סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 7:38 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
איזה שחקן נהדר ואיש חמוד זה יאניס.

הבאקס הם הוכחה נוספת לחשיבותה של סבלנות, אני לא חושב שזה מתאים לכל קבוצה בכל סיטואציה, אבל כשיש לך שחקן כמו יאניס ביד לא הולכים ושוברים את הקבוצה כל קיץ מחדש בשביל לרצות אותו, ולא הולכים וזורקים כסף סתם בשביל זה ולא הולכים וזורקים מאמן רק כי הוא לא אגדי, משפרים בקטנה, בשוליים, עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, מוסיפים כל פעם עוד קצת, משדרגים כל פעם עוד קצת ואז לוקחים אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 8:13 am 
מנהל פורום

או שלא לוקחים וגם אז אני בעד השיטה הזו, איפה שמתאים
איפה לא מתאים? יחסים רעילים למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 8:24 am 
Senior

אם יש משהו אחד שלמדתי בפלייאוף הזה זה שכריס פול לוזר. ו-וינר. ולוזר.
ודווין בוקר העתיד של הליגה והוא גם לא ברמה.
ומילווקי שילמו הרבה יותר מדי על הולידיי ולא השתפרו בכלל.
ומידלטון השחקן הכי טוב שלהם והוא חושך מוחלט.
ויאניס הוא נחמד אבל הוא לא סופרסטאר. והוא נגר. סייד קיק.

כל הזמן לומדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 8:28 am 
Junior

satriani כתב:
נורטון כתב:
satriani כתב:
sheky כתב:
יאללה, שלח האליהופ 2 ידיים של פאטי מילס, קמפציו וטריי יאנג . תראה לי כמה זה קל לדפוק האלי הופ 2 ידיים בזמן משחק (וזה בלי להתייחס לגיל של פול). אתה יכול להוסיף גם אתה הדאנקים תוך כדי משחק של תומאס, נאש, קיד, בריאה ועוד חברים באיזור הגובה הזה.

https://www.facebook.com/watch/?v=1997548060287581
https://www.facebook.com/watch/?v=685437528831850
כמעט כל שחקן בליגה מטביע. אתה כנראה לא יודע את זה וזה בסדר. יש כאלו שלא יודעים דברים בסיסיים.
אתלטיות זה מגוון של דברים אבל רק בפורום ההזוי הזה פול נחשב אתלט בגיל 36. והכי מצחיק שאתה כן מתייחס לגיל. אתה אפילו לא מבין את הטיעון של עצמך

שני קטעי הוידאו אינם תוך כדי משחק, רק אומר
למרות זאת, כן, נו, פול ברמת הליגה הוא לא יותר מאתלט בינוני

זה אותה טבעת. אם אתה מסוגל להגיע לגובה X אתה מסוגל גם במשחק. והוידאו שראינו היה בפאקינג אולסטאר שזה אימון.
אבל נחמד לראות שיש פה הסכמה על דבר שהוא די ברור.

סטריאני אתה אידיוט, באמת אין לי הרבה מה להגיד. תן לי הטבעה במשחק, אם אין לך אז סתום ת'פה.
נראה לך שקמפצ'ו יכול להטביע במשחק? הוא בקושי מגרד את הטבעת בעאלק דאנק הזה.
אולסטאר זה לא אימון. אימון זה אימון. אם אתה רוצה שאני אסביר לך מה ההבדל בין שתי מילים שונות אני אשמח להסביר כי אני רואה שעד כה אתה ממש מסתבך עם הבנה של מילים והמשמעות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 8:36 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
או שלא לוקחים וגם אז אני בעד השיטה הזו, איפה שמתאים
איפה לא מתאים? יחסים רעילים למשל

כן, אני לא חושב שאליפות לבדה מגדירה הצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 9:46 am 
Freshman

חייב להגיד שקצת תת רמה מה שהולך פה..אבל כמה נק בכל זאת
1)יכול להבין את המושג על פול שהוא לא קופץ מעל דף נייר(הוא התכוון יחסית לליגה)
2)חושב שהליגה היום בהרבה יותר אתלטית מפעם(תמיד יש איזה שון קמפ וגורדן וכ אבל אני מדבר יחסית).מכמה משחקים שראיתי אז והיום יש שינוי ענק בכמות האליהופים וכמות היוניקרונים שיש היום
3)להגיד שניו יורק הייתה מנצחת את אטלנטה זה לא ככ ניתן להשוואה.. הרי אם אטלטה הייתה משחקת ומתאמנת עם שיטות ההגנה של פעם אז גם הם היו מרביצים וכו.מבחינה התקפית אין ספק שהליגה היום בהרבה יותר טובה מפעם.לגבי הגנתית לא חושב שזה בר השוואה(יש סרטון ביוטיוב שמדבר על זה)
4)בולנאוזר מאמן טוב..מאמן ענק?לא יודייע..אבל מאמ ןגרוע הוא בטוח לא
5)לגבי יאניס..האם אפשר להשתמש בו יותר טוב?בהחלט (רק דמיינו את השילוב שלו למשל עם פול) אבל מפה ולהגיד שהוא שחקן גרוע ולא בטופ 3 בליגה?הזיה!ברור שיש לו חסרונות..אין דבר כזה שחקן בלי חסרונות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 9:54 am 
Hall of Famer

לפני המשחק קראתי איפשהו שפיניקס צריכה את כריס פול ה - point god שהוא היה בעבר. אז הם לא קיבלו אותו. point god משמעו שליטה אבסולוטית בקצב המשחק, שליטה בקבוצה שלך, לדאוג שהשחקנים יקבלו את הכדורים איפה שהם רוצים ומתי שהם צריכים. פול בסופו של דבר סיים עם 5 אס' על 3 איב'. אבל כשפול, מתישהו ברבע השני, הבין שזה לא עובד הוא נתן לפיניקס משהו אחר שהיא נזקקה לו, גו טו גאי התקפי. מה שיאניס עשה הלילה היה מופלא (למרות שזה קצת מוריד מגדולה שמה שאתה זוכר ממשחק 50 נק' דומיננטי בטירוף בהתקפה ובהגנה זה העובדה שהשחקן קלע מעולה מהקו), אבל פול לא נפל ממנו בהרבה. הקרוס אובר שמפנה אותו לזריקה פנויה מחצי מרחק הוא אחד מכלי הנשק היותר קטלניים שיצא לי לראות והוא עושה את זה בכזאת אפקטיביות וגם בקלאס. היה ממש מהנה לראות את פול היום וגם מבאס.
דווין בוקר לא השחקן הכי חכם בעולם (אני האנטי סטריאני) ופיניקס בעטה בדלי ברבע השלישי עם כמה פספוסים קלים שעזרו לבאקס להשתלט על המשחק.
אני גם לא כל כך הבנתי את ההגנה של הסאנס. רוב הזמן הם פשוט נתנו את אייטון כקורבן למולך יאניס בהגנה אחד על אחד בסיסית. איפה הקיר המפורסם של ההגנה שמונע מיאניס להגיע לטבעת? משחק מספר 6, אין חזרה, הסכימה ההגנתית לא עובדת, ואתה ממשיך עם אותו דבר?
ומעל לכל, הצגה מדהימה של יאניס. כשאני חושב על הצגות של שחקן יחיד במשחק גמר עולה כמובן משחק 42 הנק' של מג'יק, משחק השפעת של ג'ורדן, משחק מספר 6 מול הלייקרס של אייזיאה עם הרבע השלישי והקרסול, הטריפל דאבל הראשון של ג'יימס וורת'י בקריירה שהסתיים גם עם מעל 40 נק' דווקא במשחק מספר 7 באותה סדרה, משחק 3 הארכות בין הבולז לסאנס ב-93 עם ההצגה של קיי.ג'יי, דוויין ווייד מבין שאחרת זה לא יעבוד, מרים מפסק ולבד מנצח את משחק מספר 3 ב-2006 (ואח"כ את משחק 4, 5, 6), אלן אייברסון מתעלל בטיי לו ומצליח לעשות בפלייאוף 2001 מה שאף אחד אחר לא הצליח וזה לנצח את הלייקרס ואני מניח שאפשר להוסיף עוד כמה. אז יאניס שם בצמרת הגבוהה. כנראה לא המשחק של מג'יק או זה של השפעת, אבל מיד אחרי בהחלט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 10:02 am 
Sophomore

כן, כל ההיילייטס של המשחק, רצוף במהלכים של יאניס מרחף מעל אייטון חסר האונים בדרך ללייאפ קליל. גם אני לא מבין את המאמן של פניקס.

החטיפה של הולידיי והאליהופ של יאניס בעקבותיה עוד ייכנסו לפנתיאון המהלכים הגדולים בהיסטוריה של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 10:05 am 
Senior

לדעתי אחרי הרבע הראשון זה היה אחד המשחקים הכי חלשים שראיתי של מילווקי, לא כולל את יאניס. מידלטון היה נראה בשוק לעתים, הולידיי לא פגע בכלום (אבל שוב היה ענק בהגנה), כל הקבוצה בועטת בדלי בכל פעם מחדש, אולי חוץ מפורטיס. רק 36 נק' ל'שאר הבאקס' ברבעים 2-4!
And then there's Giannis....

באמת אחת ההופעות הגדולות של העשור האחרון, עם קייס טוב להכי גדולה.
אני שוב אגיד - זה לא אותו השחקן שהוא היה אפילו לפני חודשיים, ה17-19 מהקו זו רק עוד דוגמא לזה.
הטיעון שהוא 'נגר' או 'טיפש' היה אידיוטי בעיני גם לפני שנה, אבל אני בשוק שאנשים עדיין המשיכו לקרוא לו ככה עמוק בתוך סדרת הגמר המופלאה שהוא נתן. אני לא מופתע כל-כך, כי אנשים נוטים להיות טיפשים בעצמם, או סתם להתאהב בהוט-טייקס, או פשוט להתלהם על כל שחקן לא משולם, אבל עדיין - לפני 12 שעות היו כאלו שאמרו שמידלטון צריך להיות הMVP של הגמר הזה!

הייתה אחלה סדרה, מילווקי אלופה ראויה, גם אם היא הייתה צריכה קצת מזל כדי להגיע הנה, באד עשה עבודה מעולה ואני מסכים שהתוצאה של הסדרה הזו לא צריכה להוריד מההישג של פיניקס. היה ממש ממש אחלה פלייאוף, מאוד נהניתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 10:44 am 
Senior

יאניס אנטטקומפו הוא האיש הנחמד ביותר בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 10:53 am 
Junior

יאניס חייזר שנחת לשחק כדורסל
מילווקי אלופה חמודה ממש... חבורה מלוכדת וראויה. לא קבוצת על, פשוט טובים.

מישהו זוכר ביגמן עם משחק אליפות ברמה הזו? 50-14-5, הגנה התקפה ריבאונד, לא אנושי?
לא זוכר משהו כזה משאק או דאנקן או האקים, לא שמעתי על משחק אליפות כזה בכלל מאז אולי מג'יק ב1980.
אני לא חושב שדוראנט היה מתעלה עד כדי כך, בלוקים ושליטה מוחלטת הגנה והתקפה, והיו לו הזדמנויות.
יאניס הפך לטוב בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 11:02 am 
Junior

לא יודע אם יאניס הפך לטוב בעולם ( אני מתקשה להמר עליו גם כאלוף שנה הבאה) אבל זו אליפות סופר סופר מרשימה מצידו.

המספרים שהוא העמיד בגמר (לא רק במשחק האחרון, בכל הסדרה) הם מטורפים. 35.2 נקודות למשחק ב61.8% מהשדה עם 13.2 ריב',5 אס' ו1.8 חס'. מספרים מדהימים ביעילות פסיכית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 11:11 am 
Junior

אני דווקא חושב שיאניס ישתפר יותר שנה הבאה
ויקח ריפיט. זו קבוצה עם שילוב נפלא של אנרגיה, חיבור, הגנה מעולה, שחקני האסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 11:22 am 
Hall of Famer

אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 11:25 am 
Sophomore

אני גם חושב שליאניס עוד יש לאן להשתפר (ואת הדרייב הדרוש לכך). אבל אני לא יודע אם הבאקס יעשו ריפיט. זה מאוד קשה. מה שכן, טאקר הוא השחקן המשמעותי היחיד שלא חתום לשנה הבאה, כך שהמשכיות יש. לפורטיס יש אופציית שחקן, אני מניח שיוותר עליה ויחתום על חוזה חדש בבאקס (לפי כל הדיבורים שלו על העיר והקבוצה, מאמין שהוא יישאר שם גם בפחות כסף מאשר במקומות אחרים). אין להם בחירה בסיבוב הראשון, אבל כן את הבחירה הראשונה בסיבוב השני שאולי אפשר למצוא בה שחקן רוטציה. חוץ מזה הם הרבה הרבה מעל הקאפ, יהיה להם קשה לעבות את הסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 11:32 am 
Junior

בדרך כלל שחקן על ברמה הזו די טורף את הקלפים והריפיט תלוי בו. בשיפור של יאניס. בעיני יש לו עוד הרבה מקום להשתפר, עם הגב לסל , בקליעה מבחוץ, בניהול משחק, בהובלה.
עד עכשיו יאניס השתפר כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 11:52 am 
Sophomore

יאניס שחקן אדיר ונתן סדרת גמר עצומה. אבל אני לא חושב שהוא בלתי מנוצח או רמה מעל שאר הליגה והכל תלוי בו. הם היו רחוקים חצי סנטימטר של הנעל של דוראנט מלעוף בסיבוב השני.
אז אני לא אומר שהם לא יכולים לקחת ריפיט, ואני איתך שיאניס עוד הולך להשתפר. אבל להגיד "הריפיט תלוי בו"? לא מסכים. לקחת אליפות זה הישג שתלוי בהמון המון דברים ופרטים - חלקם בשליטה מסוימת של הקבוצות, חלקם רנדומליים לגמרי. הבאקס אלופים עכשיו, הם נהנים מזה, והם יהיו הקבוצה לנצח כשתתחיל העונה הבאה. אבל יש עוד קבוצות ועוד שחקנים שיש להם מה להגיד בנידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 12:10 pm 
Senior

אני גם לא חושב שהריפיט תלוי ביאניס, גם האליפות הזו, שהייתה מאוד מרשימה, הגיעה עם לא מעט מזל.
אז הגיוני שיאניס יהיה טוב יותר העונה הבאה, והם ישמרו על כל הסגל + יקבלו את דה-וינצ׳נזו בחזרה, אבל הם רחוקים מלהיות הפייבוריטים הברורים.
יהיו סופר-טימס שאולי יצליחו להישאר בריאות יותר בפלייאוף הבא, קליי חוזר והווריורס עוד יכולים להוסיף עוד כוכב. לילארד עשוי למצוא את עצמו בג"ס, או בפילי או אנא עארף, קוואי עוד יכול לחבור לכוכב אחר (תרתי משמע כשמדובר בקוואי). עוד מאוד מוקדם.
יש לי תחושה שאתה קצת נוטה להיסחף עם הנבואות שלך בלהט הרגע, פלאש, זו לא הפעם הראשונה שאתה מאוד נחרץ לגבי דברים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 12:35 pm 
Hall of Famer

כל הכבוד ליאניס ומילווקי אבל חייבים לזכור שהיו העונה המון פציעות של כוכבים במאניטיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 12:48 pm 
Sophomore

אני חושב שמילווקי זו אחת הקבוצות הבודדות שכל שחקן אצלה בסגל יכול לאיים בקליעה מבחוץ באופן רציני, וזה עזר להם מאד לרווח את המשחק.
אם ימשיכו עם המגמה הזו, יהיה להם ממש טוב גם בעונה הבאה. אצל פיניקס למשל אייטון לא ממש אופציה לקליעה מבחוץ (נראה לי שהוא ניסה בתחילת העונה, אבל בפליאוף זה לא היה קיים) מעניין איך היו נראות החדירות של בוקר אם גם היה אפשר להציב את אייטון על קשת השלוש כאיום מסוים.

עוד לגבי פיניקס :
הפעם הראשונה בפליאוף הנוכחי שהם לא מתמודדים מול קבוצה שאחד הכוכבים שלה פצוע או חווה פציעה במהלך הסדרה.

בוקר מסיים פליאוף עם 32% מעבר לקשת שימו לב לחוסר היציבות ולאחוזים בגמר:
1-8
7-12
1-7
0-3
2-4
0-7

רחוק מאד מקליי תומפסון, ריי אלן, רג'י מילר, לילארד וסטף.
ובסדרת הגמר הוא זרק הרבה יחסית מבחוץ מה שכנראה פגע בקבוצה שלו.
מעניין יהיה לעקוב אחרי הקליעה שלו מבחוץ גם בעתיד. סך הכל זה פליאוף ראשון שלו.

השאלה הגדולה כמובן מבחינת השמשות זה מה יקרה עם החוזה של פול בשנה הבאה, ולאן הם הולכים אם פול לא נשאר איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 1:48 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
אני חושב שמילווקי זו אחת הקבוצות הבודדות שכל שחקן אצלה בסגל יכול לאיים בקליעה מבחוץ באופן רציני, וזה עזר להם מאד לרווח את המשחק.

אהמממ, יאניס, אהממממ

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 1:58 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ehud כתב:

אהמממ, יאניס, אהממממ

בעונה הרגילה שלשה אחת למשחק ב 30%, זה נחשב סוג של איום.
בפליאוף הנוכחי יאניס היה מזעזע מבחוץ (בפליאוף הקודמים הוא היה סתם לא טוב),
אבל אי אפשר לומר ששחקנים של פיניקס לא ניסו להתקרב אליו שהוא כדרדר באזור קשת השלוש.
וכמובן שברגע שגבוה של פיניקס יוצא אליו, יש לזה השפעה על החדירה שלו ועל החדירה של שאר השחקנים בקבוצה.

שדיאנדרה אייטון עמד על קשת השלוש, לא היה צורך שמישהו התקרב אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 3:23 pm 
Sophomore

פוציץ' כתב:
לטעמי, הרבה בסדרה הזאת תלוי בכשירות של יאניס. אם הוא איכשהו בכושר טוב, הסאנס יהיו בבעיית מאצ' אפ לא קטנה בסדרה. אם אני מסתכל על החמישייה של הסאנס, אז מלבד אייטון כולם נמוכים מידי בשביל לשמור אותו. ברידג'ס 2.01, קראודר 1.98, בוקר 1.96 ופול 1.83. הבעיה שאם אתה שם את אייטון על יאניס, מה שכנראה יקרה, זה אומר שאחד מהשחקנים האחרים שציינתי יצטרך לשמור על ברוק לופז ואז כמו בסדרה מול ההוקס וברוקלין, המאצ' אפ הזה יגרום לכך שלבאקס ייווצר יתרון עצום בריב' התקפה.

זה מה שכתבתי לפני שהסדרה החלה. בסוף בסוף, מילווקי לטעמי ניצחה בגלל הבדלי סייז מטורפים שיש בין הקבוצות. הבאקס בכל עמדה על המגרש גבוהה וארוכה יותר מפיניקס וזה התבטא בשליטה מוחלטת בריבאונדים והליכה לקו(יאניס לבדו במשחק האחרון הלך לקו יותר מכל שחקני הסאנס ביחד).
אגב, אני בהחלט רואה את זה שבעונה הבאה קבוצות אחרות יתחילו לחשוב על כל מיני יאניס סטופר כמחשבה לסדרה עתידית מול הבאקס, כמו שהיה למשל עם שאק בזמנו. לשים מולו "גמדים" כמו קראודר או גבוהים עם רגליים איטיות כמו אייטון זו בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 3:51 pm 
Junior

stavs כתב:
אני גם לא חושב שהריפיט תלוי ביאניס, גם האליפות הזו, שהייתה מאוד מרשימה, הגיעה עם לא מעט מזל.
אז הגיוני שיאניס יהיה טוב יותר העונה הבאה, והם ישמרו על כל הסגל + יקבלו את דה-וינצ׳נזו בחזרה, אבל הם רחוקים מלהיות הפייבוריטים הברורים.
יהיו סופר-טימס שאולי יצליחו להישאר בריאות יותר בפלייאוף הבא, קליי חוזר והווריורס עוד יכולים להוסיף עוד כוכב. לילארד עשוי למצוא את עצמו בג"ס, או בפילי או אנא עארף, קוואי עוד יכול לחבור לכוכב אחר (תרתי משמע כשמדובר בקוואי). עוד מאוד מוקדם.
יש לי תחושה שאתה קצת נוטה להיסחף עם הנבואות שלך בלהט הרגע, פלאש, זו לא הפעם הראשונה שאתה מאוד נחרץ לגבי דברים כאלו.

אני לא נחרץ, ודאי שסופרטימס יוכלו לנצח אם יתאגדו
גם את מייקל אני מאמין שסופרטים מתאימה יכלה לנצח
כרגע במצב הנוכחי בNBA, אני חושב שהעונה הבאה בעיקר תלויה ביאניס ואיך קבוצות יתאימו את עצמם אליו.
האיש הרגע נתן את סדרת הגמר הראשונה שלו, וזו כנראה סדרת הגמר הכי טובה ששחקן כלשהוא נתן ב20 שנה האחרונות. יש שיגידו שזו התצוגה האישית הכי טובה מאז ג'ורדן ב93.

די ברור שהוא לא מיצה את הפוטנציאל שלו ועוד לא בשיאו, וכבר הוא יודע להרים את הקבוצה ולתת מקום לשאר, הגנתית הוא חיה בצבע ובעזרה... הוא הפך את הסדרה מפיגור 2-0 בתצוגות ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 21, 2021 4:09 pm 
Junior

מבסוט מאוד בשביל יאניס שקיבל את ה-vindication שלו. כמו במקרה של לילארד, אני מאוד מעריך כוכבים שנשארים בקבוצות שלהם ומנסים לנצח שם במקום לחפש נתיב קל יותר. מבחינתי זו נקודת אור קטנה בפלייאוף די נוראי.
מה שכן, אני לא חושב שמילווקי אפילו פייבוריטים לריפיט. הכל קם ונופל על הבריאות של ברוקלין. אם הם מצליחים איכשהו להגיע לפלייאוף בבריאות סבירה כל הקבוצות יכולות לעמוד ולהסתכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: