמת וכזו שנותנת מלחמה. עולה על סך חלקיה בעשרות מונים..

מה עם הנבחרת של השנה שעברה?! קצת קשה באמת לקבוע מי יותר "מחוברת". אין ספק שיש חיבור חברתי גדול, אבל יש גם את לוינסון למשל שיושב כל הזמן עם פרצוף תשעה באב ונראה שלא מעניין אותו כלום חוץ מעצמו.

ראיתי את הנבחרת של שנה שעברה, לא היו מחוברים ברמה כזו, היה גם את זוסמן שהיה שובר שיוויון יחד עם אבדיה, היה יותר סייז -רוינה ארצי וכו', היה את גיל בני שהיה נותן את המלחמה של השנה , אבל השנה הם מחוברים ומתואמים - ממש כמו בולדוגים שנושכים
ומשהו שאנשים דילגו עליו - יש להם אופי מטורף, בפיגור דו סיפרתי מול נבחרת שכל אחד מהם קינג קונג(חוץ מרועי ברקוביץ הצרפתי)משחק אחר משחק,לא נרתעים וחוזרים כמו גדולים. זוהי שכבת גיל ועוד בבית שמתרגשים וכל הלחץ על הנבחרת המקומית , שכבת גיל שעדיין אין את המנטליות של לחזור מבורות כאלו בחילת המשחק

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 12:26 am 
Hall of Famer

אני מעריך שהספרדים ינצחו מחר אבל גאה בנבחרת הזו. כיף לראות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 12:29 am 
מנהל פורום

אני עוקב אחרי אליפיות אירופה בגילאים הצעירים כבר המון שנים ולא הלחתי למצוא עוד שחקן חוץ מאבדיה שבגיל 18 כבר הוקפץ לטורניר העתודה ושהיה השחקן הכי טוב בטורניר, שלא לדבר על להגיע לגמר.
זכרתי משום מה ששאריץ' עשה את זה, אבל לא. הוא שיחק בטורניר הנוער, ששם אגב היה מפלצתי עם 25 נק' למשחק ואליפות, אבל עדיין מול בני גילו ולא שנתיים מעל.
לא קאנטר, לא ולאנצ'יונאס, לא פורזינגיס, לא מירוטיץ', גם לא ריקי רוביו (אבל הוא פשוט כבר היו באולימפיאדה עם הבוגרת...), לא חזוניה, לא בוגדנוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 12:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מניח שבצרפת תיאו מלדון שכבר מככב בבוגרים של וילרבאן היה יכול להסתדר פה לא רע.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 12:34 am 
Freshman

אני זוכר את שאראס בנבחרת הנוער של ליטא. מה זה זוכר..רמה בפני עצמה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 12:35 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אני מניח שבצרפת תיאו מלדון שכבר מככב בבוגרים של וילרבאן היה יכול להסתדר פה לא רע.

סביר להניח, גם חלק גדול מהחבר'ה שציינתי מעלה, אם היו מקפיצים בגיל 18 לטורניר העתודה סביר להניח שהיו מככבים, אבל זה לא קרה. אז נדמה לי שהיסטורית, לפחות ב-20 שנה האחרונות, יש פה תקדים מסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 12:43 am 
Junior

אכן משחק משחק מפלצתי של אבדיה שלגמרי מעל הרמה הזאת, אם כי 99 אחוז מהחדירות שלו הם ימינה ומשום מה מאפשרים לו את זה.
לגבי מדר, אין ספק שיותר התקשה היום, פחות מול האתלטיות ויותר מול הפיזיות. תמיד משבחים אותו שהוא יותר פיזי ממה שהוא נראה אבל היום הוא פשוט לא הצליח לחדור. מצד שני, גם להגיד שהיה לו משחק זוועה זה מצחיק. 13 נקודות באחוזים מצוינים (כולל שני סלים סופר מרשימים מחצי מרחק) והגנה אדירה על הרכז הצרפתי ברבע האחרון. הוא פשוט לא נגע בכדור.
סך הכל, באמת משחק נהדר, הרבה כבוד לשחקנים כמו אלבר, קרביץ, זיס ואדם שמוציאים מעצמם הרבה יותר מהכישרון שלהם. חשבתי שתהיה לנבחרת בעיה מבחינת רול פליירס ואני שמח להתבדות. הרבה כבוד גם לבית הלחמי שמצליח שנה אחרי שנה להוציא מהנבחרות הרבה יותר ממה שהן שוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 1:00 am 
מנהל פורום

עם (ואולי אולי גם בלי) קשר לתוצאת הגמר, יגידו לנו אינטרסנטים שונים כמה הקהל הישראלי צמא לכדורסל ישראלי אמיתי ולשחקנים כחול-לבן... אבל מה שהקהל הישראלי באמת אוהב זה ניצחונות! וזה מוכח פעם אחר פעם.
אני מוכן להתערב שגם אם בנבחרת העתודה ישחקו 5 מתאזרחים, עדיין הקהל יגיע בהמוניו כל עוד מנצחים.
אגב... זה לא שייך פה לאשכול העתודה, אבל לפני יומיים פורסם שמי שמגיע לחזק את נבחרת הקדטים שלנו הוא הבן השני של דרק שארפ - עימנואל שארפ בן ה-15. גארד (קצת שמנמנן, אבל מוכשר) בגובה 1.91. הגיע לחודש מפלורידה (האבא שלח אותו בטיסה לבדו) כדי להתאמן עם הנבחרת, לשחק, ואז לחזור חזרה לארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 2:38 am 
Hall of Famer

הפרדוקס הכי גדול הוא שחלק לא מבוטל מהשחקנים הכי מוכשרים שלנו בשנתונים האחרונים - הם בנים של אותם "מתאזרחים מוקצים" (לדעת חלק מהאנשים):
אבדיה, בלאט, דאוסן, בריסקר, ליף (להבדיל)
ובטח שכחתי כמה דוגמאות נוספות...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 5:23 am 
Junior

צרפת היא היחידה שממש סבלה מ"חיסורים".

אבל אני גם מבין אותם. להקפיץ בבת אחת את הצעירים ולמחוק שתי מקומות לשחקנים מבוגרים יותר שרצו להוכיח את עצמם. לא תמיד זה נכון.

ולמשל דוגמא לשחקן כזה. מדהים כמה איב פונס הוא נון פקטור באליפות. שחקן הגנה אדיר ברמת מכללות הגבוהה ביותר, אבל פשוט לא קיים בצד השני של המגרש.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 5:29 am 
Junior

ושנה הבאה עם דוברת, אלבר, חנוכי (בתקווה בריא), מדר, חיון, סהר ולוי אולי תהיה לנו הזדמנות רביעית ברציפות למנות חיסורים בנבחרות יריבות.

לגבי אלבר, אני עדיין ספקן. מאוד ברווזי, כמו טפירו, וקשה לי עם הג'אמפ שוט שלו. אבל שוב. גם להיות רכז מחליף ברמת ליגת על (רמת הרכזים פה פשוט בדיחה) זה לא דבר רע בהכרח וטוב שצומחים גם כאלה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 7:42 am 
Sophomore

החתול יובב כתב:
ושנה הבאה עם דוברת, אלבר, חנוכי (בתקווה בריא), מדר, חיון, סהר ולוי אולי תהיה לנו הזדמנות רביעית ברציפות למנות חיסורים בנבחרות יריבות.

לגבי אלבר, אני עדיין ספקן. מאוד ברווזי, כמו טפירו, וקשה לי עם הג'אמפ שוט שלו. אבל שוב. גם להיות רכז מחליף ברמת ליגת על (רמת הרכזים פה פשוט בדיחה) זה לא דבר רע בהכרח וטוב שצומחים גם כאלה.

אלבר דווקא כרכז? אני התרשמתי שהוא קלעי, בקשר למבנה הגוף, דווקא נראה שעבודה נכונה על זה יכולה מאוד לשפר אותו, הפוטנציאל קיים, בדומה לשינוי שעשה יפתח זיו.

ודים כתב:
עם (ואולי אולי גם בלי) קשר לתוצאת הגמר, יגידו לנו אינטרסנטים שונים כמה הקהל הישראלי צמא לכדורסל ישראלי אמיתי ולשחקנים כחול-לבן... אבל מה שהקהל הישראלי באמת אוהב זה ניצחונות! וזה מוכח פעם אחר פעם.
אני מוכן להתערב שגם אם בנבחרת העתודה ישחקו 5 מתאזרחים, עדיין הקהל יגיע בהמוניו כל עוד מנצחים.
אגב... זה לא שייך פה לאשכול העתודה, אבל לפני יומיים פורסם שמי שמגיע לחזק את נבחרת הקדטים שלנו הוא הבן השני של דרק שארפ - עימנואל שארפ בן ה-15. גארד (קצת שמנמנן, אבל מוכשר) בגובה 1.91. הגיע לחודש מפלורידה (האבא שלח אותו בטיסה לבדו) כדי להתאמן עם הנבחרת, לשחק, ואז לחזור חזרה לארה"ב.

שארפ גם נחשב לפרוספקט ברמת התיכונים האמריקאיים, מה שכן אפשר לראות מהסרטונים שהוא עשה צמיחה גדולה בגיל צעיר ושיחק מול קטנים ממנו, לפעמים משמעותית.

אם כבר העלת את עמנואל שארפ, אתה יודע במקרה מה הסטטוס של ירדן וויליס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 8:15 am 
Sophomore

מי שראה את הספרדים מבין שזו נבחרת שכולם שם יכולים להיות שחקני בוגרים
עד עכשיו האמנתי שהנבחרת יכולה להגיע.מחר זה מרגיש לי אופרה אחרת. נדמה שלספרדים יש הכל סייז קליעה ליכולת מדהימה.
הימור שלי יתחיל צמוד יגמר 8-10 להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 9:24 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
הפרדוקס הכי גדול הוא שחלק לא מבוטל מהשחקנים הכי מוכשרים שלנו בשנתונים האחרונים - הם בנים של אותם "מתאזרחים מוקצים" (לדעת חלק מהאנשים):

אכן, מה שמעניין זה שרוב השמות האלו מסתמנים לצמוח להיות שקחנים טובים מהוריהם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 9:30 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:

רק שאבדיה בכל זאת קצת יוצא מהכלל. אם אני לא טועה זופר אבדיה שיחק בארץ על תקן זר, לא מתאזרח. אף אחד לא בא בטענות לזרים שמחליטים להשתקע בארץ אחרי קריירת הכדורסל. מה שמכעיס חלק מהאנשים זה מתאזרחים שמביאים אותם לשחק במקום ישראלים ואז הם עוזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 9:39 am 
Junior

דני אבדיה לגמרי עומד בהייפ עד עכשיו. שחקן מגוון ומצוין בשני צידי המגרש. מאוד מפתיע לטובה מבחינת המחויביות והרמה.

אני ממש אוהב את אלבר, איזה קור רוח ואחלה יכולות כדורסל... לא יודע אם הוא יהיה שחקן משמעותי בבוגרים אבל משהו בבטחון שלו ובמלחמה שלו מזכיר לי את פניני (מינוס הקללות והלהיות דוחה ממש). גארד בגובה ב1.92 עם קליעה טובה, חדירה טובה והרבה בטחון יכול להצליח להתברג בליגה... נקווה שכך יהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 10:01 am 
מנהל פורום

sheky כתב:
דני אבדיה לגמרי עומד בהייפ עד עכשיו. שחקן מגוון ומצוין בשני צידי המגרש. מאוד מפתיע לטובה מבחינת המחויביות והרמה.

אני ממש אוהב את אלבר, איזה קור רוח ואחלה יכולות כדורסל... לא יודע אם הוא יהיה שחקן משמעותי בבוגרים אבל משהו בבטחון שלו ובמלחמה שלו מזכיר לי את פניני (מינוס הקללות והלהיות דוחה ממש). גארד בגובה ב1.92 עם קליעה טובה, חדירה טובה והרבה בטחון יכול להצליח להתברג בליגה... נקווה שכך יהיה

הוא וינר. תמיד היה. זה כנראה גם מה שמזכיר בו את פניני, שעם כל סלידתי ממנו הוא אחד הוינרים הכי גדולים שהיו לנו פה. לפני שנה חשבתי שהוא יותר רכז, אבל הוא לא ממש וזה בסדר. הבעיה היא היכולת האתלטית הבינונית והאם הוא יוכל לחפות על זה בדברים אחרים... כמו בלאט למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 10:15 am 
Junior

ודים כתב:

על סמך מה בדיוק אתה קובע שגם אם היו בנבחרת חמישה מתאזרחים הקהל עדיין היה מגיע בהמוניו? אני דווקא חושב שאם הנבחרת הייתה מורכבת משחקנים עם שורשים יהודיים שהיו מגיעים מארה"ב ומארצות אחרות כמה שבועות לפני המשחקים, ההייפ סביב הנבחרת היה קטן הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 10:33 am 
Hall of Famer

היה פה הייפ לא קטן לפני כמה שנים סביב נבחרת ישראל בבייסבול שהגיעה לרבע גמר אליפות העולם או משהו כזה, קיבלה המון פרגון, והיא הייתה מורכבת כולה מיהודים אמריקאים. אפילו לא מתאזרחים, אלא כאלה "שיכלו לקבל אזרחות אם היו מבקשים". אה, וזה פאקינג בייסבול.

חוץ מזה אני אוהב שאנשים מדברים ב"אם" על דברים שכבר קרו. עד היום מדברים בכדורסל הישראלי על נבחרת ישראל שהביאה את הכסף באליפות אירופה, עם ארבעה מתאזרחים כולל אחד שהיה הקפטן שלה (קפטן מתאזרח בנבחרת ישראל! טפו!). אבל אין ספק שאם היו מוסיפים את החמישי - לכולם היה יורד מהם!...

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' יולי 21, 2019 10:48 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 10:38 am 
Hall of Famer

STACK כתב:

זה אחד הדברים הכי מצחיקים וצבועים בכדורסל הישראלי, שמלא צביעויות וצחוקים גם ככה, אז הרף באמת גבוה...
עזבו את הקטע של בנים של מתאזרחים שממלאים את נבחרות העתודה. פה מדברים על בנים של מתאזרחים שאולי נולדו בישראל ואולי לא, לא גדלו בישראל, אבל כולם רוצים להביא אותם לנבחרת. פתאום הם סבבה, הם מאיתנו. כמובן אם יבואו. אם לא יבואו, הם זרים אוכלי חינם ואם יבואו לשחק פה הם גנבים של מקומות עבודה.
אותו דבר היה עם טי ג'יי ליף בזמנו. כדורסל גזעני וצבוע.

במקרה של וויליס, אגב, מדובר על בן של מתאזרח פיקטיבי שאוזרח ברמאות... את זה אומר המאמן שלו דאז, לא אני. אבל היי, אם הבן שלו יהיה טוב בכדורסל וירצה לבוא לנבחרת - אהלן וסהלן, נוער הגבעות יראה בו ישראלי אסלי.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' יולי 21, 2019 10:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 10:42 am 
מנהל פורום

מנחם כתב:
ודים כתב:

על סמך מה בדיוק אתה קובע שגם אם היו בנבחרת חמישה מתאזרחים הקהל עדיין היה מגיע בהמוניו? אני דווקא חושב שאם הנבחרת הייתה מורכבת משחקנים עם שורשים יהודיים שהיו מגיעים מארה"ב ומארצות אחרות כמה שבועות לפני המשחקים, ההייפ סביב הנבחרת היה קטן הרבה יותר.

על סמך היכרות עם תרבות הספורט הישראלית, על סמך אוהדי מכבי ת"א בכדורסל. ברגע שיש הישגים - למשל גביע היורוליג, אז לא באמת מעניין אף אחד הצביון הישראלי במכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 10:43 am 
Hall of Famer

ואם יורשה לי, ההיסטוריה מוכיחה שזה נכון גם לקבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 10:45 am 
Senior

מנחם כתב:
ודים כתב:

זה אולי באמת נכון, ומצד שני אני מניח שלא תתווכח עם זה שאילו הנבחרת הנוכחית הייתה מפסידה את שלושת המשחקים בשלב הבתים (ובעיקר אם גם הנבחרת שלפניה לא הייתה זוכה באליפות), לא היית רואה חצי מהבאז והקהל בשמינית הגמר, ולא משנה כמה החבורה הייתה מגובשת ולוחמת.
אז יש פה לכל הפחות שילוב בין הדברים עם חשיבות גדולה לנצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 10:47 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
STACK כתב:

זה אחד הדברים הכי מצחיקים וצבועים בכדורסל הישראלי, שמלא צביעויות וצחוקים גם ככה, אז הרף באמת גבוה...
עזבו את הקטע של בנים של מתאזרחים שממלאים את נבחרות העתודה. פה מדברים על בנים של מתאזרחים שאולי נולדו בישראל ואולי לא, לא גדלו בישראל, אבל כולם רוצים להביא אותם לנבחרת. פתאום הם סבבה, הם מאיתנו. כמובן אם יבואו. אם לא יבואו, הם זרים אוכלי חינם ואם יבואו לשחק פה הם גנבים של מקומות עבודה.
אותו דבר היה עם טי ג'יי ליף בזמנו. כדורסל גזעני וצבוע.

מי זה כולם? איגוד הכדורסל מאוד רוצה להביא אותם, ומחפש להביא אותם (מעניין אותי אגב מי פונה קודם למי, גם במקרה של שארפ ג'וניור וגם ליף). אני עצמי, בתור אחד שהעבודה שלו זה "לגדל" שחקנים צעירים בישראל, לא יודע מה אני חושב על המקרה של שארפ הצעיר. הרי בעצם הולכים עכשיו כנראה לצרף אותו ולנפות מהסגל ילד שגדל בישראל ושימשיך לגור בישראל. יציאה לטורניר כזה בגיל 15-16 יכולה לקדם מאוד שחקן ולתת לו ניסיון שאין לו תחליף. ושארפ? לא מכיר אותו, לא יודע גם עד כמה הוא באמת טוב והאם בכלל זה רלוונטי. אולי בזכותו נגיע רחוק יותר בטורניר, אבל בטורנירים הבאים אנחנו כבר לא נעניין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: