סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 18, 2020 11:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
בסטפ אכן לא האמנתי... מעולם לא טענתי שלא טעיתי.
מצד שני אני כן האמנתי בדיוויס ואני כן מאמין בטריי יאנג. למה בהם כן ובבוקר וטאונס לא? לא יודע

מה הקשר ללא האמנתי בלברון? בעונה השלישית שלו הוא כבר היה בסיבוב שני. הגרף שיפור שלו עם הקבוצה היה ברור מההתחלה. מקבוצה של 17 נצחונות הוא העלה אותם ל35 ואז ל42 ומכאן כבר סיבוב שני במינימום.

ותצטער כמה שאתה רוצה, אני לא זוכר את המעמד של פירס אבל אלן וגארנט בהחלטת היו עם מעמד מוצלח.

אני לא מבין מה הנקודה שלך... אתה יכול להסתכל בהודעות מלפני המעבר חזרה של לברון מה חשבתי על קיירי ולאב בתור שחקנים מובילים. בתור שחקנים משניים (וגם כתבתי על לאב בת'רד ההוא) הם אחלה, הכל טוב... אני טענתי בכמה מקומות שקיירי היה נפלא בגמר 2016 ושלא היה מצב לאליפות בלעדיו. מה הנקודה שלך מעבר לזה?

דעתך על ההצלחה של קיירי ולאב כאלפא דוגס (שמתעלמת מקבוצות הפח שהם היו בהם) לא רלוונטית לאיך שהם יתפקדו כמספר 2 או 3 של לברון. זו כל הנקודה.
לכן אמרתי שגם הפקפוק והחשדנות ביכולת שלהם להצליח לצד סופרסטאר או אפילו אולסטאר לא ממש נכונים בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 19, 2020 7:39 am 
Hall of Famer

הטריו של בוסטון היה במקום מעניין לפני שהם חוברו יחדיו.
היה נראה ששלושתם מיצו את המקום שלהם בקבוצות שלהם.
פירס ואלן סיימו שנתיים ללא פלייאוף כשהקבוצות שלהם במאזן חלש.
גארנט סיים שלוש שנים ללא פלייאוף במינסוטה והיה ברור שהטי-וולבס מבזבזים קריירה של אחד השחקנים הטובים בליגה.
ברמה האישית ריי אלן היה בן 32 ונראה היה ממש בשיאו או אפילו אחרי שיאו. אמנם בשנתיים האחרונות הוא קבע שיאי קריירה מבחינת נק', אבל הוא באמת נראה בשלב הזה ככוכב של קבוצות קטנות. עדיין נבחר לאולסטאר בארבע השנים הקודמות למעבר, כולן בסיאטל במערב.

פול פירס ברמה האישית די היה בשיאו. היה ברור שהוא מיצה את בוסטון שבשלב ריבילדינג ובאמת איינג' בקיץ ההוא החליט לסיים את הריבילדינג וללכת עם קבוצה מנצחת עכשיו לפול פירס, כשהביא את אלן בטרייד לפני הדראפט. בשנה הקודמת פול פירס שילם את המחיר על עונה נוראית של הסלטיקס ונעדר מהאולסטאר לראשונה אחרי 5 הופעות. 2 עונות לפני 2007/08 פירס קבע שיא קריירה בנק'. עונה לפני כן הוא נתן עונה פרודוקטיבית מאד.

אצל קווין גארנט זאת הרגישה בעיקר תחושת מיצוי ומיאוס ממה שקורה במינסוטה. היה נראה שהוא לא מסוגל יותר להביא את התשוקה והאנרגיה העצומה לסיטואציה הנוראית במינסוטה. היה ברור שמי שהולכת לזכות בו הולכת לזכות בקווין גארנט שקרוב הרבה יותר ל-2004.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 20, 2020 11:42 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
קצת קראתי ואי אפשר להגיד שהמחמאות שם נשפכו מכל הכיוונים. היו שם כמה שהתלהבו, כמה שטענו שהמחיר (פאקינג וויגינס) לא שווה את זה, ופלאש אחד שגמר עליו את ההלל אבל שווה לקרוא את התגובה של וולפסון אליו.

גם התחזית שהטרייד הופך את קליבלנד לפייבוריטים לאליפות לא היתה כזו מופרכת. בשלב הזה אף אחד לא הבין איזו מפלצת גדלה בגולדן סטייט וקליבלנד בהחלט היתה קונטנדרית עם לאב ואירווינג.

בכל אופן אם ללכת על מסקנות בנוגע לכוכבים של קבוצות קטנות שמגיעים לקונטנדריות, נראה לי שצריך לתת משקל קריטי להגנה. לאב ובוש היו שחקני הגנה בינוניים, גארנט ודיוויס שחקני הגנה מעולים. יותר קל להציג מספרים יפים כשאתה בקבוצה קטנה אבל משחקן פנים של קונטנדרית מצפים לתת הגנה (אבל אולי גם לכלל הזה יש דוגמאות נגדיות ואני סתם מקשקש).

ראובן, שמעתי שאהבת את התגובה שלי מלפני 6 שנים, אז החלטתי לקפוץ לביקור פתע... ::yaz-yk:

נחמד לראות שמאסטר ופלאש חזרו עם נתונים שלא קשורים לשום דבר, בכדי להגן על כך שלברון פחות טוב מקובי במעמד ההיסטורי
רק חבל שהם ב-4 שנות איחור ניכר, כי האליפות של 2016 סגרה את הפינה הזאת גם למי שעד אז עדיין לא היה משוכנע בכך

לאב, שהיה שחקן מדורג 5-7 אליבא-דה פלאש, עשה עונה מדהימה בקאבס עם 16.4 נק', 9.7 ריב' ו-43% מהשדה, כולם במובהק המספרים הנמוכים שלו לאחר שנת הרוקי.
אבל תיכף נשמע שזה היה בגלל לברון, ולברון הרס לו את הקריירה

אגב, פלאש טען שלאב יהיה אופציה שנייה וקיירי שלישית
זה היה לא נכון בעליל בכל אחת משלוש העונות של קיירי בקאבס

ולעצם העניין של הת'רד
מבחינתי לברון כבר אחרי 2016 גירד את הדלת למקום השני (עד אז מג'יק ובירד דורגו 2-3 במשותף אצלי), והיום הוא חד משמעית מקום שני
עוד אליפות אחת (בטח 2) ברמת דומיננטיות כמו שאנחנו רגילים, וכמובן המשך השליטה העצומה שלו והמספרים ההזויים, ואפשר יהיה ביום טוב עם רוח גבית לדבר על מייקל.
אבל יש עוד הרבה מהמורות בדרך

תמיד כיף לראות את מעריצי הקובי יוצאים מהחורים בדיוק בזמן שצריך
זה הפך לחלוטין לדבר ידוע מראש :)

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 2:11 am 
Junior

עודד וולפסון כתב:
רק חבל שהם ב-4 שנות איחור ניכר, כי האליפות של 2016 סגרה את הפינה הזאת גם למי שעד אז עדיין לא היה משוכנע בכך

תמיד משעשעת אותי התגובה הזו ש'סוגרת עניין על מעמד היסטורי' באמצע קריירה של שחקן. זה חזר על עצמו גם במהלך הת'רד.
ז"א, לפי עודד וולפסון הגאון ואנשים נוספים, גם אם לברון היה מפסיד בסוויפ 4 פעמים רצופות בסיבוב ה-1 עם סופר טים, כשהוא מסריח את הפרקט, זה לא ישנה במאומה את המעמד ההיסטורי שלו.
כי זה נסגר. ננעל. חתום. לא ניתן לויכוח. ולא משנה מה עוד יקרה עד סיום הקריירה. תפסנו אליפות אחת ששווה מיליון וארבע מאות אלף אליפויות אחרות.
אז יש לי חדשות בשבילך - לברון לא לקח רצף אליפויות כמו מייקל. הוא אפילו לא לקח ת'ריפיט שם. הוא לקח אליפות אחת, מרשימה ככל שתהיה, עם קבוצה מצויינת, וכאן זה נגמר.
אליפות אחת עם סגל מכובד מאוד בטח לא סוגרת ונועלת מעמד היסטורי. בטח ובטח לאור הכתמים שהוד רוממותו הביא על עצמו במהלך הקריירה.

עודד וולפסון כתב:
נחמד לראות שמאסטר ופלאש חזרו עם נתונים שלא קשורים לשום דבר, בכדי להגן על כך שלברון פחות טוב מקובי במעמד ההיסטורי

כרגיל זורק סיסמאות לאוויר. איזה נתונים לא קשורים? למה הם לא קשורים? מהם כן הנתונים ה"קשורים" וה"נכונים" שמבחינתך הופכים את זה לנו בריינר? אני באמת סקרן לדעת.
כי בזמן שגם אני וגם פלאש הבאנו נתונים שתומכים בדיעה שלנו, תגובת הנגד של חובבי לברון כמוך הייתה "נתונים לא קשורים", "קריטריונים משונים".
אף אחד מבין אותם אנשים, שהם לא פחות "משוחדים" מאיתנו רק לכיוון הצד השני, לא סתר את אותם נתונים, לא ענה עניינית, ולא הביא נתונים נגדיים שיעלו את לברון בויכוח.

עודד וולפסון כתב:
אבל תיכף נשמע שזה היה בגלל לברון, ולברון הרס לו את הקריירה

לא, תיכף נשמע שקווין לאב וכריס בוש שכחו לשחק כדורסל. לקחו להם את הכישרון כמו בספייס ג'אם ולכן הם נראו כמו שחקנים משלימים. אתה צודק, הרבה יותר הגיוני.

עודד וולפסון כתב:
עוד אליפות אחת (בטח 2) ברמת דומיננטיות כמו שאנחנו רגילים, וכמובן המשך השליטה העצומה שלו והמספרים ההזויים, ואפשר יהיה ביום טוב עם רוח גבית לדבר על מייקל.

השליטה העצומה? המספרים ההזויים? קודם שהמספרים של לברון יאפילו על המספרים של חברו לקבוצה. כי כרגע - חוץ מאסיסטים - אנתוני דייויס עולה עליו ברוב הפרמטרים.
וכמובן החלק הקריטי לאליפות של הלייקרס 2020 - הגנה. אבל שכחתי שמבחינת מעריצי לברון מה שלא רשום ב-BOX SCORE לא נחשב.

עודד וולפסון כתב:
תמיד כיף לראות את מעריצי הקובי יוצאים מהחורים בדיוק בזמן שצריך
זה הפך לחלוטין לדבר ידוע מראש :)

דבר ידוע מראש? אנחנו כאן אחרי אליפות של לברון אם לא שמת לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 7:55 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אין ספק שזו תקופה יפה ללברון פאנז להיות בפורום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 9:08 am 
Junior

עודד וולפסון כתב:

וולפסון אתה לא מעודכן... פלאש הביא סקר אינטרנטי של 90 אלף איש שבו 60% קבעו שקובי עדיף.
ומאסטר נתן 20 קטעי וידאו שבהם שחקני עבר אומרים שלברון לא יותר טוב מקובי או שיותר קשה לשמור על קובי.
והוא גם אמר לי שיש לו נתונים סטטיסטים שבהם קובי יותר טוב מלברון! עוד מעט הוא יציג אותם! בנתיים הוא נתן את 12 חמישיות ההגנה של קובי מול ה6 של לברון (אבל משום את שאר בחירות סוף העונה ששם לברון לקח יותר MVP וFMVP הוא לא מקבל... משונה)
אה והוא גם הביא ציטוט של הסקאוט של הלייקרס ושל פאו גאסול שקובי שיפר אותו!

נראה לי שזה די סוגר את הסיפור לטובת קובי כל הדאטה הזה שהם מציגים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 7:52 pm 
Junior

sheky כתב:
ומאסטר נתן 20 קטעי וידאו שבהם שחקני עבר אומרים שלברון לא יותר טוב מקובי או שיותר קשה לשמור על קובי.

לפחות אל תשקר. אומרים שקובי יותר טוב מלברון. והתגובה הנגדית הייתה 12-14 פרשנים שאמרו להפך. וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 8:01 pm 
Junior

מאסטר כתב:
sheky כתב:

לפחות אל תשקר. אומרים שקובי יותר טוב מלברון. והתגובה הנגדית הייתה 12-14 פרשנים שאמרו להפך. וואו.

הלכתי להסתכל ואכן הרוב אומרים שם שקובי יותר טוב מלברון ( לא כולם, אבל בערך 70 אחוז). מקבל את התיקון וחוזר בי.
אז מאסטר נתן 20 קטעי וידאו שבהם שחקנים עבר אומרים שקובי טוב מלברון! וולפסון אני מקווה שהטיעון הזה גורם לך להרהר...

מעבר לזה - יש רוב ענק בעיתוני/אתרי הספורט שלברון גדול מקובי, אתה לא מסכים עם הטענה הזאת?
הטענה שלך היא לא שיש רוב מהשחקנים ששיחקו מולם/צפו בהם שמעדיפים את קובי אלא שיש 20 שחקנים (שחלקם שיחקו והרוב לא, בטח לא מעבר ל2010) שאומרים שקובי גדול יותר. זה טיעון ברמת הציטוט של הסקאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 8:12 pm 
Junior

כבר אמרתי בעבר שאני מעריך יותר דיעה של שחקני נ.ב.א גדולים מאשר פרשנים וכתבים באתרי אינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 21, 2020 11:03 pm 
Junior

מה טוב שמצאת סרטון ערוך באופן אובייקטיבי של מיטב שחקני העבר(מאט בארנס!גילברט ארינאס!לארי בירד (לפני לפחות עשר שנים)!) שמביעים את דעתם בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 12:00 am 
Junior

שוויק1 כתב:
מה טוב שמצאת סרטון ערוך באופן אובייקטיבי של מיטב שחקני העבר(מאט בארנס!גילברט ארינאס!לארי בירד (לפני לפחות עשר שנים)!) שמביעים את דעתם בנושא.

כבר הבאתי את התגובות, הציטוטים והסרטונים שלהם באופן נפרד ולא חתוך או ערוך. לא תצליח לסובב את האמת הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 12:03 am 
Junior

אני, במחילה מכבודך, כבר כתבתי את מה שיש לי לומר בנושא. אשאיר לקוראים לצפות בחומר המשכנע שהבאת ולשפוט מי מסובב את האמת ומי לא נותן למציאות לבלבל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 12:08 am 
Junior

שוויק1 כתב:
אני, במחילה מכבודך, כבר כתבתי את מה שיש לי לומר בנושא. אשאיר לקוראים לצפות בחומר המשכנע שהבאת ולשפוט מי מסובב את האמת ומי לא נותן למציאות לבלבל אותו.

אין שום בעיה. מקווה שהקוראים בניגוד אליך יבינו בפעם העשירית שהייתה הודעה נוספת מעבר לסרטון, בה כל הציטוטים והסרטונים מובאים באופן מלא ולא ערוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 1:31 am 
מנהל פורום

מאסטר כתב:
שוויק1 כתב:

אין שום בעיה. מקווה שהקוראים בניגוד אליך יבינו בפעם העשירית שהייתה הודעה נוספת מעבר לסרטון, בה כל הציטוטים והסרטונים מובאים באופן מלא ולא ערוך.

מאסטר, אתה ופלאש באמת רציניים בדיון הזה של קובי מול לברון?
איך דווקא אחרי האליפות האחרונה נזכרת לעורר את הדיון?

ורק בכדי לסגור פינה, לשחקנים הנבא, כמו לכל אחד שמעורב, יש הרבה פעמים אג'נדות נסתרות

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:03 am 
Junior

עודד וולפסון כתב:
מאסטר, אתה ופלאש באמת רציניים בדיון הזה של קובי מול לברון?
איך דווקא אחרי האליפות האחרונה נזכרת לעורר את הדיון?

ורק בכדי לסגור פינה, לשחקנים הנבא, כמו לכל אחד שמעורב, יש הרבה פעמים אג'נדות נסתרות

להגנתם הם הגיעו לפני האליפות (איפשהו בגמר המערב) והתווכחו על זה נקודת הזמן ההיא... מנגד נוסיף שאליפות רביעית ללברון לא השפיעה בשום צורה על הטיעונים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:20 am 
מנהל פורום

לפחות לא הם אלה שהעלו את הטיעון שהאליפות רק מחלישה את הקייס של לברון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:37 am 
Junior

מאסטר כתב:
לא תצליח לסובב את האמת הפעם.

מכיוון שלא בפעם הראשונה אתה מרמז שמבין שנינו אני זה שעושה מניפולציות ולא נצמד לאמת, אסכם את הנושא מבחינתי:
1. שאלת קובי מול לברון לא ממש מעניינת אותי. לטעמי קובי בשיאו היה טוב יותר, או יותר נכון לומר קשה יותר לעצירה, אבל מצד שני הוא שחקן שלם יותר ולרוב הקבוצות שלו הצליחו יותר. זה לא מעניין אותי כי זה דיון סובייקטיבי לחלוטין. ואגב, sheky עושה עבודה מספיק טובה כדי להפריך בצורה עניינית את הטיעונים שלך (אנחנו עדיין מחכים לאותם מדדים שאמרת שיש לך שבהם קובי עדיף).
2. בניגוד אליך אני לא סוגד ללברון. אני רחוק מלהיות לברון פאן. לראות חדירה שלו לסל זה לא דבר אלגנטי לטעמי. הוא כן מוסר נפלא ושחקן חכם מאוד, אבל אני לא חושב שהמשחק שלו הוא יפה לצפייה. אני גם חושב שכל הפסטיבל סביב המעבר שלו למיאמי עם המשדר של ״ההחלטה״ והמסיבת עיתונאים הדושית הם אחד הדברים הכי חסרי טעם שנראו בהיסטוריה של המשחק.
3. הטענה המרכזית שלי בדיון ההוא היה שבטח לאור האליפות, ברור שלברון עקף את קובי בעיניי הציבור. בעיניי זו עובדה פשוטה, ורק קובי פאנס מובהקים כמוך וכמו פלאש יכולים לנסות להתכחש לזה.
4. פלאש שלף כנגדי את אותו סקר מ2017 שהצביעו בו 90000 והסתיים 60%-40% לטובת קובי. אני הגבתי שסקר מלפני 3 שנים שלא לוקח בחשבון עוד אליפות בפרנצ׳ייז שלישי הוא פשוט לא אקטואלי. לא צריך להזכיר גם הדירוגים של espn, ואת תומר שהביא בגיגול פשוט שלל טורי דעה אקטואלים שאומרים את אותו דבר. (אגב,לגבי דעת הקהל, אתה יודע מה כן עדכני? סקר עדכני עם 179k הצבעות ששם את לברון במקום השני).
5. בשלב הזה אתה ביצעת תמרון נאה (אם בסיבובים עסקינן) והעלת את הטיעון שדעת הקהל לא מעניינת, כי גרמניה הנאצית והיטלר וכל זה, מה שמעניין זה דעת שחקני העבר. ואז הבאת את הסרטון הזה.
6. מבחינתי, גם אם שחקני העבר ידרגו את קובי מעל לברון, זה לא ממש משנה, כי אני דיברתי לגבי דעת הקהל.ובכל זאת, אני אביע שוב את דעתי בנושא הסרטון:
-הסרטון נערך על ידי קובי פאנס. זו עובדה. למה זה משנה? אני חושב שזה ברור, אבל בשבילך נסביר למה. סרטון שמתיימר לקבוע מי עדיף לא יכול להביא רק דעות שתומכות בצד אחד. יש מאות שחקני עבר והווה וכדי לקבוע מה דעת רוב שחקני העבר צריך לעשות בדיקה אובייקטיבית שמביאה תמונה שלמה. סרטון ערוך במגמתיות על ידי קובי פאנס זה פייק ניוז פאר אקסלנס.
גם הסרטון שמביא את אותם 18 שחקנים מציג תמונה חלקית לחלוטין. חלק מהם מדברים על אספקטים מסויימים, למשל על מי קשה יותר לשמור או מי היה ווינר יותר. חלק רואיינו לפני זמן רב וסביר שדברים השתנו גם מבחינתם. (שאק, לארי, מילר). חלק סתם נתפסו במצלמה עונים על שאלה אקראית, טוב שלא מצאו שם גם סרטון של וויד מהבריכה במיאמי ביץ׳ או משהו צועק ״קובי המלך״!
בכל מקרה, הסרטון הזה במקרה הכי אופטימי, מוכיח שיש 18 שחקנים שידרגו את קובי מעל לברון. זה במקרה הטוב משקף את העבודה המאומצת שאותו קובי פאן עשה כדי למצוא שחקנים שיגידו את זה. תרשי לי לנחש את הברור מאליו, שהוא לא ניסה למצוא מישהו שאומר הפוך, ואם הוא מצא במקרה, זה בטח נשאר על רצפת חדר העריכה.

יצא לי לשמוע בשבועות האחרונים המון פודקאסטים שונים, כולל של אוהדי לייקרס כמו סורוקה, וכולם התעסקו בשאלת לברון מול מייקל. אף אחד מהם לא הזכיר את קובי בדיון הזה. יש כאלו שהזכירו את קארים, ראסל, לארי ומג׳יק. אבל ברור לכולם שזה הדיון. קובי לא שם וזה done deal, תרצה או לא

בשולי הדיון, הזכרת מספר פעמים את ה״איירבולים״ של לברון בגמר 2007. מעניין שאצלך איירבול אחד הופך לרבים. מעניין גם שלא הזכרת את ה-4 איירבולים של קובי בחמש דקות האחרונות בהפסד ליוטה בעונת הרוקי שלו . נכון, זה היה בגיל הרבה יותר צעיר, ולא הייתי טורח להעלות את זה בכלל, אבל מאחר שדיברת על סיבוב האמת ועיוות נתונים, חשבתי שכדאי להזכיר גם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 8:50 am 
מנהל פורום

שוויק, המהלך הזה של לברון כשהוא מתחיל צעד וחצי מקו העונשין ותוך שניה מוצא את עצמו מסיים לייאפ בשמאל לא אלגנטי בעיניך? אני משוחד אבל זה בעיני אחד ממהלכי הכדורסל הכי יפים שאני מכיר. ברור שהוא מגיע מיכולת פיזית מדהימה אבל עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 9:21 am 
Junior

שוויק, קודם כל אני מעריך את מה שרשמת מבחינה מקצועית. איפשהו כאוהד הספרס לאורך שנים ציפיתי שזה מה שתחשוב, אבל יפה שלמרות חילוקי הדעות אתה מעלה את זה על גבי הפורום.

בנוגע לדעת הציבור, גם אם אתה צודק וזה אכן כך - זה לא אומר שהדעה היא נכונה. אנחנו רואים את זה גם בשאר תחומי החיים, פוליטיקה וכו'.
דווקא מכיוון שהצינור הראשי שמאכיל את דעת הציבור מגיע מהתקשורת, שם יותר אוהבים סטטיסטיקות ויותר אוהבים את לברון, אז נשמע סביר שציבור גדול יילך אחרי זה.
ראוי לומר גם שהתקשורת מאז ומתמיד לא אהבה את הסגנון הסוליסטי של קובי, את האישיות הלא חיובית לאורך תקופה, הפיצוץ עם שאק, נושא האונס בקולורדו, והעובדה שהוא העז להישיר מבט מול אהוב הקהל והגואט מייקל.
אני מניח שיש סיבות נוספות, אבל השורה התחתונה שלא אהבו אותו ולדעתי גם לא העריכו אותו מספיק. זה התבטא בדירוגים הזויים של ESPN לאורך השנים וחוסר כבוד באופן כללי מצד התקשורת.
כמובן שיש דברים נוספים לדעת הקהל - הרבה אנשים שלא ראו כדורסל או אפילו לא נולדו בתקופות מטורפות של קובי לאורך השנים, ובמיוחד עם מספר 8. זיכרון קצר אולי גם, והליכה אחרי הטרנד והעכשווי.

חוץ מזה, אני לא מבין למה אתה שוב ושוב מתעלם ממה שאני אומר, וממשיך להתייחס אך ורק לסרטון, אז פעם אחרונה:
הייתה הודעה נוספת מעבר לסרטון, בה הציטוטים, הכתבות והסרטונים מובאים באופן מלא ולא ערוך.
viewtopic.php?f=1&t=18791&start=525 - התגובה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 9:34 am 
Hall of Famer

אני רק אוסיף משהו לגבי התקשורת. לפחות ב-5 השנים האחרונות, אם לא יותר, התקשורת מאד מוטית סטט' מתקדמות. במבט של סטט' מתקדמות לברון מדהים, קובי הרבה פחות. אנשים כמו ג'ון הולינג'ר בעבר, קווין פלטון מאי.אס.פי.אן וברור שיש עוד אנשי תקשורת שזאת זווית הראיה שלהם.

בשנות התשעים למשל, דיוויד רובינסון היה חביב המדיה. יותר מיואינג ברור, אבל גם יותר מהאקים. הסיבה הייתה מדדים שהיו נפוצים אז. דיוויד רובינסון היה מלך המדדים הללו. יותר מהאחרים. היה מדד IBM שבמשך שנים רובינסון היה המוביל במדד הזה. הוא זכה בפרס 5 פעמים. בארקלי היה אחריו עם 3 זכיות, מייקל עם 2 והאקים זכה פעם אחת.

התקשורת הרבה פעמים מסתכלת על שחקנים דרך סטט' או דרך משקפיים פופולאריות באותה תקופה. במשקפיים הללו לברון היה עדיף על קובי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 9:44 am 
Junior

ראובן כתב:
שוויק, המהלך הזה של לברון כשהוא מתחיל צעד וחצי מקו העונשין ותוך שניה מוצא את עצמו מסיים לייאפ בשמאל לא אלגנטי בעיניך? אני משוחד אבל זה בעיני אחד ממהלכי הכדורסל הכי יפים שאני מכיר. ברור שהוא מגיע מיכולת פיזית מדהימה אבל עדיין.

זה בעיניי מהלך לא אלגנטי בדיוק מהסיבה שהזכרת: זה מהלך שכולו כוח. כל הלייאפים האלו שהוא סיים בגמר שקראודר והירו נתלים לו על הכתפיים היו מרשימים כמובן, אבל לא אלגנטיים בעליל. ואם כבר דושיות, אז הקטע הזה של לברון של ניפוח שרירים אחרי מהלך כזה, אז זה.
(מצד שני, הראיית משחק של לברון ויכולת המסירה זה משהו שאני מאוד נהנה לראות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 9:50 am 
Junior

מאסטר כתב:
חוץ מזה, אני לא מבין למה אתה שוב ושוב מתעלם ממה שאני אומר, וממשיך להתייחס אך ורק לסרטון, אז פעם אחרונה:
הייתה הודעה נוספת מעבר לסרטון, בה הציטוטים, הכתבות והסרטונים מובאים באופן מלא ולא ערוך.
http://www.salnews.com/forum/viewtopic. ... &start=525 - התגובה האחרונה.

אמנם התייחסי לסרטון אבל כל מה שכתבתי תקף לציטוטים. מבחינתי הציטוטים והסרטון הם אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 4:26 pm 
Junior

ההודעה מכילה כתבות וסרטוני יוטיוב ניטראלים לחלוטין, כולל מהאתרים של מיאמי וטורונטו. אם היחס הוא אותו דבר זה מראה ששום דבר לא יזיז אותך מהעמדה שלך, ואפשר להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 22, 2020 5:05 pm 
מנהל פורום

טוב, אני אאלץ לראות מחדש את הלייקרס-מיאמי כדי למצוא לך את המהלך הספציפי שעליו דיברתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 26, 2020 3:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מוזר קצת שאנשים ממשיכים להזכיר את הקבוצה של לברון עם אילגאוסקאס ויוז מלפני 13 שנה כשמאז ועד היום (אולי מלבד העונה שעברה) כל קבוצה שהוא עובר (או חוזר) אליה זה רק לצד סופרסטארים אחרים. עזבו את הביג 3 במיאמי או קליבלנד, רק תספרו את כמות הטבעות וסדרות הגמר ברזומה של השחקנים שהיו לצידו בלייקרס העונה (+ 3 בחירות ראשונות לשעבר).

לשאלה בכותרת של הת'רד, איך מישהו חושב שהוא אי פעם יעבור את ג'ורדן כשהוא עדיין מדורג מאחורי בירד כסמול הכי טוב בהיסטוריה? :nez-nayu:

ואם כבר משפטים הומרים, זה המשפט האהוב עלי בכל הת'רד:
בנוגע ל"שני מאז שנות ה90", חלק יגידו שני וחלק שלישי. (פלאש על לברון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: