סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סלטיקס-נטס, הסדרה
הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 5:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה מדהים איך שחקנים בסלניוז מזדקנים ועוברים את שיאם במחי סדרה אחת. אליבא דסטריאני, דוראנט היה השחקן הכי טוב בעולם רק בפלייאוף הקודם. ופאף; כבר מעבר לשיא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 5:35 pm 
Junior

דניאל כתב:
זה ממש לא היה הדיבור עליהם אחרי השנה שעברה או בדצמבר השנה. דיברו על כוכב שהמודל שלו לחיקוי זה קובי בראיינט, על שחקנים שלא מחוייבים ברמה שצריך להפריד את הצמד טייטום - בראון, על סמארט בכלל דיברו בכמה טריידים, הורפורד נתפס לא כערך אלא כמחיר שיש לשלם כדי להפטר מהחוזה של קמבה. ומזכיר שאת חלק מהבסיס שרץ כמה שנים פירקו כשהחליפו מאמן ושמו אותו במקום ה-GM.

האם זה נחשב לפירוק? נראה לי שסטיבנס הטמיע יסודות מספיק חזקים, ובנוסף לכך דאג להביא מאמן שרואה איתו עין בעין. המשמעות הגדולה יותר היתה החלפת איינג' בסטיבנס, ואני לא אתפלא אם ההחלפה הזאת נבעה בין היתר מכך שאיינג' די שרף את עצמו בקרב ג'יאמים יריבים כמי שמנסה לחלוב כמה שיותר בדיוני טריידים על מנת להיות הצד ש"מנצח בהם".

לגבי סמארט, אכן דובר על טרייד ומנגד, קראתי איפשהו שבוסטון סירבה להצעה של הורטר ורדיש עבורו, שזו חבילה לא רעה תמורת רול פלייר שאינו אולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 5:53 pm 
Hall of Famer

בוסטון (לטוב ולרע, הם יכולים כמו כלום לעוף מהפלייאוף בסיבוב הבא) הם הדוגמא הכי מובהקת לבדיוק ההיפך מ"פירוק והרכבה":
שלושת השחקנים המובילים נמצאים שם מיום שדרכו לראשונה על מגרש NBA (כנ"ל גם 2 הוויליאמסים ופריצ'ארד)
הורפורד ותייס הוחזרו לקדנציה שנייה (לאחר 3 ו-3.5 עונות בקדנציה הראשונה בהתאמה)
רק דרק ווייט למעשה מקבל כעת דקות כ"שחקן חדש במועדון"

פתאום חשבתי איזה סיפור נפלא הוא תייס:
התחיל לשחק ביורוליג במדי באמברג רק בגיל 25.5. נתן 2 עונות נחמדות אבל לא משהו ספקטקולרי: 10 נקודות ו-4.5 ריבאונדים במשחק.
כעת כבר עונה חמישית ב-NBA, קיבל 14-15 דקות למשחק בשתי עונותיו הראשונות, 20-25 דקות בשלוש העונות האחרונות. משפיע, משחק בפלייאוף.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 5:57 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עמוס לב כתב:
קודם כל, הסרטן הזה הגיע ל-3 גמרים רצופים ובאחד מהם גם הצליח לקחת אליפות. אז כנראה שגם עם כל הגרורות קבוצה איתו יכולה להגיע לאנשהו.
מצד שני, נדב, אם אתה מקבל את הנרטיב של גואטה שאי אפשר לצאת עם קיירי למלחמה, אז מה זה חשוב כמה מהיר הקרוס אובר שלו, או היכולת שלו להגיע לטבעת.
הסיפור עם קיירי הוא מנטלי. אני חושב שהאופי הבעייתי שלו מוריד הרבה בתרומה שלו לקבוצה לעומת הכישרון הגדול שלו ובסופו של דבר הערך שלו יותר נמוך מיכולות הכדורסל שלו. אבל מצד שני, זה לא שאי אפשר לנצח איתו. זה קרה כבר. השנה זה כבר לא יקרה.

אבל אצלי זה מסתדר, כי אני לא מאלה שעוסקים בדירוגים בראש ולפי זה בונים תיאוריות של מה מנצח.

קיירי הוא כוכב כדורסל ביכולות, עם רזומה מוכח (וכמו ששנינו ציינו, גם אחד שבכל זאת לקח אליפות), עם מעמד של כוכב ואפילו די בכיר בליגה. הוא גם חרא של טימייט ובנאדם עם אופי בעייתי, שבאופן אישי לא הייתי רוצה בקבוצה שלי, ולכן טענתי כל הזמן שהסלטיקס פייבוריטים. קיירי יותר מוכשר בכדורסל מג'יילן בראון ומרקוס סמארט, יותר "כוכב" מהם, אבל אני מעדיף אותם עליו. אצלי אין סתירה.

אני מבין שאני כן מאלה שעוסקים בדירוגים בראש ובונים תיאוריות של מה מנצח.
עכשיו אתה כבר נכנס להגדרה של מה זה כוכב כדורסל. אני מסתכל על התואר כוכב כשחקן תורם, מוביל, שגורם לקבוצה לנצח. אם אתה מסתכל על כוכב בצורה הזאת וגם מקבל את נראטיב הסרטן, אז יש לך סתירה. אם אתה מסתכל על הגדרת כוכב כסך הסטט', הפרסים והכישרון, אז באמת הכול מסתדר. אבל ההגדרה שלך באמת לא אומרת הרבה על מי זה השחקן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:17 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Hacohen כתב:
עמוס לב כתב:
קודם כל, הסרטן הזה הגיע ל-3 גמרים רצופים ובאחד מהם גם הצליח לקחת אליפות. אז כנראה שגם עם כל הגרורות קבוצה איתו יכולה להגיע לאנשהו.
מצד שני, נדב, אם אתה מקבל את הנרטיב של גואטה שאי אפשר לצאת עם קיירי למלחמה, אז מה זה חשוב כמה מהיר הקרוס אובר שלו, או היכולת שלו להגיע לטבעת.
הסיפור עם קיירי הוא מנטלי. אני חושב שהאופי הבעייתי שלו מוריד הרבה בתרומה שלו לקבוצה לעומת הכישרון הגדול שלו ובסופו של דבר הערך שלו יותר נמוך מיכולות הכדורסל שלו. אבל מצד שני, זה לא שאי אפשר לנצח איתו. זה קרה כבר. השנה זה כבר לא יקרה.

אבל אצלי זה מסתדר, כי אני לא מאלה שעוסקים בדירוגים בראש ולפי זה בונים תיאוריות של מה מנצח.

קיירי הוא כוכב כדורסל ביכולות, עם רזומה מוכח (וכמו ששנינו ציינו, גם אחד שבכל זאת לקח אליפות), עם מעמד של כוכב ואפילו די בכיר בליגה. הוא גם חרא של טימייט ובנאדם עם אופי בעייתי, שבאופן אישי לא הייתי רוצה בקבוצה שלי, ולכן טענתי כל הזמן שהסלטיקס פייבוריטים. קיירי יותר מוכשר בכדורסל מג'יילן בראון ומרקוס סמארט, יותר "כוכב" מהם, אבל אני מעדיף אותם עליו. אצלי אין סתירה.

אני מבין שאני כן מאלה שעוסקים בדירוגים בראש ובונים תיאוריות של מה מנצח.
עכשיו אתה כבר נכנס להגדרה של מה זה כוכב כדורסל. אני מסתכל על התואר כוכב כשחקן תורם, מוביל, שגורם לקבוצה לנצח. אם אתה מסתכל על כוכב בצורה הזאת וגם מקבל את נראטיב הסרטן, אז יש לך סתירה. אם אתה מסתכל על הגדרת כוכב כסך הסטט', הפרסים והכישרון, אז באמת הכול מסתדר. אבל ההגדרה שלך באמת לא אומרת הרבה על מי זה השחקן.

לא התייחסתי אליך לגבי דירוגים בראש ותאוריות, אלא למי שבדיעבד פתאום אומר שהכשרון של דוראנט וקיירי לא גדול משל טייטום ובראון.

עכשיו תראה, לך ולי היה ויכוח לגבי בוסטון וברוקלין לפני כחודש ושלושה שבועות. אצטט:

Hacohen כתב:
shmueliki כתב:
גארט אלן עכשיו שבר אצבע או משהו
לא התעדכנתי בדיוק בצפי
אבל קליבלנד כבר יכולה להתדרדר ממש

אני אופתע אם אלופת המזרח לא תהיה מילווקי, פילי או מיאמי

אתה תופתע מבוסטון אלופה? אני משוחד במקצת (אם תעיר אותי באמצע הצהריים, אשבע לך בנקיטת חפץ שהסגל הנוכחי הוא הטוב בהסטוריה של המשחק, ועוד יפיקו עליו סדרה מונומנטלית שתיקרא "הריקוד האחרון באמת"), אבל אין בליגה הרבה צוותי ווינגים טובים מטאטום את בראון, רוברט ויליאמס מתחיל להגשים את ההבטחה להיות ת'יאו רטליף משודרג ולצד הורפורד זה קו קדמי קשוח שאתה רוצה בפלייאוף, וזו קבוצה מאומנת ביותר ותלכיד חזק. וזה עוד בלי מילה על סטאוסקאס.

ברוקלין בעיניי, עם כל הכבוד לדוראנט ושות', זה לא סחורה. המאזן שלהם לא משקר, הם לא תלכיד לאליפות.

עמוס לב כתב:
ב-3 השנים האחרונות בוסטון בוסטון הודחה בסיבוב הראשון, הגיעה לגמר מזרח ועפה בסיבוב השני.
אם מסתכלים על 5 השנים האחרונות, אז לבוסטון היו ריצות פלייאוף יפות, אבל עד השנה כל עונה המאזן הפך פחות ופחות טוב. העונה זה ישתנה כשהסלטיקס עברו את ה-50% שהיה להם בעונה שעברה ובקצב הנוכחי הם יגיעו למאזן כמו לפני 2 עונות או לפני 3 עונות. אם הם ימשיכו את קצב עשרת המשחקים האחרונים (8 ניצ') אז הם יגיעו ל-52 ניצ'.
בכל מקרה, אני לא מאמין בבוסטון.
מיאמי, מילווקי, פילי הם המועמדות המשמעותיות בעיני. ברוקלין יכולה להפתיע.

דניאל כתב:
Hacohen כתב:
ובגלל שאנחנו אוהבים רקורד של שלוש עונות אחורה, הנה דוראנט (עונה 15 בליגה) בשלושת הפלייאופים האחרונים:

עף בסיבוב השני, לא שיחק בגלל פציעה, עף בסיבוב השני.

איך עף סיבוב שני ב-2019. גולדן סטייט הגיעה לגמר. הוא אמנם נפצע בסיבוב השני (והיה עד אז עם ממוצע של 34 נק' למשחק) אבל עוד הספיק לשחק 12 דק' בגמר. הוא בטח לא עף סיבוב שני.
חשוב גם לציין שבשנה שעברה הם אמנם עפו סיבוב שני אבל זה היה במשחק 7, בהארכה, מול האלופה ואחרי שאיבדו את קיירי במצב שהסדרה ב-2-2
לדעתי בפלייאוף נתון (ולא בהסתכלות קדימה) דוראנט הוא השחקן הראשון שהייתי בוחר מכל השחקנים בליגה שייקח אותי רחוק בפלייאוף

טעות שלי.

אבל הנקודה היא שעם כמה שדוראנט שחקן אדיר (והוא אדיר מאד), גם הוא מתבגר וגם הוא לא מידאס. הנטס לא נראים טוב. אין דרך להוציא טוב את התקופה האחרונה שלהם, שבה הם היו אמורים לתת גז ולשפר עמדות בפלייאוף אבל בפועל לא מפסיקים להפסיד.

עמוס לב כתב:
Hacohen כתב:
אה, בלי לשים לב טאטום ובראון כבר בעונה החמישית והשישית בליגה.

נוביצקי לקח אליפות בעונה ה12 בליגה. יאניס בשמינית. אחד לברון ג'יימס לקח אליפות ראשונה (עם כמה שחקני עזר סבירים) בתשיעית. לא נדבר אחרי כמה שנים בליגה הטריו המפורסם לקח אליפות במדי הסלטיקס.

אז לקווין דוראנט יש קבלות בגמרים (כי הוא שיחק לבד, לא עם אחד הסגלים הטובים בהסטוריה לצדו), אבל העונה הקבוצה שלו נראית רע, לא מחוברת, בפורמה גרועה ("לא הפסדים רעים", "להזיע על הנצחון". שישה הפסדים מתוך שבעה משחקים במאניטיים של העונה. היית שוחט בצדק כל קבוצה אחרת).

ו"הנקודה שניסיתי להוכיח", הוכחה. אני טענתי שבשנים האחרונות בוסטון לא רעה, ואני צודק. אתה זה שצמצם את הרקורד בפלייאוף לשלוש העונות האחרונות, אז הראיתי לך שזה הרקורד של האלופה המכהנת בשלוש העונות שלפני האליפות, ושזה רקורד יותר טוב משמעותית מזה שהיה בשלוש העונות לפני שההיט הגיעו לגמר הליגה. סיימנו את הויכוח או שיש לך עוד חידוד?

בסה"כ ניסיתי להראות שטייטום ובראון לא איזה צמד שרק הגיע לליגה ולכן אי אפשר להעריך לאן הם יגיעו. שש עונות או חמש עונות זה כבר פרק זמן מספק בשביל לדעת בצורה מספיק טובה מה השחקנים מביאים. הם לא ברמה של הקווין דוראנטים או הלברון ג'יימסים ואני גם לא רואה את הפוטנציאל להיות שם (לא שמה שהם מביאים זה רע. הם כוכבים). שאר רשימת המכולת שהבאת לא רלוונטית ביחוד כשאנחנו מדברים על גמר אן.בי.איי ואז אחד לברון ג'יימס הגיע לגמר בעונה הרביעית ולנוביצקי לקח אמנם 8 עונות, אבל זה לא 12.

הנטס נראים רע העונה הרבה בגלל שאותו קווין דוראנט החמיץ מעל 40% מהמשחקים. עם דוראנט במדים הנטס עומדים על מאזן של 14-24, קצב שהיה מעמיד אותם במקום השני במזרח. מאחר ומתוך 7 המשחקים האחרונים קווין דוראנט לא שיחק ב-5 (הרמז שזרקתי לא הובן, או מישהו העדיף להתעלם ממנו), אז אני לא ממש מתייחס לתקופת המשחקים הזאת.
הנק' שניסית להוכיח לא ממש הוכחה. הראית שהיו לבוסטון 3 ריצות פלייאוף טובות. מצד שני, אני הראית שבחמש השנים האחרונות בוסטון הלכה אחורה בכל עונה במאזן שלה. אז מה יותר חזק? לא יודע. רק יודע שאי אפשר להגיד שהם הגיעו 3 פעמים לגמר המזרח ב-5 השנים האחרונות, אז הם קונטנדרים. ולגבי ההיט, בניגוד לבוסטון, אין המשכיות בסגל. אם ניקח את 3 השחקנים החשובים של הקבוצה - באטלר, הירו ואדביו אז נראה שלפני 3 עונות באטלר היה חלק מהתהליך בפילי, הירו היה בוואן אנד דאן המסורתי של קליפרי ואילו אדביו עדיין היה שחקן ספסל בצמיחה במיאמי. אתה יודע פרטים קטנים וחסרי משמעות שכאלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:18 pm 
Hall of Famer

קצת מספרים מהסדרה:
יתרון של 5.5 ריבאונדים, 3.5 אסיסטים ו-8.5% מהקו בממוצע למשחק לבוסטון
ברוקלין חסמו יותר (6.5 מול 4) וקלעו טוב יותר מבחוץ (42.2% לעומת 35.5%)

בדיעבד אני חושב שהניצחון בסדרה היה די בלתי נמנע (כל עוד לא נפצעים לבוסטון שחקנים או משהו).
כי ברוקלין לא יכולה לקוות לאחוזים טובים יותר מבחוץ, וגם לקבל 35 נקודות במשחק מבראון-דראגיץ'-קלאקסטון זה הרבה מעבר לציפיות.
נתון מעניין זה שלמרות שהסידרה הייתה מאוד צמודה (18 הפרש בכל המשחקים ביחד), הפלוס-מינוס של דוראנט הוא הכי גרוע מכולם: מינוס 31. כלומר דווקא במעט הדקות בלעדיו (סדר גודל של 4 במשחק, שסביר שגם בוסטון אמנם בהרכב לא אידיאלי מנגד בדקות הללו) - ברוקלין בפלוס 13.

בבוסטון בולט מבחינת הפלוס-מינוס אל הורפורד, עם פלוס 26.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 7:53 pm 
Sophomore

הרשו לי לצטט את עצמי מהשירשור על מיקומו של לברון בראי ההיסטוריה:
ײראובן כל הדיון הוא לחלוטין היפוטטי, אנחנו משווים שני שחקנים מתקופות אחרות. צריך להסתכל על כל העובדות. אפשר לטעון שלברון נכשל במשיכת שחקנים טובים לשחק איתו וג'ורדן הצליח, אבל אי אפשר להתעלם מהסיטוצאיה. לטעמי כשמסתכלים על אליפויות, לג'ורדן היה המון מזל עם המאמן שלו ויותר מזה עם השחקנים סביבו. ללברון היה פחות מזל. לדעתי קיירי אירוינג היה ממש נזק.ײ אני חושב שיש לי הסבר מיותר מוקדם למה קיירי הוא נזק אני אנסה למצוא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 7:56 pm 
Sophomore

עוד ציטוט: ײקיירי שחקן מזעזע שפרט לתקופה עם לברון הוא לא השיג כלום. כשהוא שיחק עם לברון התפקיד העיקרי שלו היה לאפשר מנוחה ללברון ולשמור את הקבוצה במשחק שעה שלברון נח. הוא לחלוטין נכשל בזה. כדי לקלוע נקודות לצד לברון לא צריך את קיירי, מספיק קלע שלשות טוב. אם תסתכלו איך רונדו ודיוויס איפשרו ללברון לנוח השנה, תבינו כמה קיירי נכשל בתפקידו. אם זה לא מספיק לכם, אז תסתכלו בנזק שהוא גרם בבוסטון. (מתנצל אל העצבים, אני מתעב שחקנים כמוהו.)ײ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 8:14 pm 
Sophomore

לגבי בן סימונס, אני חושב שהוא סובל מבעיה נפשית כלשהי. והביקורות הארסיות כלפיו (במידה מסוימת של צדק) בוודאי לא מסייעות לו. אמרתי לפני זמן מה, שאולי לא נראה את סימונס משחק כדורסל אי פעם. ואני עדיין חושב כך.

מצד שני, אין לי שום אמפטיה כלפיו, כשהוא מתעקש שקבוצות ימשיכו לשלם לו כשהוא לא מוכן לשחק.

לפחות הנטס קיבלו בחירות דראפט שיעזרו להם להשתפר בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 8:25 pm 
Hall of Famer

קיירי הוא אחד מחמשת המכדררים הגדולים בכל הזמנים. הוא אתלט מעולה, חודר אדיר וקלעי לא רע בכלל.
אבל השנה שמתי אותו 7 ברשימה שלי, אחרי שבשנה הקודמת הוצאתי אותו לגמרי. ונדמה שגם בשנה הקרובה הוא יהיה בחוץ.

בסופו של דבר, היכולת לעשות עם הכדור במסגרת X היא לא אותו דבר כמו היכולת לעשות עם הכדור דברים במסגרת מנצחת, ואת זה קיירי לא יודע ולעולם כנראה לא ידע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 8:31 pm 
Sophomore

עוד ציטוט עצמי כשקיירי עבר לבוסטון:
ײעמוס, אני מסכים ולא מסכים עמך. אני מסכים שאירוינג שחקן יותר אנוכי מתומאס. וזאת בדיוק הסיבה שתומאס יתרום הרבה יותר לקליבלנד (או לפחות זאת התקוה). תומאס צריך לתת 20 דקות שבהן הוא והחברה מסביבו משתלטים על המשחק. בשאר הזמן לברון יקח את המשחק על עצמו. אירוינג היה אמור לעשות את זה אבל הוא לא טוב מספיק לשלוט לבד במשחק ל 20 דקות שלמות ואנוכי מידי מכדי לשתף את שאר השחקנים. תומאס פחות טוב בלהשתלט על המשחק אבל הרבה יותר נדיב.

בעיני אירוינג הוא (מבחינת אופי) קובי לעניים. שחקן שצריך את כל תצומת הלב לעצמוײ

שפוך חמתך על קיירי אירוינג!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 9:06 pm 
Junior

נורטון כתב:
קיירי הוא אחד מחמשת המכדררים הגדולים בכל הזמנים. הוא אתלט מעולה, חודר אדיר וקלעי לא רע בכלל.
אבל השנה שמתי אותו 7 ברשימה שלי, אחרי שבשנה הקודמת הוצאתי אותו לגמרי. ונדמה שגם בשנה הקרובה הוא יהיה בחוץ.

בסופו של דבר, היכולת לעשות עם הכדור במסגרת X היא לא אותו דבר כמו היכולת לעשות עם הכדור דברים במסגרת מנצחת, ואת זה קיירי לא יודע ולעולם כנראה לא ידע.

לא הגזמנו קצת? אז איזו מין מסגרת היתה בקליבלנד בעונות 2015-2017?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 9:16 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
זה מדהים איך שחקנים בסלניוז מזדקנים ועוברים את שיאם במחי סדרה אחת. אליבא דסטריאני, דוראנט היה השחקן הכי טוב בעולם רק בפלייאוף הקודם. ופאף; כבר מעבר לשיא.

צודק. רק אחרי חמש שנים שחקן יכול לרדת ברמה. גם הרדן הוא אותו שחקן של לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 9:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

itay2 כתב:
לגבי בן סימונס, אני חושב שהוא סובל מבעיה נפשית כלשהי. והביקורות הארסיות כלפיו (במידה מסוימת של צדק) בוודאי לא מסייעות לו. אמרתי לפני זמן מה, שאולי לא נראה את סימונס משחק כדורסל אי פעם. ואני עדיין חושב כך.

מצד שני, אין לי שום אמפטיה כלפיו, כשהוא מתעקש שקבוצות ימשיכו לשלם לו כשהוא לא מוכן לשחק.

לפחות הנטס קיבלו בחירות דראפט שיעזרו להם להשתפר בעונה הבאה.

ממתי להיות מילניאל דוש נחשב לבעיה נפשית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 9:29 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הוא לא זומר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 9:43 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
Hacohen כתב:

צודק. רק אחרי חמש שנים שחקן יכול לרדת ברמה. גם הרדן הוא אותו שחקן של לפני שנתיים.

לא שאני מצפה ממך לאיזשהו רמז ליושרה, אבל האם ההנחה שדוראנט מעבר לשיא הונחה על ידך גם לפני, נניח, סדרת הפלייאוף הזו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 11:21 pm 
Hall of Famer

דוראנט בהחלט מעבר לשיא, אגב. הוא עדיין מהטובים בעולם אבל בעבר הוא היה בלתי ניתן לעצירה וגם שחקן הגנה טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 11:30 pm 
Hall of Famer

כן, כתבתי את זה לפני הפלייאוף, אפשר לראות כמה הודעות למעלה. אצל סטריאני זה נראטיב חדש מאד, שלא לדבר על "זה לא נכון שהכשרון של דוראנט וקיירי גדול משל טייטום ובראון" של אטט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 1:19 am 
Hall of Famer

התזה שלי היא ברורה ועקבית - כוכבים הם טופ25 בליגה ולרוב טופ5 בעמדה שלהם. קיירי לא שם. מעבר לבלגאן הפנימי שהוא מייצר. הסיבה היחידה שהנטס הביאו אותו היא כדי שדוראנט יגיע.

אז כבר לקרוא לשחקן אחד "אסופת כוכבים" זו בדיחה.

דוראנט עצמו אחרי פציעה לא פשוטה. הוא קלעי גדול אבל הוא אכן בקושי מגיע לטבעת. ממה שראיתי בסדרה הזו, הוא כבר לא משחק ברמת סופרסטאר אבל גם אם הוא היה, זה כנראה עדיין לא מספיק כדי לעשות משהו מספיק משמעותי בפלייאוף (ללא סימונס). אבל לפחות היה את האפסייד הזה.

אגב, אני לא מאוהדיו של דוראנט באופן כללי.

במזרח חיבבתי את בוסטון, ברוקלין (בגלל דוראנט) ומילווקי.
אני מאוד מתלהב מבוסטון (גם לפני הפלייאוף) והייתי פסימי למדי לגבי פילי ומיאמי (שעד כה נראית טוב אבל עד גמר המזרח כנראה לא תיתקל בתחרות קשה).

אם אמביד לא היה נפצע, הייתי מהמר עליהם מול מיאמי, אבל כרגע אי אפשר לדעת אם יצליחו לעבור אפילו את טורונטו. פילי זה 99% אמביד. אז סביר שיש למיאמי טיול לגמר המזרח, שם תפגוש כנראה את מילווקי או בוסטון. אני מקווה שזו תהיה בוסטון.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אפריל 27, 2022 1:23 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 1:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Amos Gueta כתב:
הוא לא זומר ?

מבחינתי כולם מילניאלס רק בדרגות שונות של בלתי נסבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 5:00 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:

לא שאני מצפה ממך לאיזשהו רמז ליושרה, אבל האם ההנחה שדוראנט מעבר לשיא הונחה על ידך גם לפני, נניח, סדרת הפלייאוף הזו?

אני לא חוזה עתידות. אני רואה את ההווה. אבל בגדול ברור לכולם שדורנט עד כמה שהוא עדיין טוב מאד, הוא מעבר לשיא. כל מי שלא עיוור וראה אותו בעבר מבין זאת. בעצם לא כל, משום שאתה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 6:43 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:

אני לא חוזה עתידות. אני רואה את ההווה. אבל בגדול ברור לכולם שדורנט עד כמה שהוא עדיין טוב מאד, הוא מעבר לשיא. כל מי שלא עיוור וראה אותו בעבר מבין זאת. בעצם לא כל, משום שאתה לא.

א. אתה לא אחת "חוזה עתידות" וכותב מי יעוף בסדרה, רצוי בסוויפ. ואז קורה ההיפך.

ב. זה נורא משעשע שאני העיוור, כי אני זה שכתב לפני הפלייאוף שדוראנט מתבגר והוא לא מידאס. אתה לא כתבת מילה על ההתבגרות של דוראנט או על ירידה ברמה שלו.

Att כתב:
התזה שלי היא ברורה ועקבית - כוכבים הם טופ25 בליגה ולרוב טופ5 בעמדה שלהם. קיירי לא שם. מעבר לבלגאן הפנימי שהוא מייצר. הסיבה היחידה שהנטס הביאו אותו היא כדי שדוראנט יגיע.

אז כבר לקרוא לשחקן אחד "אסופת כוכבים" זו בדיחה.

דוראנט עצמו אחרי פציעה לא פשוטה. הוא קלעי גדול אבל הוא אכן בקושי מגיע לטבעת. ממה שראיתי בסדרה הזו, הוא כבר לא משחק ברמת סופרסטאר אבל גם אם הוא היה, זה כנראה עדיין לא מספיק כדי לעשות משהו מספיק משמעותי בפלייאוף (ללא סימונס). אבל לפחות היה את האפסייד הזה.

אגב, אני לא מאוהדיו של דוראנט באופן כללי.

במזרח חיבבתי את בוסטון, ברוקלין (בגלל דוראנט) ומילווקי.
אני מאוד מתלהב מבוסטון (גם לפני הפלייאוף) והייתי פסימי למדי לגבי פילי ומיאמי (שעד כה נראית טוב אבל עד גמר המזרח כנראה לא תיתקל בתחרות קשה).

אם אמביד לא היה נפצע, הייתי מהמר עליהם מול מיאמי, אבל כרגע אי אפשר לדעת אם יצליחו לעבור אפילו את טורונטו. פילי זה 99% אמביד. אז סביר שיש למיאמי טיול לגמר המזרח, שם תפגוש כנראה את מילווקי או בוסטון. אני מקווה שזו תהיה בוסטון.

אין לך תזה, יש לך הגיגים. הטופ 25 שלך הוא בדיחה עקבית, אם כבר. קיירי בעונה שעברה היה אולסטאר ונבחר לחמישייה השלישית של הליגה. זאת אומרת שבמדדים די אובייקטיבים, הוא היה בעצם "טופ 15" וואטאבר. נגיד שתוך עונה הוא ירד קצת ביכולות, אבל עדיין בוודאי אחד הפוינט גארדס המוכשרים בעולם, אף אחד לא טען מעולם לדעתי שהכשרון של דוראנט וקיירי לא גדול משל טייטום ובראון, עד שאתה באת בדיעבד אחרי הסדרה של הסוויפ. זה מביך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 6:48 am 
Hall of Famer

אני לא מבין 'כשרון'. בשיאם, דוראנט וקיירי גדולים מהצמד הבוסטוני
אבל מבחינת כשרון, אז מג'יק וקאריים גם יותר מוכשרים. היום, כשדוראנט קצת אחרי שיאו וקיירי שעושה נזק כבר שנים, אז טייטום ובראון הצעירים בשיאם גדולים יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 7:00 am 
Senior

יש פה ת'רד הימורי פלייאוף. אם ספרתי נכון ברפרוף היו 7 שהימרו על בוסטון ו-6 שהימרו על ברוקלין (כולל סטריאני).
בנוסף מבין אלו שהימרו על בוסטון רק קיופיפלו הנביא הימר על 5 משחקים לבוסטון, כל היתר הימרו על 7 או 6.

שזה מפתיע בהתחשב בבטחון המרשים שיש לחשודים המוכרים אחרי הסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 7:10 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני לא מבין 'כשרון'. בשיאם, דוראנט וקיירי גדולים מהצמד הבוסטוני
אבל מבחינת כשרון, אז מג'יק וקאריים גם יותר מוכשרים. היום, כשדוראנט קצת אחרי שיאו וקיירי שעושה נזק כבר שנים, אז טייטום ובראון הצעירים בשיאם גדולים יותר

אז אני מצטער בשבילך אם אתה לא מבין כשרון. דוראנט וקיירי הם טופ משהו בכשרון הסטורי. על דוראנט לא צריך להרחיב, קיירי שחקן סופר-מוכשר ואם מישהו לא "מבין כשרון", אז רזומה האולסטאר שלו מדבר. טייטום נחשב למוכשר, אבל ברמה שעמוס לב דיבר עליה לפני הפלייאוף. כוכב, אבל לא דוראנט. לגבי בראון זה ממש משעשע. אני מאד אוהב אותו, אבל כאמור הבחור בליגה מ2016 ונבחר לאולסטאר פעם אחת, רחוק מלהחשב כשרון-על והיו לא מעטים שהטילו ספק אם הוא "כוכב", ראה אהוד בת'רד זה במהלך המשחק הראשון שלהגיד על בראון שהוא כוכב זה בדיחה.

לדעתי הטענה "הכשרון של דוראנט וקיירי לא גדול משל טייטום ובראון" נטענה על ידי מספר שואף לאפס של אנשים בטרם הסדרה הזאת, בכל פורום שהוא בעולם. אגב, גם אחרי הסדרה היא לא נכונה. גואטה אמר שקיירי, במונחי כדורסל, הוא בכלל הכי מוכשר בליגה. אולי הוא הגזים קצת, אבל הוא לא מאד רחוק. יש מעט מאד שחקנים בליגה שיש להם יותר סקילז מלקיירי אירווינג.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], עמוס לב ו 161 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: